Reclama1

joi, 17 aprilie 2014

Nu e vorba de gaze de sist pentru energie! Prin fracturare hidraulica se doreste poluarea apei pentru a ne face si mai dependenti de sistem!

Nu e vorba de gaze de sist pentru energie! Prin fracturare hidraulica se doreste poluarea apei pentru a ne face si mai dependenti de sistem! 


Acest text va fi înţeles mai ales de către cei care ştiu deja realitatea dură în care trăim – suntem sclavi exploataţi ai unor nemernici putred de bogaţi şi extrem de puternici şi influenţi, care conduc lumea din umbră prin marionetele lor politice de la nivel naţional, prin mega corporaţii şi prin instituţii de rang mondial şi/sau naţional (UE, NATO, FMI etc). Cine încă n-a înţeles chestia asta să citească şi să se convingă sau să trăiască în ignoranţă crezând că o să-i fie mai bine aşa.

Acum, să revenim la gazele de şist: încep să mă conving din ce în ce mai mult că problema cu gazele de şist în România NU este despre GAZE DE ŞIST, adică nu este despre ENERGIE şi obţinerea de energie din gaze de şist. Cu atât mai puţin despre obţinerea “independenţei energetice” a României aşa cum minte ca un porc nemernic sclavul stăpânilor din umbră – Ponta. Am concluzionat pentru mine deja că Gazele de şist NU sunt despre Gaze de şist! Sunt despre poluarea apei potabile (1) şi scăparea de deşeuri toxice periculoase (2).
Redau câteva pasaje relevante din acest text de pe marturism.ro, apoi un citat din profesorul Florian Colceag  şi o să mai adaug mai jos alte detalii relevante când le mai găsesc pe net:
Nu e despre gazele de şist, nu va inselati FRATI ROMANI !  FRATI CRESTINI, planul este de a otrăvi apa pe toată planeta, ca apoi, rezervele de apă potabilă, să aibă un preţ enorm!  Aici vorbim de lăcomie, dar mai mult de atât, e vorba despre control, pentru că dacă o grupare reuşeşte să polueze toate rezervele de apă potabilă, dar în acelaşi timp se asigură că a “privatizat” în propriul beneficiu ce rămas neotrăvit [toate izvoarele de apă curată ale naţiunilor], şi le are sub control strict prin intermediul ONG-urilor de “protecţia mediului” şi agenţiilor criminale ale ONU, atunci … acea grupare conduce TOT! Or să fie războaie pentru acces la apă dacă le vom permite aşa ceva, iar războaiele acelea vor fi devastatoare. Trebuie să ne opunem cu orice preţ, pentru că aceşti indivizi sunt psihopaţi, nu le pasă dacă ucid milioane de oameni, ba chiar ei îşi doresc asta, ca apoi, cei puţini din noi, cei care supravieţuiesc, să fie mai uşor controlabili, prin implantări de microcipuri sau tatuaje electronice vizibile sau invizibile pe mana dreapta sau pe frunte (microcipurile au ajuns la dimensiunea unui ADN, insesizabile) şi alte nenorociri tehnologice ce deja le-au pregătit!
Cât de curând va începe “războiul pentru apă“ ! În poza din link, bila albastră mai mare, este “toată apa” (oceane, calotele glaciare, gheţari, lacuri şi râuri, apa subterană şi cea din atmosferă). O sfera de cca. 860 mile în diametru. Sfera mai mică este apa dulce din subsol, lacuri, râuri şi mlaştini… Vedeţi aici:  http://www.caseyresearch.com/articles/coming-water-war.
Iata ce ne zice Parintele Mihai-Andrei Aldea, si o zice foarte bine:  ”Un regim statal care impiedica pe cetateni sa se inarmeze este un regim de ocupatie, care se impotriveste cetatenilor. In istoria lumii, orice regim liber s-a realizat prin inarmarea tuturor cetatenilor. Stefan cel Mare, Constantin cel Mare, Teodosie cel Mare, Iustinian si oricati alti mari imparati sau domnitori de-ai nostri vrem sa dam, TOŢI au inarmat populatia. Nu exista niciun stat liber in istoria lumii in care cetatenii sa nu fi fost inarmati si pregatiti de lupta. Daca o tara vrea sa fie libera, toti cetatenii cu drept de vot trebuie sa poată purta liberi arme. Concluzia corecta o poate trage oricine gandeste sanatos.”
Comisia Europeană pregăteşte de mai mulţi ani, pe uşa din dos, privatizarea resurselor de apă în toată Europa. Numai că, după privatizare, preţul apei a explodat, iar calitatea apei a scăzut. În Portugalia în urma privatizării apei, preţul ei a crescut cu 400% şi continuă să crească cu 6% în fiecare an, iar apa a devenit în unele locuri atât de proastă încât nu mai poate fi băută. Asta i-a speriat pe nemţi care au început să răscumpere acţiunile de la firmele privatizate, pentru ca autorităţile să reia controlul asupra apei, care este un bun public. La Berlin a avut loc în 2011, în urma unei petiţii a cetăţenilor, un referendum pentru desecretizarea contractului de privatizare parţială a companiei BWB, iar în Portugalia au mereu loc ample proteste de stradă. În România nu se aude nimic despre asta, pentru că presa e cenzurată şi aservită, iar guvernanţii ne trădează şi ne vând cu mare drag. Aşa că tot ce putem face este să ne ajutăm noi între noi, să dăm informaţia mai departe şi să participăm la acţiunile civice care se desfăşoară la nivel european.
Dacă vă uitaţi la acest documentar, vedeţi ce au făcut o serie de multinaţionale în SUA după ce au concesionat apa în unele oraşe (asta e doar ultima parte):

(descriere documentare: RAZBOIUL APEI !!! De la dependenţa completă, alimentară şi energetică, prin patentarea plantelor şi animalelor şi “privatizarea” reţelor energetice strategice, ale unei naţiuni, până la transformarea în marfă a apei, prin neglijarea intenţionată, vreme de zeci de ani, a infrastructurilor municipale de apă potabilă, am ajuns să fim complet vulnerabili, în faţa celor mai abjecţi reprezentanţi ai acestei rase damnate, cămătarii mondiali, care mai au un singur pas de făcut, până la a ne vinde şi ultimul lucru, din ceea ce Dumnezeu a dăruit tuturor: atmosfera terestră, sub pretextul poluării excesive.)
Si in documentarul THRIVE de mai jos, la minutul 1h.10min, se arată că unul dintre scopuri, e să deţină controlul asupra resurselor, inclusiv cele de APĂ, pentru a controla populaţia:

Este o REALITATE: în România, un număr covârşitor de oameni trăiesc în condiţii de auto-suficienţă: pot, prin resurse proprii să se hrănească tot anul, să vândă produse pentru a cumpăra altele necesare, au sursă de APĂ în curte, le mai lipseşte doar să aibă şi energie gratis ca să fie complet INDEPENDENŢI de un sistem (guvern)… iar asta explică oarecum şi indiferenţa românilor la ce se întâmplă. Ei, aceasta NU MAI ESTE REALITATEA în multe state din vest! Şi atunci, te intrebi, cât de importantă este APA pentru a menţine aceste sute de mii de gospodării independente? Să ne amintim că din Ianuarie se numără câte vaci/oi, etc are fiecare, ba chiar si mp de solare din curte spre a fi impozitate! Intradevăr, nu prea pot sa controleze cât câştigă un ţăran, câte legături de ceapă şi ridichii a vândut… şi ajungi la aceeaşi concluzie, Agricultura şi Turismul (mai exact agro-turismul) au un potential URIAŞ în România, şi se pot dezvolta prin resurse proprii oamenilor, independente de stat! Ei bine, asta nu se vrea! Oamenii din România sunt mai liberi decât înţelegem noi, comparativ cu SUA, chiar UK. Această libertate poate fi luată în termen de câteva luni, prin explorări după gaze de şist! “Hopa, scuze… tocmai v-am otrăvit apa” ……
Credeţi că apa este un drept uman fundamental? Conform spuseselor lui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestlé, apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept uman. Peter Brabeck afirmă că, de vreme ce populaţia la nivel global creşte, apa ar trebui să fie o resursă manageriată de către oamenii de afaceri.” Ce nemernic e acest personaj care pozează ca un batranel de treaba care ne vrea binele tuturor şi chiar ajuta 4,5 mil de persoane direct “dependente” de compania lui:

Florian Colceag despre gazele de şist 
Atenţie cu gazele de şist – stăm pe o bombă ecologică mai mare decât se crede, miza reală a gazelor de şist – depozitarea în România a deşeurilor radioactive şi industriale toxice (din alte ţări) prin fracturare hidraulică, fapt ce va polua acviferul de adâncime (din care se alimentează şi pânza freatică şi apele supraterane), acvifer care NU SE MAI REFACE!
(Bonus tot de la Florian Colceag: România se află într-un război economic foarte dur; Chevron este un asasin economic care corupe tot ce mişcă pentru a intra şi exploata resurse la costuri minim; NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară (spus indirect) (emisiunea din 23 oct); hotii mai intai provoacă criza, iar dupa aceea, câştigă enorm din ea (emisiunea din 23 oct); ni se cântă prohodul iar noi trebuie să fim anesteziaţi şi să îi aplaudăm pe cei care ne cântă prohodul; nu se poate sa treci indiferent pe lângă toate relele din jur, să te laşi hipnotizat de televizor sau de telenovele sau de alte prostii (emisiunea din 4 nov) )
Ivzoare de la mânăstirea Putna au fost afectate deja de fracturarea hidraulică:
  1. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/06/20/prospectiuni-dupa-gazele-de-sist-langa-manastirea-putna-video/
Detalii interesante şi aici:
5 ian 2014: Apă berechet în Dobrogea noastră. Nicolae Pitu, omul care a realizat majoritatea forajelor dobrogene dezleagă misterul Fluviului subteran – în Dobrogea există un important acvifer subteran (apă dulce, bună de băut, utilizabilă în agricultură, irigaţii etc); în sudul Dobrogei exista practic trei acvifere su prapuse; apa subterana e cea mai buna sursa de apa potabila, fiind cantonata intr-un mediu relativ izolat de activitatile umane; în subsolul Dobrogei se află un adevarat tezaur, poate mai valoros decat aurul – Debit enorm de apa din pamant;  Potentialul celor trei acvifere totalizeaza, asa cum precizeaza inginerul Nicolae Pitu, un debit intre 9.000 si 10.000 de litri pe secunda; S-a constatat ca aceasta apa are o vechime de 23.000 de ani; La ora actuala tara noastra are 142 de corpuri de apa subterana, dintre care 123, de mare adancime, contin apa de cea mai buna calitate; Conform datelor UNESCO, oamenii de pe intreaga planeta folosesc doar 0,63% din cantitatea totală a apelor subterane de pe planetă. Terra pastreaza astfel, ca intr-un seif, o adevarata comoara. Pentru generatiile viitoare…

RĂZBOIUL CONTRA POLUĂRII APEI PRIN FRACTURARE HIDRAULICĂ / GAZE DE ŞIST ARE LOC ACUM! Vezi Bârlad, Pungeşti, Moşna şi alte localităţi! Dacă noi stăm total indiferenţi ne va lovi crâncen când nu vom mai avea ce apă să bem!


Sursa:http://ceicunoi.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu