Reclama1

sâmbătă, 26 iulie 2014

Dl George Maior, directorul SRI-ului, recunoaste deschis ca face parte din “Clubul de la Berna”.

Dl George Maior, directorul SRI-ului, recunoaste deschis ca face parte din “Clubul de la Berna”. 

Clubul de la Berna, institutie masonica in legatura directa cu Clubul Bilderberg ! Este cumplit ce se petrece la ora actuala in Romania, am ajuns un altar masonic inchinat Imparatiei Antihristice !





Raport al SRI-ului din anul 2009, dl Maior apare ca facand parte din masonerie.
http://www.badpolitics.ro/lista-%E2%80%9Cneactualizata%E2%80%9D-a-masonilor-din-romania-raport-sri/


Interviul din ziarul ” Evenimentul Zilei”

Directorul SRI face parte din Clubul de la Berna, organizaţia ce reuneşte cele mai puternice servicii de informaţii europene.


http://www.evz.ro/detalii/stiri/interviurile-2-1-directorul-sri-george-maior-parlamentul-nu-incalca-embargoul-impus-si-973406.html

Eugen Ovidiu Chirovici, seful masoneriei romane, om foarte apropiat de generalul Florian Coldea, adjunctul directorului Maior, face si el parte ” Clubul de la Berna “.



Eugen Ovidiu Chirovici s-a nascut pe 11 mai 1964. A studiat la ASE Bucuresti, University of Glasgow si EDI (Grupul Bancii Mondiale). Detine trei titluri de Doctor Honoris Causa si este membru al Clubului de la Berna. A primit Marele Premiu pentru Jurnalism (1999), Premiul Pamfil Seicaru (2000), Premiul pentru Jurnalism al ANSVM (2002) etc. In 2002, a fost decorat de presedintele Romaniei cu Ordinul „Steaua Romaniei”. A publicat peste 1000 de articole in Romania si in strainatate si este autorul a cinci romane si patru carti de eseistica pe teme de istorie si economie. Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, Eugen Ovidiu Chirovici a ocupat si functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.
Masoneria Romana si interesele mafiote ! Ioan Rus, actualul ministru de interne,  si George Maior, frati de loja masonica, se pare ca sunt sponsorii mafiei clujene !

Comisar şef (r) Toma Rus
- fost şef al Departamentului Ordine Publică din Ministerul de Interne cu rang de subsecretar de stat
- fost şef al Direcţiei Generale de Combaterea Crimei Organizate
- fost şef al BCCO Cluj-Napoca
În prezent, pensionat ilegal de către Ministerul de Interne la cerere, nu are 45 ani, oferă consultanţă Băncii Transilvania şi Iulius Grup.
Protecţie Politică
- Relu Fenechiu, preşedinte PNL Iaşi, omul din “faţa” lui Iulian Dascălu şi a Patriarhului României, Daniel.
- Norica Nicolai, europarlamentar PNL, fost senator PNL de Cluj, prieten apropiat al lui Toma Rus.
- Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj, fost preşedinte al CJ Cluj, actualmente senator PNL Cluj, acţionar semnificativ la Banca Transilvania.
- Horea Uioreanu, deputat PNL Cluj, fost preşedinte PNL Cluj-Napoca, vicelider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, acţionar semnificativ la Banca Transilvania.
- Ioan Rus, fost vicepreşedinte al PSD, fost preşedinte al PSD Cluj, lider al grupului informal
PSD din Cluj, prieten cu George Maior, directorul SRI, şi cu tatăl său, profesorul universitar Liviu Maior.
- Marian Vanghelie, preşedinte PSD Bucureşti, care are o relaţie pecuniară cu Toma Rus.
- Pop Puşcaş Teodor, fost candidat PSD la Primăria Clujului, fost comandant al IPJ Cluj, fost şi actual miliţian.
- Vasile Soporan, fost preşedinte PSD Cluj, în prezent deputat PSD Cluj, acuzat de CNSAS că ar fi fost informator al securităţii. A câştigat procesul împotriva CNSAS.
Protecţie informativă
- George Maior, director SRI.
- Gheorghe Petcu, colonel SRI în rezervă, fost ofiţer de Securitate. A fost adjunctul şefului
represiunii împotriva muncitorilor ce au demonstrat contra regimului ceauşist, în noiembrie 1987 la Braşov. În prezent, este cuscrul omului de afaceri Bela Urasi, în casa căruia locuieşte. Este ofiţerul care l-a adus în Cluj pe creatorul megaescrocheriei Caritas, Ioan Stoica, la rândul lui fost informator al Securităţii
- Alţi ofiţeri din cadrul SRI şi DGIPI care primesc cadouri şi alte “atenţii” din partea lui T.R.
Asistenţă financiară
- Banca Transilvania
- Contacte:
- Horea Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie, cel mai mare acţionar, persoană fizică, în cadrul Băncii Transilvania.
- Iulian Dascălu, acţionar Iulius Mall şi Iulius Mall Cluj, reprezentantul “mafiei moldovene” în Cluj.
- Bela Urasi, fost şi actual informator al poliţiei, preluat “pe proces verbal” de către Toma Rus, principalul sponsor al acestuia. Creierul ţepei Codec, care a golit buzunarele românilor de circa 50 milioane euro până la închiderea ei de către Guvernul Boc
- Dorel Goia, acţionar semnificativ la Banca Transilvania. Deţine afaceri imobiliare în Bucureşti şi Baia Mare, alte afaceri în Bistriţa. Fost profesor de istorie al elevului Toma Rus.
Protecţie în sistemul judiciar
- Virgil Andreieş, preşedintele CSM, fost preşedinte al Curţii de Apel Cluj, fost judecător la Curtea de Apel Cluj, fost judecător la Tribunalul Bistriţa, fost jurist Rombat Bistriţa.
- Dora Molnar, fost şef DIICOT Cluj, fost procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, fostă prietenă intimă cu T.R.
- Mircea Hrudei, şef DIICOT Cluj, prieten la cataramă, şi nu numai, cu T.R.
- Daciana Deritei, născută Pop, nepoata fostului decan al Facultăţii de Drept Cluj, Pop Liviu, şi a secretarului Consiliului Judeţean Cluj, Pop Măriuca, prietenă intimă cu fostul subaltern al lui Toma Rus, Korci M., şi rudă cu avocata lui Iulian Dascălu, patronul Iulius Mall.
- Sorina Siserman, preşedintele Tribunalului Cluj.
- Ariana Ilieş, vicepreşedintele Tribunalului Cluj.
Cămătărie şi extorcare de bani
- Protejează împrumuturile făcute de Bela Urasi şi pe asociaţii săi.
- Asigură recuperarea banilor împrumutaţi cu dobândă şi împarte profitul cu aceştia.
- În ultima vreme, unii dintre datornicii lui Toma nu şi-au mai plătit dobânzile, ceea ce a dus la o relaţie tensionată între Bela Urasi şi Toma Rus.
- Dă împrumuturi unori oameni de afaceri aflaţi în dificultate care pentru a obţine banii trebuie să depună garanţii imobiliare.
- A protejat persoane care au intrat în posesia unor case pe care nu aveau niciun titlu legal.
-Totul a fost posibil datorită protecţiei pe care o are şi a şpăgilor pe care le-a împărţit
Şantaj
- Toma Rus este acuzat de şantaj de către directorul Piscicola SA Cluj, Dorin Mărginean, societatea condusă de acesta fiind prejudiciată cu 3,5 miliarde lei de către Toma Rus şi fostul director al societăţii, în urma cedării unui spaţiu pentru o sumă modică. În 2005, Toma Rus a încercat să-l oblige pe Mărginean să-i cedeze 5 spaţii ale SC Piscicola SA contra sumei de 5,5 miliarde lei. Suma a fost refuzată
- Toma Rus a creat dosarul “Cazino” pentru că oamenii lui din lumea interlopă nu mai puteau acorda împrumuturi împătimiţilor de la cazino. Din acest motiv, echipa Ţepeş-Pop Ioan junior a fost eliminată. Spaţiul de la Chios, unde funcţiona cazinoul, i-a aparţinut şi îi aparţine omului de afaceri Dorel Goia.
Protecţie
1.    A pus la punct, alături de Bela Urasi şi asociaţii săi, afacerea Codec, care a fost desfinţată abia recent.
2.    A încercat să distrugă, fără succes, Gazeta de Cluj, şi i-a inculpat prin intermediul lacheilor săi, Hrudei şi Deritei, pe oamenii care făceau ziarul. Dosarul a fost respins de instanţă.
3.    La fel, a determinat trimiterea în judecată a lui Arpad Paszkany, cel care a pierdut, în mod ilegal, licitaţia pentru atribuirea terenului de la Iulius Mall.
4.    Împreună cu Mircea Chertes, fost consilier al Premierului Tăriceanu, a ajutat anumite firme, să primească subvenţii de la Ministerul Agriculturii în mod nemeritat.
Spălare de bani
- Toma Rus dă o turnură legală banilor obţinuţi prin şantaj, protecţie, extorcare de bani.
- A penetrat sistemul naţional de securitate şi se laudă că va reveni în Ministerul de Interne.
- Aşteaptă cu nerăbdare căderea preşedintelui Traian Băsescu pe care-l critică, în special la mesele udate din belşug cu băuturi alcoolice, împreună cu “sponsorii” PNL şi PSD
Începând cu numărul viitor, Gazeta de Cluj va prezenta dovezi pentru fiecare dintre afirmaţiile din această pagină. Cei care nu au răbdare pot să ne acţioneze în instanţă încă de săptămâna aceasta. http://www.gazetadecluj.ro
Ce este ” Clubul de la Berna”. Vor sa formeze un serviciu secret la nivelul Uniunii Europene ! Pentru acest lucru au nevoie de ” fundamentalisti islamici si atentate teroriste ” ( ati vazut si dvs ce s-a petrecut in Norvegia, Anglia, Spania, Franta, Roma, Bulgaria ). Dl Maior are un discurs tipic: fundamentalism, extremism, pericolul terorist, etc ! Sa nu uitati ca toate datele cetatenilor europeni sunt centralizate la Ierusalim ! 
Club de Berne – 1971 
The secret “CLUB DE BERNE” is a supposedly ‘informal’ association founded in Berne in 1971 to enable the exchange of classified information particularly on terrorism and subversion, between the Intelligence and Security Services of Western, originally EU only, states. Today, this exclusive club is said to unite the intelligence services of some 19 countries including Germany, Italy, Belgium, Luxembourg, Holland, Denmark, Britain, Switzerland, France and now presumably the USA. The Berne Club organises meetings, technical conferences, and investigation operations. The club has its own communication system, which helps it combat terrorism.
All the member countries work co-operatively, while its true activities, its leadership and its legal basis remain “top secret” and are apparently not even known in the “Bundeshaus” in Berne. Ireland, Greece, Spain, and Portugal are reported not to be full members, but certainly are represented by liaison officers
The Schengen Information Services and the Trevi Group, both highly secret Intelligence Service co-operation or information groups all have representatives from the British Intelligence and Security Services
There were known to be over 1,000 Defence and Security Agreements and Treaties (such as the
ABCA agreement of 1946 for Military Co-operation between the main UKUSA Countries) in force between the main UKUSA Countries by as early as 1990. Several hundred of these deal directly with Intelligence, Security and Terrorist activities.
In the Defence field the Spaatz-Tedder accord of 1946which would later be ratified by Foreign Secretary Ernest Bevin in 1948 and become the basis of the permanent basing of US Forces in the UK. This was further strengthened by the NATO Treaty of 4th April 1949, another NATO Agreement on US Forces based abroad, signed in June 1951 and finally the presence of US Forces in Britain was given statutory rights by the Visiting Forces Act of 1952) .


 
Reprezentantii comunitatilor de informatii nationale se intalnesc periodic in diverse capitale europene.
In pofida a cinci decenii de integrare, serviciile secrete ale statelor mem­bre UE sunt in continuare prin­tre cele mai bine pazite valori na­tionale. Doua proiecte sponsoriza­te de Comisia Europeana sunt insa pe cale sa schimbe cultura neincrederii intre servicii.
Lansat in liniste in capitala Ungariei in 2007, Clubul de la Budapesta a avut in ultimii trei ani si jumatate opt reuniuni ale ofiterilor de informatii si expertilor din sectorul privat in orase precum Budapesta, Bucuresti, Roma si Bruxelles. Numarul de participanti a ajuns de la 50 de delegati (la prima intalnire) la peste 150 de delegati la ultima reuniune care a avut loc la Bruxelles, la mij­lo­cul anului 2010, si care  a atras specialisti din 14 tari UE.
„Ideea principala din spatele acestei initiative este de a consolida schimbul de idei si informatii open source intre institutiile UE si statele membre, in scopul sprijinirii serviciilor in preve­nirea si gestionarea crizelor”, a declarat un oficial maghiar pentru EUobserver. Osint (open source intelligence) sunt informatii care pot fi obtinute fara a se incalca legislatia nationala. De regula se apeleaza la analiza informatiilor ce pot fi obtinute prin intermediul mass-media, bloguri jihadiste, camere de chat, baze de date de tip pay-per-view, imagini de satelit comercial, rapoarte tehnice intocmite de organismele guverna­men­tale si paginile de internet ce nu au fost alese de catre motoarele de cautare mai populare. Un singur exemplu graitor despre cat de departe se poate merge in aceasta directie este agentia de informatii americana Iarpa (Intelligence Advanced Research Projects Activity), care experimenteaza cu avatare (carac­tere in jocuri online cum ar fi World of Warcraft) si care poate infiltra intalniri ale avatarelor jihadiste pe dealuri sau paduri virtuale. Sectorul a crescut mult, guvernele occidentale bazandu-se pe surse deschise pentru 80%-90% din pro­prii­le informatii de securitate.
Spre deo­sebire de spionaj, cu Osint este mai usor cand e vorba de impartasit informatiile, deoarece nu compromite surse din terte tari.

Finantare pentru securitate

Cel de-al doilea proiect cofinantat de UE, Eurosint Forum, are ca scop pro­movarea ideilor cu privire la dez­voltarea politicilor Uniunii Europene, in special in utilizarea Osint in domeniul securitatii. Fondat in 2005 de catre firme private din sectorul de securitate intr-un birou mic de langa cladirea Berlaymont a Comisiei Europene de la Bruxelles, organismul nonprofit detine cel putin cinci „workshop-uri” care au atras pana la 40 de delegati din serviciile de informatii si institutii ale UE, precum si din sectorul privat.
Doua dintre rezultatele practice ale Clubului de la Budapesta sunt: site-ul protejat prin parola dedicat participan­tilor, pe care acestia pot impartasi update-uri privind securitatea si idei cu privire la tehnicile Osint. Modelul avut la baza este Intelipedia – un site de tip Wikipedia infiintat in SUA, astfel incat cele 16 (sau mai multe) birouri de informatii sa poata comunica in vederea prevenirii unui alt atac terorist gen 9/11. Intre timp, Eurosint este responsabil de Virtuoso, o schema finantata de Comisia Europeana pentru producerea de noi „middleware” sau software care sa per­mita celor 11 tari UE participante sa faca schimb de gadgeturi Osint.

Noi structuri de informatii

Tarile UE impartasesc informatii clasificate si prin alte structuri: ele trimit informatii la Centrul comun de situatii (SitCen) de la Bruxelles; expertii in securitate din UE se aduna in Capitala pentru reuniunile Council’s Counter Terrorist Group si cu grupul de lucru al „Clearing House”, iar sefii spionilor din tarile UE si omologii lor din Norvegia si Elvetia se intalnesc, de asemenea, o data pe an, in asa-numitul Club de la Berna.
Insa cele doua cluburi Osint sunt diferite, deoarece delegatii pot vorbi liber in cadrul unor seminare care dureaza de regula doua zile, iar sederea peste noapte, petrecerea timpului liber in comun (la o bautura sau cina) duc la realizarea de contacte personale si creea­za un nou impuls pentru impartirea de informatii in cadrul comunitatii de specialitate a UE.
Catherine Ashton a instalat recent doi sefi noi de securitate, pe Ilka Salmi la SitCen si Agostino Miozzo ca sef al structurii ce se ocupa de gestionarea crizelor. Nu este inca foarte clar daca Clubul de la Budapesta va fi extins sau oprit. Un diplomat european a declarat ca doamna Ashton ar trebui sa sprijine specializarea Osint in avertizarea si prevenirea conflictelor, iar Serviciul Eu­ro­pean pentru Actiune Externa (SEAE) sa fie dedicat evenimentelor mondiale.
La randul sau, David Nyheim, un expert in securitate din sectorul privat, a remarcat faptul ca SEAE are nevoie de misiuni de culegere a informatiilor pentru a inchide golurile lasate de inter­net: „Intr-o situatie de criza aveti nevoie de informatii de la distanta, domenii care nu sunt acoperite de internet sau media generala… Aveti nevoie de profesionisti cu o retea de informatii, de informatori“.
Sursa : financiarul.com

Sa citim acest pasaj din ” Protocoalele Inteleptilor Sionului”. Dl Maior, poarta  crucea la gat…
” Administratorii, alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici, nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. În acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata de catre inteligentii si genialii nostri sfetnici, de catre specialistii nostri, crescuti si pregatiti înca din copilarie în vederea administrarii afacerilor lumii întregi.Voi stiti ca specialistii nostri si-au câstigat cunostintele necesare administrarii si punerii în practica a planurilor noastre politice, din experienta istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante. Cine ar putea rasturna o putere nevazuta? Caci puterea noastra este una de felul acesta. Francmasoneria exterioara, de la suprafata, nu serveste decât pentru acoperirea planurilor noastre; planul final al actiunii acestei puteri, ba chiar si locul organizatiilor sale, SUPREM CONDUCATOARE, vor ramâne totdeauna necunoscute poporului. “

Cel mai puternic om din Romania, fara el nu se face nimic in aceasta tara, nici macar presedintii nu sunt schimbati daca el nu doreste aceste lucru ! Va scot in fata diferite personaje, va manipuleaza si va spala pe creier, va lasa impresia ca oamenii respectivi sunt foarte puternici la nivel de Romania, toti acesti oameni sunt simple marionete, sunt slugile umile de care se foloseste oculta intunecata ! 

Un comentariu:

  1. Nici masoneria nu mai e ce a fost odata daca sunt primiti in randurile ei foste fosile comunist securiste din fostul regim criminal comunist !

    RăspundețiȘtergere