Reclama1

miercuri, 2 aprilie 2014

Balotesti 1995 - Asasinarea unui spion patriot roman ?

Balotesti 1995 - Asasinarea unui spion patriot roman de catre masonerie 




Asa cum va spuneam anterior intr-o alta postare cu titlul " Decreteii - Lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala "  exista suspiciunea unui atentat asupra avionului prabusit in 1995 la Balotesti.

Acum 19 ani in urma prabusirii unui avion Airbus al companiei Tarom pe un teren agricol din localitatea Balotesti si-au pierdut viata 60 de oameni. In acest avion se afla si un spion roman care avea o misiune importanta la Bruxelles , acelasi Bruxelles care a ajuns acum sa ne considere si sa ne trateze ca pe o colonie de mana a treia.

Nu se stie clar ce misiune avea spionul roman dar este clar cat de importanta a fost atata timp cat forte oculte si-au dorit cu orice pret lichidarea fizica a sa , chiar si cu pretul uciderii in masa numai sa-si atinga scopul.

Ancheta desfasurata in acest caz  a fost si este inca destul de controversata , cu suspiciuni multiple asupra modului cum s-a desfasurat ancheta, asupra acuzatiilor de disparitie de probe de la dosar si ipoteze multiple conform carora avionul a explodat in aer.



Raportul "oficial" asupra accidentului aviatic din 1995 de la Balotesti a fost dat publicitatii abia acum si de fapt ar fi chiar raportul initial fara concluzii clare si care sa corespunda realitatii. Cine vor sa ascunda adevarul din jurul prabusirii avionului de la Balotesti si de ce vor sa-l ascunda ?

Aspecte importante ale suspiciunilor care planeaza asupra acestui caz :

- de ce nu s-au adunat toate fragmentele avionului de pe campul de la Balotesti ( dupa 17 ani inca se mai gaseau fragmente din avion ; in toata lumea in anchetele accidentelor aviatice se aduna toate fragmentele posibile pentru a se putea studia cauzele accidentului)

-acuzatia disparitiei probelor de la dosar ( in anul 2008 in urma unor verificari realizate in arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti s-a constatat ca o parte din documentele anchetei accidentului de la Balotesti sunt de negasit)

- de ce s-a tergiversat atat de mult timp ancheta si de ce atat de tarziu s-a dat publicitatii raportul asupra anchetei accidentului

- ipoteze multiple emise de specialisti in diferite domenii despre o explozie in aer a avionului

- Marian Batanoiu , fratele capitanului de pe aeronava a luat in calcul un asasinat la comanda si a afirmat ca intre resturile avionului ar fi fost gasit un pasaport cu nume care nu figura pe lista pasagerilor

Oficial accidentul s-ar fi "produs" pentru ca pilotului i-ar fi venit rau , un motor s-a defectat , iar conditiile nefavorabile si incompetenta copilotului ar fi dus la prabusirea aeronavei.

Daca exista si 10% posibilitatea ca acel spion sa fi putut afla in acea misiune de soarta care i-o rezerva oculta mondiala Romaniei si romanilor , reusita misiunii sale poate ar fi schimbat cumva in bine prezentul nostru ca tara si ca neam.



 http://glasul-moldovei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu