Reclama1

joi, 22 mai 2014

Nicolae Carpathia, Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români partea 2





Nicolae Carpathia, Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români

partea 2 



După ce v-am prezentat pe scurt subiectul seriei Left Behind și pe unul dintre co-autorii acesteia, Tim Lahaye, astăzi, așa cum am promis, mă voi ocupa de persoana pe care a avut-o în vedere autorul când a ales ca Antihristul să fie român.  Pe site-ul oficial Left Behind există o secțiune cu întrebări din partea cititorilor și răspunsuri din partea autorilor. Una dintre întrebări a fost:

Î: Care este semnificaţia numelui Nicolae Carpathia?
R: Primul nume este cel mai frecvent în România, de unde el provine, şi numele de familie vine de la Muntii Carpati (care sunt, de asemenea, asociati cu Dracula).

Nimic mai fals. Cele mai frecvente nume românești sunt Ion(Ioan), Vasile, Gheorghe (George) și multe altele până la Nicolae. Chestia cu Munții Carpați și Dracula e ca și cum când ai vorbi de America te-ai gândi doar la Coca-Cola și McDonald sau Mickey Mouse.
Î:  Autorii seriei Left Behind cred că Antihristul este viu astăzi?
R: “Noi nu vom face speculații despre cine este Antihristul,” au spus autorii, “pentru că în timp ce noi simţim că Hristos ar putea reveni în orice zi, Dumnezeu, în mila lui ar putea aştepta o zi mai mult, ceea  ce, în economia lui de timp este de o mie de ani. “
Bravo baieți. Nici usturoi n-ați mâncat nici gura nu vă miroase. Curios însă că nu vă sfiiți să spuneți că Antihristul e creat prin inginerie genetică și să repetați obsesiv in carte că el este român. Răspunsul la următoarea întrebare arată fariseismul acestora și ce spuneam mai devreme:

vedeti si partea 42 despre AntiChrist "Little Nicky sau Nicusor ~ NICOLAE sau N...O...E capitan EO-N (MJ Jackson) sau NEO (Matrix) N ic O la E din serialul Sosirile de BSGJO
Î: Oare chiar traim în vremurile din urmă?
R: “Cred că le trăim,” a spus Tim LaHaye. “Avem mai multe motive să credem că el se va întoarce în această generaţie decât în orice altă generaţie dinaintea noastră.” Jerry B. Jenkins ne-a declarat “Dumnezeu în mila lui ar putea aştepta o zi mai mult, care, în economia lui de timp ar fi o mie de ani, dar este de aşteptat să trăieşti ca şi cum ar putea fi azi..”
Acum, după ce ne-am lămurit că răspunsurile lor sunt evazive, să încercăm să vedem pe cine au avut ei in vedere de fapt, știind că Tim LaHaye este mason, și nu unul oarecare, iar scrierile și producțiile masonice de succes, ne-au oferit întotdeauna informații semnificative, dar pe care la momentul respectiv nu le-am înteles sau le-am tratat drept science fiction. De fapt cred că în asta constă forța și puterea lor de dominație asupra lumii. Strigă în gura mare adevărul și nimeni nu te va crede. Spune o minciună și toată lumea te va crede. Un exemplu concludent sunt zilele noastre, in care deși s-a dovedit implicarea masonilor în marile evenimente ale lumii, sunt mai mulți cei care nu cred decât cei ce cred. De ce sunt atrași masonii străini de Romania și mai ales de zona Carpaților? Atât Jules Verne , în Castelul din Carpați cât și Bram Stocker, în Dracula, au descris această zonă și ambii au fost masoni  rosicrucieni.

Acum este rândul lui LaHaye să menționeze Carpații și Transilvania.  Munții Carpați in sine nu sunt munți specific românești, ci reprezinta un lanț muntos ce se  întinde pe teritoriul a șapte state: Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Ucraina, România și Serbia.  Numele provine de la tribul dacic al Carpilor (Karpathos-Horos), care trăia în Moldova, pe pantele Carpaților Orientali, nume care, la rândul său, probabil provenea de la un cuvânt indo-european însemnând piatră.(wikipedia). Să aibă această “obsesie” masonică pentru Carpații românești legătură cu faptul că se spune că sub platoul Bucegilor există un tunel care face legătura cu Tibetul și că ar fi o poartă energetică de trecere într-o altă dimensiune care se va deschide la timpul potrivit? Să aibă legătură cu Sfinxul sau Babele? 

Speculații sau nu, cert e că ceva trebuie să fie aici de sunt așa mari amatori ai Carpaților domnii masoni. Un alt mare mason, Prințul Charles, este fascinat de Transilvania unde și-a descoperit și o stră-străbunică, “motiv” pentru care și-a cumpărat vreo două proprietăți în zonă. Acum că ne-am lămurit și cu atracția față de Carpați și de Transilvania, să vedem puțin cum stăm cu atracția față de Romania. Vă amintiți de profeția lui Sundar Singh care i-a isterizat pe români? 

Să va reamintesc doar câteva lucruri esențiale din această profeție: “Să nu vă surprindă acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu vă lăsa înşelaţi de această înscenare satanică atât de bine pusă la punct. Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi. Este necesar să fac această mărturisire-profeţie în faţa popoarelor întregii lumi, creştine sau de alte religii, fiindcă toate semnele marchează schimbările spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând. ” [...] Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată, aeropurtată, folosită doar pentru apărare sau pază internă, soldaţii săi având menirea de a păstra ordinea în acele zone.[...]România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ‘’NOU CANAAN’’, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “NOU IERUSALIM” pământesc.[...]



vezi si partea 75 din serialul Sosirile de BSGJO


În acele timpuri, scaunul judecăţii de apoi va fi simţit şi văzut de tot neamul omenesc deasupra României, iar în marele oraş sfânt Bucureşti, simbolic numit “Noul Ierusalim”, care într-o oarecare măsură va fi opera aproape a întregului neam omenesc, dar conceput după un plan inspirat de puterea Dumnezeiască, se va construi cel mai monumental lăcaş spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanţi foarte evoluaţi spiritual din toate neamurile, aceştia formând Fraternitatea Veghetorilor Iluminaţi, care se vor alege dintre cei înţelepţi. Şi va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios orânduite, în care se vor afla reprezentaţi de frunte, deosebit de evoluaţi, şi care vor transmite atât practic cât şi teoretic  Dumnezeiescul şi Eternul Adevăr imensei majorităţi a popoarelor pământului. Această operă arhitecturală va fi capodopera sublimei colaborări a tuturor stilurilor pământene ingenios armonizate într-o măreaţă lucrare cum alta nu a mai fost. Înţelepţii slujitori ai acestor lăcaşuri spirituale din “Noul Ierusalim” vor fi perfecţi spiritual şi foarte armonioşi fizic, cu trupuri de o îngerească armonie şi proporţionalitate, fiind cu toţii dintre cei 114.000 de înţelepţi, iluminaţi neprihăniţi şi neîntinaţi, expresia completei desăvârşiri spirituale şi a unei înalte împliniri Dumnezeieşti pe acest pământ. Iluminaţii veghetori cu trup îngeresc şi plin de puritate, vor fi în număr de 400. Ceilalţi, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebită şi trup îngeresc, vor fi 101 la număr.[...]


În acest unic loc de pe întreg pământul vor putea fi văzuţi mari iluminaţi şi înţelepţi, care în anumite momente se vor materializa, putând fi văzuţi comunicând prin viu grai cu oamenii de pe pământ dornici să afle tainele dumnezeieşti ale spiritului. Toţi cei care vor pătrunde în acest centru divin vor realiza cu o surprinzătoare uşurinţă că sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiţi vor fi atunci toţi care vor străbate pământul României, respirându-i aerul, căci toată ţara va fi invadată de pelerini dornici să descopere Dumnezeirea şi toate locurile sacre din această ţară vor deveni focare transfiguratoare de iluminare şi descoperire a adevărului divin.
Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu uşurinţă 2 milioane de suflete. Această lucrare va fi executată în 10 ani, fiindcă, deşi acest Centru Divin va fi terminat în 5 ani, reamenajarea integrală a oraşului din jurul acestuia va mai dura încă 5 ani după aceea. În jurul oraşului se vor afla grădini cu pământ fertil de cea mai bună calitate în care, pe lângă diferitele legume, vor creşte şi vor da rod din belşug pomi sădiţi, pentru ca nimic să nu lipsească traiului locuitorilor săi. Recoltele atunci vor fi îmbelşugate. O mulţime de şosele mecanice şi trotuare mişcătoare vor uşura mult circulaţia, iar anumite mecanisme special orientate vor uşura viaţa locuitorilor şi vizitarea acestor locuri.[...]Într-un viitor mult mai îndepărtat, însă toate teritoriile învecinate României se vor alipi formând împreună Federaţia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunseseră să se gândească demult.”
Părerea mea despre această profeție și întreaga profeție o puteți citi aici.  Vreau doar să spun că această profeție masonică, din punctul meu de vedere, se potrivește perfect cu un Antihrist român. Dar cine ar putea fi acela? Personal oricât am căutat și m-am gândit, n-am găsit decât un singur  român care s-ar putea potrivi descrierilor  despre Antihrist, atât celor din roman cat și  celor din Biblie, și anume, Nicholas (Nicolae) Michael de Roumanie Medforth-Mills sau mai bine-zis Principele Nicolae al Romaniei. De la început vreau să spun că nu doresc să supăr pe nimeni și că nu am nimic împotriva Casei Regale de Romania, ba dimpotrivă i-am simpatizat și stimat întotdeauna pe Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana, pentru că bunicii mei au avut numai cuvinte de laudă și apreciere la adresa domniilor lor. Voi încerca să demonstrez că personajul Nicolae Carpathia ar putea face referire la Principele Nicolae.


Paralele și argumente
a. Analiza numelor
Nicholas (Nicolae) Michael (Mihai) Medforth-Mills s-a născut la data de 01 aprilie 1985 în Geneva, Elveţia şi este botezat ortodox. Nicolae a crescut în Durham, un orăşel cu numai 29.000 de locuitori, situat în nord-estul Marii Britanii. În anul 1999, prinţul român s-a mutat în localitatea Henley-on-Thames unde a absolvit Colegiul Shiplake în 2004. În prezent, Nicolae este student al Colegiului Royal Holloway din cadrul Universităţii din Londra, unde studiază managementul afacerilor şi marketingul. Este fiul Principesei Elena a României(n. 15 noiembrie 1950) și al profesor doctorului Leslie Robin Medforth-Mills (n. 8 decembrie 1942 – m. 2 februarie 2002). Veti spune și ce-i cu asta? Stim că pentru illuminati si masoni numerele și numele au o importanță deosebită deci eu am privit din acest punct de vedere codificarea informațiilor din această serie.
NICOLAE=[greacă] nike+laos=victoria poporului; MIHAI, MIHAIL=cine este ca Dumnezeu? Dar nu ne legăm de cel de-al doilea prenume ci numai de primul și, in traducere liberă Nicolae Carpathia ar însemna Victoria poporului din Carpați ceea ce ar semăna cu profeția lui Sundar Singh. Să ne mai amintim că Ceaușescu, un alt Nicolae, era supranumit Geniul din Carpați, deci Carpații sunt definitorii pentru teritoriul României. Poate tot o coincidență este și faptul ca străbunicul Principelui Nicolae și tatăl Regelui Mihai I, Carol al II-lea  a primit numele de Carol Caraiman, nume ales de tatăl său Ferdinand și folosit de Carol după ce a fost dezmoștenit și radiat din Casa Regală de Hohenzollern-Sigmaringen (între 1925 și 1930)?


Marilena= mama lui Nicolae Carpathia
Marilena este un prenume compus din altele două: Maria=în ebraică înseamnă mare amărăciune, in egipteană înseamnă iubită; Elena= [greacă] helene= torță,  foc sau selene=lună. in concluzie am putea traduce numele Marilena ca  torța, focul marii amărăciuni (purtătoarea sau născătoarea acestui foc)sau ca luna iubită. In MasonerieLuna simbolizeaza Femininul, obscurul, intuitia, caracterul schimbator al formelor. Caracterul sau este feminin, si astfel intruchipeaza grija materna care se manifesta in cursul sau crescand sau in scadere, regland zvacnirile naturii. Dar semnifica si privarea omului care si-a pierdut demnitatea primordiala. De asemenea, mai reprezinta si imaginea mediatorului intre fortele celeste, pentru ca reflecta lumina soarelui si este doamna Apelor. In sens masonic, Soarele si Luna reprezinta alternanta si echilibrul intre zi si noapte, intre alb si negru, intre activitate si repaos, dialectica contrariilor.
Elena= este mama Principelui Nicolae al României. Probabil veti spune da, dar nu o cheamă Marilena. Aveti dreptate dar pe străbunica sa a chemat-o Maria și a fost soția regelui Ferdinand,bunica regelui Mihai și stră-străbunica Principelui. Avand în vedere că pe bunica principesei Elena o chema  tot Elena iar pe mama ei o cheamă Ana, autorii nu puteau să găsească un alt nume care să fie modern, cu semnificatii pentru masoni, să nu fie bătător la ochi și să respecte și o linie de descendență regală corectă.
Sorin= tatăl lui Carpathia. Sorin este un nume pur românesc și înseamnă soare.  În Masonerie Soarele este asociat cu o serie de valente simbolice, intre care aceea a dinamicii axiale, a corespondentei Soare-Spirit-Foc, aceea a caldurii si adevarului, a purificarii, a vitejiei (Soarele este asociat in multe traditii antice cu Eroul, care coboara in fiecare seara in taramul mortilor si iese in fiecare dimineata victorios), a ghidului inimii umane. In sens mai larg Soarele se identifica cu Masculinul, cu principiul activ, fiind de aceea simbolul Originii, al Inceputului, al ratiunii care lumineaza tenebrele si ilumineaza spiritele. Ce nume mai potrivite pentru părinții Antihristului puteau găsi autorii decât acestea două? Soarele și Luna.
De ce insă doi părinți cu nume moderne și-au botezat copilul cu un nume invechit, care e de origine greacă ? Pentru că bunica principesei Elena și mama regelui Mihai, a fost Elena, Regina -Mamă a Romaniei, Principesă de Grecia și Danemarca, fiica lui Constantin I, regele Greciei.
Leslie Robin= tatăl Principelui Nicolae
Leslie= nume de origine scoțiană care înseamnă grădină sfântă
Robin=este o variantă a lui Robert [germana] hrod = faima + beraht = stralucitor, adică faimă strălucitoare ceva asemănător cu soarele (Sorin). O angramare a numelui Robin ne conduce la BORIN. Dacă inlocuim B-ul cu S, fosind tehnica utilizată si de Nostradamus, obținem SORIN. Coincidență?  În general, tatăl Principelui este prezentat doar cu unul din cele două prenume Robin Medforth- Mills pe site-urile Casei Regale și  Leslie în wikipedia românească. Oricât am încercat să găsesc mai multe date despre el sau părinții săi, n-am reușit. Acest om pare apărut de nicăieri și dispărut din orice fel de înregistrări, in ciuda faptului că a fost un funcționar ONU și profesor(?). A fost fiul Norei Medforth și al lui Cyrill Mills dar nici despre ei nu există date pe Internet. Se pare că singurul lucru demn de menționat in biografia sa este faptul că a fost soțul Principesei Elena, cu cares-a căsătorit la 20 iulie 1983 și de care a divorțat după 8 ani, la 28 noiembrie 1991, și tatăl Principelui Nicolae și al surorii acestuia, Elisabeta Karina( n. 4 ianuarie 1989).

Unicornul simbolul Antichristului 
Simbol al Anticristului 
vezi si partea 59 din serialul Sosirile de BSGJO


În roman se spune că Carpathia și-a eliminat inițial mama pentru a putea ajunge mai ușor la tron si, ulterior și tatăl. Curios că din viața Principelui cel care a dispărut primul a fost tatăl său, care a murit pe data de 02. o2.2002 datorită unui atac de cord. Avea doar 60 de ani. Nu am găsit nici un articol referitor la moartea sau înmormântarea sa, deși după cum ati văzut în scurta biografie prezentată de wikipedia în limba engleză, n-a fost chiar un oarecare. De ce se vrea stearsă existența acestuia?  Curios cum data morții sale coincide cu marea sărbătoare Luciferiană, Întâmpinarea Domnului sau Imbolg – februarie 1,2 – majoră( in acest caz domnul e Lucifer), care în 2002 trebuie să fi fost mult mai importantă decât cele din anii de dinainte sau de după, datorită simetriei datei de 02. 02.2002. 
Principele spunea într-un articol că seamănă cu bunica din partea tatălui. Trebuie să-l credem pe cuvânt, pentru că nu există poze nici cu tatăl și nici cu părinții acestuia.

Ce stim despre Antihrist? Ca trebuie sa fie evreu din tribul lui Dan. Deci Principele Nicolae, prin mama sa Principesa Elena, trebuie sa fie un urmas al tribului lui Dan pe linie sanguina. Dar ce inseamna sa fii evreu din tribul lui Dan si pe unde i-am putea gasi pe urmasii acestuia?
Conform Bibliei ebraice, dupa finalizarea cuceririi Canaanului de către triburile lui Israel, după 1200 îHr., Iosua a împărțit teritoriul între cele 12 triburi. Lui Dan i-a fost dată regiunea cea mai nordică, la N de Galileea și V de Iordan, care se întindea spre nord până la Leșem, principalul oraș al lui Dan ( după cucerire Leșem-ului a fost redenumit Dan și așa a fost cunoscut) (Iosua 19:40-48). Tel-Dan(Colina lui Dan-în ebraică) sau Tel el-Qadi-în arabă însemnând “colina celui care judecă” sau “colina judecătorului ” (cadiului). Numele Dan tradus literal din ebraică înseamnă “a judeca” sau ” judecător”.
În Biblicul recensământ din Cartea Numerilor, seminția lui Dan este descrisă ca fiind al doilea mare trib al lui Israel, după tribul lui Iuda. (Num. 1:27,39). Potrivit Torei, tribul era format  din descendenții lui Dan, fiul lui Iacov și al Bilhăi, care era roaba Rașelei. (Gen. 30:4) În Biblie, Dan este unul dintre cei doi copii ai Bilhăi, roaba Rașelei și una dintre soțiile lui Iacov, celălalt copil al Bilhăi fiind Neftali. Cercetătorii au interpretat acest lucru ca indicând faptul că autorii i-au văzut pe Dan și Neftali ca nefiind în întregime de origine israelită, ei fiind copiii unei roabe și nu ai unei neveste principale. Tot potrivit Bibliei, tribul a încercat să se stabilească în partea centrală a coastei Canaanului, dar din cauza adversității cu filistenii, care erau deja stabiliți acolo, au fost doar în măsură să campeze pe colina țării cu vedere la Valea Sorec (menționată în Jud. 16:4), locul de campare devenind cunoscut sub numele de Mahaneh Dan (tabăra lui Dan).
Regiunea în care au încercat să se așeze se întindea în partea cea mai nordică până la Jaffa și în cea sudică până la câmpia din regiunea Timna (menționată în Jud.14). Drept urmare, modernul stat Israel, precum și unii sioniști, numesc această regiune Gush Dan ( zona lui Dan). Dar datorită presiunii filistenilor, tribul a abandonat speranța așezării în zona centrală a coastei și a migrat către nordul țării, iar după cucerirea Laiș-ului, acesta a devenit capitala Dan.( Jud. 18:29)
Artiștii moderni folosesc ” balanța dreptății ” pentru a reprezenta seminția lui Dan datorită versetului 49:16 din Geneză care se referă la Dan ca judecător al poporului său. Cu toate acestea cei mai mulți dintre artiști tradiționaliști folosesc un “șarpe ” pentru a-l reprezenta pe Dan, bazându-se pe Geneza 49:17. Cel mai celebru urmaș al lui Dan a fost Samson.
Un șarpe, atunci când se târăște sau se pregătește să atace lasă o urmă, o dâră în nisip. La fel și seminția lui Dan a lăsat semne sau ” dâre pe drum “, care arătau pe unde călătorea. Ei au avut tendința de a-și lăsa ” numele ” în urma lor, ca semn de identificare. Citim în Iosua 19:47 ” Atunci s-au dus fiii lui Dan cu război asupra Leşemului şi l-au împresurat, l-au lovit cu sabia şi l-au luat moştenire şi s-au aşezat pe el şi l-au numit Leşemul lui Dan, după numele lui Dan, tatăl lor.”
Din anumite motive, după cum afirmă profeția, Dan trebuie să aștepte mântuirea de la Dumnezeu, chiar mai mult decât celelalte triburi. În Apocalipsă când Mesia îi spune Apostolului Ioan că va alege 144000 de robi ai lui Dumnezeu din cele 12 triburi  ale lui Israel ( Ap. 7:1-8) și alege câte 12000 din fiecare trib, este interesant de notat faptul că El dă o parte dublă lui Iosif- o parte pentru Efraim (Iosif) și o parte pentru Manases ( Ap.7:6,8), dar Dan nu este menționat deloc.
O parte din răspuns poate fi găsită în Judecători. Seminția lui Dan încă nu-și luase în stăpânire moștenirea în Canaan ( Jud. 18.2) astfel încât ei au trimis cinci oameni pentru a explora terenul. (De fapt și-o luaseră dar nu fuseseră în stare să o păstreze- Biblia Anania). Aceștia au găsit un preot levitic al Domnului in casa lui Mica și l-au întrebat dacă Dumnezeu le va binecuvânta eforturile. Preotul le-a spus ca da. Știm că ei au ajuns la Laiș și s-au întors înapoi cerând tribului să atace orașul. 600 de oameni înarmați au pornit la drum dar pe drum și-au făcut tabără la Mahaneh Dan (Tabăra lui Dan) (Jud.18.12). Apoi s-au întors din nou la casa lui Mica. Ce s-a întâmplat: cei 600 de războinici ai lui Dan s-au postat la poartă iar ceilalți cinci bărbați, care spionaseră inițial, au intrat în casă și au luat chipul cioplit, efodul și chipul turnat iar preotul i-a întrebat ce fac ? “i ar ei au zis: “Taci, pune-ţi mâna la gură şi vino cu noi şi ne fii părinte şi preot; este mai bine oare de tine să fii preot în casa unui singur om decât să fii preot într-o seminţie sau într-o familie a lui Israel?” ( Jud.18:16-20)
Seminția lui Dan a fost prima care a căzut în idolatrie păgână. De-a lungul timpuluiei au devenit cufundați în idolatrie atât de mult încât le va fi greu să se pocăiascâ de păcatele lor.
CARACTERISTICILE LUI DAN
El este copilui Bilhăi (Gen.30.1-9). A fost un tânăr exuberant și care s-a înmulțit foarte mult pe perioada șederii fiilor lui Israel în Egipt. (Ieș.1.7-9,12). Când Moise i-a scos pe fiii lui Israel di Egipt ( aprox. 1483 îHr.) tribul lui Dan, care l-a însoțit, număra 62700 de oameni suficienți de maturi să poarte un război, cu vârste de la 20 de ani în sus.( Num. 1.38,39). Raportul numeric dintre  oamenii din tribul lui Dan și cei ai lui Manase, fiul lui Iosif, era aproape de 2 la 1, iar față de cel al lui Efraim de 3 la 2. Descendenții lui Dan au fost foarte prolifici. Atunci când Moise le-a dat binecuvântările fiilor lui Israel, el  Pentru Dan a zis: “Dan este pui de leu, care se aruncă din Vasan” (Deut.33.22). Notă: Dan va fi un viguros și iubitor de lupte trib războinic. El nu v-a sta cuminte și mulțumit într-un singur loc. Va călători de colo-colo, în salturi.
In Judecători se află o altă trăsătură a acestui trib. In Cântarea Deborei și a lui Barac, în timpul judecătilor, se întreabă : ” De ce rămâne Dan în luntrii?” Jud. 5.17 sau ” Dan de ce stă el la corăbiile sale”(variante în funcție de traducerea aleasă). Seminția lui Dan a fost un trib puternic de marinari, care iubea să navigheze pe mări.
Moștenirea lui Dan era în apropierea orașelor Tir și Sidon, porturi celebre ale fenicienilor. Dan, care “stă la corăbiile sale “, s-a amestecat printre ei, s-a încrucișat și și-a stabilit colonii în întreaga regiune mediteraneană. Odată cu căderea regatului de nord al Israelului ( 718-721 îHr) partea din tribul lui Dan aflată înspre interiorul continentului a fost luată în captivitate împreună cu alte triburi ce compuneau Regatul de Nord, condus de Efraim. Această parte a tribului lui Dan a fost dusă în captivitate dincolo de râul Eufrat, în Asiria, iar când și  Imperiul Asirian s-a prăbușit în sec VII îHr., ei au migrat prin Pasul Caucazian, exact la nord. Acest loc a fost cunoscut drept țara ” sarmaților ” și pasul s-a numit ” Poarta Sarmațiană ”. Denumirea de Sarmația este un derivat de la Samaria, care a fost capitala regatului de nord al Israelului. Acești oameni s-au autonumit Scoloti, dar grecii îi numeau Sythians (sau sciți). Ei și-au continuat migrarea către NV Europei și, în cele din urmă, s-au stabilit în Insulele Britanice și sunt  ”scoțieniiȚ de azi.
Seful tribului Regatului de Nord al Israelului a fost Efraim, cel mai mic fiu al lui Iosif. Chiar și după ce efraim a fost dus în captivitate, și nu s-a mai întors, inima lui Dumnezeu mai tânjea după el. (Ieremia:31.20-22). Fiindcă copiii lui Israel au migrat prin Europa, au împlinit această profeție și au lăsat ” semne pe lângă drum ” și ” stâlpi ” de-a lungul drumului, astfel  încât să le putem urmări traseul. Șeful de trib care a făcut asta a fost  însă Dan, datorită tendinței lor de a lăsa numele strămoșului lor ” Dan ” peste tot pe unde au trecut.
În ebraică nu există vocale așa că numele DAN se scrie DN ( sau echivalentul ebraic).  În acest fel, cuvinte ca Dan, Don, Dun, Den, Din sau Dn corespund numelui Dan.
La vestul Mării Negre, geografii antici au desemnat o regiune cu numele de Moesia, care însemna țara ” Moise-iștilor”( a urmașilor lui Moise ). Aceștia au venerat o persoană care se numea Zal-Moxis. ”Zal” înseamnă ”Șef”  astfel că acea persoană era ” Seful Moxis ” sau ” Liderul Moxis” sau, de fapt, ” Șeful Moise, omul lui Dumnezeu, care a condus poporul lui Israel pe tărâmul promis, și pe care oamenii aceștia și-l aminteau ca fiind liderul lor inițial.
Moesia, scris uneori și Moësia, a fost provincia romană antică situată azi pe teritoriul statelor Serbia, Bulgaria și România. Geografic era cuprinsă între Marea Neagră la est, Munții Balcani și Munții Sar la sud, râul Drina la vest, și fluviul Dunărea la nord. Între anii 102-117, la Moesia Inferior au fost atașate și unele regiuni nord-dunărene (cea mai mare parte a Munteniei de azi și sudul Moldovei).
Ea era locuită de mai multe triburi de origine tracică: bessii – pe cursul superior al râului Marița; dantheletii – cam în zona Sofiei de azi; dardanii – în partea de sud a Serbiei de astăzi; tribalii – în regiunea Plevnei; și de la tribali pe ambele maluri ale Dunării până la Marea Neagră trăiau geții, care la sud de Dunăre se mai numeau și moesi. Administrativ, era împărțită în Moesia Superior și Moesia Inferior.
Populațiile romanizate (actualmente români) au rezistat presiunii de slavizare (inițiată în secolul al VII-lea, odată cu sosirea slavilor în Peninsula Balcanică) numai în unele areale mărginașe din vecinătatea Dunării (în Timoc și în Dobrogea). O parte din străromânii aceștia au fost împinși spre sud, în munți, iar descendenți ai acestora au devenit vorbitori ai dialectelor românești sud-dunărene, aromân și megleno-român.”
Seminția lui Dan a trecut și ea pe aici și prin teritoriile din jur, lăsându-și numele în Mace-DON-ia și Dar-DAN-Elles și la nord în fluviul DAN-ubius.
DAN-ubius( lat. ubius fiind forma comparativă a lui uber) în traducere literală înseamnă ” super-ugerul sau cea mai mare bogăție a lui Dan”.
”Încă din antichitate, Dunărea avea mai multe nume: Istros / Istru / Hister / Danaistru, pentru sectorul inferior, în scrierile grecești și Danubius în cele latino-romane.
Denumirea dată de romani “Danubius” (Zeul fluviilor) a fost mai târziu preluată de alte popoare, și modificată, devenind Donau în limba germanăDunaj în limba slovacăDunaîn limba maghiară,Dunav în limba sârbocroatăДунав/Dunav; Дунав în limba bulgară,Дунай (Dunai) în limba ucraineană, pentru țările riverane, și Danube în limba engleză șilimba franceză și Tuna în limba turcă.
Numele din limba română, Dunărea, deși este înrudit cu numele latin, nu poate fi derivat din acesta folosind schimbările fonetice normale. S-a încercat o explicație printr-un nume intermediar, *Donaris, dar acesta nu este găsit în niciun document antic, fiind o reconstrucție a lingviștilor moderni.” (WIKI) Sigur că numele din română nu poate fi derivat din Danubius cum încearcă să spună lingviștii moderni ci de la DUN+ lat. arie, care înseamnă suprafața ( zona) lui Dan. Având în vedere că tribul lui Dan era unul de marinari iar Dunărea este un fluviu navigabil înseamnă că acest lucru a fost realmente posibil.
Pe teritoriul Sarmației ( sau Samariei, care înseamnă israeliți ) au fost localizate râurile DN-iper (Nipru), DN-ister ( Nistru) și DON.
Danemarca (în daneză DAN-mark) numele modernei țări europene, înseamnă literal ”câmpia lui Dan”. Oamenii se numesc ”dan-es”(danezi). In mod cert aici sunt rămășițele tribului lui Dan, care au migrat din Caucaz spre vest, pe uscat, până la actuala lor locație.
Alți Dan-iți, care trăiau mai mult pe corăbii și care s-au alăturat marinarilor din Tir și Sidon, au fugit spre vest prin Marea Mediterană atunci când Israelul de Nord a căzut. Primii Dan-iți au fugit în timpul Exodului și au migrat spre Sar-DIN-ia, lăsându-și numele de-a lungul coastelor maritime ale Mediteranei. Astfel Dan ” puiul de leu ” care sare din Vasan, a sărit până în Irlanda, unde istoricii spun că primii coloniști au fost cunoscuți sub numele de ” Tuatha de Danaan ” care literal înseamnă ” Tribul lui Dan”. Grecii i-au numit Danoi ( se citește Dani) iar romanii Daneius ( care literal se traduce Dan).
Irlanda este plină de nume care derivă de la vechiul patriarh evre-Dan, fiul lui Iacov. Cei mai mulți dintre ei locuiesc și în ziua de azi aici. De asemenea și în Anglia, unde se mai găsesc și urmași de-ai lui Iosif ( Efraim și Manase).
Istoricul grec herodot arăta că unii greci antici au venit de fapt din Egipt și că strămoș al prinților Dorieni din sudul Greciei a fost o oarecare ” Danae”, fiica lui Acrisus (Herodot, VI, 1, iii). Termenul ” dorian” provine de la numele unui oraș al lui Manases, din nordul Israelului, numit ” Dor ”, situat în apropiere de coasta medieraneană. Dorienii au fost aparent Daniți amestecați cu unii dintre descendenții lui Manases.
Cuvântul irlandez ” tuath” înseamnă literal ” trib” sau ” oameni”. Aceștia au fost oameni din seminția biblică a lui Dan. Ei au venit din greceascul ” Danaans” și au fost aceiași cu cei din tribul lui Dan. Hecateu din Abdera spune că egiptenii tulburați de calamitățile abătute asupra lor, deși mănia divină ar fi putut fi evitată, au expulzat toți străinii- pe toți ne-pământenii ce se adunaseră pe teritoriul lor. dintre aceștia unii, împreună cu liderii lor DANUS și Cadmus, au migrat în Grecia, alții în alte regiuni, iar cea mai mare parte a lor în Siria, adică Palestina și se spune că liderul lor a fost Moise.
Diodor din Sicilia spune: ” Ei spun, de asemenea, că cei care au mers mai departe împreună cu DANAUS, care erau din Egipt, au întemeiat ceea ce este, practic, cel mai vechi oraș din Grecia, Argos și că națiunile Colchi din Pont și cea a evreilor, care se află între Arabia Saudită și Siria, au fost fondate ca și colonii de către anumiți emigranți din țara lor ” ( Diodor, BK. I, XXVIII, 1-5).
Emblema Daniților a fost un vultur cu un șarpe în gheare. Josephus Flavius înregistrează o scrisoare scrisă de grecii Lacedemonieni către evrei, în care aceștia iși exprimă înrudirea lor cu evreii. Sigiliul lor, ca și trib al lui Dan, a fost aplicat pe scrisoare- un vultur cu un dragon (șarpe)în gheare!
Răspunsul marelui preot evreu la scrisoarea grecilor din sud ( grecii spartani) spunea : ” Ionatan marele preot al națiunii evreiești….către eforii și senatorii poporului Lacedemonian, trimite salutări.
Când în vremuri mai vechi o epistolă  a fost adusă lui Onia, care atunci era Marele nostru Preot….cu privire la rudenia care există între noi și voi, o copie pe care o anexăm, am primit cu bucurie aceasta… care împlinea Scrierile Sacre, dar nu am considerat potrivit din partea noastră să fim noi cei dintâi care să pretindem această LEGĂTURĂ CU VOI, slavă care ne revine acuma prin voi. A trecut o perioadă de timp de când această legătură dintre noi și voi nu a fost reînnoită, dar chiar și așa, în timpul sărbătorilor și jertfelor pentru Dumnezeu, ne rugăm Lui pentru întărirea și victoria voastră. Prin urmare, veti face bine dacă ne veti scrie și ne veți trimite o listă cu cele ce aveți nevoință de la noi, deoarece suntem dispuși intru totul să acționăm conform dorințelor voastre ” ( Antiquites of the Jews, XII, 5,8).
Lacedemonienii i-au primit pe ambasadorii evrei care aduceau scrisoarea cu amabilitate și au dat un decret de prietenie și asistență mutuală cu evreii, apoi au trimis scrisoarea către frații lor.
În Mitologia Antică, Bryant spune că Stephanus Byzantium arată că Alexandros Polyhistor și Claudius Jolaus vorbesc, de asemenea, despre o relație directă sau de înrudire între grecii spartani și poporul iudeu ( vol.5, pg.51-52,60).
În timpul lui Iisus, evreii au știut că unii dintre copiii lui Israel, care stătuseră multă vreme în captivitate și care apoi au migrat, s-au stabilit printre grecii din Peninsula Ionică.  Evreii au fost stupefiați de o declarație a lui Mesia, aceea că ei îl vor căuta dar nu vor fi în stare să-l găsească : ”Deci au zis iudeii, între ei: Unde are să Se ducă Acesta, ca noi să nu-L găsim? Nu cumva va merge la cei împrăştiaţi printre elini şi va învăţa pe elini? ” ( Ioan:7.34-35).
Din Grecia, seminția lui Dan- Tuatha de Danaan-a călătorit cu ajutorul corăbiilor prin M. Mediterană și de acolo pe coasta Europei până la Scandinavia și Irlanda.
Istoria timpurie irlandeză arată că primii coloniști permanenți ai Irlandei se numeau” Nemedians”, după liderul lor și erau ” de-ai patriarhului Iacov ” și spuneau ” că au venit de la țărmurile Euxinului” (M. Neagră).( Moore, The History of Ireland, vol.1, pg.63). Este posibil ca unii dintre descendenții lui Iacov, sau nepoți, să fi migrat spre Irlanda în timpul foametei cele mari care a lovit orientul Mijlociu în timpul lui Iosif, în jurul lui 1707 îHr. Această foamete a durat 7 ani , a lovit întregul Orient Mijlociu și a fost ” foarte mare”. ( Gen. :41.31, 54-57). Acesta a fost momentul în care Nemedians au intrat în Irlanda, conform istoriei acesteia. Ei au locuit în Irlanda între 1709-1492 îHr., în timp ce, cei mai mulți urmași ai lui Israel erau în Egipt. Înainte de momentul Exodului, Nemedians au fost cuceriți de corsarii africani ai mărilor numiți Fomorians, şi o colonie de-a lor a fugit în Grecia,unde alți israeliți și Daniți se stabiliseră după ce părăsiseră Egiptul. Mai târziu ei s-au întors în Irlanda, de această dată sub numele de Firbolgs. Ei au fost primii oameni care au  stabilit autoritatea regala peste Irlanda și au  împărţit teritoriul în cinci provincii.
În acest moment, după  aproximativ 30-40 de ani de stăpânire, un trib nou – numit “Tuatha de Danaan”- i-a cucerit pe  Firbolgs.   Acest trib, de asemenea, a locuit în Grecia, şi apoi a migrat în Danemarca şi Norvegia, şi apoi în Irlanda (Moore, p. 60). Tuatha de Danaan a devenit de stăpânul unic al ţării. În timp, aceștia  au fost deposedaţi de țară de către un alt grup de copiii lui Israel – Scoții milesieni!
Moore spune în Istoria Irlandei:
“În decursul timpului, Tuatha-de-Danaan au fost ei înşişi deposedaţi de dominaţia lor, invaziile succesive de pe coasta  SPANIEI  au punând capăt dinastiei Danaaniene şi transferând sceptrul în mâinile acestei rase milesiene sau SCOTICĂ, care printr-o serie lungă de vârste succcesive i-au furnizat Irlandei regii ei.  Această colonie renumită, deşi a venit direct din Spania, a fost iniţial, ni se spune, de rasă Scitică “(p. 60).
Scoții milesieni, sub Heremon fiul lui Gathelus, au ajuns în Irlanda la scurt timp după Exod – aducând cu ei celebra  LiaFail sau Pilonul lui Iacov( sau Piatrea Destinului cum mai este numită azi). Ei au condus Irlanda pentru mai multe sute de ani şi s-au stabilit în cele din urmă în partea de nord a Angliei , numindu-o Scoţia.
Acești Scoţi milesieni proveneau din Scythia şi spuneau că au fost iniţial din Egipt,  conectându-se ei înșiși la copiii lui Israel. Moore spune:
” Urmărind acestă rasă aleasă în migrațiile ei câtre diferitele țări și, conectarea lor, prin căsătorie sau prietenie, în timpul lungii lor șederi în Egipt, cu cei mai mulți dintre eroii Istoriei Scripturii, barzii nostri i-au condus în cele din urmă, pintr-o rută nu foarte inteligibilă, în Spania ”(ibid).
Tuatha de Danaan au fost fără îndoială din tribul lui Dan, faimosul israelit. Tribul cel nou, Scoții milesieni, a fost fără îndoială sin seminția regală a lui iuda, prin fiul său Zarah. Acești scoți vorbeau de o ” ședere îndelungată” în Egipt, fără îndoială aceeași cu cea a lui Israel, din vremea lui Iacov până la Moise, adică peste 200 de ani. Moore spune:
” O schemă a descendenței care îi urmărește pe strămoșii irlandezilor printr-o serie de generații directe nu doar până la primii întemeietori fenicieni ai artelor și comerțului, dar chiar și până la căpeteniile legate prin prietenie cu profetul Moise însuși.”(p.71)
Această autoritate concluzionează că scoții milesieni au fost din aceeași rasă cu cele trei triburi colonizatoare ale Irlandei, de dinaintea lor: Nemedian, Firbolgs și Tuatha de Danaan.
” Istoricii barzi ei înșiși, care au spus că Scoții erau descendenți ai Sciților, de unde au derivat și denumirile lor distincte…și care au confirmat în cele din urmă originea Scoților ca fiind parte a acestei treimi. A fost adăugat de barzi faptul că ei erau din aceeși rasă cu cele trei colonii care i-au precedat, numiți Nemedians, Tuatha de Danaan și firbolgs sau Belgae (p.74)
Între timp, din seminția lui Iosif, de asemenea, au migrat spre Anglia și Insulele Britanice și au devenit dominanți acolo. Ei au devenit cunoscuți sub numele de ” British” ( Britanici).
Cei mai timpurii coloniști ai Țării Galilor și ai Angliei de Sud au fost simonii-descendenți din seminția lui Simeon.
Așa cum arătam în  articolul precedent se pare că urmașii lui Dan s-au răspândit în toată lumea dar mai ales în Europa. Se pare că nici Romania nu a scăpat. De ce am scris despre Dan? Pentru a dovedi că Antihristul poate veni de oriunde, chiar și dintr-o țară ortodoxă. Sigur că alegandu-se Transilvania ca origine a lui Carpathia, autorii au încercat să insinueze că acesta ar putea avea și o altă religie precum romano-catolic,  greco-catolic, reformat sau protestant. Știm cu toții că acest lucru nu se poate întâmpla atâta timp cât Romania încă mai este o țară eminamente ortodoxă. Cel puțin oficial, cel ales ca Președinte sau Rege în Romania, trebuie să fie ortodox declarat. Întâmplător sau nu, Principele Nicolae este botezat ortodox.
După cum am văzut, este suficient ca mama-sa să fie evreică din tribul lui Dan. Datorită MS Regele Mihai I, fiicele sale sunt înrudite cu Casa Regală a Angliei, stă-străbunica sa fiind Victoria (a II-a a Marii Britanii fiica Victoriei (I) a Regatului Unit. De asemenea, Casa Regala de Romania se înrudește cu toate casele regale ale Europei și chiar și cu cea a Rusiei și a Braziliei. Prin urmare și Principele se înrudește cu toate aceste case regale. Tot în articolul precedent arătam că Regina Elisabeta a II-a a Angliei are sânge evreiesc, dar din ramura lui David și tribul lui Iuda. Deci, in mod cert Principele are sânge evreiesc din această ramură. Dacă este adevărat că danezii sunt urmașii lui Dan, atunci el are și sânge evreiesc din tribul lui Dan, moștenit prin Casa Regală a Greciei. Nu știu urmșul cărui trib a fost tatăl său, Robin Medforth-Mills, dar sigur strămoșii acestuia au fost evrei care prin 1880 își botezau copiii la bisericile protestante și anglicane. Străbunicii lui Robin Medforth, John și Mary, au avut numai fete ceea ce i-a determinat, pentru a păstra numele (oare de ce era așa important) să ceară celor cu care acestea se căsătoreau să pastreze și numele Medforth. Nici mama lui Robin n-a făcut exceptie și după cum observați numele ei este primul și pe urmă cel al soțului. Sora Principelui, Karina Elizabeth a primit cel de-al doilea prenume de la străbunica sa, Mary Elizabeth născută pe 14 august 1887. Se pare că singurul merit al lui Robin Medforth Mills în această căsătorie a fost de a oferi sânge evreiesc copiilor săi, altfel nu-mi pot explica cum um bărbat care se căsătorește la 41 de ani divortează după 8 ani de căsnicie, adică la aproape 50 de ani, avand doi copii mici. Nu este exclus ca atât principele cât și sora sa să fii fost fertilizați in vitro și  poate li s-au mai adăugat și niște ”imbunătățiri” genetice, având in vedere vârsta mai înaintată a mamei, 35 ani la prima naștere și 39 la a doua.  Pe mine m-a uimit simetria dintre datele de naștere ale celor doi copii: Principele 01.04. și Karina 04.01. și faptul că Principesa a divorțat la 2 ani după ce s-a născut Karina. Dar astea sunt pur și simplu speculații de-ale mele și nu se bazează pe nimic concret. Cred că de fapt n-are nici o importanță practică modul în care a fost fertilizat.
Castelul Peleș din Sinaia, reședința de vară a regilor României, a fost construit la dorința regelui Carol I al României (1866 – 1914), pe care domnitorul l-a văzut ca pe un „sediu” al noii dinastii. Sinaia este situat la poalele munților Bucegi, deci în zona Carpaților. ” La 5 august 1866 principele Carol I al României a ajuns la Mănăstirea Sinaia, situată pe atunci în comuna Podul Neagului. Această comună își avea din 1833 reședința la Bușteni. Un proces-verbal datat 1 decembrie 1874 atestă că reședința comunei Podul Neagului a fost mutată la Sinaia, care și-a primit astfel numele în acel an (de la cel al Mănăstirii Sinaia, al cărei nume provine la rândul său de la cel al Muntelui Sinai). Probabil tot o coincidență.
În 2007, pe 30 decembrie, ” La 60 de ani de la abdicarea sa fortata, fostul suveran al Romaniei, Mihai I, a semnat duminica, la Savarsin, Statutul Casei Regale a Romaniei, document prin care principesa Margareta a fost desemnata succesoarea dinastica si mostenitoarea familiei regale romane. ….
Regele Mihai mai arata in documentul citat ca, in cazul in care natiunea romana si Parlamentul Romaniei vor considera potrivita folosirea monarhiei ca forma de guvernamant, va solicita Parlamentului sa renunte la aplicarea legii salice (prin care succesiunea la tron se facea exclusiv pe linie barbateasca, n.r.), care nu corespunde nici drepturilor din Europa de astazi, nici valorilor societatii romanesti.”  De ce a făcut acest lucru Regele Mihai, lăsând la o parte motivatia oficială? Pentru că conform legii salice moștenirea tronului României revenea Casei de Hohenzollern, Mihai ne avand urmași de parte masculină.  Pentru a întări acest act unilateral din 2007, Casa Regală  face un pas decisiv pe 10 mai 2011, când rupe legăturile dinastice cu Casa de Hohenzollern și  ”niciun membru al Familiei Regale a României nu va mai purta şi nu va mai avea dreptul să poarte, sau să folosească, vreun titlu conferit (ereditar sau ad personam) de orice Şef al Casei Princiare de Hohenzollern. Capul Casei Regale a României rămâne singura autoritate pentru aprobarea sau acceptarea oricărui titlu sau distincţie“, menţionează documentul.
Mie mi se pare ciudat ca, așa hodoronc-tronc, a reintrat în discuție monarhia constituțională, Principele Nicolae  și Casa Regală. Intr-un alt articol, istoricul Neagu Djuvara sugerează Casei Regale a României un „plan B” – nepotul lui Mihai I să fie pregătit pentru Tron. Pe Băsescu îl apucă năbădăii și dă cu barda în Regele Mihai și culmea, cei care sar în apărarea regelui sunt exact cei care în 1991 nu-i permiteau intrarea în România și-l întorceau de pe pista de aterizare înapoi la avion, adică Ion Iliescu și sleahta de jurnaliști și oameni politici ai săi, care a doua zi aruncau cu pietre în rege prin jurnale și pe la posturile mass-media. Și acum, dintr-o dată i-a prins dragul de monarhie și de rege. În lumea actuală politică, nici un președinte sau prim ministru care conduce o țară, nu vorbește public după cum îl taie capul sau în funcție de dispoziția în care se află. Toți spun ceea ce li se dictează de către ”consilieri”. Așa că nici Băsescu n-a vorbit de capul lui, cum cred mulţi, doar pentru că el e mai zbuciumat de felul lui. În opinia mea, planul e unul bun: puneţi-l pe Băse să-l vorbească de rău pe rege şi toți cei care nu-l iubesc (și ”e mulți”) vor sări în tabăra cealaltă, care ține cu regele.In lumea politică coruptă și mizeră în care trăim, Principele este ca o boare intr-un canal. O persoană tânără, educată și mai ales fără trecut politic care ar cuceri repede pe cei de o generație cu el.
Ca o mică paranteză: știți de ce a sărit Iliescu în apărarea regelui Mihai? Pentru că el este cel care l-a ” introdus” pe Radu Duda în familia regală, făcându-i un serviciu tatălui acestuia, fostul său coleg la secu din 1970 și membru marcant al PDSR-ului de după Revoluție, Rene Duda. ” O explicatie destul de pertinenta a venit, cu ceva timp in urma, din partea ziaristei de origine romana Nicoleta Franck, o apropiata a Casei Regale, care a scris mai multe carti despre Rege si care a afirmat, negru pe alb, ca „principele” Radu ar fi, de fapt, „un securist infiltrat in familia regala cu scopul de a compromite Casa Regala”, iar artizanul acestei manevre ar fi nimeni altul decat fostul președinte Ion Iliescu. …
Deci scenariul plasarii controlate a lui Duda in patul Margaretei se sustine, cel putin teoretic. Intr-un articol publicat de cotidianul Adevarul, printul Radu a negat acuzele de presupuse legaturi cu Securitatea: „Eu nu am colaborat cu Securitatea. In 1986 s-a incercat racolarea mea. Am refuzat politicos si de atunci nu am mai fost contactat.”
Problema e ca, in 1989, numele lui Duda a fost gasit, la Iasi, pe o lista cu mai mult de 1.000 de oameni, „persoane de sprijin” ale Securitatii. Intr-un alt interviu pentru acelasi cotidian, Duda a explicat ca in 1986, Securitatea i-a cerut sa colaboreze datorita carierei sale de succes ca actor: „Toti cei care reprezentau ceva stiau ca exista acest risc”, de a fi chemat de catre Securitate pentru a deveni informator.
Succesul respectiv insa era cel putin discutabil: la acea data, Duda lucrase doi ani pe scena din Iasi ca proaspat absolvent de teatru si urma sa plece in al doilea si ultimul sau turneu cu teatrul in strainatate, in Israel, in compania a doi renumiti actori romani. Lucru ciudat si neuzual pentru stilul de lucru al Securitatii, care nu prea inghitea esecurile: Duda a refuzat sa semneze angajamentul, dar a plecat, totusi, in turneul in Israel.
Fostul sef al filialei locale din Iasi a Securitatii a explicat, intr-un interviu, ca „persoanele de sprijin”, ca Duda si alti cei peste 1.000 de oameni de pe lista respectiva, nu erau informatori, nu semnau vreun angajament cu Securitatea, nici nu primeau bani, ci erau membri ai PCR, in special, cei care calatoreau in strainatate, racolati de Securitate cu acordul partidului pentru a indeplini misiuni bine definite pentru o perioada limitata de timp. El a confirmat ca lista respectiva e reala.” Dacă ați citit http://mucenicul.wordpress.com/2011/02/27/ion-iliescu-o-biografie-mai-putin-cunoscuta-si-neoficiala/ atunci veți înțelege că Iliescu l-a ajutat pe Radu Duda pentru că-i reamintea de el în tinerețe: acesta, ca și el, era fiul unui comunist și securist și al unei țigănci spălate ( Gabriela Constandache) în căutare de oportunități pentru el dar și de moduri de a duce la îndeplinire planurile trasate de serviciile care  investitiseră în formarea lui. Înduioșător, nu?

Se spune că Radu Duda este homosexual. ” O anumita declaratie a principelui, facuta intr-un interviu acordat revistei Observator plus, a turnat, fara sa vrea, gaz pe focul acestor barfe: Duda a recunoscut ca filmul sau preferat este „Brokeback Mountain”, povestea de dragoste dintre doi cowboy gay, „una dintre cele mai miscatoare si emotionante, pline de inspiratie si adevar pelicule ale ultimilor ani”, dupa cum spunea el. De asemenea, el s-a declarat un fan devotat al actorului Heath Ledger, care interpreta unul dintre rolurile principale. O marturisire care era mai intelept, poate, sa nu fie facuta.” Poate așa se explică și de ce principesa Margareta și-a luat un soț cu 11 ani mai mic decât ea deși era prea bătrână ca să mai facă copii atunic când s-a măritat (avea 47 de ani). Așa erau amândoi mulțumițiȘ ea nu rămânea fată bătrână el aveaa acoperire pentru ” micul său defect ”. Ori poate e vreo meteahnă a fiicelor mai mari ale regelui, pentru că și Principesa Elena și l-a luat pe al doilea soț cu 15 ani mai tânăr? Cert este că în jurul familiei regale și a Principelui se țese o mică conspirație, cu sau fără voia acestora.
Nu pot să afirm că Principele știe sau nu știe de rolul care i se pregătește din umbră, dar pot să spun că există posibilitatea ca el să fie unul dintre candidatii pentru postul de Antihrist. Cum ai putea să-i distrugi mai bine pe ortodocși, care se știe că sunt considerați cei mai mari dușmani ai Antihristului si NWO, decat din interior? Aduceți un Antihrist ortodox și puteți fi siguri că doar o cantitate infimă, mai ales dintre ortodocși, nu-l va urma. N-ați crede, nu? Atunci uitați-vă la aceste două poze și poate o să-mi dați dreptate.

Principele Nicolae și logodnica sa irlandeză, Rebecca Margaret Byatt

In Anglia alături de prietenii de suflet. Nicolae e cel cu plete.

Un comentariu:

  1. il cauti pe Cristh si anticristh? uitate in oglinda sii vei vedea !ei sunt acolo!daca vrei sa ii cunoasti mai indeaproape!
    Punete in pat relaxeazate si Zi in Gand !eu intru din exterior in interior! repeta pana adormi!Anticristul e maistrul iluziilor o sa dai primul de el....daca reusesti sa treci de el ajungi la Cristh si Iluminare!


    Iluminarea si "iluminatii" sunt 2 lucruri diferite!sau mai degraba au ajuns sa fie asha din cauza suprapunerii lui peste organizatiile oculte malefice
    aceste organizatii stiu mai multe decat majoritatea oamenilor...nimic mai mult si nimic mai putin!Daca vei vrea sa ajungi la iluminare nimeni nu te opreste !de fapt cunoasterea pe care ei au primito o poti avea si tu!
    Simbolistica este aceiasi si pt anticrist si pt Crist!nu exista simboluri satanice si simboluri Cristice!Totusi te poti opri la maestrul iluziilor sau poti da toata iluzia la o parte si sa ajungi sa Cunosti unimea cu Cristh
    Cea ce se va intampla dupa in exterior va fi exact dupa alegerea facuta in interior!
    Acea persoana Nicolae e o personificare a ambelor atribute omenesti Binele si raul Negativ pozitiv Cristh si aticristh!
    ca sa atingi Iluminarea si binele absolut trebuie sa lasi raul si negativitatea la o parte Binecuvanteazal si el va disparea!

    RăspundețiȘtergere