Reclama1

luni, 19 mai 2014

Nicolae Carpathia, Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români Partea 1.






Nicolae Carpathia, Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români

Partea 1. 


Nu știu câți n-au citit sau n-au văzut macar filmul creat după celebra serie de 16 volume, intitulată ” Left behind”. Desigur că filmul nu se ridică la înălțimea cărților dar nu despre asta vreau să vorbesc.
Deci, pentru cei care n-au citit, este o serie foarte populară de romane – în special în rândul creştinilor protestanţi – bazată pe profetiile Bibliei, avându-i drept co-autori pe Tim LaHaye si Jerry B. Jenkins. Protejați de categoria ficţiune (unde au încadrat romanele), Tim LaHaye si Jerry B. Jenkins au găsit doar un mod genial de a transmite mesajele lor religioase maselor. Nu doar autorii, dar probabil că majoritatea  milioanelor lor de cititori, cred că aproximativ jumătate din profeţiile Bibliei au devenit deja realitate, şi ce o să vină poate urma cu uşurinţă unul dintre scenariile  nu-chiar-aşa-de-fictive descrise de aceste cărţi. Creştin sau nu, este greu să nu îți placă scrierile lor, cu o mulţime de aventuri şi de teorii ale conspiratiei.



După “Supraviețuitorii” şi “Armata pătimirilor”, al treilea roman din serie este “Nicolae”.  Nicolae Carpathia este bărbatul român identificat ca fiind nimeni altul decât  viitorul Antihrist! Există mai multe amănunte asupra originilor acestei persoane diabolice atunci când se ajunge la romanul zece sau cam asa ceva. Dar, pentru moment, orice cititor va fi pe deplin constient de faptul că Carpathia este un nume pur românesc şi tipul este român get-beget, născut la Cluj, din părinţi români. De fapt, originea sa declarată este atat de obsesiv repetată în carte, încât te întrebi de ce contează chiar atât de mult pentru autori! Există o astfel de profetie clară în Biblie, cum că viitorul Antihristul va proveni din România?! În mod cert nu. Biblia menţionează regiune situată între mai multe ţări din Europa de Est şi Orientul Mijlociu, şi România este doar unul dintre suspecţii acestui cuib. Autorii doar au “uitat” să menţioneze acest fapt, şi  cititorul este învăţat cu adevărat să-l urască pe acest Nicolae Carpathia, viitorul dvs. Antihrist român. Caracterul său diabolic este atât de bine descris, încât există toate şansele, mai ales pentru cei de alte nații, să sfârşească prin a se uita cu suspiciune la orice individ român pe care îl va întâlni din momentul citirii cărții…
Nu pare însă să deranjeze pe nimeni acest fapt și mai ales pe români… Să-mi fie cu iertare, dar după tembelismul care ne caracterizează în ultimii ani, cred că mulți sunt chiar mândri de acest fapt. Mă întreb însă care ar fi fost reacția dacă l-ar fi chemat David Karmel și ar fi fost născut în Haifa? Ar fi sărit evreii în-sus de 7 coți că e anti-semitism, că se propagă ura împotriva poporului ales, etc, etc. Dar așa, când personajele evreiești ale romanelor: Tsion Ben-Judah,  Chaim Rosenzweig cât și David Hassid, sunt evrei importanți care trec la creștinism și unul dintre ei chiar îl ucide pe Carpathia, iar Antihristul e roman, toată lumea e fericită.
Iată ce spune Wikipedia în limba engleză despre personajul Nicolae Carpathia. Citez :
” Fost preşedinte al României , fost secretar general al Organizaţiei Naţiunilor Unite , auto-numit potentat  al Comuniății Globale (GC), asasinat la Ierusalim, înviat la complexul GC şi posedat de Satana. În cadrul seriei, Carpathia este Antihristul , şi lider al comunităţii globale , al unui guvern mondial pe care el în cele din urmă îl folosește împotriva celor care-L urmează pe Iisus Hristos . Atunci când  Buck se confruntă cu Stonagal şi Cothran, Carpathia tocmai vorbeşte despre  “o perioadă paşnică de şapte ani”, dovedindu-i lui Buck că Carpathia este anti-Hristul.
Începuturile vieţii şi ajungerea sa la putere
Potrivit romanului, născut in judetul Cluj , România , Carpathia a fost produs prin inginerie genetică şi inseminare artificială . Mama lui, Marilena , a fost involuntar convinsă de către un grup de Luciferieni cărora li se alăturase, pentru a deveni mama unui copil care, au asigurat-o, va schimba fața lumii. Marilena a rămas cu soţul ei, Sorin, până când s-a născut copilul, insistând asupra faptului ca fiul ei să păstreze puternicul nume Carpathia. (În romanele precedente, se explică faptul că numele  “Nicolae”, atunci când este tradus, înseamnă “victorie a poporului”, deşi acest lucru este departe de obiectivele reale ale lui Carpathia.)
Prin intermediul părinţilor săi, Carpathia posedă o linie de sânge unic, care datează dinRoma antică , pentru a putea pretinde de fapt că este un descendent roman. Acest lucru  face trimiteri atât la credinţa creştină timpurie cumcă Antihristul va veni sub forma unui imparat roman, precum şi la actuala credință pre-Millennialist creştină necesită citare ] cum că Antihristul se va ivi dintr-un “New Roman Empire” ( Nou Imperiu Roman) necesită citare ] .
Ca și copil, Carpathia a arătat inteligenţă remarcabilă şi capacitate atletică, şi, de asemenea, s-a dovedit a fi extrem de manipulator, capabil să-i supună pe alţii dorințelor sale cu relativă uşurinţă. Păpușarii săi au aranjat ca mama sa să fie eliminată, şi Nicolae însuşi a cerut în cele din urmă  expedierea “tatălui” său, o cheie pentru ascensiunea sa la putere. Cu ajutorul sfătuitorilor săi apropiați şi al consilierilor, Carpathia și-a închegat o afacere  de import-export de succes , care rapid l-a facut milionar . Cu toate acestea, el a crescut  plictisit repede de mediul de afaceri şi finanţe şi, ghidat de ” făcătorul de regi ”Leon Fortunato , pus ochii pe politica .
La vârsta de 24 de ani, Carpathia a păşit pe scena politică în calitate de membru al camerei inferioare a Parlamentului din România . Căzând victimă șantajului lui Fortunato,preşedintele României a demisionat, permiţându-i lui Carpathia să-şi asume puterea, cu sprijinul unanim al parlamentului din această ţară. Acest evenimente din seria de cărți nu ar urma efectiv Constituţia României , care prevede că preşedintele român este întotdeauna ales în mod direct, şi atunci când locul său este vacant, preşedinţia este asumată ad-hoc de către Preşedintele Senatului până când au loc alegeri  noi.
La scurt timp după aceea, în urma haosului care s-a instalat după Răpirea la Cer , Carpathia a fost numit Secretarul General al Organizaţiei Naţiunilor Unite  . Din acest birou, el a transformat ONU în Comunitatea Globală , numindu-se pe sine însuși caPotentat Suprem al guvernului .
Moartea şi învierea
După trei ani şi jumătate de la preluarea puterii, Carpathia a fost asasinat de Chaim Rosenzweig , un botanist şi om de stat israelian. El a fost ucis de o rană letala la cap datorată unui cuțit pe care Rosenzweig  îl avea asupra sa, ascuns. Decesul său a fost de scurtă durată, cu toate acestea, şi după trei zile de moare, corpul lui Carpathia a fost locuit de Satana însuşi, făcându-l astfel pe Carpathia să pară a se  scula din morţi, întărindu-i şi mai mult puterea. La înmormântarea lui s-au prezentat 4 milioane de persoane.
Ultimii 3 ani şi jumătate
Pentru a-și finaliza dorința de dominare a lumii, Carpathia a creat One World Unity Army, compusă din toţi militarii aparținând GC de pe planeta. Misiunea lor era să distrugă rămăşiţa cetății  de la Petra şi să transforme oraşul  Ierusalim drept capitala  lumii noi, ca urmare a distrugerii supranaturale a Noului Babilonului . El a adunat, de asemenea, armatele din lume în valea Armaghedonului pentru lupta cu Iisus Hristos şi armata sa.
În conformitate cu interpretarea dată de romane biblicei profeţii , Carpathia a fost răsturnat de  revenirea lui Iisus, care l-a aruncat, impreuna cu Proorocul mincinosFortunato, în iazul de foc pentru a suferi pentru eternitate. Înainte de punerea în aplicare a condamnării lui veşnice, Satana a fost alungat din Carpathia, care apoi îngenunchează înaintea lui Hristos şi îl declară ca Domn. De asemenea, el admite, la picioarele lui Iisus, că tot ceea ce el a făcut vreodată a fost doar pentru câştig personal şi că toată viaţa sa a fost un rebut.
O mie de ani mai târziu
O mie de ani mai târziu, o privire scurtă aruncată asupra lui Carpathia şi Fortunato Leon ne arată cum  iazul de foc se deschide ca să-l înghită pe Satana . Carpathia încă se zbate în agonia torturii în foc şi sulf , repetând mereu că Iisus este Domnul. Scena se încheie, şi suferința lui Carpathia, împreună cu cea a stăpânului şi a subalternului său, devine eternă.
Carpathianismul



Carpathianismul este o religie fictivă stabilită de către Nicolae Carpathia. Carpathianismul a fost stabilit ca singura religie legală pe Pamant. Nerespectarea acesteia duce la moarte. Religia a durat timp de trei ani şi jumătate înainte de prăbuşirea sa datorată celei de a Doua Veniri a lui Hristos .



Carpathianismul extrage foarte mult din naraţiunile şi tradiţiile creştinismului, iudaismului si islamismului. După moartea şi învierea Lui, Carpathia s-a proclamat pe sine însuși Dumnezeu în Templu profanat al Sfântei Sfintelor , un act care este o blasfemie in ambele religii, atât cea evreiască cât şi cea creştină. El a ordonat ca statuile de aur ale lui însuşi să fie plasate vizibil şi oamenii sa  li se închine de trei ori pe zi. Acest lucru face referire la ambele variante ale poveștii  viţelului de aur găsită atât în Vechiul Testament cât şi în  Coran , precum şi la tradiţia mai multor apeluri de zi cu zi la rugăciune în Islam . Urmand  Cartea Apocalipsei , Carpathia introduce pecetea obligatorie cunoscută sub numele de biblicul Semn al Fiarei .” -am încheiat citarea.
Ei și ce, vor spune unii, asta-i ficțiune, nu realitate.  S-a spus și despre Țepeș că era vampir. De acord până la un punct. Suntem cunoscuți drept țara lui Dracula si a țiganilor. Acum am devenit și țara Antihristului? Mai multă lipsă de considerație față de o țară creștină nici nu se putea dar cu denigrarea țării m-am obișnuit. Dușmanii lucrează din greu, cu sau fără seria ” Left behind”.
De felul meu, in ultimii ani, am început să mă cam îndoiesc că există coincidențe, mai ales în ceea ce privește producțiile de succes de orice fel (filme, cărți, jocuri).  De ce ar face excepție această serie celebră de romane care a devenit și film și joc PC? În opinia mea ea nu face excepție și într-un articol următor vă voi prezenta punctul meu de vedere cu privire la această serie și informațiile oferite ea.

Așa cum spuneam mă pot numi Toma necredinciosul deoarece nu cred in coincidențe. Ieri v-am prezentat subiectul, pe scurt, al seriei Left behind, punând accent pe personajul Nicolae Carpathia, intruchiparea Antihristului. Pentru a va explica de ce nu cred în coincidențe trebuie să vă vorbesc însă despre autorii acestor romane, în special despre Tim LaHaye.
Tim LaHaye
Este un mare evanghelist baptist născut pe 27 aprilie 1926. El este de asemenea scriitor și orator. Are de asemenea și o carieră politică. Ce se vorbește sau se știe mai puțin despre el este faptul ca are conexiuni cu cunoscuți masoni grad 33 și că și el este mason deși n-a recunoscut acest fapt niciodată. Este de asemenea un mare propovăduitor al unificării religiilor. O simplă căutare pe Google vă oferă o mulțime de informații despre acest controversat personaj pe care cel mai abitir îl atacă evangheliștii aparținând celorlate culte neo-protestante. Seria Left Behind l-a propulsat pe culmi nebănuit de înalte și i-a adus venituri mai mult decât substanțiale. Cariera sa politică este strâns legată de oameni politici și religioși controversați. Unul dintre aceștia este Reverendul Sun Myung Moon.
Rev. Sun Myung Moon (Moonies) şi Biserica Unificării
Pentru cei câţiva dintre voi care nu sunt familiarizaţi cu Reverendul Moon, în anii ’60 atât el cât şi a lui Biserică a Unificarii au fost universal priviți ca un cult periculos. Abuzul pe care adepţii săi l-au suferit în mâinile comandantului lor care le-a manipulat mințile este concret stabilit.
Revendicările sale includ și afirmația că Hristos şi-a ratat misiunea şi că Moon însuşi este “noul Mesia”, care a venit să-şi îndeplinească misiunea de Dumnezeu. De asemenea, el susţine că  misiunea sa este de a “uni lumea prin unirea forţelor religioase”. Oare v-ar şoca să ştiţi că aproape toate numele mari ale evanghelicilor creştini au legături extrem de strânse cu el? Printre aceștia se numără  Jerry Falwell și Billy Graham, dar și multe alte nume printre care și cel al lui Tim LaHaye și al soției acestuia.

Consiliul pentru politică natională (CNP)
O altă organizaţie sponsorizată de Moon este Consiliul pentru Politică Naţională fondat în 1981 de Tim LaHaye, co-autor al seriei de cărți “Left Behind”. S-a  raportat că el a primit 500.000 dolari de la un domn Bo Hi Pak, omul numarul 1 al lui Moon, si un fost ofiter coreean al  CIA. Deşi există o casetă care arată că LaHaye i-a mulţumit lui Pak pentru bani, LaHaye nu a negat niciodată acuzația, dar a atacat verbal sursele  care au verificat afirmaţia cu un car de insulte.
Printre membrii CNP s-au numărat:
Beverly şi Lee LaHaye (soția și fiul), de asemenea, asociați cu grupul CWA al lui Moon. Gary Bauer, Bill Bright, James Dobson (punct central al Mafiei), Bob Dugan, Ron Godwin, Robert Grant, Rebecca Hagelin, Bob Jones al 3-lea (Bob Jones University), Alan Keyes (vorbitor ultra-conservator negru, gazdă  si autor de show), Dr. D. James Kennedy (remarcabil tele-evanghelist şi pastor ), Peter Marshall, Sam Moore de la Thomas NelsonPublishing, Pat Robertson (fondator al Reţelei creştine de Radiodifuziune şi fost aspirant prezidenţial), Rev. Duane Motley, Ralph Reed, Oliver North (anterior în Consiliul Naţional de Securitate), Phyllis Schlafly (cronicar de ultra-dreapta şi cărturar), Rev Jim Woodall, John Ankerberg (personalitate de televiziune creştină recunoscută la nivel internaţional ), Rev EV Hill, James Robison, Jay Sekulow (Procuror şi activist pentru cauzele ultra-dreptei și ale creștinilor), Pat Boone, Larry Burkett, Reed Larson şi mulți alții.
Unii dintre liderii politici implicaţi în sponsorizatul grup CNP al lui Moon sunt senatorii Jesse Helms, Nickles Don şi Trent Lott. Tom DeLay și de asemenea, reprezentanţii Dan Burton şi Bob Dornan.
Privind mai atent către unii dintre ofiţerii CNP găsim nu numai o doar o asociere puternică a acestora cu Moon, dar, de asemenea, legături puternice cu CIA şi Consiliului pentru Relaţii Externe, să nu mai vorbim de asociere cu Francmasoneria de nivel înalt despre care mulţi teoreticieni ai conspiratiei au mai mult de o simpla cunoaştere elementară referitoare la NWO. Un alt fost preşedinte al CNP este Rich DeVoss, co-fondatorul Amway (şi 33 grade Mason).

Coaliţia pentru libertatea religioasă (CRF)
O altă fostă organizaţiea lui Moon Luna a fost  “Coaliţia pentru Libertate Religioasă”( Coalition for Religious Freedom), caz în care din nou, Tim LaHaye a deținut o poziţie plătită în calitate de preşedinte. Aceasta a fost formată de LaHaye după ce Moon a fost arestat pentru evaziune fiscală. Jerry Falwell, Jimmy Swaggart, James Robison, James Kennedy şi Rex Humbard, toți au servit ca membrii ai comitetului executiv. Alte personalități notabile care au servit în CRF lui Moon CRF îi includ pe  Hal Lindsey (Autorul “The Late Great Planet Earth”), Paul Crouch (şef al rețelei Audiovizuale Trinity), Dr. D. James Kennedy şi Don Wildman pentru a numi doar câtiva.
Preşedintele  CRF Don Sills admite că CRF a primit nu mai putin de 500.000 dolari de la surse ale lui Moon. În 1984, în ciuda faptului că forţe din guvern s-au opus mutării, Luna a fost inchis pentru evaziune fiscală (condamnat la 18 luni de închisoare şi amendat cu 25.000 dolari). Într-un miting sponsorizat al CRF,  Tim LaHaye a cerut oamenilor să meargă la închisoare împreună cu Moon, in semn de protest.Puteti citi și despre alte organizații sponsorizate de Moon și din care fac parte atat Tim LaHaye cât și alți evangheliști faimoși aici.
V-am povestit toate acestea pentru a înțelegece fel de om este Tim LaHaye și ce fel de legături  are în lumea religioasă și politică. Să fie doar coincidențe toate aceste legături? Să fie tot o coincidență faptul că coperta volumului Puterea Crucii arată astfel?
Imaginea din stânga este coperta cărții  (1999)  lui Tim LaHaye numită Puterea Crucii. Cea din dreapta este un simbol masonic vechi de secole si putea fi vazut pe un site-ul oficial al Cavalerilor Templieri la http : / /http://www.korrnet.org/f&am/kt.htm . Din păcate site-ul nu mai poate fi accesat. De ce simbolul Francmasonic al Cavalerilor Templieri se află pe coperta lui LaHaye? Un simbol masonic, care pare a fi unul creştin este crucea şi emblema coroanei. Cu toate acestea  nu este cazul a se crea confuzii. Autorul masonic, Ray Denslow, relevă:
Cavalerii Templieri
“Crucea si Coroana poate fi spus că se limitează aproape în exclusivitate la gradele istorice in masonerie cum este exemplificat în diferitele ordine ale cavalerilor de rit York şi scoţian. În Galia descoperim că crucea era un simbol solar atunci când avea brate şi unghiuri egale, la fenicieni era un instrument de sacrificiu pentru Dumnezeul lor, Baal, şi la egipteni, crux ansata era simbolul vieţii veşnice “’44 [subliniere în original].
În Raportul Masonic găsim mai multe despre această emblemă:
“Întrebare: Ce simbolizează emblema Crucea și Coroana din Masonerie de fapt?
“Răspuns:.” Crucea “din Francmasoneria este o cruce filosofic, în conformitate cu Albert Pike,(” Morala şi Dogma “, p. 771). Este filosofică în sensul că acesta reprezintă principiul fecundator generator al axului perpendicular ( 350 MASONICE ŞI OCULTE SIMBOLURI ilustrate) şi matricea sau uterul naturii, principiul feminin producător al axului orizontal. Filosofia crucii masonice este total falica. Coroana din aceste embleme masonice este falică, de asemenea, aceasta fiind prima emanaţie a Sephiroth-ului cabalistic….” 4 “

Un fost Mason, de asemenea, explică:
” O altă bijuterie a Ritului York pe care o puteți vedea este simbolul Templierilor …. Este o cruce mare malteză, cu un cerc în centru. Interiorul cercului este o cruce roşie latină într-o coroană. În jurul braţelor crucii este motto-ul Commanderiei, “In Hoc Signo Vinces.” (Cu acest semn, cucerește!)
“Deşi acest lucru poate părea destul de inofensive, motto-ul este atribuită iniţial împăratului Constantin, care l-a folosit în combinaţie cu o  presupusă viziune cerească pentru a începe subversiunea şi politizarea creştinismului biblic în falsul și apostatul cult Alexandrin ….
“Un joc de război similar este jucat cu” semnul .’… semnul menționat al lui Constantin nu a fost o cruce creştină, ci un fel de ” X” care a avut atât asociaţii creştine cât şi păgâne. În magia modernă, este semnul ucisului şi înviatului zeu egiptean Osiris (o alta versiune a “ucisului şi înviatului” Hiram Abif).
-Din nou, Masoneria l-a retrogradat pe Iisus şi l-a inlocuit cu proprii săi “Hristosi” [subliniere în original].

351  SIMBOLURI ȘI STEAUA ESTULUI MASONICA
Două alte grupuri (ambele cu conexiuni masonice) utilizează crucea şi coroana. Charles Taze Russell a fost un mason care a înființat Martorii lui Iehova. 4 “El a folosit Crucea Roşie şi alte caracteristici distinctive ale logo-ului Cavalerilor Templieri.”
El a folosit, de asemenea, simbolul masonic al discului solar înaripat și cu şerpi şi el este “îngropat într-o piramidă cu simboluri masonice pe piatra de la căpătâiul său.” 149
352 simboluri masonice şi oculte ilustrate
Celălalt grup care foloseşte crucea şi emblema coroanei este Christian Science. Acest grup a fost fondat de Mary Baker Eddy în Massachusetts, dar Masonul Henry Olcott Steele, care a fost co-fondator al Societăţii Teozofice cu Helena Petrovna Blavatsky, “a fost un asociat al lui Mary Baker Eddy.” “Unii frați ai lui Eddy au ținut şedinţe şi la aceste şedinţe s-a întâlnit Blavatsky cu colonelul Henry Steele Olcott. “” Mary Baker Eddy, s-a căsătorit cu un mason şi aceasta a fost singura societate secretă în care ea le-a permis altor membri ai Christian Science să intre. “” Mary a avut chiar şi o parte din materialele ei publicate înlunarul Magazin Francmason . “4 Mai multe persoane conectate cu Christian Science, cum ar fi directorii si membrii consiliului de administraţie precum şi un număr de editori ai Christian Science Monitor au fost masoni.” “Chiar şi preşedinţii Bisericii Mamă în anii 1922-1923 şi 1923-1924 au fost masoni.”

Alte coincidențe?
Există 8 zile sfinte primare în vrăjitorie şi satanism. La Illuminati acestea sunt cunoscute ca cele 8 nopti de sacrificiu uman din motive evidente. Există patru majore şi patru minore:
1) Întâmpinarea Domnului sau Imbolg – februarie 1,2 – majoră( in acest caz domnul e Lucifer)
2) Ostara-21 martie (Echinoctiul de Primavara) – minoră
3) Beltane sau Roodmas – 01 mai (ziua fondării Illuminati în 1776) – majoră
4) Litha – 21 iunie (solstitiul de vara) – minoră
5) Lughnasadh sau Lammas-1 august – majoră
6) Mabon-21 septembrie (echinoctiul de toamnă) – minoră
7) Samhain sau Halloween-octombrie 29-31 – majoră
8) Yule-21 decembrie (solstiţiul de iarnă) – minoră

Luciferienii caută binecuvântările satanice nu numai efectuându-și muncile în locaţiile lor sacre în care ei cred că există vortexuri de putere oculte (a se vedeahttp://www.cuttingedge.org/n1040.html ), dar, de asemenea, caută binecuvântările satanice și prin iniţierea  proiectelor în zilele satanice sfinte. Astfel
La 1 mai 2000, Beltane (majoră sărbătoare satanică, ei au început producţia filmului “Left Behind”. 13 săptămâni mai târziu, pe 1 august, Lughnasadh (majoră sărbătoare satanică) au lansat ” seria Left Behind” în vânzare. 13 săptămâni mai târziu pe 31 octombrie, Samhain (majoră sărbătoare satanică au lansat filmul “Left Behind”. La 13 săptămâni de la această data adică pe 02 Feb. 2001 Întâmpinarea Domnului (majoră sărbătoare satanică), au lansat “Left Behind”, în teatrele din toată ţara. (A se vedea aceste date pehttp://www.upcomingmovies.com/leftbehind.html .)
Șansa ca Peter Lalonde să nimerească cele patru zile ocultice, cu datele sale de producţie şi de lansare este de 1 la 17.458.601.160. Sau unu la şaptesprezece miliarde 458 milioane 601 mii și 160. Dacă credeţi că aceasta este o coincidenţă, atunci probabil crezi că a fost coincidenţă și faptul că Iisus a murit de Paşte și a înviat după trei zile. Creștinii nu ar trebui să creadă în coincidențe.
Deci, după cum spuneam prea multe coincidențe se leagă de aceaste romane și de persoana lui Tim Lahaye. De aceea eu nu cred în ele cum de altfel nu cred că  este o coincință faptul că românul Nicoale Carpathia a fost desemnat drept Antihrist. Mâine vă voi arăta cine este cel despre care se vorbește in carte.
VA URMA…………


surse: http://mucenicul.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu