Reclama1

miercuri, 7 ianuarie 2015

Atentatul de la Paris:(VIDEO !!!!)

Atentatul de la Paris:(VIDEO !!!!)
 Ritualurile satanice - calendar de abuzuri


Vrăjeala cu "teroristii" nu se mai inghite , exact aşa cum au facut si in Romania 1989 de revoluţia romanilor masoni din exil 1989, toata "pulimea manipulată" urlau : "TERORISTIIIII", repet a fost revoluţia masoneriei , dar planul lui Albert Pike se indeplineste cu fiecare pas suţinut şi de "pulime" :





"Teroristii aveau pregatire speciala. Acest lucru e clar din urmatoarele: au gresit de 2 ori adresa, au venit la macel cu actele la ei, dar vazand ca nu sunt prinsi, le-au uitat in masina. Tot de antrenati ce erau, au mai scapat si niste chestii pe jos, dar le-au recuperat cu precizie. Iar in final, au furat politicos masina unui batran, asteptand intai ca omul sa-si dea jos catelul. S-au mai plictisit inca 12 ore pana cand politia a descins la adresa din buletin, adresa pe care o stia tot internetul. N-am vazut oameni plangand, smulgandu-si parul din cap, doar niste jurnaliste "terorizate" butonand telefoanele si un coleg dornic sa dea interviuri despre cum a lipsit el de la munca. Desi zona e plina de redactii, nicio imagine ca lumea. Si uite asa, aplicatia a reusit sa activeze sistemul de alerta francez, de 50 de ani neverificat. Despre ce o fi vorba aici? Ma scuzati, dar eu nu cred ca atentatul are vreo legatura cu caricaturile sau cu islamismul." - Camelia Onciu





Albert Pike a primit o viziune, pe care a descris-o într-o scrisoare pe care i-a scris-o lui Mazzini, in data de 15 august 1871. Această scrisoare prezenta planurile-schita pentru trei războaie mondiale, care au fost considerate necesare pentru a aduce O SINGURA ORDINE MONDIALA şi ne putem minuna de exactitatea prezicerii evenimentelor care au avut deja loc.


Scrisoarea lui Pike catre Mazzini

Este o eroare a crede că, pentru o perioadă scurtă de timp, scrisoarea lui Pike catre Mazzini fost expusa in British Museum Library din Londra, si ca fost copiata de William Guy Carr, fost ofiţer de informaţii în Marina Regala Canadiana. British Library a confirmat în scris faptul că un astfel de document nu a fost niciodată în posesia lor. Mai mult, în cartea lui, Satana, Prinţul Acestei Lumi, Carr include următoarea notă de subsol:

“Deţinătorul Manuscriselor a informat recent autorul că această scrisoare nu este catalogata la British Museum Library. Pare ciudat ca un om cu cunoştinţe ca si Cardinalul Rodriguez, să fi spus că ERA acolo în 1925″.

Se pare că, Carr a aflat despre această scrisoare de la Cardinalul Caro Y. Rodriguez de Santiago, Chile, care a scris Dezvaluitul Mister al Masoneriei .

Până în prezent, nu există dovezi concludente care să demonstreze că această scrisoare a fost scrisa vreodată. Cu toate acestea, scrisoarea este larg cotata şi subiect al multor discuţii.

Urmatoarele sunt, aparent, extrase din scrisoarea care arată modul în care trei razboaie mondiale au fost planificate de multe generaţii.

“Primul război mondial trebuie să fie adus în scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de “Agenturi” (agenţi) Illuminati între Imperiile britanic şi germanic vor fi folosite pentru a aţâţa acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat în scopul de a distruge alte guverne şi în scopul de a slăbi religiile. “ 2

Cei care au studiat istoria vor recunoaşte faptul că alianţele politice din Anglia, pe de o parte şi Germania, pe de altă parte, falsificate între 1871 şi 1898 de Otto von Bismarck, co-conspirator al lui Albert Pike, au fost contribuit la inceperea Primului Război Mondial.

“Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre politici. Acest război trebuie să fie purtat de fasciştii şi sioniştii politici în aşa fel încât nazismul este distrus şi sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina . În timpul celui de-al Doilea Război, Comunismul Internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a echilibra creştinismul, care va fi apoi ingradit şi ţinut sub control, până in momentul în care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final. “ 3

După acest al Doilea Război Mondial, comunismul a fost făcută suficient de puternic pentru a începe preluarea guvernelor slabe. În 1945, la Conferinţa de la Potsdam dintre Truman, Churchill şi Stalin, o mare parte a Europei a fost pur şi simplu predata Rusiei şi,de cealaltă parte a lumii, urmarea războiului cu Japonia a contribuit la maturarea mareea comunismului în China.

(Cititorii care susţin că termenii nazismului şi sionismului nu erau cunoscuti în 1871, ar trebui să-si aminteasca că Illuminati au inventat ambele aceste mişcări. În plus, comunismul ca ideologie şi ca expresie inventata, provine din Franţa, din timpul revoluţiei. În 1785, Restif a inventat fraza cu patru ani înainte ca revoluţia sa fi izbucnit. Restif şi Babeuf, la rândul lor, au fost influenţati de Rousseau – aşa cum a fost si conspiratorul cel mai cunoscut dintre ei toti, Adam Weishaupt.)

”Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “ Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica … Vom dezlănţui Nihilistii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, ii vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionata de creştinism, al cărei spirit deistic, din acel moment, va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-si indrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului. Această manifestare va rezulta din mişcare generală reacţionară, dupa care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp. “ 4

De la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, evenimentele din lume, şi în special din Orientul Mijlociu, arată o nelinişte tot mai mare şi instabilitate între Sionismul modern şi Lumea Araba. Acest lucru este complet în conformitate cu apelul ca al Treilea Război Mondial sa fie purtat între cele două şi aliaţii ambelor părţi. Acest al Treilea Razboi Mondial nu a venit înca dar evenimentele recente ne arată că nu este departe.


Note de subsol


1. Lady Queensborough: Occult Theocracy, pp.. 208-209.
2, 3, 4. Cmdr. William Guy Carr: Quoted in Satan: Prince of This World.

Pentru mai multe detalii despre al Treilea Razboi Mondial cititi sihttp://mucenicul.wordpress.com/…/pregatirea-pentru-al-trei…/

Am scris acest articol pentru a va arata ca ceea ce am scris in cel precedent legat de aceasta tema, nu este o simpla speculatie. Celelalte doua Razboaie Mondiale s-au desfasurat exact asa cum spune Pike in aceasta asa-zisa viziune pe care a primit-o. Sigur, chiar daca a avut-o, ea n-a fost inspirata de Dumnezeu, ci de Lucifer care conduce aceasta lume, de cand oamenii L-au izgonit pe Dumnezeu din tarile, casele si sufletele lor, si al carui inchinator fervent a fost.

Chiar daca nu credeti in conspiratii, ganditi-va ce posibilitate exista, ca spusele cuiva, sa se indeplineasca exact in doua cazuri si sa nu se indeplineasca si in al treilea, mai ales cand acel cineva este Albert Pike.


Dar cine este Albert Pike? Iata aici o scurta biografie a sa:

S-a născut pe 29 decembrie 1809, în Boston şi a fost cel mai mare dintre cei şase copii ai lui Beniamin şi Sarah Andrews Pike. A studiat la Harvard, iar mai târziu a servit ca general de brigadă în Armata Confederatiei. După Războiul Civil, Pike a fost găsit vinovat de trădare şi închis, doar pentru a fi graţiat de colegul sau Francmason, preşedintele Andrew Johnson, pe 22 aprilie 1866, care s-a si întâlnit cu el a doua zi la Casa Albă. La 20 iunie 1867, oficialii Ritului Scoţian i-au conferit lui Johnson, al 4-lea grad 32 din Francmasonerie, şi el mai târziu s-a dus la Boston să dedice un templu masonic.

Pike a fost declarat a fi un geniu, capabil să citească şi să scrie în 16 limbi diferite, cu toate că nu se poate găsi nicaieri o înregistrare care anume au fost acestea. În plus, el este acuzat de plagiat pe scară largă, astfel încât acest lucru este privit cu rezerve. In diferitele etape ale vieţii sale a fost un poet, filozof, colonist, soldat, umanitarist şi filantrop. Un mason de grad 33, el a fost unul dintre părinţii fondatori şi şef al Ritului Scotian Antic Acceptat al Masoneriei, fiind comandantul Ducatului Francmasoneriei Nord Americane din 1859, şi a păstrat această poziţie până la moartea sa, în 1891. In 1869, he was a top leader in the Knights of the Ku Klux Klan. În 1869, el a fost un lider de top în Cavalerii Ku Klux Klan-ului.

Pike a fost declarat a fi un satanist, care se complăcea în ocultism, şi se pare că el poseda o bratara pe care o folosea, pentru a-l convoca pe Lucifer, cu care a avut o comunicare constantă. El a fost Marele Maestru al unui grup luciferic cunoscut sub numele de Ordinul Palladium (sau Consiliul Suveran al Inţelepciunii), care a fost fondat la Paris, în 1737. Palladism-ul a fost adus în Grecia, din Egipt, de Pitagora în secolul al cincilea şi acest cult al lui Satan a fost introdus in cercul interior al lojilor masonice. În 1801, Isaac Long, un evreu, a adus o statuie a lui Baphomet (Satana) la Charleston, Carolina de Sud, unde a contribuit la stabilirea Ritului Scotian Antic si Acceptat. Long aparent a ales Charleston-ul pentru că era situat, din punct de vedere geografic, pe paralela 33, latitudine (întâmplător, la fel este si Bagdad-ul), iar acest consiliu este considerat a fi Maica Consiliului Suprem al tuturor Lojilor masonice ale lumii.

Pike a fost succesorul lui Long si el a schimbat numele Ordinului in Ritul Palladian Nou şi Reformat(sau Palladium Reformat). Ordinul conţine două grade:

Adelph (sau fratele), şi Companion of Ulysses (or Companion of Penelope) sau Tovarasul lui Ulysses (sau Tovarasul Penelopei).
Mâna dreapta a lui Pike a fost Phileas Walder, din Elveţia, care era un fost ministru luteran, un lider masonic, ocultist şi spiritist. Pike, de asemenea, a colaborat îndeaproape cu Giusseppe Mazzini din Italia (1805-1872) care a fost un Mason grad 33, a devenit şeful Illuminati în 1834 şi care a fondat în 1860, Mafia. Împreună cu Mazzini, cu lordul Henry Palmerston al Angliei (1784-1865, 33 grad Mason), precum şi cu Otto von Bismarck din Germania (1815-1898, 33 grad Mason), Albert Pike planuise folosirea Ritului Palladian drept umbrelă pentru un grup satanic care sa lege toate grupurile masonice împreună.

Albert Pike a murit la 2 aprilie 1891 şi a fost înmormântat în cimitirul Oak Hill, deşi cadavrul lui Pike, în prezent se află în sediul Consiliului de grad 33-al Ritului Scotian al Francmasoneriei în Washington, DC (a se vedea Înşelăciunea mortala, de Jim Shaw – fost Mason grad 33 şi Fost Maestru al tuturor organismelor Ritului Scotian.)


Fritz Springmeier - ritualurile satanice - calendar de abuzuri ( extras din cartea Fiti înțelepți ca șerpii pag.200)

Mai multe marturii ale unor fosti oameni implicati in astfel de date si cum isi aleg ei victimele pentru abuz cititi aici: Un fost magician povesteste cum provoca invrajbiri, divorturi si alte nenorociri



  • 01 ianuarie ........ ziua de Anul Nou ........... zi de sărbătoare druidica
  • 07 ianuarie ........ St.Winebald ....... ritual de sânge
  • 17 ianuarie .......petreceri satanice .. ritual sex
  • 20 ianuarie ....... ajunul St. Agnes
  • 20 ianuarie ....... St. Agnes Eve .. răpire , pregătire pt. sacrificiu
  • 26 ianuarie ....... Grand Climax ( Marele deznodamant) ritual sex , sacrificii umane ( 5 sapt . Si o zi de echinocțiu )
  • 02 februarie ........ Întâmpinarea Domnului ( Satana) ritual sexual , unul dintre Sabbatele      vrajitoarelor
  • 25 februarie ....... Baie de sange sau ziua Sf. Walpurgis . ritual de sânge , sacrificiu animal
  • 01 martie ....... St Ziua Eichatadt .ritual de sânge , omagiu catre demoni
  • 20 martie ....... Sărbătoarea Equinox . sex și ritualuri de sânge , Sabbat
  • 24 martie ....... mireasa de 16 ani pt. ritual in cinstea lui Satan
  • 19-25 aprilie .... răpiri , pregătire sacrificiu
  • 24 aprilie ....... St. Mark Eve
  • 25 aprilie ...... Grand Climax . sacrificiu feminin ( poate fi un copil ) , sexul si fertilitatea- ritual ( 5  sapt . Si o zi de la echinocțiu )
  • 26-30 aprilie ..... Beltaine ( festival celtic stravechi)
  • 30 aprilie ....... Noaptea Walpurgica sau ajunul lunii mai . ritual de sânge , unul dintre cele mai  mari Sabbate ale vrajitoarelor
  • 01 mai .......... Beltaine , Walpurgis sau May Day .ritual de sânge și / sau festival de incendiu
  • 21 iunie ........ Sarbatoarea solistitiului .ritual sex , animale sau sacrificiu uman
  • 23 iunie ........ Eve Midsummer .festival de foc , ori cel mai important pentru practicarea magiei
  • 01 iulie ....... , Sarbatoarea Demonilor .ritual de sânge , sex cu demonii
  • 20-27 iulie ..... răpire , pregătire sacrificiu
  • 25 iulie ....... St. James Day
  • 27 iulie ....... Grand Climax.ritual sex, sacrificiu uman de sex feminin(5 sapt.Si o zi de la solistitiu)
  • 31 iulie sau 01 august ...... Lammas / Recolta .animale sau sacrificiu uman , marele Sabbat
  • 03 august ........ petreceri satanice ......... ritual sex
  • 24 august ....... Ziua Sf. Bartolomeu .......... festival de foc , mare Sabbat
  • 07 septembrie ......... Căsătoria cu Bestia ....... sex & . ritualuri de sânge , femei sub 21 de ani
  • 20 septembrie ....... Adunare la miezul noptii ........... mâinile de glorie / ritual de sânge
  • 22 septembrie ....... Sarbatoarea Echinoxului ...... ritual sex
  • 23-30 octombrie ...... răpire , pregătire sacrificiu
  • 29-31 octombrie sau 31 ....... All Hallows 'Eve- Halloween .ritual de sânge, festival de foc, mare  Sabbat, revenirea mortilor pe pământ în această noapte
  • 01 noiembrie ........ Halloween ............ ritual sex
  • 04 noiembrie ........ petreceri satanice ....... ritual sex
  • 11 noiembrie ....... All Hallows 'Eve ...... data veche , sărbătorita de către unele grupuri
  • 16-23 decembrie ..... răpire , pregătire sacrificiu
  • 21 decembrie ....... St. Thomas ...... festival de foc , mare Sabbat
  • 22 decembrie ....... Ziua Solistica Sărbătoare ...... ritual de sex ( de asemenea ritual de  înmormântare pentru unele grupuri )
  • 24 decembrie ....... Grand Climax ....... ritual de sânge
În plus față de datele de mai sus , de asemenea, adaugă următoarele date :

în anul 2009 ..... Sărbătoarea fiarei ........... celebrare an lung , are loc o dată la 28 ani, Vinerea .... pasiune , răstignire machete , sacrificiu de sex masculin numai Sâmbăta ... de sex masculin sau sacrificiu feminin.

Paste .......... de sex masculin , feminin , adult sau copil , sacrificat , urmat de trei zile de scandari a zilei de nastere a urmașului ....... cea mai mare din toate zilele individuală- Sabatul , de la apus de soare vineri la apus Sâmbătă . Evenimente astrologice , cum ar fi luna plina si eclipsele sunt , de asemenea, cauze de " sărbătoare . " Aceasta este o compilație de 6 versiuni diferite de calendarele SRA . Este foarte puțin probabil ca orice supraviețuitor ASD ar fi fost abuzat cu privire la toate datele de mai sus . Cu toate acestea , cei mai mulți supraviețuitori SRA , a oricarui grup din care aparțineau , au fost abuzați la următoarele date : 26.04-1.05 , 21 iunie , 31 octombrie și 22 /24 decembrie . Mulți supraviețuitori sunt , de asemenea, afectati una sau două săptămâni înainte de celebrarea oricărui ritual important ca acesta este momentul pentru ritualuri de pregătire care au dus la un eveniment major .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu