Reclama1

joi, 31 iulie 2014

Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea

Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea (VIDEO)






Ramaneti masca ce spune fosta ministra a sanatatii din Finlanda. Acum, ea nu poate fi denumita adepta a teoriilor conspiratiei, caci ea stie exact ce ordine au guvernele mondiale de la acest mic grup de oculti care conduc lumea, denumiti illuminati sau masoni. Nu poate fi numita nici nebuna, nici activista, in niciun fel. Iar faptul ca ne avertizeaza denota marele caracter pe care il are, caci politicienii si ministrii nostri sunt atat de adanc bagati in masonerie si atat de vanduti incat nu ar indrazni sa spuna adevarul populatiei niciodata. Asta inseamna lipsa de crestinism si a iubirii fata de semenii nostri, sa te vinzi si sa iti vinzi poporul spre beneficiul tau. Voi nu vedeti ce face statul cu poporul sau, ca ii da cele mai mici salarii din Europa, pensii de mizerie, credeti ca nu sunt in stare sa respecte agenda masonica si sa reduca din populatie astfel, dorind sa aduca populatia Romaniei asa cum au declarat oficial la 10 milioane de oameni?


 

Urmariti clipul de mai jos si ascultati declaratia fostei ministru a Finlandei, multi ne intreaba ce pot sa faca in cazul asta?

 1. Informati-va pe temele vaccinurilor, alimentatie GMO, a chemtrailsurilor, aveti grija ca au si ei dezinformari aruncate pe net cu argumente pro acestor lucruri;



2. Raspanditi informatia, toate paginile care expun aceste lucuri, creati-va bloguri, utiizati Facebook, mail, retele de socializare sau raspandirea din gura in gura, la bloc, pe strada, in cartier, la serviciu, la scoala, in autobuz, in concediu, la petreceri, in biserica etc.




3. Nu mai sustineti corporatiile si politicienii masoni, care ne chinuie de 24 de ani;

4. Rugati-va si intariti-va credinta, caci este singura care va apara de efectele nocive ale chimicalelor si ale radiatiilor ( amintiti-va de Cernobil ca manastirea din apropiere nu a fost afectata deloc, despre asta cititi aici) si va deschide mintea ce sa faceti in continuare, nu uitati ca mari oameni spirituali ne-au avertizat cu sute de ani inainte despre aceste lucruri, cel mai recent parintele Arsenie Boca, dar si Biblia ne spune cat de chinuita va fi generatia din urma si ca singura solutie va fi intarirea in credinta. Motivul pentru care crestinii sunt persecutati sub aceasta masca, va fi ca vor cere un salvator si illuminati si masoneria mondiala il va oferi pe anticrist drept salvator si multi dupa cum zice si Biblia vor cadea in plasa, caci el va face lucruri bune la inceput, insa pe urma ii va termina pe oameni si le va lua literalmente sufletul.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu