Reclama1

sâmbătă, 16 august 2014

ASTĂZI ÎN REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA S-AR FI NĂSCUT ROMÂNUL CU NUMĂRUL 32 000 000

ASTĂZI ÎN REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA S-AR FI NĂSCUT ROMÂNUL CU NUMĂRUL 32 000 000




În luna iulie 2014 populația Republicii Socialiste România ar fi atins cifra de 32 de milioane de locuitori. Președintele RSR, bătrânul Nicu Ceaușescu, în vârstă de 63 de ani ar fi arătat lumii cu mândrie pe cetățeanul cu numărul 32 de milioane, nou născut.

Este o iluzie? Exagerez ?

Nu este iluzie, nici exagerare. Iluzie ar fi dacă aș spune că-l văd pe Nicolae Ceaușescu privind îndurerat de pe lumea cealaltă spre România pitică și jalnică de azi cu o armată de treizeci de mii de militari (din o jumătate de milion câți erau în 1980) și în care mai sunt doar 15 milioane de români. Dar faptul că România ar fi avut în 2014 o populație de 32 de milioane de locuitori nu este exagerare. Documentele arată că România urma să devină unul dintre statele puternice ale Europei.
Autoritățile comuniste ale RSR acordau natalității o atenție cu totul deosebită.

La 20 iunie 1969 președintele RSR, Nicolae Ceaușescu arăta lumii un nou născut care era cetățeanul român cu numărul 20 de milioane. Acesta se numea Marius Daniel Stănculescu și este astăzi un respectabil om de afaceri.
În 1969 se nășteau 23 de copii vii la mia de locuitori. Din 1969 până în 1989 rata natalității în România a oscilat în jurul valorii de 20 de copii născuți vii la mia de locuitori, iar mortalitate a fost de 10 decese la mia de locuitori. Cu alte cuvinte, în fiecare an populația Republicii Socialiste România creștea cu 200.000 (două sute de mii de locuitori). În iulie 1979 România comunistă avea o populație de 22 de milioane de locuitori.

În iulie 1989 România atinsese o populație de 24,7 milioane de locuitori.
Nu există nici cel mai mic motiv să credem că ritmul natalității ar fi scăzut dacă România ar fi rămas mai departe comunistă. Dimpotrivă, ar fi crescut. Așa că în iulie 1999 Republica Socialistă România ar fi numărat 28 de milioane de locuitori.

Probabil la acel moment Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu ar fi fost morți demult, iar noul președinte comunist ar fi fost Nicu Ceaușescu, un om cult, carismatic, inteligent, care avea vederi mult mai largi decât ale părinților lui. El ar fi oferit poporului român multe dintre libertățile pe care noi, românii ni le-am dorit, inclusiv liberalizarea și privatizarea industriei și a comerțului.
În iulie 2009 România ar fi atins o populație de 31 de milioane de locuitori, iar în 20 iulie 2014 președinte RSR Nicu Ceaușescu ar fi arătat lumii pe nou născutul devenit românul cu nr 32 de milioane (sau chiar 33 de milioane).
Să visăm mai departe? Întrucât numai visul a mai rămas din acel viitor cândva dorit, hai să visăm! Iată care ar fi fost evoluția poporului român pe mai departe:

-în iulie 2024 România ar fi atins o populație de 36 de milioane de locuitori
-în iulie 2034 România ar fi atins pragul de 40 de milioane de locuitori
-în iulie 2044 România ar fi atins 44 de milioane de locuitori
-în iulie 2054 noi, românii am fi fost 50 de milioane, dintre care 5 (cinci) milioane cetățeni români de naționalitate ungară. În toate orașele mari ar fi existat metrou, Armata RSR activă ar fi numărat peste patru milioane de militari dotați cu cele mai moderne arme, inclusiv bomba atomică. România comunistă ar fi devenit putere nucleară europeană, egală în drepturi cu Franța, Anglia și Germania. Întreaga Europă ar fi tăcut atunci când ambasadorul României pe lângă U.E. ar fi vorbit la Bruxelles.

Unde este România acum? România capitalistă de azi are o populație de 18 milioane de locuitori, dintre care români sunt 15 milioane. Armata Română care în 1980 număra o jumătate de milion de militari (cincizeci de divizii) are azi un efectiv combatant de trei divizii (treizeci de mii de luptători). Româncele nu mai nasc. Numărul de copii scade. În două decenii țara a pierdut 7 milioane de cetățeni. Nici măcar un bombardament atomic nu ar fi produs un asemenea dezastru.

”Foaia de parcurs” privind viitorul poporului român a fost scrisă și publicată deja, noi românii nu mai trebuie decât să urmăm indicațiile din ea și să murim conform planificării noilor directive: în anul 2050 nu trebuie să mai fie în România decât 6 milioane de români.

Dar trebuie să vedem aici partea plină a paharului. Dacă vom rămâne doar cinci sau șase milioane de români, atunci nu ne mai trebuie locuințe. Ne mutăm cu toții în Casa Poporului din București. Va fi acolo loc pentru toți.
Azi la fiecare 100 de nașteri se înregistrează în țara noastră 127 de decese și România este trecută deja pe lista țărilor în curs de dispariție (a se vedea The World Factbook).
Dar ce veselie pe litoral la Mamaia și la Costinești! Ce mai distracție! Ce râsete și ce grătare!



http://universulromanesc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu