Reclama1

sâmbătă, 23 august 2014

Accesare oficiala din partea CIA-ului! Stiati ca ne pot JUDECA in Statele Unite? (VIDEO)

Accesare oficiala din partea CIA-ului! Stiati ca ne pot JUDECA in Statele Unite? (VIDEO)

21
 Americanii sunt absolut siderati: “In colonia Romania, acolo unde noi controlam totul, de la Guvern pana la servicii secrete, transformate in anexe ale CIA si Mossad, cine mama dracului are curaj sa le prezinte oamenilor adevarul si sa ridice vocea impotriva noastra?!”. Stiati ca exista o lege in Statele Unite de genul: “Orice fel de propaganda impotriva Statelor Unite, indiferent de tara unde se desfasoara, se poate considera ca act terorist!”?. Datorita acestei legi si faptului ca tara noastra este colonia Statelor Unite, putem fi dusi in fata unui tribunal din Statele Unite ale Americii: “Acuzati de terorism!”. Americanii pocnesc din degete si 80% din SRI/SIE sunt la picioarele lor: “Care este porunca iubite stapane de la Washington?!”.
Macar sa stim o treaba: ne judeca in Romania si ne omoara aici! Nu discutam despre SRI/SIE/STS/MAI care sunt de dimineata pana seara pe “DeVeghePatriei”, vorbim de oameni cu putere in adevaratul sens al cuvantului: “DeVeghePatriei” este un blog care deranjeaza si trebuie redus la tacere! Riscam ca romanii sa se trezeasca ca neam si sa rupa lanturile sclaviei!”.
2
 “DeVeghePatriei” a fost accessat luna trecuta de 71 de ori de pe un ip oficial al CIA! Oamenii care au acces la ip-uri de acest gen sunt ofiteri superiori de informatii din cadrul CIA, nu discutam despre niste simpli angajati care “din intamplare” au nimerit pe “DeVeghePatriei”.
Ati vazut destul de bine ce ne-au transmis sionistii din Israel: “Ori va impuscam pe strada, ori va arestam cu ajutorul SRI-ului”. Nu avem nicio problema ca ne omoara sau ne trimit la inchisoare pentru 15 ani de zile, dar macar sa aiba o urma de demnitate in ei: “Romania este un stat mafiot condus cu ordin de la Washington si Ierusalim!”
Dupa ce a fost postat articolul despre crimele Statelor Unite in Afganistan, imediat au inceput sa “curga” accesarile din Statele Unite si cele mai multe, extrem de multe, au fost de la Washington si ip-ul care apartine CIA! Au transmis informatiile catre Bucuresti: “Ce se intampla in colonia noastra?! Ce fac slugile noastre cele proaste platite anual cu milioane de dolari?!”
 Akamai Technologies, Inc – Adresa de unde a fost accesat “DeVeghePatriei”: CIA!
Dumneavoastra ce puteti sa intelegeti de aici?! Un blog nationalist-ortodox a devenit atat de important pentru principalul serviciu secret al Statelor Unite ale Americii? Intrau odata, se intampla, dar de peste 71 de ori intr-o saptamana?! Accesati link-ul postat mai sus sa va convingeti: zeci de accesari de la sediul central al NATO! 


Nu avem voie!

 Nu avem voie ca Tara si Neam sa fim stapani in casa noastra! 
Nu avem voie sa  aparam fiinta nationala a Neamului Romanesc, nu avem voie sa sustinem ce am primit mostenire cu limba de moarte de la strabunii care acum zac sub tarana, de ani de zile ne spun un singur lucru: “Tara aceasta nu va apartine! Noi suntem stapanii aici”.
Mafioti de cea mai joasa speta, interlopi burtosi, corupti si nemernici, slugi proaste si tradatoare au fost promovate in cele mai inalte functii, de la parlamentari pana la sefi ai serviciilor secrete, si acum ne scuipa in obraz: “Da, da, stapanii au dreptate: tara aceasta le apartine lor si nu voua! Noi suntem aici sa-i ajutam si sa facem Romania de ras peste tot: suntem cea mai umila colonie din Europa!”.
Industrie pusa la pamant, suntem campioni absoluti la avorturi, milioane de romani plecati in pribegie, batrani care mor cu zile in spitale, tineri fara niciun viitor, milioane de robi si nu de oameni, in continuare ne batjocoresc la cel mai grotesc mod cu putinta: “Invatati democratia; Bruxelles, Washington si Ierusalim! Nu avem niciun fel de mafie in Romania, traiti foarte bine cu 175 de euro pe luna! Ne ameninta pericolul fundamentalist islamic! Nu exista niciun fel de mafie masonica in Romania!”.
Daca stai roman langa roman, frate langa frate, trup langa trup, suflet langa suflet, NIMENI NU TE POATE INVINGE, dar Neamul este macinat din interior: cele mai abjecte fiinte, de unde i-ai scos Doamne?!, ne dicteza in fiecare zi ce sa facem! Porci, sau mai murdari ca porci, trupuri goale si lipsite de suflet, ranjete dracesti, condamna un intreg popor la saracie crunta si suferinta: “Ce ba, ce revoltati?! Sunteti extremisti si doar teminta e buna pentru voi!”.
Am ajuns sa ne rugam in fiecare noapte: “Doamne, cum sa-i trezim si sa-i facem sa lupte?!”. Ce va sperie si va tine departe de lupta cand Neamul are nevoie de voi?! (FRICA si LASITATEA ?) Prin ce metode au reusit sa va inspaimante in halul acesta si sa va tina sub papuc?! Cum puteti accepta ca parlamentarii unguri sa ceara autonomie in mijlocul Romaniei si sionistul sa scuipe cu ura pe Sfintii Martiri? Cum puteti gandi la modul acesta: “Sunt prea puternici si nu putem lupta cu ei! Mai bine sa fim sclavi!”.
Cum puteti sa fiti de acord cu ei impotriva noastra: “Puternicii stapani au dreptate: nu trebuie sa acceptam nicio urma de dragoste de tara in colonie! Democratia mafioto-masonica este cea mai buna! Doar Israelul si Statele Unite au dreptul sa promoveze dragostea de tara!” ?
Mai bine sa ne stinga bunul Dumnezeu vietile, dupa mare mila Lui, si sa ne cheme la El, decat sa vedem cum propriul nostru Neam Romanesc este sters de pe pamant si sfaramat in mii de bucatele!




Sursa:http://deveghepatriei.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu