Reclama1

sâmbătă, 13 septembrie 2014

Legatura dintre avionul Malaysia Airlines si muntii Bucegi din Romania. Chivotul Legii…

Legatura dintre avionul Malaysia Airlines si muntii Bucegi din Romania. Chivotul Legii…

Site-ul Ortodoxia Neamului vine cu o teorie halucinanta, doar fiti foarte atenti, ca ii prezinta pe veghetori ( care stim cine sunt din cartea lui Enoh) drept calugari, ceea ce poate duce pe multi in confuzie, deci mare atentie sa nu cadeti in deziluzie. Cercetati informatia caci sunt multe lucruri adevarate legate de acest articol si de Bucegi:


Introducere

Articolul de genul acesta este un pic mai “greu” de citit pentru o anumita categorie oameni, dar cei care au o minima pregatire militara, ofiterii activi sau in retragere din cadul serviciilor de informatii, stiu destul de bine la ce ne referim si inteleg ca materialul nu are nimic in comun cu teoria conspiratiei. Va rugam mult sa cautati in arhivele secrete si sa cititi tot ce tine de Sectia 0 a Securitatii Romane si cercetarile care s-au facut intre anii 1966 si 1987. Discutam despre psihologie neconventioanala si cercetari arheologice ultrasecrete. Stiti bine cine sunt profesorii care s-au ocupat de asa ceva, fiind ofiteri acoperiti, asa ca spor la treaba si mult succes! Noi suntem prea mici si nu putem discuta despre zona PSY din cadrul Armatei Romane si din ce am aflat nici macar generalilor de la varf nu li se permite asa ceva!

Strajerii (Veghetorii)

In fotografia postata mai sus aveti un Strajer (Veghetor) din Bucegi, indentificat ca fiind parte din trupele de elita ale strabunilor daci. Calm, calm, nu va repeziti sa tipati la noi ca am luat-o pe cai “gresite” si sustinem teorii care nu concorda cu Dreapta Credinta Ortodoxa…aveti rabdare si cititi in continuare. In anumite doine, cantece strabune, balade, poezii culese din mediul rural, o sa intalniti un vers de genul: “Muntilor nu lasati ca Straja sa piara”. Batranii neamului nostru romanesc stiau ca de sute de ani, sus pe munti, exista Straja Neamului Romanesc. In legende ii intalnim niste barbati falnici, cu plete albe, sabii grele in mana, privire de “foc”, cu o varsta incalculabila. Anumite persoane sustin ca Strajerii erau si pastratorii secretelor si din cauza aceasta locuiau cat mai sus pe munti, acolo doar unde vulturii se avanta. Am discutat cu ofiteri din cadrul unor structuri de informatii ale Romaniei, oameni trecuti de 65 de ani, care ne-au conformat: “Da, Arsenie Boca a facut parte dintr-un program ultrasecret desfasurat de Securitatea sau Armata Romana, nu se stie prea bine cine finanta structura respectiva”.


Va rugam mult sa accesati acest link si sa cititi despre pustnicii veghetori ai Romaniei


http://ortodoxianeamului.wordpress.com/2014/04/16/pustnicii-nevazuti-ai-romaniei-veghetorii-patriei/

Muntii nostri sunt impanziti de pustnici, asceti, monahii rugatoare, oameni cu varste de peste 100 si ceva de ani, care traiesc cat de mai departe de orice urma de civilizatie. Multi se intreaba cum se hranesc, de ce nu sunt devorati de fiarele padurii, de unde au duhul profetiei, cum stiu ei ce inseamna internetul sau alte tehnologii ultramoderne, si prea putin reusesc sa gaseasca raspunsul corect: intre noi si acest pamant exista o legatura sacra care se pierde in negura vremii! Exista o legatura neintrerupta intre Strajerii Neamului Romanesc si toti acesti pustnici “necunoscuti” ai Romaniei: bunul Dumnezeu, dupa marea Lui mila, a vrut ca anumite secrete sa fie transmise din generatie in generatie. In natura avem exemple de animale, pasari sau anumite organisme, care ating varste de sute de ani, si atunci cine ne spune ca omul, creatia cea mai iubita a bunului Dumnezeu, nu poate depasi varsta de 135 de ani?! Un pustnic cu viata rugatoare, intrul duhul bunului Dumnezeu, nu poate atinge si 500 de ani? Nu va grabiti sa raspundeti si ganditi-va bine la puterea nemarginita a bunului Dumnezeu! De ce se spune in Sfanta Scripta: “Nestiute sunt caile Tale”?! De ce avem atatea legende care relateza despre batranii “vechi de vreme”?

Sa ne aducem aminte de elicopeterul israelian prabusit in Bucegi

Soldatii si ofiterii care au avut suficient curaj sa vorbeasca au spus destul de clar: “Am fost amenintati cu moartea si ni s-a spus ca familiile noastre sunt in pericol daca scoatem cea mai mica vorba. Au mutat ramasitele elicopterului ca sa nu coincida cu zona unde s-a prabusit primul elicopter israelian. Deasupra muntilor au aparut niste chestii sferoidale de culoare alba care pluteau incet, deodata s-au marit si am putut sa distingem forma unor barbati inalti, imbracati in alb, cu barba si plete lungi, iar la un moment dat s-a pornit un vant groaznic, in viata noastra nu am vazut o asemenea furtuna. Pentru maxim 10 secunde s-a auzit o voce ca de tunet: “Ce cautati pe pamantul strabun?!”. Imediat am vazut cum o mana uriasa, parca eram intr-o alta lume, a apucat elicopterul si l-a izbit de stanca. Dupa ce ne-am dezmeticit, pierdusem notiunea timpului, superiorii s-au repezit la noi racnind: “Cine paraseste zona sau scoate un singur cuvant este impuscat pe loc. Israelienii ramasi la sol s-au pus in geunchi si racneau o rugaciune pe limba lor, nici dracu’ nu putea sa-i mai scoale de jos”. In tara noastra pe langa SRI, SIE si DGIA, principalele structuri de informatii, mai exista o structura de cel putin cinci ori mai puternica ca primele trei. Un hibrid intre SRI si SIE, dar cu atributii mult mai mari, si ne mira ca din partea lor nu a sosit nimic despre “accidentul” din Bucegi! Aceasta structura este singura luata in seama de americani si la acelasi nivel cu CIA-ul lor!


Sa continuam cu relatarea ofiterilor romani:

“Israelienii cand au sosit in tara noastra carau cu ei niste cutii imense din lemn, le-am vazut pentru maxim cinci minute cand le-au dat jos din avion si imediat au sarit sa le acopere. Ni s-a ordonat ca nu avem voie sa ne apropiem de ele, sa le fotografiem, sau sa scoatem vreun un cuvant. Ne-au spus ca sunt echipamente specifice armatei israeliene…”



In anul 2011, undeva prin luna decembrie, un general roman de informatii a spus ceva extraordinar de socant: “Aia (israelienii) au descoperit Chivotul si din cauza energiilor din Bucegi, un loc unic pe aceasta planeta, au incercat sa il ingroape la noi in tara. Vor sa-l puna la pastrare pana incep reconstructia Templului lui Solomon, ascultati bine ce va spun pentru ca se tem ca dracul de tamaie de razboi”. Discutia a fost intr-un cadru neoficial, dar dorim sa va spunem urmatorul lucru: doar un om “nebun”, fara cunostinte in domeniu, poate acuza un general de informatii ca sufera de teoria conspiratiei. Avand in vedere ca domnul general este cadru activ nu va putem spune numele si institutia pentru care lucreaza.


Chivotul


Chivotul Legii sau Sicriul Legii era cel mai important obiect de cult din Cortul Marturiei, ambele construite dupa indicatiile lui Iahve (Dumnezeu) cand i-a dat lui Moise Tablele Legii (Iesire cap. 25 – 28). Cortul Marturiei, primul lacas de inchinare construit de evrei, era un sanctuar mobil care, impreuna cu Chivotul Legii, au insotit poporul evreu in toate ratacirile prin pustiu si in Canaan, pana la construirea templului din Ierusalim. Cortul Marturiei era impartit in Sfanta Sfintelor si Sfanta. In Sfanta Sfintelor, locul in care nu intrau decat preotii, pe o masa, se aflau obiectele sacre: Sfesnicul cu sapte brate si Chivotul Legii. Chivotul Legii era semnul vizibil al prezentei lui Dumnezeu in mijlocul poporului, sau, altfel spus, semnul vazut al aliantei dintre Iahve si Israel. De aceea, el se numea si Sicriul Legii, Arca Marturiei (aron ha edut) sau Tabernacol.

http://www.crestinortodox.ro/



Putini dintre dumneavoastra cunosc detalii despre cercetarile nazistilor in Romania, tintele lor fiind multiple: zona Bucegi, Sfinxul, Babele, Campulung Muscel si zona Fieni.


Sa citim o parte dintr-un articol extrem de interesant”: “Expeditiile naziste din Romania”

http://ortodoxianeamului.wordpress.com/2014/04/16/nazisti-pe-crestele-carpatilor/

“Cunoscînd aceste lucruri, expediţiile foto ale lui Karl Hielscher capătă alte înţelesuri. N-ar fi exclus ca portretele ciobanilor musceleni, de găsit în album, să fi ajuns şi în arhivele „Ahnenerbe”, acelea cu „urmaşii rasei ariene”. De altfel, interesul naziştilor pentru România a fost mult mai manifest. În 1938, dr. Franz Altheim şi partenera sa Erica Trautmann caută, mai multe zile, ruine ale cetăţilor dacice, într-un voiaj finanţat de Societate. Cei doi considerau România drept vechea Dacie hiperboreeană, pe urmele unui studiu semnat de marele iniţiat Vasile Lovinescu şi publicat în folileton, în Franţa. Nu ştim ce au găsit arheologii, probabil că nimic important (timpul acordat săpăturilor fiind prea scurt…), cert e că expediţia Ahnenerbe a continuat în Orient, după ce dr. Altheim s-a întîlnit, la Bucureşti, cu un oarecare Grigore Florescu, directorul Muzeului Municipal”.



Negru (Negura) Voda

Multi dintre dumneavoastra au tendinta sa-l confunde pe acest personaj extrem de misterios al istoriei Romaniei, cu domnitorul Basarab. Noi va spunem urmatorul lucru: au fost doua personaje istorice distincte si cineva, nu se stie din ce motiv, a amestecat lucrurile intr-un mod voit! Intr-un manuscris descoperit in zona Argesului prin anul 1971, fusese ingropat foarte aproape de Manastire Curtea de Arges, se relateaza o expeditie o domnitorului Negura (Negru) Voda. Din cauza aceasta v-am spus la inceputul articolului despre cercetari arheologice ultrasecrete efectuate de ofiterii din cadrul defunctei Securitati Romane. Facem pariu pe orice ca manuscrisul respectiv nu se mai afla la ora actuala in Romania, si-a fost vandut pe multe milioane de euro de catre scursurile tradatoare cu grade mari din cadrul SRI/SIE! Arhiva a fost jefuita imediat dupa 1990 si sefii structurilor romanesti de informatii, unii mai tradatori ca altii, slugi nemernice si vandute puterilor straine, nu si-au dat interesul sa gaseasca documentele respective! Prin asemenea metode nespalatii de francezi ne-au jefuit tezaurul de la Izverna (vom avea un subiect separat pe aceasta tema).Nicolae Ceausescu, fiu de taran cum a fost el, a batut cu pumnul in masa de fata cu francezii: “Va ‘ut muma in cur si nu va mai platesc nicio datorie”. Priviti la actualele slugi care se perinda la conducerea Romaniei: “Ordin din Statele Unite si Israel, trebuie sa jefuim colonia de tot ce are mai bun”.




Relatarea din manuscrisul gasit langa Manastirea Curtea de Arges

Se spune ca domnitorul dupa o batalie apriga isi strange toate ostirea undeva in zona Fieniului, la aproximatix 70 de km de Campulung Muscel. Pentru ca ostenii fusesera deosebit de viteji, se batusera asa cum trebuie, le promite ca ii duce pe “vechiul pamant al Strajeriilor”. Exact cuvantul acesta aparea in manuscris “Strajerii”. Domnitorul isi duce ostirea in zona Padina din Muntii Bucegi! Aproximativ la jumatatea drumului gasesc o grota unde se ascundeau “trei iubitori indumnezeiti de harul lui Dumnezeu”. In manuscrisul respectiv pustnicii sunt descrisi ca “cei vechi de vreme si secole”. V-am pus la dispozitie toate lucrurile stiute pentru ca dumneavoastra sa faceti singuri legaturile …



In lumina celor relatate mai sus dorim sa va intrebam urmatorul lucru: nazistul Himmler, cu ajutorul unei societati secrete si oculte, ce cauta de fapt in zona Campulung Muscel?! Va aducem noi aminte ca Himmler a investit in societatea lui oculta sume colosale de bani, de ordinul miliardelor de euro in ziua de astazi, si nu este un secret pentru nimeni ca reusit sa faca niste descoperiri arheologice uluitoare. Nu, nu avem idee ce a descoperit in zona respectiva, dar va spunem cu mana pe inima ca nazistii lui nu au plecat cu mana goala din Romania! Totusi se naste o intrebare: de ce nu au reusit sa se apropie asa cum trebuie de zona Bucegi?! Stiti bine ca CIA-ul din Statele Unite a fost pus la punct cu ajutorul ofiterilor germani ai Waffen SS-ului, multi dintre ei fiind apropiatii lui Himmler, si este foarte posibil ca toate aceste comori arheologice sa fie ingropate in buncare ultrasecrete aflate pe teritoriul Statelor Unite! In proportie de 90% va spunem ca acolo se gaseste o parte din aurul strabunilor daci! Doamnelor si domnilor, iubiti cititori ai blogului “De Veghe Patriei”, realizati cat de ocultata este istoria si dumneavoastra va aflati la mii de kilometri distanta de adevar?!

Dati la o parte fumul manipularii si raspundeti asa cum trebuie urmatoarelor intrebari:

1. De ce s-au repezit americanii asupra Iranului ( Poarta Zeilor), vechiul Babilon? Chiar exista un razboi impotriva terorismului sau mariile puteri cauta ceva ingropat de mii de ani? De ce sunt americanii partenerii Romaniei si de ce tot ce stau pe aici?! De ce tipa intr-una serviciile noastre de informatii cu prietenia romano-americana?! Ce legatura exista cu tarfa Babilonului si Templul lui Solomon, la un pas sa fie reconstruit de tribul khazarilor din Israel, cei care le-au furat identitatea evreilor?!


2. De ce sunteti mintiti in fiecare zi cu “evreii” din Israel, cand ei sunt o amestecatura de rase fara niciun fel de treaba cu poporul biblic al Mantuitorului Hristos? De ce va prezinta in fiecare zi imagini cu “evrei” albi la piele si ochii albastri si urla la dumneavoastra ca sunteti antisemiti daca nu-i credeti pe cuvant?! De ce nu va prezinta nimeni o fotografia ca cea postata de noi mai sus, un tanar evreu semit, brunet si cu tenul masliniu, asa cum era si Mantuitorul Hristos? De ce adevaratii evrei sunt atat de bine ascunsi de ochii dumneavoastra?!


3. Cine sunt acesti “evrei” din Israel si de ce sunt atat de puternic sustinuti de Statele Unite? Vedeti dumneavoastra vreo asemanare intre primul-ministru al Israelului si tanarul evreu semit? Ce legatura exista intre invadarea Babilonului de catre americani, proroocirile Sfintilor Parinti ai Ortodoxiei, si apropiatul atac al Israelului asupra Iranului (Imperiul Persan)?! De ce a spus Mantuitorul Hristos: “Aveti grija sa nu va insele”? Sa fiti multumiti ca suntem Neamul Romanilor si fata de altii avem un gram de creier in plus, nu ne lasam dusi de nas atat de usor!


Undeva prin anul 1981 sau 1983, nu sunt date foarte exacte in arhiva, la fabrica Cimentrul Fieni, una dintre perlele industriei romanesti, ajunge director un roman in adevaratul sens al cuvantului. Fiu de taran din zona Muscelului, patriot pana in maduva oaselor, cu evlavie catre cele sfinte. Domnul acesta era de fapt ofiter acoperit al Securitatii Romane si intr-o buna zi ii soseste la birou un ordin: “Cauta o asa zisa a grota a pustnicilor. Avem informatii ca misticii religiosi tot fac pelerinaje pe acolo”. Ca un om cu frica bunului Dumnezeu, realizati si dumneavoastra ca inteles imediat ce ordin hidos primise. Dupa sapte luni de zile reuseste sa identifice zona respectiva si din informatiile culese, de la cetateni pana la cadre muncitoresti, realizeaza ca se afla in fata grotei lui Negura (Negru) Voda. Ascunde cat mai bine informatia de sefii lui, reuseste timp de cateva luni de zile sa-i puna pe piste false, si intr-un final ridica o cruce in fata grotei respective. Termina cu activitatea in cadrul Securitatii Romane, isi schimba numele si prin 1991 devine fratele intru monahie Algachie.


Multi dintre dumneavoastra il cunosc pe celebrul revolutionar Dan Iosif, dar foarte putini stiu ca in realitate a fost nepotul Anei Pauker. Si mai putini dintre dumneavoastra stiu ca Dan Iosif a fost un escroc international si datorita lui o parte din aurul dacic a ajuns pe mana strainilor. La un moment dat primeste un mesaj: “Stai potoloit ca nu e de gluma ce faci…”. Datorita caracterului coleric pe care il avea raspunde ceva de genul: “Ma p..s pe ei pentru ca ii am pe toti in buzunar”. Strange el niste bani, pune in functiune niste ofiteri tradatori ai serviciilor de informatii, si formeaza o mica gasca interesata direct de zona Padina-Bucegi. La cateva luni de zile dupa formarea acestei gasti cunoscutii lui incep sa moara subit: unul de infarct, altul se sinucide, unul moare de “bautura” si tot asa. Iosif tot nu a inteles mesajul pana in ziua cand afla ca are cancer si ramane siderat: “Ba, ce mi-au facut astia?!”. Intr-un final i se raspunde la intrebare: “Dane, ti-am spus sa stai in banca ta cu ce faci…”. Merge la Moscova, se trateaza pe bani grei, si doctorii rusi ridica din umeri: “Nu avem ce sa iti facem, vei muri curand!”. Discutam despre unii dintre cei mai celebrii doctori din lume cand vine vorba de cancer. Dan Iosif, ajuns la 47 de kilograme, isi da sfarsitul obstesc: “blestemul” Bucegilor lovise din nou. Imediat dupa moartea lui Iosif, o parte din cunoscutii lui, cei care nu se implicasera foarte mult, se gandesc sa cerceteze cu atentie de ce murise atat de repede amicul lor. Angajeaza pe bani grei un procuror de renume, persoana in cauza detine si la ora actuala o functie importanta, si pornesc cercetarile. Procurorul intelege ca unul dintre cunoscutii lui Iosif nu avea de ce sa moara de infarct si incepe sa isi puna o serie de intrebari. Merge catre cunoscutii lui Iosif si le spune ceva de genul: “Imi dati bani si va spun adevarul”. Suma era colosala, undeva la doua milioane de dolari la vremea respectiva, si acestia ii cer un scurt ragaz. Intr-o seara procurorul pleaca de la birou si se trezeste langa el cu o duba neagra, 7 locuri, din care coboara patru barbati: “Fara scandal, fara urlete, te urci in duba si mergi cu noi. Vrem sa iti aratam ceva despre Dan Iosif”. Manat de curiozitate se urca in duba, dar si de teama, si este dus undeva in afara Bucurestiului.

La fata locului are loc urmatorul dialog:

- De ce il aperi pe Dan Iosif? Stii cine a fost cu adevarat?

- Nu, nu stiu…

- Uite dovezile, a fost tradator de tara…

- Aha, nu va cred, astea sunt mizeriile serviciilor voastre secrete. Stati calmi ca va bag eu la inchisoare!

- Pe cine bagi la inchisoare?

- Pe voi, astia din serviciile secrete

- Ne inscrie in frunte SRI sau SIE? Chiar atat de prostovan esti?

- Cine sunteti atunci?

- Prea multe intrebari pentru un om atat de marunt, inchei cazul Dan Iosif si iti vezi de treaba ta. Aceasta discutie nu a aut loc, nu te-ai intalnit cu noi, si vei avea parte de viata lunga si fericita.

Multi dintre procurorii romani merg pe ideea: “Noi suntem dumnezeii tarii si nimeni nu se atinge de noi”. Tot asa a facut si procurorul in cauza, s-a pus pe urlat, tipat, a sunat pe la serviciile secrete, circ in toata regula. Dupa doua saptamani de zile ajunge la spital: suferise un preinfarct. In dimineata urmatoarea, imediat dupa vizita medicului, primeste in salon vizita unuia dintre cei care il “rapiseara” :

- Te-ai lamurit cum sta treaba?

- Da!

- Sigur?

- Da!

- Inchizi cazul Dan Iosif, bagi capul in pamant, si pe viitor nu ne mai confunda cu cine nu trebuie!

- O ultima intrebare: cine sunteti?

- Ti-am spus ca pui prea multe intrebari pentru un om atat de marunt…

Greseala aceasta o fac multi politicieni romani: isi baga nasul peste serviciile de informatii si habar nu au ce se ascunde acolo! V-am atras atentia pe “DeVeghePatriei”: este o lume intr-o alta lume, cu reguli proprii si putin intelese de cei din exterior!


Serviciile de informatii ale Romaniei, in mare parte sunt construite dupa modelul rusesc: nu stie dreapta ce face stanga! Pana la urma este normal: SRI-ul isi pastreaza oamenii lui, SIE la fel, DGIA-ul la fel, si tot asa. Fiecare structura cu oamenii ei, secretele mai mici sau mai mari, lucruri “normale”. Chiar in interiorul serviciilor de informatii, asa cum este SRI-ul, nu se colaboreaza atat de bine pe anumite zone de informatii si multe raman adanc ingropate. Radu Timofte, fostul director al SRI-ului, a murit ca Dan Iosfi: un cancer extrem de galopant. In anul 2004, SRI-ul desfasoara o actiune de amploare in muntii Romaniei: vanau preotii legionari. Cativa dintre sefii lor primesc mesaje pe “surse”: “Stati in banca voastra si nu va apropiati de ce nu trebuie”. Timofte intra in masonerie si la final pleaca de pe acest pamant rapus de cancer! Se pare ca anumiti ofiteri SRI, primisera informatii ca prin manastirile din Romania se ascunde ramasite ale retelelor de spionaj romanesc. Unii dintre cei mai buni spioni care activaseara in celebra retea “Z” si atunci au spus sa faca cercetari la fata locului…dupa ce a murit Timofte cazul a fost clasat!



Nu este nevoie sa postam pe blog toate informatiile despre avionul disparut, priviti videoclipul postat mai sus, dar va vom spune ceva ce nu avaeti habar:

1. In avionul respectiv se aflau 23 de subsecretari de stat chinezi (de fapt erau ofiteri acoperiti ai serviciilor secrete).

2. Doi subsecretari de stat israelieni.

3. Patru ofiteri Mossad (doi dintre ei au participat si la misiunea din Bucegi).

4. Pana acum au cheltuit zeci de milioane de euro, au la dispozitie cea mai perforamanta tehnologie de pe suprafata pamantului, si tot nu au reusit sa faca nimic. De ce oare?

5. Recititi inca odata articolul, analizati cum trebuie toate informatiile, si veti afla ce au incarcat ei in avionul respectiv si de ce zace la ora actuala pe fundul oceanului!


/http://deveghepatriei.wordpress.com/

Un comentariu:

  1. Hmmm, informatii greu de "digerat". Tot ce se întâmpla chiar este o conspiratie mondiala???? Mai putem avea încredere în cineva???? Si daca DA, în cine?

    RăspundețiȘtergere