Reclama1

vineri, 23 mai 2014

Vreau Romania inapoi

Vreau Romania inapoi

siria tokesVreau Romania inapoi cu scoli si spitale si cu institutii care sa apere cetateanul si familia si Romania si in care sa existe locuri de munca si salarii care sa ne permita sa traim ca oameni si nu ca viermi si ciumpalaci, asa cum ne-au catalogat Boc si Basescu si PDL-isti.
Doresc centre de studii si cercetare pentru romani si nu pentru straini, asa cum se intampla de 24 de ani.
AFARA STRAINI DIN ROMANIA PENTRU CA EI NE-AU ADUS SARACIA, FOAMTEA SI MORTEA.
Priviti ELVETIA care spune ca ne rup picioarele daca ne prind acolo si noi ce facem?
tortionariiAMERICA si Rusia si Israelul si regele Mihai au venit cu COMUNISMUL si ne-au vanat si ucis si dupa 1989 au venit cu PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA, arme evreiesti si cacealmale jidanesti spurcate cu care au scos Romania la vanzare si cu care ne saracesc si ne infometeaza si ne ucid zilnic.
De unde sa incepem revolutia ?
Din Piata Univesitatii?
Nu, ci de la Basescu de la usa, asa cum fac toate natiunile care vor sa scape de saracie si de foamete si moarte.
Piata Universitatii a fost si ramane o cacealma jidaneasca spurcata.
Priviti MINERIADA si va lamuriti.
In fapt, a fost o incercare de lovitura de stat straina pentru aducerea regelui tortionar Mihai la putere in Romania si Ion ratiu premier si au fost sprijiniti de PNL si PNTCD.
psdAcolo sunt oameni platiti de PSD, priviti namila cu tricolor si pe care-l vantura zilnic in Piata Universitatii a primit 5000 de euro de la PSD sau oameni platiti PDL ori PNL.
Despre ce vorbim?
Pentru ce sa mergem in Piata Universitatii?
Pentru ca sa ne bata si sa ne aresteze politisti si jandarmi basarabeni, mai bine stau acasa si ma bat singur.
tradatorulMerg la Basescu la usa si daca ma opreste un jandarm sau politist si nu-mi da voie sa-l i-au la suturi pe Basescu atunci ma bat cu el si stiu pentru ce ma lupt si ma lupt cu toti cotropitorii si invadatorii Romaniei, Basescu e marioneta lor si toata clasa politica.
Pleaca BASESCU, PLEACA TOTI.
Romania s-a schimbat antunci cand a fost alungat Ceausescu care era un ingeras fata de fascistul ordinar si infractor Basescu.
Romani l-au alungat pe Ceausescu sa-l apere pe Tokes, acum Tokes ne da ce doreste el si noi ce facem? 
Il aparam pe Basescu ca se ne ucida cu straini?
Romani se aduna in Piata Universitatii si canta si danseaza si nu merg la infractor la usa sa-l ia la suturi si restul clasei politice sa fuga ca iepurii din Romania pentru ca stiu ca sunt niste tradatori de neam si tara, asta romani nu inteleg.
Mai mult, priviti Ucraina, Bosnia si Grecia si o sa vedeti ca acestia protesteaza la presedinte la usa, sau Egipt care l-au atacat pe Mubarak, ori Libia care l-au atacat pe Gadafii si au plecat toti ministri si toate guvernele au disparut si noi ce facem?
Asta romani nu inteleg.
Facem ce fac americani Occupy wall street, Occupy Honolului, Occupy puii mei, Occupy kaka,….
Dorim schimbarea, ne-am saturat de fascisti ordinari politic, de saracie si foamete si moarte, atunci ce facem?
Mergem in Piata Universitatii asta e de vina si acesta piata ne jefuieste si de infometeaza, atunci sa-i dam foc sa nu ne mai saraceasca si sa nu ne mai infometeze, si sa-l pupam in cur pe chior ca bine ne face, vinde si distruge Romania si ne ucide fara mila, aresteaza si baga in puscarie pe cine vrea si cand vrea, vinovat ori nevinovat si el este cel mai mare infractor al Romaniei.
Cine isi poate imagina ca poate ataca actualul guvern fara sprijinul PDL-ului si al UDMR-ului se inseala, dar trebuie sa plece toti si solutia e BASESCU.
Pleaca Basescu, pleaca si UDMR-ul si PSD-ul si PNL-ul si toti fascisti pordinari politici.
Mai trebuie sa mentionez ca toata clasa politica a coabitat cu invadatorul maghiar Tokes si UDMR si le-au facut partide si le finantam noi din asigurari sociel si taxe si impozite care se scumpesc anual si din scumpirea carburantilor, alimentelor si altele. Despre ce vorbim?
Vedem un criminal si zilnic si care ne arata ca este un escroc si un infractor care cedeaza Romania pentru a primi bunavointa Israelului si noi ce facem?
udreaSi-a facut fundatie si partid prtidul Miscarea Puli, PMP cu care sa ne insele si sa ne fure voturile si ra ramana la putere se ne saraceasca si sa ne ucida iar si iar si noi ce facem?
Basescu e un infracotor si fascist ordinar care s-a inconjurat de agenti straini si romani cu care ne vaneaza si ataca si ne ucide zilnic, vezi GDS si ICR si alte plosnitarii, dar si pe Udrea, Cristian preda, Eugen Tomac cetatean ucrainian, Boc, Turca- vaccin uterin, Pula Vass sau pula guvernului Boc-Basescu, Baconsky un evreu spurcat ordinar jefuitorul voturilor de la Paris si apar zilnic pe sticla TV si ne arata ce ei sunt buni, dar mostenirea lasata de ei nu e buna si noi ce facem?
Dar, acestia ce au facut?
Au inchis scoli si spitale si au disponibilizat peste 300 000 de romani si i-au aruncat in strada cu datorii la intretinere si banci si au redus salariile si pensiile la ordinul Israelului si cu banii nostri au facut piscine si partii. Despre ce vorbim?
Pardon! Despre promenada de Duminica in Piata Universitatii, dar nu de revolutie.
Cine sunt organizatorii promenadelor diuminicale?
USL sau PDL cu sprijinul basarabenilor adusi la studii gratuite de Basescu pe care ii dirijeaza cum doreste si apoi le asigura functii in institutiile statului si roman si acestia sunt jandarmi si politisti care ne aresteaza si ciomagesc atunci cand ne cerem Romania inapoi si procurori si judecatori si consuli si ambasadori si romani sunt pe strada fara paine, serviciu si salariu si fara familie si fara casa si fara identitate.
Mergeti in Piata Universitatii si o sa vedeti ACAB si Actiunea 2012 asociatii si plosnitarii basarabene cu care PDL-ul ne fura voturile si ne ataca de 24 de ani.
Asta e Romania si romani nu inteleg nimic din toata suferinta si necazurile lor si tot ce-i inconjoara.
Nu mai vorbesc de USL care-i un balastu fascist ordinar si o mare cacealma jidaneasca spurcata STANGA politica, dar in interior au DREAPTA politica fascista ordinara PNL-ul si despre ce vorbim?
Toata clasa politica a fost la guvernare in acesti 24 de ani si s-au numit alianta CDR PD + PNL + PNTCD sau Alianta dreptate si Adevar DA PNL si PD si USL si i-am schimbat intre ei de 24 de ani si cu toti spun ca sunt de drepta sau de stanga si mai nou de centru dreapta si de centru stanga si acum ce facem?
Facem promenada de Duminica in Piata Universitatii. Nu avem program politic pentru salvarea Romaniei, nu avem guvern provizoriu, asa cum a avut Iliescu cand l-a alungat pe Ceausescu. Nu avem Nimic si dorim REVOLUTIE.
Interesant e ca aceste actiuni cu REVOLUTIE si PROTESTE de strada nu le fac romani si nu le cer romani, ci basarabeniii,…..
Basarabeni adusi la studii gratuite in Romania, cei care umbla cu cacealmaua jidaneasca spurcata si solicita UNIREA CU BASARABIA.
Basarabeni care lupta impotriva romanilor adevarati si Romaniei pentru ca ei sunt aici si in institutiile statului si romani alungati din Romania, saraciti si infometati de basarabeni din institutiile statului roman.
Basarabeni care constituie propaganda fascista a lui Soros si a Israelului in Romania si au fundatii si ONG-uri si asociatii fabricate in Romania si finantate de poporul roman, astia nu sustin Romania, ci au rol de a vana si ataca romani pacaliti cu false proteste de strada, dar ei de fapt vaneaza romani impreuna cu jandarmi si politisti basarabeni.
Nu credeti, priviti cati romani au fost la un moment dat in piata Universitatii, peste 20 000 de romani care protestau in strada, acum daca mai sunt 200 de persoane, dar daca erau 20 000 de romani la Basescu la usa si nu mai plecau pana nu pleca infractorul fascist ordinar, ce se intampla?
Se schimba fata Romaniei si Romania era alta din clipa in care Basescu era arestat si la galere si toata clasa politica il urma cu catuse la maini.
Nu stiu daca mai avea curajul si ieseau Poanta sau Antonescu sa ne spuna ce draguti si frumosi sunt ei, ci asteptau catusele la fel ca Basescu fascistul infractorul.
Unde ati protestat cand ati fost in strada?
In piete si pe strazi si nu la Basescu la usa, asa au dorit basarabeni adusi la studii gratuite in Romania si copii nostri nu au serviciu si nu au viitor si romani sunt vanati si inselati de 24 de ani de basarabeni adusi la studii gratuite in Romania.
Basarabeni constituie masa de manevra a intregii clase politice, indiferent ca se numeste PNL sau PSD ori PDL, toti ii folosesc si le dau bani sa ne atace pe noi si sa-i apere pe ei. Sa ne fure voturile si fascisti si mafioti politici ordinari sa vanda si sa distruga Romania.
APEL CATRE ROMANI ADEVARATI, HAI SA NE LUAM ROMANIA INAPOI:
JOS BASESCU SI LA PUSCARIE CU TOATA CLASA POLITICA FASCISTA ORDINARA CARE A COABITAT CU INVADATORUL TOKES SI UNGARIA SI ISRAEL SI AMERICA SI TOT OCCIDENTUL!
Invit toti romani care gandesc romaneste si care vor sa scape de saracie, foamete si moarte sa vina la Basescu la usa cu ciomege, cu sticle incendiare, cu butoie de tabla, cu pietre, cu tobe portavoci, fluire, topoare si furci, cu tractoare, cu basculante, cu masini si utilaje si sa-l gonim pe infractor, numai asa ne putem capata ROMANIA INAPOI.
Cat priveste PSD si Poanta si PNL si Antonescu si alti care au fost la guvernare vor fugi ca iepuri in Ungaria sau Bulgaria ori vor merge singuri la puscarie.
Asta e solutia, asa ne putem obtine ROMANIA INAPOI, cu forta strazi, asa cum a facut Iliescu, altfel ne steapta IADUL PE PAMANT.
Nu credeti, priviti Siria si Turcia si Gracia si Bosnia, unde sunt evrei jidani spurcati si straini in institutiile acestor state exista si saracie si foamete si moarte.
Nimeni din clasa politica nu trebuie sa mai ajunga la vot, sa ne fure voturie sau sa le cumpere, pentru ca atunci vom muri cu toti, vom fi la mana lor.
Asa ca hai sa le luam fata si sa ne luam Romania inapoi.

Sursa: http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu