Reclama1

vineri, 15 august 2014

Jirinovschi: Putin a decis începerea celui de-al III RĂZBOI MONDIAL (VIDEO)

Jirinovschi: Putin a decis începerea celui de-al III RĂZBOI MONDIAL (VIDEO)


Politician rus Vladimir Jirinovski a declarat că decizia privind cel de-al Treilea Război Mondial a fost deja adoptată de către președintele Vladimir Putin. Despre acesta liderul Partidului Liberal Democrat, a declarat în cadrul emisiunii de pe postul de televiziune "Rusia 24", citată de gordon.ua.

"Toate problemele legate de război și pace asociate cu Ucraina, le va soluționa o singură persoană - șeful statului rus. Acest lucru s-ar putea întîmpla în luna august 2014, poate un pic mai tîrziu, în noiembrie ..." - a declarat Jirinovski.

Drept exemplu, Jirinovski a tras paralele cu primul și al doilea Război Mondial, care, în opinia sa, au fost rezultatul unor decizii corecte a țarului Nicolai al II-lea și Iosif Stalin.

Jirinovschi mai spune că politicienii europeni trebuie să se gîndească, "dacă au nevoie de o Europă pîrjolită".

"Oricare ar fi deciziile luate la Bruxelles, indiferent de ce directive a semnat Barack Obama, nu contează, pentru că totul este decis de către conducătorul Rusiei", - a spus Jirinovski. 
Ţările est-europene riscă să fie distruse complet din vina lor, deoarece Rusia nu poate accepta ca avioane şi rachete să fie lansate de pe teritoriile lor împotriva Rusiei”, a continuat politicianul rus.

Au fost lansate amenințări și la adresa țărilor baltice, din care, potrivit liderului rus, nu va rămîne nimic.

"Ce va rămîne din țările Baltice? Nimic! Dar acolo se află sistemul de apărare anti-rachetă, avioanele NATO ... Țările Baltice și Polonia sînt condamnate, ele vor fi spulberate ", - a promis Jirinovski.

Cu toate acestea, nu este atît de sumbru totul în mintea lui Jirinovski – el vede și o cale de ieșire – Europa trebuie să roage Rusia să negocieze.

"Lasă-i să-l roage de negocieri pe ministrul de Externe al Rusiei, doar atunci ne vom opri, altfel va trebui să-i învățăm minte, și, din nou, să organizăm un mai 1945" - a spus Jirinovski.

De notat că ministerele de externe din Occident nu au reacționat la atacurile politicianului rus.





Sursa: http://deschide.md/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu