Reclama1

sâmbătă, 31 mai 2014

Mafie politica, masonerie si SRI : cu binecuvantarea preotilor de la Patriarhia Romana.

Mafie politica, masonerie si SRI : cu binecuvantarea preotilor de la Patriarhia Romana. Celebra Cosa Nostra din New York, tremura de invidie cand priveste la SRI !


Fotografiile au fost preluate de aici:
http://www.animv.ro/aniversare-20-ani.html

Masonii George Cristian Maior, agent CIA in Romania, si Victor Ponta, finului dumnealui, isi strang mainile in fata Academiei Nationale de Informatii “Mihai Viteazul “. Asa arata Romania, in anul 2013 : masonii si neamurile lor conduc tara dupa cum ii taie capul !

Victor Ponta si masoneria

http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/06/26/masonii-victor-ponta-si-george-cristian-maior-seful-sri-ului-au-participat-la-intrunirea-spurcatilor-satanisti-masoni/



George Cristian Maior, Victor Ponta, generalul mason Florian Coldea, generalul Grosu, preotii de la Patriarhia Romana. Preotii au venit sa binecuvanteze gasca de mafioti-masoni, la ordinul Patriarhului Daniel ( mason de rang inalt ). Nici macar Biserica Ortodoxa Romana, nu a scapat de gasca astora…



FARA CUVINTE !!




Cat de expresiva este aceasta fotografie : Laura Codruta Kovesi si generalul mason Florian Coldea ( cel cu ochelari ). Priviti cum trage cu ochiul Codruta Kovesi, catre generalul mason Florian Coldea.

Laura Codreuta Kovesi, nubila lui Traian Basescu, este amanta secreta a generalului mason Florian Coldea.

Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi este un mason de rang inalt, om cu foarte multe relatii, iar generalul Coldea se invartea in anturajul lui. Generalul Coldea, din cauza caracterului nenorocit pe care il are, a spus sa-i faca un bine amicului mason: i-a furat nevasta. Coldea in cadrul SRI-ului este de fapt capitan, a ajuns general cu ajutorul lui Basescu, niciodata in viata lui nu s-a evidentiat cu ceva ( toata lumea il detesta la nivelul SRI-ului, nimeni nu vrea sa stea in apropierea lui ).

Nu aveti idee in ce afaceri sunt implicati nemernicii acestia ( Coldea, Maior, Basescu, Ponta, Kovesi, cateva sute de procurori si judecatori, ofiteri de rang superior din cadrul SRI/SIE/DGIPI ) : afaceri de sute de milioane de euro, trafic de droguri si arme, santaj politic, retele internationale de crima organizata, asasinate la comanda si altele de genul. Dupa cum se lauda generalul Coldea, acum trei ani, in cercurile lui de intimi: ” Masoni, nemasoni, rusi, americani, da-i dracului pe toti ca le luam banii…”. Generalul Coldea a devenit mason din interes, sa ajunga cat mai sus in cadrul Serviciului Roman de Informatii.

Cand ati privit la televizor, de cate ori nu i-ati auzit pe acesti mafioti-masoni cum declarau : ” Luptam impotriva crimei organizate, DEMOCRATIE, justitia isi face treaba, dam de pamant cu toate clanurile interlope din Romania, nu toleram mafia in tara noastra, atacuri cibernetice si fundamentalisti arabi care misuna la granita cu Romania ! “. Doar in Romania, poti vedea asa ceva: mafiotii se critica singuri !



Paul Castellano, celebrul nas din cadrul mafiei newyorkeze ( temuta Cosa Nostra ) :

” Vom domni mai mult ca Imperiul Roman, avem in buzunar oameni politici, servicii secrete, Biserica, judecatori, case de film, ziare si televiziuni. Nimeni nu o sa ne mai stea in fata pana la Judecata de Apoi “. Castellano, scoala din mormant sa vezi cum visul tau a devenit realitate in Romania : MAFIA CONDUCE UN STAT !

Avem senzatia ca ne uitam la filmul “Godfather” cu Al Pacino” : mafie, masonerie, preoti, politica, servicii secrete…


Sursa: http://deveghepatriei.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu