Reclama1

marți, 15 aprilie 2014

Mafia Serviciilor Secrete din Romania-masonii tradatori

5 comentarii:

  1. Nu exista mafie in randul serviciilor statului roman (statul roman nici nu are pretentia sa-si numeasca serviciile de aparare a patriei ca fiind secrete) Adevarata MAFIE este printre noi - se stiu ei care sunt - dar rabdare - serviciile care asigura securitatea statului vor avea grija cu diplomatie si cu onoare de acesti asa zisi mici mafioti ai nostri - vor fi judecati insa numai de poporul roman si cu siguranta vor fi si iertati. (pentru ca sunt romanii nostrii si nu ai altor tari prietene: SUA, UK, Germania, Olanda, Franta, Rusia chiar si Israel). Desteptarea popor roman, sus Romania - cu bunacredinta si cu calm Romania va reusi sa se faca respectata de toate popoarele acestui pamant pentru ca Romania nu uraste pe nimeni! Cristian Alecu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este mafie dupa cum zici .. dar masonerie este ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar nu in randul autoritatilor si organelor statului roman! Paste fericit BSGJO (dupa cum ai vazut eu nu imi ascund numele - si este cel real) Te pup:))

      Ștergere
  3. Despre ce iertare vorbesti Cristian? Doar in ceruri se iarta, poate. Aici pe pamant fiecare raspunde pentru ce face, in functie de constientizarea si urmarile acelei fapte. Bine, n-as merge chiar pana acolo sa afirm c-ar fi mafie printre serviciile de securitate ci doar grupuri de interese, si hai sa recunoastem, nu-i niciun secret ca sunt pe-acolo si defectori, fiindca omu-i om, este supus greselii (tentatiilor) asa incat...Dincolo de comentariul tau se intrezareste patriotismul care este si normal sa existe, insa ma intreb cat de jos trebuie sa mai fie trasa Romania, cat de rau trebuie sa mai traiasca romanii incat sa fie de ajuns acest patriotism s-o scoata la lumina, sa-si hotarasca singura drumul si sa nu-si imparta vecinii teritoriul ei ca pe feude? Am dificutati in a crede ca nu se puteau impiedica multe dintre nenorocirile care s-au abatut peste capul romanilor. Iar masonii se stie dintotdeauna si-au servit propriile interese..dac-ar fi numai ei, sau doar ale lor...si ca nu sunt si prin serviciile secrete, iarasi mi-e greu a crede...poate mai bine ascunsi sau cu destule cartite sa-i suplineasca. Este nevoie de mai mult profesionaliam printre cei de la servicii si/sau mai multa coloana vertebrala. Iar motivul pentru care un stat ar ajunge sa fie respectat, inca nu este (in secolul nostru) acela ca nu uraste pe nimeni, in ciuda faptului ca romanii sunt unii mai putin beligeranti ca natii. Dar se stie ca pacea este deocamdata mai putin dorita de cei care considera ca trebuie sa faca ceva impotriva demografiei mondiale. Iar adevarurile care stau la baza istoriei mondiale ADEVARATE nu sunt din pacate pentru toti muritorii,si nici macar pentru acum. Asa ca....?

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre care sef de militie Sorescu vorbiti aici?

    RăspundețiȘtergere