Reclama1

luni, 18 august 2014

MOSSAD, NSA și Bush 9/11, o lovitura de stat a Israelului impotriva AMERICII care afecteaza si Romania

MOSSAD, NSA și Bush 9/11, o lovitura de stat a Israelului impotriva AMERICII care afecteaza si Romania


In primul rand trebuie facuta precizarea ca Romania este colonie AMERICANA- ISRAELIANA si toti ambasadorii SUA se comporta ca intr-o tara ocupata militar si mai mult, la fel ca in toate tarile ocupate militar de SUA care este sluga credincioasa a Israelului, cei mai importanti politicieni din Romania primesc cate un consilier agent CIA, sau US NAVY ori MOSSAD sau chiar M15 sa fie dirijiati si sfatuiti cum sa apere interesele elitei masonice fasciste internationale in Romania si sa participe vartos la distrugerea si jefuirea Romaniei si exterminarea natiei romane.
mossad qs 2
De asemenea, trebuie mentionate si alte doua personaje care au fost impuse premierului Tariceanu, nici acest mason fascist nu a scapat sa nu ii se bage sub aripa consilieri straini, respectiv Dennis Diletant M15 si Ambasadorul Olandei la Bucuresti Coen Stork AIVD, iar toti acestia sunt agenti ai grupului masonic satanist fascist BILDERBERG.
tariceanu
9/11 pentru Romania insemna extinderea renumitului PATRIOT ACT din SUA si are ca scop urmarirea cetatenilor romani si chiar arestarea lor fara nici un drept ca cetateni ai statului roman si fara drept la aparare – avocat, al doilea sistem fascist-nazist pe fata dupa Hitler, fapt care indica fara tagada ca Hitler a fost adus la putere de elita masonica fascista internationala, respectiv bancherii din SUA si pentru acelasi plan diabolic satanist: REDUCEREA NUMARULUI DE LOCUITORI PE TERRA si jefuire planetara.
9/11 a fost o lovitură de stat împotriva AMERICII si a ConstituțieI SUA. Rapoarte suplimentare eliberate săptămâna aceasta face clar unele dintre motivele pentru care Bush a mințit poporul american, la Congresul, militarilor noștri și aliații noștri :
obama
” Director Obama pentru National Intelligence, James Clapper, a declasificat noi
documente care dezvăluie modul în care NSA a primit lumina verde pentru a începe colectarea comunicații de date în vrac în vânătoarea de Teroriști al-Qaeda după 9/11, adica vanarea pe fata a cetatenilor americani care au fost batuti si anchetati fara a avea dreptul la aparare sau avocat, asa a aparut un alt nagar de exterminare de tip nazist QUANTANAMO, la solicitarea Israelului si a elitei masonice internationale.“
” Administrația președintelui american Barack Obama pentru prima dată, a confirmat public ” existența unor activități de colectare autorizate de către președintele George W. Bush, “cum ar fi cantități în vrac de Internet și telefon metadate, ca parte a ” teroristul Programul de supraveghere ” ( TSP ).
Dezvăluirile fac parte din campania de la Washington de a justifica activitățile de supraveghere NSA, în urma scurgerilor masive de mass-media cu privire la programele clasificate de către fostul NSA contractor , Edward Snowden.
Raportul real 9/11, acuză Israelul, nu Arabia Saudita.
9/11 este real si dovedeste ca ISRAEL si MOSSAD- -ul se gasesc in spatele tuturor atentatelor de pe Terra.
Cine nu crede sa priveasca atentatul de la Oslo, Norvegia impotriva guvernului norvegian care a sustinut Palestina la ONU, atentat realizat si cu sprijinul masoneriei din Norvegia, iar masina capacana care a explodat, serviciile secrete norvegiene spune ca:
breivik
“Masina capcana a folosit explozibil MOSSAD si a fost teleghidata din spatiul cosmic cu ajutorul satelitilor militari americani.“
În 2007, FBI-ul a zburat cu o echipă la Bangkok pentru un interviu cu fostul specialist nuclear sovietic Dimitri Khalezov, care a spus FBI-ului că:
“In dimineața din 12 septembrie 2001, el a participat la o adunare mic dejun cu Mossad Operațiuni al carui sef este Șef Mike Harari și fiul său, împreună cu alți agenți israelieni.“
Khalezov raportat la FBI că:
“Această adunare a fost special planificata pentru a celebra atacurile de la 9/11 si nu, așa cum a declarat Netanyahu public, precum ca“:
“O întâmplare norocoasă pentru Israel ” ,
ci ca un atac al Mossad-ului impotriva SUA.“
La această reuniune, Harari a susținut, de asemenea, ca:
“Sustine atentatul din Oklahoma City.“
În conformitate cu Khalezov, Harari ia facut curte sa-i se alăture grupului lor pentru o viitoare operație:
“Un atac bombardament in Bali, programata pentru anul 2002.“
La data de 12 octombrie 2002, o explozie imensa, un dispozitiv de tip MOSSAD a devastat aproape un kilometru pătrat omorând 202 de persoane in Bali. Un grup islamic a fost acuzat – la fel ca și nu doar cu 9/11, dar, inițial si  de asemenea, Oklahoma City.
Khalezov a spus agenților FBI că:
“Harari a folosit arme nucleare revendicate pentru a aduce în jos turnuri gemene pe 9/11.“
Harari, de asemenea, a spus că:
“A primit o rachetă ” tip Cruise ” si un “Granit“ sovietic pentru a ataca Pentagon-ul, achiziționate prin Victor Bout.“
Vezi si filmul: “Lord of War ” rolul lui Bout e jucat de Nicholas Cage.
Bout, locuia în Bangkok cu Harari și Khalezov, a fost extrădat în Statele Unite, bazat pe o rechizitoriu extrem de clasificate, acuzand-ul de furnizare de rachete ghidate folosite pentru a ataca Pentagonul pe 9/11.
Bout a fost arestat în Bangkok în 2008, nu mult timp după vizita FBI-ului. El a fost oficial condamnat pentru furnizarea de arme pentru rebelii din Columbia, activitatile lui Bout au fost mult timp angajate în numele de CIA si au fost parteneri de mulți ani.
Cine este Mike Harari?
mossad as
Un israelian, carea avea reputatia de a fi cel mai apropiat colaborator al generalului Manuel Antonio Noriega si care a scăpat de capturare în noaptea invaziei Statelor Unite, deoarece a fost avertizat să fugă cu aproape șase ore înainte ca trupele americane sa măture în capitală, comandantul adjunct al noii forțe de poliție din Panama a declarat astazi.
“Asociatul lui Noriega, Mike Harari, un fost ofițer de informații israelian, a fost văzut ultima la 19  decembrie si a părăsit casa soției Generalului Noriega.“
Comandantul, Eduardo Herrera Hassan, a spus:
“Invazia a început cu puțin timp înainte de 1 pm la data de 20 decembrie. Dl. Harari, a fost însoțit de doi asistenți israelieni care au venit pentru el cu o mașină. “
- David E. Pitt, The New York Times, ianuarie 2, 1990
Pentru ce a fost atacat Noriega, arestat si judecat si inchis in America?
Pentru trafic de droguri? O minciuna jidaneasca spurcata, asa cum si atentatele de pe Terra sunt comise de islamisti.
Noriega dorea sa impuna o taxa pentru toate navele care trec prin Canalul Panama.
Norvegia are curajul de a aduce pe acest Mike Harari, comerciant internațional de moarte în fața justiției. Harari a fost raportat în custodia SUA, avocat adjunct de stat din Norvegia cere Statelor Unite sa-l extradeze pe Harari la Oslo pentru proces. Norvegienii, se pare, ca nu au uitat cum un imigrant marocan umil a fost ucis de MOSSAD si echipa de ucigasi Harari care l-au confundat cu Ali Hassan Salameh.
La 21 iulie 1973, Harari si șase colegi Mossad au pompat 14 gloanțe într-un chelner marocan care se plimba cu soția sa norvegiana si însărcinată pe o stradă liniștită în Lillehammer.
Acesta e MOSSAD-ul si pentru cine nu stie are imunitate pe Terra si agenti MOSSAD nu pot fi adusi in fata justitiei pentru atentatele si crimele lor si culmea aceste ATENTATE  si CRIME sunt comise pentru APARAREA DREPTURLOR OMULUI!, asa zice ONU.
Vezi si traficul de tigari, arme, cafea, droguri si altele: TIGAREATA I si II din Romania in care e implicata toata clasa politica, inclusiv pe Traian Basescu si Bout, dar si membri Ambasadei Republicii Moldova la Bucuresti care erau cetateni sovieti si transferati la aceasta ambasada de la Ambasada Rusiei la Bucuresti, respectiv: POPA IVAN IVANOVICI, cetatean sovietic, domiciliat in Republica Moldova, Chisinau, str. 31 August nr. 60, ap.1 si CHICIUC IVAN PETROVICI, cetatean sovietic, domiciliat in Republica Moldova, Chisinau, str. 31 August nr. 60, ap. 5.
img071
Aceste persoane se gasesc si in raportul APARTAMENTUL in care e implicat si managerul RA Locato Enachescu Dumitru si sotia acestuia Elena Enachescu care era asociata in firma ROMBAS cu acesti teroristi sovietici, raport care a fost distrus la solicitarea lui Traian Basescu membru CDR si PD si ministrul transporturilor si care a dus la demisia primului ministru Ciorbea si a sefului corpului de control al guvernului Valerian Stan.
img072
MOARTE INAMOVIBILILOR
Moarte judecatorilor, magistratilor, procurorilor si politistilor infractori care emit sentinte, decizii si rezolutii infractionale in forma continuata


Sursa: http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu