Reclama1

joi, 15 mai 2014

George Maior si Florian Coldea, sefii SRI-ului, au participat ieri la mega-intrunirea masonica de la Bucuresti

George Maior si Florian Coldea, sefii SRI-ului, au participat ieri la mega-intrunirea masonica de la Bucuresti!
12 (3)
Sa va spunem un mic secret: la mega-intrunirea masonica de la Bucuresti participa aproximativ 35 de ofiteri din cadrul SRI-ului, activi sau in retragere, cei mai multi dintre ei fiind colonei si generali. Avand in vedere situatia incurcata de la granitele Romaniei, nu stim ce e de azi pe maine, nu avem starea necesara sa va povestim anumite lucruri, cum slugile de Maior si Coldea au transformat SRI-ul, in Serviciul Romano-American Masonic de Informatii Anexa Mossad. A ajuns o regula de aur in SRI: daca vrei sa intri in “lumea buna”, grade si bani, trebuie sa te recunoasca de slugoi Statele Unite si Israelul, iar dupa un timp esti bagat in masonerie.
Acest lucru nu functioneaza cand vine vorba de diviziile speciale ale SRI-ului pentru ca oamenii de acolo sunt de neinlocuit si unitatile respective sunt independente fata de institutia mama (in proportie de 90%). Nici macar Maior, dupa 8 ani de activitate, nu are acces acolo…
Realizati ce fac Maior si Coldea la intrunirea masonica: ritualuri sataniste, asculta ordinele primite de la Imparatia Antihristica (Washington, Bruxelles si Ierusalim), pun la cale afaceri de milioane de euro, calculeaza daca Maior este bun de presedinte al Romaniei sau prim-ministru, Coldea mai primeste o medalie, are cateva zeci de medalii primite din partea Statelor Unite, Israelului si masonieriei, mai un trafic de arme pe la arabi si tot asa. 
Ieri am intrebat de curiozitate: “Maior sau Coldea au participat la deschiderea “Black Sea Defence” de la Romaero?!”. Raspunsul a fost de ceva de genul: “E pe dracu’, ii intereseaza pe ei de SRI, au venit fratii lor masoni la Bucuresti si patru zile nu-i mai gaseste nimeni”. Vineri, cand o sa fie ziua dedicata SRI-ul in cadrul “Black Sea Defence”, isi vor arata si nasul pentru maxim o ora, sa auziti tampenii ce debiteaza: “Suntem foarte onorati ca am participat la acesta manifestatie organizata de stapanii coloniei noastre, le sarutam mana cu supunere, si va aducem aminte ca SRI-ul, transformat de noi in anexa CIA si Mossad, este o intr-o lupta continua cu sutele de mii de teroristi arabi si milioane de spioni ai FSB-ului care bantuie la granita coloniei. Da, da, cam asta a fost, hai ca ne asteapta fratii la loja satanista a masonilor”.
Mai multe detalii gasiti aici
La ceremonialul de deschidere al expozitiei “Black Sea Defence-2014″ din partea SRI-ului a participat generalul Ion Grosu. Pentru sefii SRI-ului este mult mai importanta masoneria satanista si afacerile de milioane de euro pe care le pun la cale cu fratiorii lor satanisti! George Maior si Florian Coldea, cum era dictonul SRI-ului: “Patria a Priori”…vai de capul vostru de nemernici ce sunteti!
Generalul Ion Grosu a participat la deschidere si ne-a placut cum s-au prezentat: stema SRI-ului si tricolorul pe fundal! Bravo, felicitari! De aici rezulta ce am sustinut tot timpul pe “DeVeghePatriei”: in SRI lucreaza multi oameni in deplinatatea facultatilor mintale, patrioti pana in maduva oaselor, destepti si inteligenti, care se uita in sila la sefii slugoi ai institutiei!

14 13


Sursa : http://deveghepatriei.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu