Reclama1

vineri, 29 august 2014

Cum a fost inaugurat mall-ul AFI (Africa-Israel) Palace-Ploiesti. Priviti mai jos cine sunt investitorii care au cumparat terenurile agricole incepand cu 1 ianuarie 2014...

Cum a fost inaugurat mall-ul AFI (Africa-Israel) Palace-Ploiesti. Priviti mai jos cine sunt investitorii care au cumparat terenurile agricole incepand cu 1 ianuarie 2014... 


80% din Romania este vanduta pana in prezent cu 14 milioane de sclavi !!


Cei indicati cu sageata rosie sunt ofiteri Mossad

Doi baieti tineri din cadrul serviciilor secrete romanesti, oameni care ne citesc blogul, au avut amabilitatea sa ne lase cateva mesaje despre ce s-a intamplat la fata locului: “SRI-ul statea la monitorizare de parca venise Barack Obama in Romania, zona era intesata de mossadisti si ofiteri din Tzahal…”. La fata locului au fost doua servicii secrete romanesti: SRI-ul fiind pe post de catei umili ai Mossadului si alte servicii secrete romanesti care trebuiau sa-i tina sub observatie pe mossadisti. Stiti bine ca SRI-ul a fost transformat in Serviciul Romano-American Masonic de Informatii si la ora actuala sunt un fel de anexa a CIA si Mossad. Sunt si servicii secrete romanesti in fata carora SRI-ul nu maraie nimic si baga capul in pamant, stiu bine ca nu au nicio putere.

Ce mesaj ni s-a transmis: “O sa fiti impuscati de ofiterii Mossad din Romania”

Doamne Fereste, Maica Domnului si toti Sfintii din ceruri, sa bagam noi capul in pamant in fata mizeriilor de la Mossad si slugilor vandute din cadrul SRI-ului?MAI BINE MOARTEA!! Stim ca murim cu sufletul impacat: nu am fost sclavi in propria noastra tara si ne-am facut datoria fata de Neamul Romanesc! Rugam pe acesta cale Serviciul Romano-American Masonic de Informatii, anexa CIA si Mossad, sa nu ne mai plictiseasca cu tembelismele lor de doi bani: “Colonia Romania, administrata de stapanii nostri de la Washington si Ierusalim, este predispusa “extremismului”. Cum o sa mai incasam noi spagile de milioane de euro, le sarutam mainile stapanilor sionisti, daca apar asemenea curente in Romania?”.


Ati inteles acum de ce urla SRI-ul in legatura cu “extremismul”?

Din cauza acesta vor sa cenzureze internetul: romanii sa nu afle cum tara lor este vanduta pe bucati si ei sunt transformati in sclavi cu acte ! Masonul vopsit la par de George Maior, nasul evreului Victor Naumovici Ponta, pentru asta se da de ceasul mortii pe la televizor si-n ziare: romanii au aflat adevarul si ei numai pot controla situatia in colonia administrata de Israel si Statele Unite, mafia masonica incepe sa piarda bani din cauza curentelor “extremiste”! Asta este rolul SRI-ului la ora actuala: sa manipuleze oamenii in legatura cu terorismul arab, “extremistii” din Romania, si alte bazaconii de acest gen.

Investitorii de la Ploiesti (protejati de SRI si mafia masonica)

 

 





Sursa:http://deveghepatriei.wordpress.com

Un comentariu:

  1. Nu voi avea liniste pana nu va vad cu tarnacopul in mana la munca fortata. Pe toti. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere