Reclama1

vineri, 23 mai 2014

Razboi impotriva SATANEI

Razboi impotriva SATANEI

Udrea
Basescu REEVALUAT, un sarpe infractor si criminal si FRATIA politica masonica-satanica si de afaceri.
John Swinton, ziarist si fost redactor la The New York Times, si-a socat odata asistenta la o intalnire cu presa, marturisind cu curaj:
“In America nu exista presa independenta. Stim foarte bine cu totii acest lucru… Adevarata meserie a jurnalistului este aceea de a ascunde adevarul, de a minti pe fata, de a mistifica, de a perverti, de a se inchina la picioarele lui Mamona si de a-si vinde cinstea in schimbul painii de zi cu zi. Stim cu totii acest lucru, asa ca ce rost mai are prostia asta cu toastul in cinstea presei independente?
Noi suntem instrumentele si vasaliii oamenilor bogati care se ascund in spatele scenei. Nu suntem altceva decat niste marionete. Ei trag de sfori, iar noi dansam pentru ei. Talentul nostru, posibilitatile si vietile noastre se afla in proprietatea cestor oameni. Nu suntem altceva decat niste prostituate intelectuale.“
Extras din “Noi semnale si ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass media.“ Volumul 1, Editura Shambala.
Aici vorbim de prostituate intelectuale, dar e vremea sa vorbim si de prostituatele politice.
marionete
Poanta prostituata lui Wesley Clark, Basescu prostituata lui Mark Gitenstein si Antonescu prostituata lui Niels Schnecker si toti acesti sunt agenti elitei masonice internationale, oamenii lui Soros in Roman
Nu cu mult timp in urma Basescu a anuntat ca la reevaluat pe Gabriel Oprea PSD si pentru ce?
Pentru ca avea nevoie de o sluga credincioasa si oloaga la minte care sa-i apere interesele politice si de grup infractional si sa-l sustina politic. 
Sa incepem cu inceputul.
Incepe Greva foamei din 21 aprilie 1990 din Piata Universitatii pentru aducerea Regeluyi mihai la putere in Romania si Ion Ratiu premier si in 13 iunie 1990 are loc revolta grevistilor foamei in Piata Universitatii si arestarea lor si incendierea sediului politiei si a TVR-ului de catre grevisti foamei, acestia fiind membri PNTCD, UDMR si PNL si chiar atacarea militarilor cu sticle incendiare.
Cine a asigurat transportul minerilor la Bucuresti in dimineata zilei de 14 iunie 1990?
Sarpele Basescu si drept multumire Iliescu in numeste ministrul Transporturilor si acesta impreuna cu premierul Stolojan vand in 1992 resursele energetice din marea neagra si apoi a urmat vanzarea Flotei.
Sarpele Basescu cu sprijinul lui Iliescu obtine un credit de la Bancorex, credit ce depaseste 150 000 de dolari, credit care nu este achitat de acest infractor sarpe Basescu.
Apare FNI Gelsor-Vantu si acest infractor Basescu devine beneficiar la peste 3,2 miliarde lei vechi.
Ministrul transporturilor Guvernul Stolojan FSN
Traian Băsescu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
Tigareta I si II, trafic de arme si droguri si cafea si altele si toate facute cu ajutorul lui Hayssam in care e implicat personal si Traian Basescu si Emil Constantinescu si fiul sau si toata clasa politica din Romania si toate sunt efectuate la ordinul Israelului, arme care ajung la grupari teroriste internationale sprijinite de Israel. 
Diversiunea lui Traian Basescu din dosarul “Tigareta 2”
In cele ce urmeaza, demontez modul in care Traian Basescu a ascuns adevarul, abuzand de functia sa in Ministerul Transporturilor
Timp de zece ani, un om a fost haituit in Justitie, ca urmare a unor manevre oribile, de-a dreptul mefistofelice, puse la cale de Traian Basescu, in scopul de a camufla o vasta operatiune de trafic ilegal cu arme. Valentin Vasilescu, pe atunci comandant adjunct al Aeroportului Otopeni, a fost antrenat, pe neasteptate, intr-un intreg complot al musamalizarilor, distrugerilor de informatii si canalizarii a ceea ce a mai ramas catre o pista falsa.
Ministrul transporturilor Guvernul Ciorbea CDR= PNL, PNTCD, PUR-PC, UDMR
Traian Băsescu (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998) 
Ministrul transporturilor Guvernul Radu vasile CDR =PNL, PNTCD, PUR-PC, UDMR
Traian Băsescu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999) 
Ministrul transporturilor Guvernul Mugur Isarescu CDR =PNL, PNTCD, PUR-PC, UDMR
Traian Băsescu (22 decembrie 1999 – 26 iunie 2000)
Dupa cum se poate vedea acest sarpe veninos a fost in toate guvernele dupa 1989 si cine doreste sa vada toate guvernele dupa 1989 poate privi aici:
De asemenea, trebuie facuta mentiunea ca s-au schimbat intre ei si au schimbat si sigla politica in  acesti 24 de ani.
partide
In 2005 are loc rapirea jurnalistilor in Irak si in care e implicat personal Traian Basescu, dar acesta cauta sa-i scape pe teroristi si chiar il scote din Romania pe Hayssam cu ajutorul unui elicopter militar israelian IAF Helicopter Crashed de la IDIO -Israel Defence International Organization si apoi solicita din nou Israelului sa-l readuca in Romania pentru a arata ca Basescu lupta cu teroristi si cu coruptia, dar de fapt, Hayssam este readus in Romania si folosit pentru ca acesta sa faca declaratii impotriva PSD-ului, asa cum a fost adus in Romania Mihai Necolaiciuc care a fost achitat in dosarului Jaful de la CFR de catre Traian Basescu si acum vomita impotriva lui ION ILIESCU si PSD, asa se face politica in Romania.
In Romania dupa 1989 se vorbeste despre crime comuniste, dar nimeni nu vorbeste despre cei care au implementat comunismul in Romania si cine sunt adevarati gtortionari si criminali ai natiei romane.
In primul rand doresc sa fac precizarea ca COMUNISMUL a fost in totatlitate o inventie a masonilor si satanistilor internationali, a elitei bancherilor evrei din America si Europa.
Aici trebuie facuta o alta precizare si anume ca cei care au implementat comunismul in Romania au fost evrei kominternisti agenti NKDV-KGB si regele Mihai dupa lovitura de stat de la 23 august 1944 si cu sprijinul Americanilor, Marii Britanii si Rusiei Staliniste si mai mult acestia sunt si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea Romaniei in decembrie 1989 si pentru distrugerea si destramarea statului roman pe criterii etnice, vezi UDMR si actiunile lor iredentiste pentru autonomie maghiara si pentru infiintarea Republicii Transilvania cu moneda proprie si ambasade si stema.
In 2005 Traian Basescu sarpele veninos cu clopotei infiinteaza Comisia pentru condamnarea crimelor comuniste drept multumire pentru cei de la GDS-Grupul pentru Dialog Social care constituie o agentie de informatii si propaganda Israelului in Romania pe banii romanilor pentru atacarea si exterminarea romanilor si distrugerea statului roman, pentru sprijinul acordat in alegerile din 2004. Culmea inselaciuni si cacealmal;ei jidanesti spurcate, intrucat membri cestei comisii ijn frunte cu Vladimir Tismaneanu si Horia Patapievici si altim care sunt copii kominternistilor agenti NKVD-KGB, adica a lui Leonte Tismaneanu sau Dionis pata[pievici, tortionarii neamului, cei care au implementat comunismul in Romania si au comis crime impotriva natiei romane, dar acestia au tupeul si aroganta sa condamne poporul roman si Romania pentru crimele comise de parinti lor impotriva natiei romane. nu ca e HALUCINANT.
Tot in aceiasi perioada apare si Institutul pentru cercetarea Holocaustului in Romania, ul;terior acest sarpe veninos si Guvernul tariceani infiinteaza si Muzeul holocaustului in Romania pentru crime comise de romani impotriva evreilor, nimic, mai fals si mai ordinar intrucat crime impotriva evreilor le-a comis Casa Regala Germana, azi Casa Regala de Romania in frunte cu regele Carol al II-lea care a emis decrete si legi impotriva evreilor si chiar au avut loc deportarti in Siberia Bolsevica.
De fapt, slugile masonilor-satanistilor nu sunt altceva decat niste lasi abjecti, care se gudura, terorizati si slugalnici la picioarele stapanilor lor, ceea ce nu-i impiedica sa se prezinte cu viclenie in public, ca niste oameni superiori.
Acestia sunt ferm convinsi ca sunt mai resus decat ceilalti oameni, ei se considera membri ai unei caste de nobili si privesc masele aflate in afara grupului lor ca pe o turma de oi sau de vite, ba chiar ca pe niste “guri de hranit inutile“.
Si cine nu crede sa priveasca: HOLOCAUSTUL ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR
Reginul Băsescu-Boc acţionează conştient pentru exterminarea unui număr foarte mare de oameni, respectiv: peste 6 milioane de pensionari; persoanele cu handicap; bolnavii care suferă de boli foarte grave; pacienţii care nu primesc medicamente în spitale; şomerii şi alţii.
In aprilie 2007 incep revoltele la Chisinau la ordinul lui Soros si al UE cu sprijinul lui Traian Basescu, SRI, SIE si GDS infrunte cu Vitalie Ciobanu, iar Basescu ii incuraja de la B1TV ca daca reuseste revolta de la Chisinau, Basescu ii va aduce la studii gratuite in Romania si le va asigura cetatenie romana si locuri de munca in cele mei importante institutii ale statului roman si pentru ca ulterior, sa si finanteze cu peste 5 miliarde de euro pe cei care au condus revolta de la Chisinau, adica pe cei care au ajuns la putere prin alungarea COMUNISTILOR.
De fapt, aceste finantari, asa zise pentru binele romanilor din R. Moldova s-au dus pentru sustinerea campaniei electorale ale PDL-ului si consilierilor lui Traian Basescu la Chisinau, vezi cazul Eugen Tomacx care a ajuns deputat in Parlamentul Romaniei cu voturile de la Chisinau si nu a fost votat la Bucuresti sau Romania si azi Basescu il numeste presedintele PMP, fosta fundatie a lui Ioana Basescu.
Acest sarpe veninos impreuna cu membri PDL si cu Boc au guitat ca porcii ca este CRIZA si AUSTERITATE si RECESIUNE si au redus salariile si pensiile si au inchis scoli si spitale si le-au facut cadou la membri PDL sau la straini si au aruncat in strada peste 300 000 de romani cu datorii la intretinere si banci si pe alta parte isi finanteaza mascat campania electorala in R. Moldova cu peste 5 miliarde de euro sa scape de puscarie.
Pentru ce credeti ca basarabeni din R Moldova sunt vazuti bine de UE si romani nu sunt primiti in Europa si sunt goniti din Europa si mai ales din Elvetia, pentru ca basarabeni din R. Moldova executa ordinele UE in Romania si participa de 24 de ani la distrugerea statului roman si exterminarea romanilor. Acesti basarabeni sunt in institutiile statului roman deputati, politisti, jandarmi, judecatori, magistrati, procurori si consuli si ambasadori si romani sunt someri, sclavi sau asistati social in Romania.
In 2009 au loc alegeri prezidentiale si Sarpele veninos Basescu pentru ca sa fie reales vine cu REFERENDUM pentru reducerea numarului de parlamentari, aceasta fiind o inselaciune si cacealma jidaneasca spurcata, iar dupa ce a fost reales a uitat si el si guvernul Boc de acest REFERENDUM si sa-l puna in plicare prin legi electorale bine puse la punct si au inceput sa scumpeasca benzina si si sa reduca salariile si pensiile si sa inchida scoli si pital,e si sa disponibilizeze sute de mii de romani.
In continuare sarpele veninos ataca si doreste sa se impuna si apare pe toate posturile TV si doreste sa arate ca lupta pentru binele romanilor inseland si mintind cu nerusinare.
PMPuli nu poate sustine nici o motiune. PMPuli a fost votat de cineva? A participat la alegeri pentru a fi votati si perntru a ajunge in Parlamentul Romaniei? 
Acesta mascarada si inselaciune pulitica e posibila pentru ca romani se lasa saraciti, infometati si ucisi fara mila de niste escroci si criminali pulitici ordinari.
Acesti infractori ordinari ar trebui de urgenta sa paraseasca Parlamentul Romaniei intrucat au inselat de doua ori cetateni Romaniei. Prima data pentru ca au fost votati pe sigla PDL si au abandonat pe cei care i-au votat si au fugit dupa interese personale si pentru ca nu-i mai voteaza nimeni cu sigla PDL si a doua oara pentru ca si-au constrit un alt partid si o alta sigla si cu care NU au participat la alegeri si NU sunt votati de nimeni sub acesta sigla pulitica si nici partidul din care fac parte si nu au ce cauta in Parlamentul Romaniei. Acest lucru este posibil pentru ca toti politicieni nostri sunt niste escroci ordinari si frati masonici si satanisti si frati in afaceri si cu toti participa la distrugerea si vanzarea Romaniei si exterminarea noastra, Daca era o farama de politicieni adevarati in Parlamentul Romaniei acestia faceau motiune de cenzura pentru eliminarea acestor infractori si impostori politici din Parlamentuil Romaniei.
Asta e Romania reala si in care traim, fara industrie si fara economie, ci doar cu crime si jaf si coruptie la cel mai inalt nivel si la toate institutiile statului roman.
Razboiul impotriva Satanei este un razboi sfant pentru salvarea Romaniei si Satana reprezinta oamenii lui Soros, prostituatele politice ale lui Soros si prostituatele intelectuale din mass media si Basescu si toata clasa politica si nu trebuie sa iertam nimic si pe nimeni daca dorim sa ne luam Romania inapoi.

 Sursa:http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu