Reclama1

vineri, 23 mai 2014

Selfie-uri cu Mafia PSD Brasov

Selfie-uri cu Mafia PSD

Filiala PSD din Brașov este condusă de ani buni de niște indivizi certați cu legea, în mare parte cocalari, beizadele ale nomenclaturiștilor FSN-iști și proxeneți și muncitori în fabrici transformați în profesori universitari autointitulați ,,somități ale orașului”.  Au milioane de euro în bănci, dau țepe după țepe în materie de afaceri, se plimbă cu limuzine. În campanie electorală însă, fac pe proletarii și își amintesc și de proștii ăia care-i aleg ce merg cu transportul în comun pe care mai au puțin și-l falimentează. Să-i luăm pe rând pe indivizii din selfie-ul de mai sus:

Beizadelele FSN-iste care au falimentat Brașovul


Famiglia Duțu
george-cosac-super-bet-tennis-trophy-20121gheorghe-dutu-300x261

Tudor Duțu (32 ani) este consilier local al Municipiului Brașov (din 2012) și este fiul fostului deputat PSD Gheorghe Duțu, care are în palmares distrugerea Fabricii de Ciment Temelia și vânzarea terenului acesteia pe bani buni în anii boomului imobiliar din Brașov. Fost director tehnic al Fabricii Temelia, acesta a împărțit fabrica în 1994 cu afaceristul de carton Ioan Neculaie, rezultând Prescon S.A. (firmă deținută de Neculaie) și Temvar S.A. (firma lui Gheorghe Duțu). În 2005, Fabrica Temelia devine o amintire, după 130 de ani de funcționare. Duțu, ajuns la acea vreme senator o golește și de fier vechi, dinamitează resturile de beton și ridică prin intermediul firmei sale (Temvar SA) și cu finanțare externă (ce ironie!) construcția complexului comercial Magnolia.
Ulterior, Gheorghe Duțu se plictisește de Parlament și se retrage consilier județean la Brașov. Firma sa – Temvar SA – obține contracte pe bandă rulantă și acumulează și datorii imense pe care nu le va plăti niciodată, nici după ce și-a băgat-o forțat în insolvență. În 2011, Duțu senior este declarat incompatibil deoarece, printr-o altă firmă la care este asociat (SC ONCO CARD SRL) la care avea doar cinci acţiuni în valoare de 50 de lei, a semnat un contract de asociere în participaţiune cu Primăria Braşov în vederea construirii unui spital de oncologie, printr-o Hotărâre de Consiliu Local din iunie 2010. Contractul este pe o perioadă de 49 de ani şi are o valoare totală de 1.390.400 de lei.
Acum câteva luni, Gheorghe Duțu i-a provocat moartea medicului Tudose, directorul de atunci al firmei Oncocard, după ce doctorul își investise banii agonisiți o viață în această firmă. S-a facut marire de capital și medicul a pierdut tot. A clacat, a facut depresie si s-a spanzurat. Gheorghe Duțu l-a înlocuit pe medic cu amanta lui, mai tânără decât nevasta cu vreo 20 de ani, Ionela Rusu.
Tudor Duțu (juniorul), în ciuda vârstei sale fragede a fost și el implicat în mai multe potlogării: a fost asociat în afaceri cu Claudiu Oțeleanu, condamnat definitiv la șase ani de pușcărie pentru fraudarea de fonduri europene. De asemenea, vara trecută și-a luat și el tainul teraselor din Centrul Vechi al Brașovului, deschizând una într-un mod dubios chiar lângă Casa Sfatului.

Când nu e nevoit să se urce în autobuzul RAT cu muritorii, Tudor conduce un Audi A8 si un Mercedes ML


Clanul Niță
NitaSR524910_295557657223945_1356342993_n

Emil Niță Senior și Junior
Uzina Tractorul Brașov a devenit o sursă de îmbogățire rapidă a unor politicieni PSD, dar și a afaceriștilor protejați politic. Este și cazul lui Emil Niță senior, fost consilier județean, prefect, iar actualmente deputat de Brașov care împreună cu Ioan Olaru a spintecat uzina Tractorul în mai multe societăți, în fapt împărțindu-și prada în secții. O mare parte din secțiile și activele uzinei Tractorul UTB au fost preluate de către politicieni PSD transformați peste noapte în oameni de afaceri, de cele mai multe ori la prețul unei garsoniere, deși numai activele ți stocurile de piese valorau mult mai mult. Emil Niță senior a fost director tehnic mulți ani în uzina Tractorul, după care a preluat unul dintre „pui”, societatea MUM, cu care a reuşit performanţa de a acumula 213,8 miliarde de lei datorie la stat şi 17 procese cu Finanţele Publice. A transferat la timp insă comercializarea produselor modulului respectiv pe SC MUM Export SRL, care ii aparţinea în întregime, în cazul în care modulul respectiv ar fi falimentat.
Gurile rele spun ca seniorul n-ar fi fost chiar un tată model, fiind la un pas de a viola o ziaristă.
Afacerea a fost transferată pe numele fiului de pe vremea când tatăl era prefect. Astăzi, Emil Niță junior se bucură de agoniseala tatălui și de sărăcia ”tractoriștilor” din funcția de consilier județean, fiind la un pas de a prelua funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean după ce locul fusese vacantat prin plecarea la Senat a lui Viorel Chiriac. Emil Niță jr. se dă cu un Mercedes E Klasse când nu e campanie electorală să se urce în autobuz.

Liviu Lupu – Proxenetul de serviciu al PSD-ului local, responsabil de falimentarea clubului Corona

liviu lupu60537518
Liviu Lupu este consilier local al municipiului Brașov și până mai ieri a deținut funcția de președinte al clubului de fotbal Corona Brașov. Aia care a reușit performanța să aiba doar  două victorii și restul înfrângeri pe parcursul întregului campionat, deși s-au investit în ea peste 1 milion de euro din bugetul local.
Liviu Lupu a fost patronul bordelului Club X, mascat în club de striptease, care a funcționat mai bine de cinci ani la intersecția Trei Alimentare (Zizinului nr. 3). Printre clienții fideli ai fetelor lui Lupu se numărau, pe lângă interlopii orașului, nume de vază din Brașov, printre care și deputatul PSD Dorin Lazar Maior, cel care a devalizat Banca Romexterra și care acum este dat în urmărire internațională. Bordelul a funcționat până în 2002, furnizând fete pentru toată protipendada de sub Tâmpa. Chiar și șeful poliției de la acea vreme, un apropiat al PSD, Mircea Bucur, a fost acuzat în presă de către un proxenet că-și căuta minore la Club X, pe care le numea “fete de lapte”. Cu asemenea relații tari, saltul proxenetului Liviu Lupu in politică a fost ceva natural, titrează brasovnews.
După ce s-a lăsat de afacerea cu fetițe, tovarășul Lupu s-a apucat de politică social-democrată, a devenit consilier local și a investit în businessuri mai mult sau mai puțin oneroase. Firma sa de pază Protector Agency are contracte cu toate instituțiile de sub Tâmpa, de la spitale la stadionul de fotbal. Stewarzii de la Protector asigură paza inclusiv la meciurile Coronei Brașov al cărei președinte a fost până în toamnă. În luna octombrie 2013, ANI a decis că se află în incompatibilitate, aratând că Liviu Lupu a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă şi penală, întrucât “în calitate de consilier local, a participat la şedinţele consiliului şi a votat hotărârile prin care au fost aprobate bugetele locale pentru anii 2008, 2009, 2010, respectiv 2011″, bugete de la care au fost plătite şi contracte cu firma privată la care este asociat şi el, şi soţia lui.
Manageriatul clubului Corona sub Liviu Lupu a avut repercusiuni groaznice pentru echipă, jucătorii care au ajutat la promovarea echipei în prima divizie fiind vânduți pe bani mulți cu ajutorul lui Nicolae Manea, în schimb s-au cumpărat jucători expirați care au jucat ca-n curtea școlii.
Cine a avut ,,norocul” să mănânce mâncare de proastă calitate în spitale, trebuie să știe că de vină este tot Liviu Lupu. City-Food Amrita Com SRL este cea care asigură cateringul la toate instituțiile din oraș, câștigând licitații după licitații. Aici găsim și zecile de contracte pe bani publici pe care le-a câștigat proxenetul.

Ioan Adam – cocalarul de la Drept

adam-ioan_b

Ioan Adam este cea mai mare ”somitate” pe care a avut-o PSD-ul în cei 25 de ani de existență. Fost muncitor necalificat la Uzina 6 Martie de la Zărnești, Adam termină un seral pe la vârsta de 30 de ani și intră la vârsta a-II-a la facultate. Ajunge peste ani profesor la Facultatea de Drept din Brașov și devine un apropiat al afaceriștilor PSD cărora le scapă pielea prin procese. Este cunoscut prin limbajul bădăran și gesturile de cioban cu ifose de conferențiar. Cu greu este văzut treaz, starea lui bahică fiind cea normală, chiar și la cursuri. Studenții au fost adesea jigniți fără motiv, în timpul cursurilor de către cocalarul ”eminent”. Într-un an studenții aflați la capătul răbdărilor au pus și de-o grevă împotriva ,,profesorului”, o premieră pentru învățământul superior brașovean.
Nici în viața privată n-a fost un model, prima nevastă s-a otrăvit din cauza aventurilor sale amoroase cu studente dornice de a fi integraliste și, mai ales… a bătăilor crunte.
Deși se laudă prin discursuri că este de partea săracilor și a nevoiașilor întocmai doctrinei partidului, Adam reușește prin casa sa de avocatură să obțină contracte pe bandă rulantă cu fel de fel de instituții, dar comite falsuri grosolane în acte și în declarațiile de avere.Avere destul de mare, dacă ne uităm cu ce mașini face naveta când nu e în campanie electorală în autobuzele RAT. Om ”stilat”, cocalarul Adam nu-și mișcă curul august decât în BMW Seria 7 și Mercedes S Klasse, toate cu AVE la număr, pe care le parchează pe unde-i vine, pentru că lui nu i se aplică legea. A se vedea imaginea de mai jos cum blochează străzile prin Șchei:
masina

PSD conduce RAT-ul spre faliment


Cocalarii cu limuzine de mai sus au ieșit în campanie să se dea cu RAT-ul păstorit de finul lui Constantin Niță, Cristian Radu. Cristi a preluat găurile defunctului Augustin Pulpea, dar a știut să facă loc și firmelor personale sau de casă ale PSD-ului în ecosistemul transportului public brașovean. Băiat deștept, Cristi a desființat postul de contabil plătit cu mai puțin de 2.000 lei lunar și a externalizat serviciul, beneficiar fiind firma nevestei, contractul depășind suma de 10.000 lei lunar. Cristi și-a triplat si el salariul față de cel de pe vremea lui Pulpea, ajungând la 11.000 lei net lunar. Pe de altă parte, dezastrul RAT-ului e previzibil dacă ne gândim că gargara electorală comunistă i-a îndemnat să ceară gratuitate pentru toate categoriile sociale, dar în spate au crescut prețul abonamentelor acum 6 luni, după campanie urmând să crească prețul unei călătorii la 2,5 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu