Reclama1

duminică, 2 noiembrie 2014

FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD: Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori

FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD:
Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori

După atacuri la persoană, după atacuri la famile şi părinţi, PSD a trecut şi la atacuri fizice. La propriu. Disperaţi de creşterea continuă în sondaje a candidatului ACL, Klaus Iohannis, pesediştii au decis că trebuie să recurgă la atacuri fizice, acţiuni tipice comuniştilor din anii ‘50, se arată într-un comunicat de presă trimis de Alianţa Creştin Liberală PNL - PDL Botoșani.




Primarul comunei Drăguşeni, social democratul Eugen Nechita a umplut de sânge un alegător din comună. Fără niciun motiv, Eugen Nechita l-a lovit pe Constantin Condrat care se afla în faţa secţiei de votare.

“Votasem deja, eram în faţa secţiei de votare şi m-a întrebat primarul comunei ce fac acolo. I-am spus ca sunt pe domeniul public, moment în care m-a luat la pumni. Nu i-am spus absolut nimic, nu l-am jignit, absolut nimic. Dar acolo dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori”
a declarat victima primarului PSD Eugen Nechita.

Se pare că pentru pesedişti ameninţările şi bătăia constituie singurele arme pe care sunt în stare să le folosească.
După ce Victor Ponta a făcut cea mai murdară campanie electorală din 1990 încoace, pesediştii din teritoriu au decis să-i urmeze exemplul şi să folosească metode la fel de murdare. Sloganul electoral “mândru că sunt român” ar trebui transformat de PSD în “mândru că bat români”.

ACL Botoşani le solicită membrilor PSD Botoşani să dea dovadă de respect faţă de toţi locuitorii judeţului, să renunţe la atacurile demne de lumea interlopă.

“În ultimii 10 ani am fost condamnaţi la dezbinare şi la ură”, afirma ritos Victor Viorel Ponta şi continua spunînd că “nu putem merge mai departe decât dacă suntem uniţi”. Ei bine, domnule Ponta, se pare că primarii PSD nu sunt de acord cu dumneavoastră, ei consideră că bătaia este ruptă din rai. Oare aşa va fi politica PSD şi de acum înainte ?


Sursa:http://www.botosaneanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu