Reclama1

luni, 21 aprilie 2014

Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi

Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi fără să ştie...oferit de imperialisti ...



Mulţi români cumpără acest „lucru” fără să ştie, alte ţări ştiind însă exact despre ce este vorba.

Carnea dezosată mecanic - MDM (Mechanically Deboned Meat) este un aliment compus din resturile care au rămas pe carcase, ghiare, oase măcinate, grăsimi. Această carne este folosită mult de procesatorii mari pentru preparate de tip mezeluri. În cantitate prea mare, MDM poate perturba echilibrul dintre calciu şi fosfor al organismului, deoarece are în compoziţie un exces de fosfor.


Risc pentru sănătate 

După cum notează specialiştii, în ţările civilizate, MDM nu este folosit decât la conservele pentru câini şi pisici, deoarece este un subprodus care nu este nici măcar proteic, cu efecte nocive asupra sănătăţii.



Potrivit obiectiv.info, în Uniunea Europeană şi SUA, MDM-ul este folosit în cantităţi foarte reduse, de regulă de ordinul câtorva procente. În plus, este interzisă congelarea şi transportarea de la locul de producţie spre alte locuri, deoarece este foarte perisabil, riscul pentru sănătatea consumatorilor fiind  mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu