Reclama1

sâmbătă, 26 iulie 2014

Gheorghe Funar la Timisoara: Romania nu mai exista ca tara! E prevazuta mutarea statului Israel pe teritoriul Romaniei!


Gheorghe Funar la Timisoara: Romania nu mai exista ca tara! E prevazuta mutarea statului Israel pe teritoriul Romaniei!




Prezent la Timisoara pentru a-si lansa cartea “Holocaustul impotriva poporului roman”, peremistul Gheorghe Funar a rostit ipoteze socante despre Romania si despre romani. Potrivit acestuia, Dacia este locul unde Dumnezeu a lasat primii oameni de pe pamant iar Romania ar urma sa fie confiscata de statul Israel.

“Adevarul pana acum ne-a fost ascuns noua romanilor. Noi, ca romani nu a fost voie sa stim, sa ne cunoastem adevarul istoric. Adevarul e ca Dumnezeu a lasat primii oameni pe pamant in Dacia” a spus Funar care a amintit de existenta tablitelor de la Tartaria, de langa Orastie, cu o scriere ce dateaza din anul 6.000 iHr.

Potrivit lui Funar, Romania nu mai este a romanilor din 1989. “Dupa Decembrie 1989, Romania nu mai e a romanilor, a intrat pe mana strainilor, in majoritate evrei. S-a pus impotriva noastra holocaust: Romania sa nu mai existe ca tara, mutarea Israelului pe teritoriul Romaniei si exterminarea romanilor”, a mai spus Funar, care a adaugat ca proiectul are finalitate 25 de ani, iar termenul este anul 2014.

Funar a mai spus ca deja tara este condusa de evrei si a dat cateva exemple: Traian Basescu, Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Melescanu, Vasile Blaga si Roberta Anastase sunt doar cateva nume rostite de peremist care sustine ca provin din familii de evrei.

“Nu am nimic cu evreii, nu sunt antisemit, dar aceste adevaruri trebuie cunoscute de catre romani si trebuie sa ii intrebam ce urmaresc”, a mai spus Funar. El a adaugat ca acesta este al doilea proiect de mutare a statului Israel in Romania. De Liliana Iedu – Opinia Timisoarei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu