Reclama1

luni, 18 august 2014

Guvernele masonice ale României

Guvernele masonice ale României



Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni

Din cele opt guverne care s-au succedat în România după evenimentele din decembrie 1989 (fără a le lua în calcul interimatele), cel puţin cinci au fost conduse în mod cert de prim-miniştri a căror apartenenţă la francmasonerie este confirmată.

Petre Roman a condus primele două guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens susţinut de Marele Orient al Franţei şi de lojile italiene, Petre Roman participă activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba. Un document inedit, publicat în 1990, demonstrează apartenenţa sa la masonerie. Este vorba despre o scrisoare care îi poartă semnătura, alături de menţiunea strict secret, adresată ca de la frate la frate, ambasadorului României la Cairo, Ion Angelescu. „Sunteţi autorizat”, scrie Petre Roman, „ca imediat după primirea la preşedintele Mubarak, să îl asistaţi la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit scoţian, rectificat şi acceptat în care aţi primit Lumina”. Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu. Acesta ocupa pe atunci funcţia de viceprim-ministru, adică era adjunctul lui Roman. Deputatul Vasile Matei a dezvăluit ulterior, în februarie 1998, că Petre Roman şi Adrian Năstase (ministru de externe în al doilea guvern Roman) nu fac parte din aceeaşi lojă masonică, dar  sunt amândoi francmasoni.
Din 1998 până în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o altă filieră: Radu Vasile. După ce se converteşte peste noapte la catolicism şi intră în masoneria italiană, Radu Vasile are o ascensiune subită. Se remarcă prin mai multe „performanţe” în premieră în România.  Spre exemplu, este primul român care ocupă o poziţie de conducere în organismele europene, devenind vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. O altă premieră a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relaţiile sale cu lojile italiene şi cu Opus Dei (sectă teroristă din interiorul Bisericii Catolice) îl fac să susţină curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii şi să intermedieze, în mai 1999, prima vizită realizată de un Suveran pontif într-o ţară ortodoxă, după schisma religioasă din anul 1054. Cu această ocazie, Patriarhia Română primeşte de la Opus Dei o donaţie în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Relaţiile sale de înalt nivel cu masoneria italiană fac să fie şi primul român primit în audienţă privată de Papa Ioan Paul al II-lea (care şi el a fost mason), nu o dată, ci chiar de patru ori. De altfel, Radu Vasile este cel care a tradus în limba română Biografia Papei Ioan Paul al II-lea.

Între 1999 şi 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isărescu. Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenţa sa la masonerie, Mugur Isărescu este de 17 lungi ani guvernator al Băncii Naţionale a României, poziţie pe care a rămas în ciuda schimbărilor de pe scena politică românească. Puţini ştiu faptul că Mugur Isărescu a fost menţinut pe această poziţie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au ameninţat că îşi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare dată când s-a pus problema schimbării din funcţie a lui Isărescu. Explicaţia acestei susţineri  trebuie căutată în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondială din Bucureşti. Datorită acestei poziţii, Isărescu mergea deseori în SUA încă dinainte de 1989. Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relaţii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie să-şi implanteze în România un om pe care să se poată baza. După evenimentele din decembrie 1989 Isărescu a fost imediat activat. A petrecut o scurtă perioadă ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viaţă al Băncii Naţionale. Misiunea sa era să se asigure că România va face împrumuturi înrobitoare, care să o facă dependentă de organismele financiare internaţionale: Banca Mondială, Banca Europeană de Investiţii, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Fondul Monetar Internaţional. Şi-o îndeplineşte peste aşteptările stăpânilor săi. Dintr-o ţară care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România are în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro. Puţini ştiu şi că Mugur Isărescu este membru al grupării masonice care face jocurile în economia mondială – Comisia Trilaterală. De altfel, Isărescu a avut grijă să se înconjoare la BNR de mulţi masoni. Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru în Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale, dar şi Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scoţian din România.

Este deja de notorietate faptul că Adrian Năstase, prim-ministru al României între 2000 şi 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta şi face parte din Clubul Rotary. Într-un interviu din anii ’90, Adrian Năstase vorbeşte despre faptul că este cavaler de Malta, lucru pe care îl menţionează şi în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului. Eugen Ovidiu Chirovici, actualul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale, a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Năstase.

La fel stau lucrurile şi cu actualul prim-ministru, Călin Popescu Tăriceanu. Se ştie că acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lăzărescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scoţian Antic şi Acceptat al României. Teoria neimplicării masoneriei în politică este un basm de adormit copiii, dacă ţinem cont doar de faptul că Dan Amedeo Lăzărescu este unul dintre cei care au reînfiinţat Partidului Naţional Liberal după 1989 şi a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PNL timp de şapte ani. Pe vremea când Tăriceanu era ministru al  industriei şi comerţului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Vişoianu, conducătorul Marii Loji a României. La rândul lui, Corneliu Vişoianu este foarte bun prieten şi partener de afaceri cu Bogdan Buzoianu, mason în Loja Alpina din Elveţia şi Pro Mare Maestru în Marea Lojă a României, unul dintre „băieţii deştepţi” din afacerile cu energie electrică, patron la Energy Holding şi protejat al premierului Tăriceanu. Valeriu Stoica, vicepreşedinte al PNL până în 2001 şi preşedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, că Tăriceanu este membru al Marii Loji a României şi că a încercat să îi racoleze pe toţi liderii PNL în această grupare.

Iată deci că cinci din cei opt prim-miniştri ai României fac în mod cert parte din francmasonerie. Cât despre ceilalţi trei, nu s-a afirmat până acum explicit că sunt masoni. Fotografiile-semnal îl dau însă de gol pe Nicolae Văcăroiu, prim-ministru între 1992 şi 1996. În 2007, el va fi utilizat de fraţii de lojă pentru a-l înlocui pe Traian Băsescu, suspendat temporar din funcţia de preşedinte al ţării de 322 (numărul lojei Skull&Bones) de parlamentari. Înainte de numirea sa ca preşedinte interimar, ziarul masonic Ziua publica o poză-semnal. Imaginea înfăţişa un Văcăroiu diabolic, în ai cărui ochelari se reflecta un cerc alcătuit din mâini reunite – simbol al frăţiei malefice masonice.

Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteşte că a fost curtat de Marea Lojă a României, din care face parte Tăriceanu: „Îmi amintesc că acest domn Vişoianu a venit la mine şi mi-a propus să intru într-o lojă masonică. I-am zis să mă lase în pace cu prostiile”. Puţin probabil ca Stolojan să fi refuzat totuşi pactul cu masoneria, fie ea a lui Chirovici, fie a lui Vişoianu.  Cert este că în perioada cât a fost prim-ministru s-a remarcat prin eforturile de a distruge economia românească alături de guvernatorul Băncii Naţionale, masonul Mugur Isărescu. De altfel, Stolojan a fost ulterior angajat la Banca Mondială.

Un mason, doi masoni, trei masoni… un guvern
Francmasoneria nu şi-a plasat degeaba oamenii în această poziţie cheie. Primul-ministru are privilegiul de a alege membrii guvernului. Consecinţa imediată a acestei manevre a fost că prim-miniştrii masoni şi-au ales echipa din rândul propriilor colegi de lojă. Aceasta a făcut ca în toate guvernele să existe cel puţin doi, trei sau chiar mai mulţi miniştri, despre care se ştie cu certitudine că sunt masoni.
La o privire de ansamblu asupra guvernelor româneşti de după ‘89 se observă chiar că anumite nume se repetă. Lipsă de persoane pregătite şi dispuse să conducă un minister? Nicidecum. Deloc întâmplător, cei care apar în mod repetat pe posturile de miniştri sunt exact cei care fac parte din francmasonerie.
Unul dintre „veterani” este Sorin Frunzăverde. Într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, el a recunoscut că este mason. Aceasta l-a făcut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de după ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile şi de două ori ministru al Apărării în Guvernele Isărescu şi Tăriceanu. Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzăverde a primit  o călduţă poziţie de deputat în Parlamentul României şi mai nou este europarlamentar.
Masonul Victor  Babiuc apare şi el constant în guvernele postdecembriste, când la un minister, când la altul. Ministru de Justiţie în al doilea guvern Roman,  ministru de Interne în Guvernul Stolojan, ministru al Reformei în 1998, de trei ori ministru al Apărării în Guvernele Ciorbea, Isărescu şi Radu Vasile. Ca şi Frunzăverde, cât nu a fost ministru a fost deputat, iar din 2005 a fost numit preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, poziţie pe care a ocupat-o până în 2007. Despre apartenenţa lui la masonerie s-a discutat şi în Camera Deputaţilor în 1998. Deputatul Petre Ţurlea afirma atunci, contestând ridicarea colonelului Nicolae Alexandru, senator de Prahova, la rangul de general de brigadă: „Domnul Nicolae Alexandru intră în PD în 1992. În perioada 1992-1996, este deputat din partea PD; din 1996, senator din partea PD. Domnul Nicolae Alexandru intră în masonerie în 1997. Tot domnul Nicolae Alexandru este ridicat la gradul de general, în 1998, în timp ce ministru al apărării naţionale este domnul Victor Babiuc, şi el membru al PD, şi el membru al masoneriei.”
În unele ministere apartenenţa la masonerie a devenit o tradiţie
Din cei nouă miniştrii de externe care au activat până în prezent se ştie cu certitudine că şapte sunt masoni. Adrian Năstase a fost ministru de externe atât în guvernul Roman, cât şi în guvernul Stolojan. I-a urmat, în guvernul Văcăroiu (1992-1996), Teodor Meleşcanu, coleg de lojă cu Dinu Patriciu şi Călin Popescu Tăriceanu. I-a urmat Andrei Pleşu, care a rămas în această funcţie preţ de două guvernări. Guvernul Ciorbea (1996-1997) l-a avut ca ministru de externe pe Adrian Severin şi el membru al francmasoneriei. În guvernul lui Isărescu, i-a urmat masonul Petre Roman. Un alt mason, Mircea Geoană a devenit apoi ministru de externe în guvernul Năstase. Mihai Răzvan Ungureanu, ministru de externe între 2004 şi 2007 aparţine tinerei generaţii şi a fost format din familie în spiritul masonic. Tatăl său, prof. dr. Ştefan Ungureanu este şi el mason şi a ocupat poziţia de viceprimar al municipiului Iaşi. Şi cum masoneria nu îşi uită oamenii în care investeşte, în noiembrie 2007, când nu a mai fost ministru, Mihai Răzvan Ungureanu a fost propus ca director al Serviciului de Informaţii Externe, funcţie pe care o ocupă şi în prezent.
La fel stau lucrurile la Ministerul de interne: Victor Babiuc (Guvernul Stolojan), Doru Ioan Tărăcilă(Guvernul Văcăroiu), Ioan Rus  (Guvernul Năstase) apar toţi trei pe listele de membri ai Marii Loji Naţionale.
Un alt mason declarat, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii timp de trei guverne: Ciorbea , Radu Vasile şi Mugur Isărescu.
Ministrul justiţiei din guvernul Văcăroiu, Gavril Iosif Chiuzbaian este şi el mason. A fost decorat cu cea mai înaltă distincţie a Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român, „Al.I. Cuza Princeps”. Ioan Talpeş, fost ministru de stat pentru coordonarea activităţilor din domeniile apărării naţionale, integrării europene şi justiţiei este şi el mason. La fel Dan Ioan Popescu, ministrul industriei, economiei şi comerţului din guvernul Năstase.
Lista poate continua, întrucât subiectul nu a fost epuizat. Aceste câteva exemple sunt însă suficiente pentru a demonstra că masoneria minte cu neruşinare când susţine că nu se implică în politică. afia politc0-masonica din Romania ( sprijinita de masonii din cadrul Serviciului Roman de Informatii ). Ei toaca sute de milioane de euro de la bugetul statului, se cearta de ochii lumii, in timp ce pe dumneavoastra va manipuleaza cu teroristi arabi care sunt gata sa explodeze in Romania ! Cu asta se ocupa SRI-ul la ora actuala : acopera tunurile de sute de milioane de euro ale mafiei politice din Romania ! Aceste figuri sinistre din interioriul SRI-ului, securisti cu mentalitate stalinista care nu au niciun fel de treaba cu munca de ofiter de intelligence, sunt atotstapanitori la nivelul institutiei.  Ii ameninta pe tinerii ofiteri, ii injura ca la usa cortului, daca acestia indraznesc sa nu le faca pe plac. La ora actuala sunt zeci de ofiteri tineri ai SRI-ului, care nu vor sa mai suporte sub nicio forma situatia din ziua de astazi : instiutia este condusa de masoni aflati la cheremul Statelor Unite si Israelului, sunt o multime de ofiteri recrutati de CIA, FSB si Mossad,  toti care nu au pile trebuie sa stea drepti in fata mafiei politico-masonice din Romania ! Aceasta situatie trebuie sa inceteze odata : fara masonerie si implicare politica la nivelul Serviciului Roman de Informatii ! Ofiterii au depus in juramant fata de Romania, nu s-au angajat sa apere satanica masonerie si mizeria politicianista din ziua de astazi ( USL + PDL ). Mafiotii de politicieni sa-si gaseasca alti sclavi daca vor informatii…
Doamna Adina, sora colonelului Catalin Peptan, este implicata in afacerile cu cherestea, iar principalii furnizori sunt cetateni de origine araba. Arabii din Romania, cei mai multi dintre ei fiind implicati in traficul de droguri si arme, camatarie, prostitutie de lux, care nu vor sa cotizeze la SRI, sunt imediat trecuti pe lista “teroristilor”. Arabii care dau birul catre SRI, sunt lasati in pace sa-si faca de cap asa cum vor. Exemplu in acest sens fiind mall-ul bucurestean “Plaza” din cartierul Drumul Taberei ( munti de bani au spalat acolo ).
Pe badaranul de Viorel Caragea, seful IPJ Gorj, nu vrem sa-l bagam foarte mult in seama: pur si simplu ne este o sila teribila de un militian ca el ( nu are nimic in comun cu munca de politist ). Cert este ca nesimtitul are pile foarte mari in Ministerul de Interne, din moment ce superiorii lui nu se catadicsesc sa-l elibereze din functie. Se comporta sub orice critica: dracuie subordonatii, tipa, urla, ameninta cu arestari…
Mafia politico-masonica din Romania, tot timpul s-a bazat pe urmatorul lucru : ” Sefii serviciilor secrete sunt de la noi si toti ofiterii vor juca dupa cum cantam noi”. George Maior, Marcel Opris, Lucian Pahontu, Melescanu si Marin Olteanu, toti masoni si vanduti in totalitate mafiei politico-masonice, ani de-a randul au avut indatorirea sa apere aceste secrete terbile, cetatenii de rand sa nu aiba habar ce nemernici au ajuns sa conduca tara. Mafia politico-masonica din Romania, la ora actuala, are la dispozitie mii de oameni : procurori, judecatori, politicieni, ofiteri din cadrul SRI/SIE/DGIPI, angajati ai MAI-ului ( Jandarmeria Romana, multi dintre sefii jandarmilor sunt fosti ofiteri de Securitate ), chiar si simpli politisti sunt implicati in acest joc murdar. Aceasta caracatita uriasa care a pus stapanire pe intreaga Romanie, este implicata in cele mai mari mizerii : retele internationale de trafic de droguri si prostitutie de lux, industrie pornografica, clonare de carduri bancare ( de aici vin milioane de euro ), vanzarea bogatiilor subsolului romanesc, vanzarea de informatii clasificate catre puterile straine ( la ora actuala suntem intr-o situatie incredibila, avem ajuns sa avem tri-agenti : toarna pentru americani, rusi si Mossad ). Mafia masonica a PSD-ului, Hrebenciuc si “baietii de aur”, nu au vrut sa-l puna pe Manescu in fruntea sectorului 6 si atunci s-a apucat Crin sa tipe : ” Eu va f…in gura si rup alianta daca Rares nu ajunge primar “. Priviti fotografia postata mai sus si veti intelege adevarul…
P.S. 
Nu aveti idee cati dintre politicienii pe care ii vedeti dvs la televizor, cei care va vorbesc despre democratie si reforma, sunt consumatori de cocaina, au trecut infractional, bisexuali/homosexuali, au fantezii sexuale absolut bolnave. Chiar si George Cristian Maior, “puternicul” sef al SRI-ului, are niste apucaturi cel putin bizare : isi injecteaza botox in pometi si barbie, iar odata pe luna se vopseste la par ( in timp ce tinerii ofiteri ai SRI-ului, cei care fac munca de jos, au ajuns sa care genti de bani pentru politicieni ).
 Mafie, servicii secrete si masonerie 
Becali
 Cateva date despre cazul George Becali – Mafia care a pus mana pe clubul de fotbal Steaua Bucuresti
 Tinem sa va precizam urmatorul lucru: George Becali nu este omul pe care dumneavoastra il cunoasteti de la televizor. Nu este nici atat de smerit, credincios, familist convins , asa cum vrea sa para atunci cand iese de la tv. Este un afacerist extrem de veros, are foarte putine lucruri sfinte pe aceasta lume, nu s-a dat in spate niciodata de la anumite afaceri extrem de dubioase. Stefan Dediu si Marcel, bodyguarzii domniei sale, sunt apropiati de nucleele dure ale lumii interlope bucurestene : clanurile Sportivilor, Luptatorilor, Pietroi, Stoaca si Duduianu. In timp ce Becali tipa pe la tv ca bodygurazii lui sunt “extrem de educati si foarte civilizati”, acestia participau la recuperari de bani, batai la comanda, sechestrari de persoane, etc. Toate aceste lucruri sunt arhicunoascute la nivelul DIICOT-ului, dar sunt anumiti procurori care au tot interesul sa-i lase in libertate pe acesti nemernici. Stefan Dediu, alaturi de gasca lui de batausi, in urma cu doi ani de zile au lovit un tanar politist in mijlocul strazii, bietul baiat a fost atat de speriat ca nu a raportat acest incident sefilor lui. Nu avem noi loc pe acest blog sa postam fotografii cu zecile de interlopi care graviteaza in jurul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, dar le transmitem pe aceasta cale: o sa impartiti celula cu politistii si procurorii corupti care va tin pe voi in spate…cat de curand ! Cine va da voua dreptul sa bagati groaza in bietii cetateni si sa terorizati cartiere intregi ?!
Sunt foarte cunoscute relatiile lui Gigi Becali cu lumea interlopa bucuresteana : fratii Camataru, Sandu Geamanu, Nicu Gheara, Sile Pietroi ( prin Stefan Dediu, bodyguardul domniei sale ). Cu multi ani de zile in urma, inainte ca Giovani Becali sa se certe in Bulgaria cu Nicu Gheara, Gigi Becali a stat in “carantina” cam o luna de zile la hotelul Lido din Bucuresti, detinut de Viorel Paunescu. Gigi Becali avea o datorie de doua milioane de euro catre Nutu Camataru, intr-un final datoria a fost acoperita de Giovani Becali si Nicu Gheara. Nu-l mai plangeti dvs atat pe Gigi Becali pentru ca nu aveti habar in ce mafie este implicat acesta ! Va asiguram noi ca nu-l durea sufletul cand auzea de trafic de droguri, sechestrari de persoane, santaj si coruptie, lucruri specifice mafiei si lumii interlope. 
nutu
Ion Balint zis si Nutu Camataru, cunoscut ca informator al serviciilor secrete romanesti, amic la catarama cu Gigi Becali, a intrat la inchisoare din cauza unor mafioti masoni din cadrul PSD-ului. Povestea a fost cam asa: se apropia campania electorala si cativa masoni de la PSD, aveau nevoie disperata de bani si atunci s-au gandit sa apeleze la Nutu Camataru. Suma a fost undeva la 10 milioane de euro, iar Nutu Camataru, extrem de fericit ca mafia masonica apeleaza la el, a “donat” banii respectivi fara niciun fel de garantie. Se gandea ca pe viitor acestia ii vor acoperi afacerile murdare si el o sa statea ani de zile in libertate sa-si conduca imperiul de crima organizata. Lunile au trecut si se implinise aproape un an de zile de cand Nutu si mafia masonica a PSD-ului, pusesera la cale “afacerea”. Eh, acum urmeaza partea cea mai intereseanta; mafiotii masoni nu dadeau niciun semn ca vor sa-i inapoieze banii lui Nutu Camataru. Interlopul, intr-un acces teribil de furie, s-a apucat sa-i sune pe mafiotii masoni din PSD : ” Ba, pe mine nu ma intereseaza nicio dobanda, eu vreau banii mei inapoi si atat, daca ati facut pe dos cu mine va dau in gat pe toti “. Mafiotii masoni i-au transmis cat se poate de clar : ” Stai dracului in banca ta ca habar n-ai cu cine te pui “. USL-ul a venit la putere si Nutu Camataru, cel care odata statea la masa cu ofiteri ai SRI-ului ( cazul Million Dollar), a ajuns sa infunde din nou inchisoarea.
Atata timp cat Nutu Camataru a fost cazat la Jilava, ani de zile, avea unele wekeend-uri in care dormea in patul lui de acasa. Intrebare: ati vazut o singura fotografie cu Adrian Nastase in interiorul penitenciarului ? Nu, n-ati vazut…dar in schimb ati fost manipulati de presa : ” Bietul Nastase, cum sta el inchis in cativa metri, of, of…”. Oameni buni, cat de usor va manipuleza mafia masonica din Romania…
Sandu
 Sandu Geamnu din Chitila, interlopul scos in fata ca sa-l provoace pe Gigi Becali, ani de zile a fost protejat de catre Serviciul de Informatii Externe ( SIE ).
 SRI si SIE, in goana nebuna dupa milioanele de euro, au zeci de ofiteri infiltrati in randurile clanurilor interlope din Romania, iar despre Sandu Geamanu se stia foarte bine : ” Nimeni nu se apropie de el pentru ca este omul celor de la SIE “. Informatiile de genul acesta sunt extrem de bine protejate si nici macar procurorii DIICOT-ului nu au acces la ele, oamenii care sunt pusi sa destructureze clanurile interlope din Romania. Nu ne permitem sa va mintim pe acest blog, sa va manipulam cu ceva, asa ca marturisim cat se poate de sincer: nu stim pe cine a deranjat Becali din cadrul SIE. Sandu Geamanu la ora actuala este condamnat la inchisoare pe viata, noi va asiguram ca o sa-l vedeti in libertate cam prin anul 2020. Mafia masonica isi sacrifica soldatii, nu este un mister acest lucru…
In Olanda, intr-un apartament din Amsterdam aflat vis-a-vis de Gara Centrala si celebrul Red Light District, erau stransi toti sefii retelelor de de crima organizata din Romania, care actionau in nordul Europei : Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Belgia, Luxemburg si Olanda. Acestia erau instruiti de cadrele venite din Romania : ” Tata, stiti bine ca aveti de facut bani pentru serviciile din Romania si trebuie sa va puneti asa cum trebuie pe treaba “. Un tanar ofiter de informatii din cadrul unei divizii speciale a serviciilor secrete romanesti, infiltrat in randul acestor retele de crima organizata care actioneaza peste hotare, si-a pierdut viata langa o padure din Suedia ( pur si simplu a fost descoperit de sefii lui ). Sefii SRI-ului, masoni si vanduti, stiu mai bine cum tinerii ofiteri de informatii erau ridicati cu dubele de Politie de pe strada in urma ordinelor tampite venite de la sefi : ” Stiti bine cat ne urasc taranoii aia frustrati de la MAI, asa ca nu este cazul sa le dam satisfactie. Nimeni nu pleaca in misiune cu legitimatia la el, in caz ca se pun militienii pe urlat si vor sa cheme procurorul, atunci le puteti da codul de misiune pentru ziua respectiva, doar codul fara niciun fel de detaliu “.
Ingropate adanc in arhivele serviciilor secrete romanesti se afla dosarele tuturor pedofililor din cadrul ambasadelor straine aflate la Bucuresti. Cei mai multi dintre acesti nemernici sunt de la ambasada Statelor Unite ale Americii, drept urmare tinerii ofiteri ai SRI-ului erau instruiti asa cum trebuie : ” Stiti bine ca sefii sunt cu americanii si tara se afla la dispozitia lor, asa ca nu trebuie sa va enervati daca informatiile stranse de voi nu ajung pe masa procurorilor “. Informatiile de acest gen valoreaza milioane de euro si sunt folosite pentru santaj politic…

ana-maria-prodan

Ana Maria Prodan, sotia actualului antrenor al echipei Steaua Bucuresti, ani de zile a facut parte dintr-o retea care se ocupa cu infractiuniile informatice si clonarea cardurilor bancare ( actionau pe teritoriul Statelor Unite ale Americii ). In ziua de astazi pozeaza intr-o doamna din inalta societate si prezinta show-uri tv la televizor. Dosarul acestei doamne se afla si el ingropat adanc in arhiva serviciilor secrete romanesti, o sa vina o vreme cand toti acesti infractori din “lumea buna” a Bucurestiului, vor da socoteala in fata justitiei din Romania. Nu aveti idee ce sila ne este de aceste speciemene ca Ana Maria Prodan: milioane de romani muncesc ca niste robi de dimineata pana seara, castiga cinstit un ban, si infractorii se scalda intr-un lux obscen !

Gigi Becali si masoneria

In anul 2007, George Becali, imbracat intr-un sacou si helanca neagra pe gat, dupa modeul Victor Piturca, a fost invitat in emsiunea “Nasul” de la B1TV, moderata de Radu Moraru (recrutat si el de masonerie). Becali a spus atunci : ” Da, am fost contactat de masoni dar nu am vrut sa ma duc la ei, le-am spus ca nu ma intereseaza”. In anul 2010, mai exact in luna iulie, l-a cununat pe Florain Masu, fiul mareului mason Stefan Masu. La nunta acestuia a inceput sa planga cu lacrimi amare, stia destul de bine ca drumul este fara intoarcere. Tot atunci a depus si jurmantul pentru intrarea in loja masonica si a fost repartizat intr-o loja din orasul Targoviste. Din loja lui Stefan Masu, fac parte foarte multi oameni influenti din Romania, cei mai importanti dintre ei fiind Gigi Becali si Irinel Columbeanu. George Roncea, jurnalist anti-sistem din Romania, prezent pe la toate manifestatiile legionare, a fost si el recrutat de loja masonica a lui Stefan Masu. Marian Vanghelie, celebrul primar al Sectorului 5, a fost si el recrutat de loja masonica a lui Masu. Vanghelie, evreu dupa tata, este printre putinii oameni care are usa deschisa, cand vrea el, la presedintele american Barack Obama. Vanghelie are o stransa relatie de prietenie cu un batran evreu din Statele Unite, om care se afla de peste 45 de ani la varful administratiei americane. Marian, cel de care rade toata lumea in Romania, are niste relatii de va sta mintea in loc.

SRI – Sub stapanirea CIA si Mossad

La ora actuala tara este intesata de sute de agenti ai CIA si Mossad, impartiti dupa cum urmeaza :
1. Americanii nu ies niciodata in fata, nu se implica in afaceri, si tot timpul cauta sa culeaga informatii despre rusi ( agenti FSB in Romania, afaceri conduse de ofiteri rusi, mafie ruseasca, etc ). O parte dintre ei, cei care au contact cu mafia politico-masonica, vand un anumit gen de informatii pentru foarte multe milioane de euro. Avand in vedere ca tara noastra a fost pusa la pamant de mafie si serviciile secrete straine, este absolut logic ca fiecare face cum il taie capul.
2. Sionistii sunt cei care se implica in afaceri de sute de milioane de euro : mall-uri ( AFI Cotroceni ), hoteluri de lux, casinouri, restaurante de lux, etc. In felul acesta au reusit sa puna mana pe tot centrul Bucurestiului, in timp ce SRI-ul se lupta cu “teroristii” din Palestina si Liban. Ca sa camufleze toate aceste afaceri isi deschid diferite asociatii : ” Asociatia de lupta impotriva antisemitismului, Asociatia pentru recuperarea memoriei evreilor, Asociatia pentru memoria holocaustului, etc”. Fiind baieti destepti stiu imediat cum sa procedeze daca se leaga cineva de ei: ” Bietul evreu este prigonit in Romania, nu-l lasa sa investeasca cinstit, asta inseamna ca antisemitismul este in floare la romani “. Partea cea mai interesanta : toate aceste asociatii sioniste sunt finantate de catre statul roman ! Modelul a fost adoptat din Statele Unite : evreii de acolo primesc la inceputul fiecarui an doua miliarde de euro nerambursabili ! Statul roman ii plateste pe agentii Mossad, veniti aici ca sa ne talhareasca tara ! Capul unei retele de acest gen este Viorel Hrebenciuc, recrutat de Mossad, amicul lui George Maior, actualul sef al SRI-ului !
Frustrant este cu totul altceva: am avut una dintre cele mai bune scoli de spionaj din lume, pana si temutul si marele KGB ne respecta, in ziua de astazi ofiterii romani au ajuns sa fie pregatiti de americani si sionisti. Toti ofiterii buni ai spionajului romanesc au fost scosi din joc de mafie politico-masonica din Romania, ajutati si de sefii masoni si vanduti care s-au perindat pe la sefia SRI/SIE. Lupta nu este pierduta in totalitate, in continuare exista divizii ultrasecrete ale spionajului romanesc care functioneaza la capacitate maxima, datorita acestor oameni mai avem o tara intreaga la ora actuala. Nenorocitii de politicieni au incercat sa-si bage nasul si pe acolo, dar s-au speriat atat de rau ca nu le-a mai trebuit.
O parte din trupele speciale ale SRI-ului, intr-o anumita perioada a anului, se pregatesc fix in Israel ( daca suntem colonia lor…). Cand au ajuns baietii in Israel, au inceput sionistii cu glume : ” Romania, da, da, tara noastra, patria noastra “. Din moment ce ofiterii israelieni de informatii au cumparat jumatate din Romania, absolut logic ca au ajuns sa considere pamantul nostru ca fiind al lor. Cand au venit si sionistii la antrenament in Romania, cativa dintre ei au ramas fara dinti in gura…romanu’ e neam de cioban si nu stie de gluma. Bine ca nu s-au pus pe urlat cu antisemitismul si holocaustul, imediat iesea sefu’  Maior in fata si se punea pe racnit : ” In cadrul SRI-ului am detectat elemente teroristo-naziste care au ceva cu stapanii de la Ierusalim. Am trimis un fax catre Washington, sa vada stapanii americani ca eu imi dau proprii oameni in gat, nu tin cont de nimeni “. Cert este urmatorul lucru: au in trupele speciale niste baieti foarte “ai dracului”. Sunt extrem de bataiosi, stau bine pe picioare, sunt foarte rai si ultranationalisti, religiosi pana la fanatism, nu suporta nimic din ce nu este evreiesc ! BRAVO LOR ! Daca romanii au ajuns un popor de spalati pe creier care vand pe doi lei si calca in picioare tot ce au mai sfant pe acest pamant !Vedeti si dumneavoastra ce se intampla in Romania : sunt arestati cei care lupta pentru tara !
Situatia la nivel de servicii secrete sta cam asa ( daca va intereseaza acest lucru ) :
Serviciile secrete se analizeaza in functie de tipologia poporului respectiv ( exista o serie de particularitati )
1. Romanii – cei mai buni cand vine vorba de strans informatii si camuflarea pe teritoriu strain. Prin anii ’70 reusisem sa bagam groaza si-n KGB. Nu avem armament, tehnologie mai din parti, dar avem creier, suflet si iubim cu disperare bucatica asta de pamant, pur si simplu ajungem in punctul in care sacrificam orice pentru ea. Dupa sute de ani de cotropiri si navaliri straine a trebuit sa ne punem capul la contributie si sa ne salvam tara. Chiar si americanii au recunoscut acest lucru : ” Romanii sunt facuti pentru serviciile secrete, pur si simplu este in natura lor “. Noi ca neam avem o inteligenta aparte, stim tot timpul cum sa manipulam lucrurile in favoarea noastra.
2. Israelienii – foarte inteligenti si se pricep extraordinar de bine la manipulare si propaganda (niciodata sa nu ai incredere in ei ). Intr-un caz extrem, daca reusesti sa castigi unul de partea ta, sunt foarte loliali si-ti pun la dispozitie tot ce ai nevoie ( dar cazurile acestea sunt de 1 la 1.000.000.000 ). Sionistii nu-si tradeaza niciodata patria si neamul, pentru nimic pe acest pamant. Americanii s-au chinuit cam sapte ani de zile sa infiltreze niste oameni in Mossad : operatii estetice, i-au invatat sa gandeasca evreieste, i-au indoctrinat asa cum trebuie intr-un cuvant. Avand in vedere ca au la dispozitie munti de bani, investesc foarte mult in propaganda si mass-media: ziare, televiziuni, bloguri/site-uri, etc. Sunt specialisti redutabili in “false flaguri” ( ii gasesti acolo unde nu te astepti ) si investesc foarte multi bani in grupari extremiste/radicale : fundamentalist islamice, radicale de stanga, neonaziste, etc. Un exemplu in acest sens este Jobbik din Ungaria ( chiar nu aveti idee cati bani au bagat in partidul ala ). De ani de zile fura informatii la greu de la americanii, agentii CIA au ajuns sa-si mute dosarele secrete prin bazele europene de frica lor. In ultima perioada au inceput sa se bazeze foarte mult pe internet, au o serie de site-uri foarte bine camuflate. Noi romanii, la nivel de servicii secrete, le-am dat tot timpul peste picioare cand i-am prins prin Romania, le-am bagat putin groaza in suflete.
3. Americanii- sunt cam tampitei de felul lor si cad repede in plasa, odata ce pui mana pe cativa devin foarte creduli. Au la dispozitie tehnologie de ultima ora si asta ii ajuta foarte mult, pentru ca ei nu debordeaza de inteligenta. La nivel de forte armate sunt praf si pulbere: drogati in ultimul hal, psihopati, betivi, spalati pe creier, dar au arme de-ti sta mintea in loc, pur si simplu sunt SF-uri ( de 60 de ani investesc in tehnologie ). Cand au venit sa se atreneze in Romania, soldatii romani au ramas ca la dentist : ” S-a mutat Star Trek-ul la noi”. Asa ca idee: la nivel de aviatie am ramas doar cu sase avioane ( luptam cu furca si coasa in caz de ceva ). Nenorocitii de mafioti au vandut tot din aceasta tara…
Operatiunea Afganistan ( scurt rezumat ) :
Ofiterii CIA, cu doi ani de zile inainte sa inceapta aceasta operatiune, au recrutat la greu mafioti rusi aflati pe teritoriul Statele Unite ( aia care nu erau agenti FSB ). I-au recrutat prin interpusi, pentru ca rusii sunt extrem de loiali. Cand fortele tereste americane au patruns in interiorul Afganistanului, toata aceasta masa de agenti CIA s-au raspandit ca iepurii prin intreaga tara. Luni de zile au stat sa recruteze traficanti de droguri locali care aveau legatura cu mafia ruseasca. Scopul a fost unul singur: sa impinga cat mai multe droguri catre Rusia ( in Afganistan exista cea mai mare cultura de opium ). Tot ei au inventat si drogul crocodil care a facut ravagii prin nordul Rusiei, pana s-a prins FSB-ul ce se intampla cu adevarat. Rusii nu au plecat degeaba dupa ei in Siria, dar asta este o alta poveste ! Dumneavoastra ati auzit la televizor : ” Americanii lupta impotriva terorismului “.

Manipularea romanilor

Masonul Maior, acum vreo doua luni de zile a declarat :  ” Nu exista baze CIA in Romania, totul este o mare prostie “. Ce sef de servicii secrete isi minte propriul popor in favoarea unei puteri straine ?! Doar o jigodie de om care a fost recrutat de tabara adversa ( desigur, pentru Maior tabara adversa o reprezinta poporul roman ). Trei dintre bazele CIA, functioneaza nestingherite in judetul Constanta. Romanii habar n-au ce se petrece in propria lor tara, fiind ajutati in acest sens si de SRI ! 
Pe zona 3, stiu baietii veseli de la monitorizare ce inseamna acest lucru, au fost mai multe intalniri intre agentii CIA si ofiterii romani.
constanta

SRI – Prostie fara de margini

Generalul Florian Coldea, baiat simplu de la tara care in tineretea lui cara varza cu ARO, avand la baza un liceu industrial, s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat in puternicul sef al SRI-ului. Puternic este pentru cei de afara, oamenii care nu-l cunosc, dar in interiorul SRI-ului nu se gasesc zece oameni care sa-l suporte ( oamenii il asculta de nevoie ). Dupa ce a fost “infiat” de Gigi Falca din Arad, pe urma s-a mutat cu tot cu bagaje in casa lui Traian Basescu, si de atunci are un singur scop in viata : sa-l slujeasca pe marinar asa cum trebuie ! Daca George Maior este nasul lui Victor Ponta si Ioan Codru Talpes, baiatul lui Ioan Talpes, fost sef al SIE si coleg de clasa cu Liviu Maior, tatal lui George Maior, s-a gandit si el sa faca la fel in SRI : s-a pus pe nasit ofiteri de informatii ( asa e la SRI in ziua de astazi : nasu’, finu’, cumatru’, unchiu’ ). Generalul Coldea are o inteligenta draceasca, tot timpul ii coace mintea la diverse conspiratii…ati vazut destul de bine ce a facut cu Victor Ponta, finul lui Maior ( cazul de plagiat ). El si cu Maior, nu se inghit sub nicio forma, se mananca ca niste caini intre ei. Nici el, nici Maior, nu sunt vazuti foarte des prin interiorul SRI-ului, bunul Dumnezeu stie pe unde bantuie toata ziua. Generalul Coldea, cel mai adesea, este vazut in biroul unui colonel, probabil ca este singurul lui prieten adevarat. Pentru tinerii ofiteri este o adevarata aventura sa ajunga in biroul generalului Coldea, si daca sunt primiti in audienta nu discuta mai mult de 5 minute ( deh, spionul sef are treaba si nu sta la taclale ). Generalul Coldea nu a intrat in masonerie din credinta, s-a dus la ei din interes, in schimb Maior crede cu toata taria in doctrina luciferica si masonica !
Florian-Coldea-SRI-si-Floriana-Jucan-Q-Magazine
Cu putina vreme in urma s-a transformat in fotomodel si s-a apucat sa pozeze prin revista Florianei Jucan. Sa nu traiti cu impresia ca generalul Coldea are pe mana un ceas MontBlanc ( care valoreaza cat o garsoniera)
Sefu’ Maior a pozat si el in iarna pentru Floriana Jucan, iar generalul Coldea a spus sa nu fie mai prejos ca “adeversarul”. Ok, s-a dus la Floriana Jucan, a povestit cu teroristu’-fundamentalistu’, cate ceva despre atacuri cibernetice si cam asta a fost. Niciun cuvintel despre mafia politico-masonica din Romania ( ca doar el o apara ).
Cum poti sa te duci tu ca general roman de informatii al Romaniei, unul dintre cei mai puternici oameni din tara, sa pozezi pentru Floriana Jucan ?! Floriana Jucan, o nebuna care in tinerete urla ca este evreica, fosta prostituata de lux, a fost recrutata de SRI acum multi ani de zile si bagata in patul mai multor persoane : ambasadori, oameni politici, interlopi, etc. Florian Jucan, una care scrie doar pe bani la cererea diverselor personaje tenebroase din politica romaneasca, cea care ii face publicitate la greu infractorului pe nume Remus Truica, a ajuns sa stea la cafea cu generalii romani de informatii !!!
Tu, ca general de informatii al Romaniei, iti asociezi imaginea cu femei de moravuri usoare si diversi interlopi care fac pe vedetele in Bamboo ?! Voi, sefii masoni si vanduti ai institutiei, calcati in picioare imaginea SRI-ului, dupa care plangeti in presa : ” Vai, vai, oamenii nu au incredere in noi “. Floriana Jucan, in urma interviului cu generalul Coldea, si-a mai cumparat o geanta Hermes de cateva mii de euro, in timp ce tinerii ofiteri de informatii muncesc pe 1.800 de RON ! Poate te apuci sa aperi si prin show-uri tv…sa stim o treaba macar !
Gruia
Tiganul fierar Gruia de la Galati si generalul Florian Coldea !
Gruia Stoica din Galati, acum cativa ani de zile se plimba pe Calea Victoriei intr-un Hummer negru si colinda de zor magazinele de lux din zona respectiva. Omul avea si “accesorii” dupa el : tinere domnisoare din categoria fotomodelelor de lux. Ca si caracter era cat se poate de excrabil, stiti dumneavostra vorba aia cu tiganu’. Povestea lui este relativ simpla: afacerist veros, fara scrupule, mult tupeu, a intrat in masonerie, dupa care a fost recrutat de SRI ! Acum il plimba SRI-ul pe la toate intalnirile de afaceri si se faleste cu el de parca este Bill Gates ! Stoica nu este nici miliardar in euro, nici nimic de genul acesta ! Banii SRI-ului sunt bine pusi la pastrare.
http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/07/112.jpg?w=500&h=334
George  Cristian Maior, Victor Ponta, generalul mason Florian Coldea, generalul Grosu, preotii de la Patriarhia Romana.  Preotii au venit sa binecuvanteze gasca de mafioti-masoni, la ordinul Patriarhului Daniel ( mason de rang inalt ). Nici macar Biserica Ortodoxa Romana, nu a scapat de gasca astora…
1

FARA CUVINTE !!

1
 Cat de expresiva este aceasta fotografie : Laura Codruta Kovesi si generalul mason Florian Coldea ( cel cu ochelari ). Priviti cum trage cu ochiul Codruta Kovesi, catre generalul mason Florian Coldea.
 Laura Codreuta Kovesi, nubila lui Traian Basescu, este amanta secreta a generalului mason Florian Coldea.
Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi este un mason de rang inalt, om cu foarte multe relatii, iar generalul Coldea se invartea in anturajul lui. Generalul Coldea, din cauza caracterului nenorocit pe care il are, a spus sa-i faca un bine amicului mason: i-a furat nevasta. Coldea in cadrul SRI-ului este de fapt capitan, a ajuns general cu ajutorul lui Basescu, niciodata in viata lui nu s-a evidentiat cu ceva ( toata lumea il detesta la nivelul SRI-ului, nimeni nu vrea sa stea in apropierea lui ).
Nu aveti idee in ce afaceri sunt implicati nemernicii acestia ( Coldea, Maior, Basescu, Ponta, Kovesi, cateva sute de procurori si judecatori, ofiteri de rang superior din cadrul SRI/SIE/DGIPI ) : afaceri de sute de milioane de euro, trafic de droguri si arme, santaj politic, retele internationale de crima organizata, asasinate la comanda si altele de genul. Dupa cum se lauda generalul Coldea, acum trei ani, in cercurile lui de intimi: ” Masoni, nemasoni, rusi, americani, da-i dracului pe toti ca le luam banii…”. Generalul Coldea a devenit mason din interes, sa ajunga cat mai sus in cadrul Serviciului Roman de Informatii.
Cand ati privit la televizor, de cate ori nu i-ati auzit pe acesti mafioti-masoni cum declarau : ” Luptam impotriva crimei organizate, DEMOCRATIE, justitia isi face treaba, dam de pamant cu toate clanurile interlope din Romania, nu toleram mafia in tara noastra, atacuri cibernetice si fundamentalisti arabi care misuna la granita cu Romania ! “. Doar in Romania, poti vedea asa ceva: mafiotii se critica singuri ! 
Paul-Castellano
 Paul Castellano, celebrul nas din cadrul mafiei newyorkeze ( temuta Cosa Nostra ) :  
” Vom domni mai mult ca Imperiul Roman, avem in buzunar oameni politici, servicii secrete, Biserica, judecatori, case de film, ziare si televiziuni. Nimeni nu o sa ne mai stea in fata pana la Judecata de Apoi “. Castellano, scoala din mormant sa vezi cum visul tau a devenit realitate in Romania : MAFIA CONDUCE UN STAT !
Ochiul Masonic (Ochiul Negru)
 Crucea “Cavalerilor de la Malta”
 Vaticanul si Mafia
Banca Vaticanului este acuzată de spălare de bani, poliţia confiscând în acest caz 23 de milioane de euro în luna septembrie. Operatiunile bancare sunt in stransa legatura cu Mafia, iar Papa Benedict este acuzat ca a patronat o parte din aceste afaceri. Stenograme ale unor convorbiri telefonice inregistrare la ordinul procurorilor arata ca mafia italiana, alaturi de cea rusa si cea ucraniana, au patruns si in cetatea Vaticanului. In ceea ce-i priveste pe rusi ucrainieni, afacerile sunt controlate de fosti ofiteri KGB, d care nici Kremlinul nu este strain. Insuri Vladimir Putin este banuit ca are interferente cu acest domeniu.
Stenogramele secrete ale Vaticanului il leaga pe Papa de Mafia”
Vaticanul numeşte sechestrul pe bunuri, impus de procurori in instanta suprema, ca o “neînţelegere” şi îşi exprimă optimismul că acuzaţiile vor fi retrase. Însă, procurorii au intrat recent în posesia unor documente, pe langa stenogramele amintite, care indică faptul că banca Vaticanului a ignorat în mod deliberat legile în privinţa eviaziunii fiscale “cu scopul de a ascunde proprietatea, destinaţia şi originea capitalului”. De asemenea, documentele confirmă suspiciunile procurorilor, conform cărora Vaticanul a servit ca acoperire pentru interesele oamenilor de afaceri corupţi şi ale mafiei.
Hârtiile dezvăluie informaţii despre două tranzacţii care nu au fost raportate: una în 2009, unde a fost folosit un nume fals, şi o alta în 2010 în care Banca Vaticanului a retras 650.000 de euro dintr-o bancă italiană, ignorând cererile băncii care dorea să afle destinaţia acetor bani. Noile acuzaţii au sosit într-un moment foarte prost pentru Vatican, care încă nu şi-a revenit după dezvăluirile recente conform cărora ar găzdui preoţi pedofili. O parte din aceste acuzatii se intrevedeau inca din septembrie 2010, cand a fost raportata oficial, frauda fiscala. Dupa uhnele surse, stenogramele convorbirilor telefonice ar arata ca supravegherea impusa bancii din vatican este mult mai veche, cel putin de la inceputul acestui an. Banca Vaticanului se distinge de celelalte prin faptul că are bancomate în limba latină, iar preoţii folosesc intrări lăturalnice pentru accesul în unităţi.Cunoscută oficial drept Institutul pentru Opere Religioase (IOR), Banca Vaticanului a fost înfiinţată în timpul celui de al Doilea Război Mondial pentru a administra conturile ordinelor religioase, cardinalilor, episcopilor şi preoţilor.
Acuzatia procurorilor ca mafia a ajuns la Vatican este deosebit de grava si se pare ca este doar varful aisbergului. Acestia par sa detina legaturi si trasee financiare care demonstreaza ca mafia tranzactiona banii prin banca Vaticanului, ii albea, dupa care un comision gras intra in conturile episcopilor si cardinalilor din consiliul financiar, iar o parte ajungea in conturi care ar putea avea legatura direct cu Papa Benedict.Aceasta ar fi cea mai grava acuza adusa Papei, pe filiera unei afaceri ce-si are rasacinile in 2009. Ofiteri ai Unitatii de Informatii Financiare a Bancii Italiei au identificat tranzactii ce incalca legislatia italiana impotriva spalarii de bani, in conturi detinute la filiala San Pietro, una dintre cele mai importante filiale ale bancii. Ancheta a fost declansata ca urmare a demersurilor principalei institutii financiare din Italia, Bankitalia, Procuratura din Roma si Garda Financiara demarand o ampla ancheta privind o serie de „conturi lipsite de transparenta“ ce ar fi tranzitat IOR. Procurorii italieni cred ca ar fi fost incalcata legea 231/2007 care reglementeaza normele referitoare la spalarea de bani pe teritoriul Italiei, si destinata sa combata in principal operatiunile Mafiei. Anchetatorii Unitatii de Informatii Financiare a Bancii Italiei, seviciul secret de informatii in domeniul financiar al Italiei, cerceteaza depozite bancare prin care au tranzitat, in total, peste 180 de milioane de euro.
Ancheta continua, iar procurorii au lasat sa se inteleaga ca marile dezvaluiri vor fi dupa Craciunul acestui an.IOR a servit drept paravan pentru persoane fizice si societati ce au creat un flux financiar ilicit intre acesta si alte institutii de gen din Italia, dintre care unele sunt considerate o fatada pentru activitatile mafiei ruse si ucrainene, nu numai pentru mafia italiana. IOR gireaza conturile diferitelor ordine religiose si asociatii catolice si greco-catolice, organizatii care beneficiaza de imense donatii. Potrivit cotidianului englez „The Times”, actuala ancheta este cea mai importanta dupa actiunea legala din 1982, an in care a falimentat „Banco Ambrosiano” a carui actionar principal era Banca de la Vatican. Apoi, un tribunal a stabilit ca mafia se afla in spatele asasinarii, in 1982, a lui Roberto Calvi, presedintele Banco Ambrosiano, cunoscut drept “bancherul lui Dumnezeu”.
Stapanii intunecati ai planetei – Loja masonica P2, Mafia Italiana, Vatican

“… există o putere extrem de bine organizată, subtilă, completă, pătrunzătoare, care te condamnă doar pentru că îndrăzneşti să respiri.”

Presedintele Woodrow Wilson

Istoria este saturată de comentarii şoptite despre societăţile secrete, de relatările celor mai în vârstă sau ale preoţilor, care au păzit cu sfinţenie secretele interzise ale străbunilor, ale oamenilor importanţi, care s-au întâlnit în taină pentru a direcţiona cursul civilizaţiei.
Cea mai veche societate secretă este Frăţia Şarpelui, denumită şi Frăţia Dragonului, care mai există şi astăzi sub alte numeroase denumiri. Frăţia Şarpelui este devotată păzirii cu străşnicie a “secretului timpurilor” şi recunoaşterii lui Lucifer ca fiind, în viziunea lor diabolică, în mod complet fals, unicul Dumnezeu. Dacă nu credeţi în Lucifer sau Satana, trebuie să înţelegeţi că există o mare masă de oameni care nu gândeşte ca voi. Unii nu cred în rasism, dar sunt milioane care cred, iar felul în care acţionează aceştia, bazându-se pe ceea ce cred, ne va afecta şi pe noi. Este foarte clar că manipularea religioasă a jucat întotdeauna un rol foarte important în cadrul acestor organizaţii. Majoritatea pretind (în mod evident fals) că sunt în legătură cu o sursă superioară, divină (ei fiind de fapt în legătură cu forţe satanice).
Secretele acestor grupuri sunt atât de profunde, încât numai cei aleşi, care sunt foarte puţini, au voie să le cunoască şi le pot înţelege. Aceşti oameni pretind că îşi folosesc cunoştinţele în beneficiul omenirii. Dar noi cum putem şti dacă este aşa sau nu, odată ce totul este ţinut în cel mai mare secret? Din fericire, unele dintre aceste secrete au devenit publice.
Ceea ce este ciudat este că în cadrul societăţii tribale primitive, toţi adulţii erau membri. Grupurile erau separate, de obicei, în grupuri de femei şi grupuri de bărbaţi. Bărbaţii erau cei care, de obicei, dominau cultura. Aceasta seamănă surprinzător de mult cu multe dintre societăţile secrete actuale. Asta nu poate însemna decât că societăţile secrete lucrează în favoarea autorităţilor, nu împotriva lor. Astfel societăţile secrete sunt însăşi autoritatea în stat. Acest lucru tinde să contracareze afirmaţiile cum că toate societăţile secrete sunt dedicate “distrugerii autorităţilor deja constituite”, dar este valabil numai pentru societăţile secrete care au ca membri o mare majoritate a populaţiei. Şi numai câteva dintre cele importante intră în această categorie.
De fapt, societăţile secrete oglindesc multe faţete ale vieţii de zi cu zi. Întotdeauna există grupuri exclusive de persoane care sunt sau din care urmează a fi racolaţi viitorii membri. Acest lucru, secret sau nu, este valabil pentru întreaga omenire; exemple sunt multe – echipele de fotbal, cluburile particulare, etc. Importantă este şi folosirea unor anumite semne, parole şi alte unelte din arsenalul “secret”, care dintotdeauna au fost esenţiale, în orice organizaţie, de oriunde. De asemenea, important este motivul, care justifică existenţa societăţii respective. Poate fi orice, dar caracteristica principală este fraternitatea între membrii aceleiaşi organizaţii. Camaraderia este foarte importantă. Să împărtăşeşti cu cineva greutăţi, secrete, sunt sentimente care provoacă stări de febrilitate şi fiori. Nimeni dintre cei care s-au confruntat cu rigorile unei unităţi militare nu va uita sentimentul special de camaraderie, de fraternitate chiar, ca victime ale unui sergent isteric sau ale unui comandant de companie extrem de sever. Este un sentiment aparte. Cea mai de efect armă a oricărei societăţi secrete este ritualul şi mitul care înconjoară iniţierea. Aceste ceremonii au o semnificaţie deosebită pentru participanţi.
Ritualul de iniţiere are un rol esenţial în organizarea unei societăţi secrete. Sunt luate în considerare aspecte umane importante, fără de care un grup de oameni nu ar putea opera într-o anumită direcţie, pentru a atinge un scop. În aceste societăţi iniţierea îi leagă pe membri între ei, fiind primul pas pe calea manipulării religioase a acestora.
Novicilor li se împărtăşeşte un secret, ceea ce le conferă un statut special. În antichitate, termenul de novice era definit ca “cel renăscut”. O iniţiere superioară este ca o promovare şi inspiră loialitate şi dorinţa de a urca şi treapta următoare. Schimbarea care se produce în persoana iniţiată serveşte intereselor liderilor societăţii secrete. Liderii sunt denumiţi “adepţi”. Aceste afirmaţii pot fi ilustrate perfect prin exemplul soldatului care este antrenat să execute ordinele comandantului, fără să gândească. Rezultatul este întotdeauna rănirea sau moartea soldatului, în scopul realizării ţelului comandantului, indiferent dacă acest scop este sau nu în folosul comunităţii.
Iniţierea reprezintă un mod de a-i răsplăti pe cei ambiţioşi, care inspiră încredere. Veţi observa că, cu cât este mai înalt gradul de iniţiere, cu atât sunt mai puţini membrii care au acel grad. Asta nu pentru că ceilalţi membri nu sunt ambiţioşi – motivul este selecţia atentă. Majoritatea membrilor nu află niciodată scopul real, secret, al grupului. Probabil că până acum v-aţi dat seama că motivul pentru care au loc ritualurile de iniţiere este selectarea persoanelor cu adevărat de încredere.
O metodă de a hotărî cine va fi adept poate fi aplicată chiar în timpul derulării procesului de iniţiere: candidatului i se cere să scuipe pe crucea creştinească. Dacă acesta refuză, membrii îl felicită şi îi spun: “Felicitări, ai făcut alegerea bună, pentru că un adevărat adept nu ar face niciodată un lucru atât de oribil”. Nou-iniţiaţii nu mai ştiu ce să creadă, mai ales pentru că după aceea nu sunt avansaţi pe o treaptă superioară. În schimb, dacă respectivul scuipă pe cruce, demonstrează o bună cunoaştere a unuia dintre mistere şi este luat în considerare ca fiind un candidat sigur pentru a urca pe treapta următor superioară. Misterul este simplu: religia aşa cum este înţeleasă de ei este un instrument prin care masele pot fi controlate. Unicul lor “Dumnezeu” este cunoaşterea exclusiv mentală, sterilă, lipsită de suflet, prin care, în viziunea lor eronată, omul poate deveni Dumnezeu. Şarpele şi dragonul sunt simbolurile acestei cunoaşteri limitate. Lucifer reprezintă personificarea acestor  simboluri. Lucifer a fost cel care a tentat-o pe Eva să-l convingă pe Adam să mănânce un măr din copacul cunoaşterii, pentru ca astfel “să elibereze” omul din starea de “ignoranţă” în care se afla. VENERAREA de către francmasoni a ştiinţei şi tehnologiei care devine astfel pentru ei o “religie”ce deturnează omul de la vocaţia sa  profund divină,  este  în realitate satanism în cea mai pură formă; astfel Lucifer ia pentru francmasoni locul lui Dumnezeu. Simbolul lor secret este ochiul atotvăzător, introdus într-o piramidă.
Efectele acţiunilor lor, nedorite nici măcar de respectivele societăţi secrete, şi aura de mister care le înconjoară le-a conferit uneori reputaţia de a fi asociaţii anormale sau, cel puţin, grupuri ciudate de oameni. În momentul în care crezul lor nu se deosebeşte de cel al majorităţii, nu mai sunt considerate antisociale.
Majoritatea societăţilor secrete sunt considerate a fi antisociale; se presupune că ar conţine elemente care pot provoca răul comunităţii. Comunismul şi fascismul sunt în multe ţări societăţi secrete, unde sunt interzise prin lege. În SUA, partidul nazist şi Ku Klux Klan-ul sunt societăţi secrete care nu sunt interzise prin lege, dar care, odată ieşite la lumină, provoacă dezgustul publicului. Însă activităţile lor sunt uneori ilegale, ceea ce impune păstrarea secretului în ceea ce priveşte numărul şi numele membrilor.
Druizii şi Yezidis-ii din Siria şi Irak considerau că arabii sunt o societate secretă care s-a dedicat cuceririi lumii. Astăzi, arabii cred la fel despre evrei.
În cadrul multor societăţi primitive, iniţierea spre gradele cele mai înalte implică supunerea candidatului la anumite ritualuri care, în majoritatea cazurilor, se încheie cu moartea sau cu nebunia acestuia. Se observă că scopul unei societăţi secrete nu este în nici un caz promovarea binelui.
În Borneo, iniţierile din cadrul societăţilor secrete de vânătoare constau în vânătoarea de capete umane. În Polinezia, pruncuciderea şi depravarea erau considerate esenţiale pentru iniţierea în anumite societăţi, unde codul tribal avea nevoie de membri care să nu aibă nici un scrupul şi care să fie adevăraţii stâlpi ai societăţii secrete.
Încă de la începuturile consemnării istoriei, guvernele oricărei naţiuni s-au implicat în apărarea stabilităţii, luptând împotriva grupurilor minoritare care aveau interesul de a funcţiona după principiul stat în stat sau care doreau să submineze autorităţile deja constituite, pentru ca apoi să preia puterea.
Multe dintre aceste încercări au avut succes,  dar nu şi durabilitate. Dorinţa omului de a face parte dintr-un anume electorat este puternică, atât de puternică încât nu poate fi distrusă de nimic. Acesta este unul dintre “secretele” societăţilor secrete. Iată care este baza lor politică – cunoscând acest principiu, liderii ştiu cum să acţioneze pentru a fi ovaţionaţi şi aplaudaţi de public. Cetăţenii adoră să voteze, indiferent dacă este vorba de afacerile de zi cu zi, legi sau activităţi sociale. Dorinţa cea mai adâncă a multora este de a putea să se spună despre ei: “face parte din acest electorat”.
Una din cele mai importante societăţi secrete  străvechi, amintită anterior, este Frăţia Şarpelui sau a Dragonului (dragonul şi şarpele sunt simboluri care reprezintă cunoaşterea limitată, lipsită de suflet).  Părintele acestei cunoaşteri care îl îndepărtează pe om de Dumnezeu este Lucifer, cunoscut în cadrul acestei societăţi satanice şi ca “Purtătorul Luminii”.
“O, Lucifer, cum ai căzut dintre stele…” Isaia 14:12
“…se spune că, după ce Lucifer a căzut din împărăţia Cerească a adus cu sine omenirii darul puterii de a gândi.”  Fred Gittings,
“Simbolismul în arta ocultă”.
Majoritatea minţilor diabolice au fost iniţiate de aceste societăţi, prin ritualuri secrete şi periculoase, unele dintre acestea fiind chiar de o cruzime rar întâlnită.
Conform majorităţii, marile piramide au fost construite pentru a comemora şi observa o explozie a unei supernove care a avut loc în anul 4000 î.C.
Dr. Anthony Hewish, câştigător al Premiului Nobel în 1974, a descoperit o serie de pulsaţii ritmice ale undelor radio, despre care a dovedit că sunt emise de către o stea care a explodat în jurul anului 4000 î.C. Calendarul francmasonilor începe de la A.L., “Anul Luminii”, adică la anul modern se adaugă 4000. George Mihanovschi scrie în “Steaua de odinioară şi dintotdeauna” că “Scrierile antice cuneiforme sumeriene [...] descriu o stea gigantică, care a explodat în interiorul unui triunghi format din Zeta Puppis, Gamma Velorum şi Lambda Velorum [...] localizată undeva în sudul cerului.[...] Orice astronom bun ştie că steaua strălucitoare care a explodat în interiorul acelui triunghi va fi văzută din nou, după 6000 de ani”. Conform calendarului francmasonic, înseamnă că va fi vizibilă în anul 2000, ceea ce este adevărat.
Nava spaţială Galileo este în drum spre Jupiter (planetă înconjurată de un înveliş gazos exact ca soarele nostru) având la bord o încărcătură de 25 de kilograme de plutoniu, care a fost justificată prin faptul că va fi folosită pe post de sursă de energie şi alimentare a navei. Când va ajunge pe orbita finală, în decembrie 1999, Galileo va descărca plutoniul în centrul planetei Jupiter. Presiunea va fi de necrezut şi va cauza o reacţie similară cu explozia unei bombe atomice. Plutoniul va exploda, va distruge pătura atmosferică compusă în majoritate din hidrogen şi heliu, care înconjoară planeta Jupiter – rezultatul va fi naşterea unei noi stele, care deja a fost botezată LUCIFER. Întreaga lume va interpreta această “renaştere” ca fiind un semn de o importanţă religioasă terifiantă. Se va confirma profeţia. Realitatea este că această demonstraţie nebunească de aplicare a tehnologiei moderne va fi executată de Societatea JASON şi s-ar putea să meargă sau nu. Ca să fie siguri de succes au mărit cantitatea de plutoniu; la Serviciul de Securitate şi Informaţii al Marinei Militare există documente în care se afirmă că Proiectul GALILEO necesită o cantitate de 2,5 kilograme de plutoniu şi că, în urma reacţiilor din atmosferă, este posibil ca pe Pământ să se instaureze ERA GLACIARĂ. Încălzirea globului, efectul de seră sunt minciuni. Realitatea este că temperaturile de pe întreg globul devin din ce în ce mai scăzute. Furtunile sunt mai violente ca niciodată şi mai greu de anticipat. Gheţarii de la poli se măresc. Suprafeţele zonelor temperate, care pot fi cultivate, se micşorează. Procesul de desertificare de la tropice devine din ce în ce mai amplu. Epoca de gheaţă se îndreaptă către noi şi se va instaura brusc.
În acelaşi timp, în Egipt va fi descoperită şi deschisă o criptă unde vor fi descoperite secrete antice importante. Explozia lui Jupiter şi deschiderea criptei vor fi evenimentele care vor zgudui mileniul din temelii. Societatea Millennium deja a plănuit o mare sărbătoare, care să aibă loc la piramidele din Egipt. Conform ediţiei din 3 ianuarie 1989 a ziarului “Arizona Daily Star”, “Preşedintele Bush petrece revelionul la Camp David, Maryland, dar peste zece ani s-ar putea să şi-l petreacă în Egipt. Organizatori din cadrul Societăţii Millennium spun că deja a fost ales să inaugureze în secolul următor ceremonia de la Marea Piramidă a lui Keops”.
Primul secret care trebuie înţeles este că membrii societăţilor secrete cred că sunt unicele “minţi luminate” din lume. De asemenea, cred că aceste minţi le aparţin doar lor, în exclusivitate. Mini-dizertaţia filozofică ce urmează reprezintă punctul de vedere clasic al unei societăţi secrete asupra umanităţii: “Când o persoană care posedă un intelect puternic se confruntă cu o problemă a cărei rezolvare necesită anumite capacităţi superioare de gândire, îşi păstrează echilibrul intelectual şi încearcă să găsească o soluţie, adunând cu răbdare faptele necesare soluţionării chestiunii respective. Pe de altă parte, o persoana imatură, când se confruntă cu o problemă similară, se simte copleşită. În timp ce prima persoană are posibilitatea de a găsi cheia rezolvării misterului propriului destin, ultimul trebuie condus înspre cireadă şi acolo să i se explice totul, în cel mai simplu limbaj. Precum oile, oamenii sunt total dependenţi de păstor. Intelectul superior cunoaşte adevărurile misterioase, esoterice, spirituale. Maselor li se oferă doar interpretări simple. În timp ce masele venerează cele cinci simţuri, cei aleşi observă şi recunosc în prăpastia dintre cele două categorii concrescenţele simbolice ale marilor adevăruri abstracte.
“Iniţiaţii” comunică direct cu zeii (EXTRATEREŞTRII DEMONI ?), care, la rândul lor, comunică cu ei. Masele îşi sacrifică mieii pe un altar care înfăţişează un idol de piatră, care nu poate nici să audă, nici să vorbească. Iniţiaţii cunosc Misterele şi sunt luminaţi şi astfel sunt cunoscuţi ca fiind Iluminaţi sau Cei Iluminaţi, paznici ai “Secretelor Veşniciei”.”
Trei dintre cele mai vechi societăţi secrete care pot fi regăsite  în lumea de azi sunt Cultul lui Roshaniya, Cultul lui Mithras şi, echivalentul acestora, Creatorii. Acestea au multe în comun cu francmasonii, la fel ca şi cu multe alte ramuri ce derivă din Iluminaţi. De exemplu au în comun cu Frăţia francmasonică renaşterea simbolică într-o viaţă nouă, fără să mai fie nevoie ca membrii să treacă prin portalul morţii pentru iniţiere; titlul de Master Mason se obţine după faze de iniţiere cum ar fi “Leul” şi “Muşcătura Leului”; apoi au mai fost adăugate trei grade care sunt identice cu ritualurile masonice antice: Scara celor şapte trepte, Numai bărbaţii şi Ochiul atotvăzător.
De un interes aparte este societatea puternică din Afganistan care în vremurile de demult era denumită Roshaniya (Luminaţii). În istorie se fac referinţe la acest cult mistic încă din timpurile Casei Înţelepţilor de la Cairo. Principalele ţeluri ale acestui cult erau: abolirea proprietăţii particulare; eliminarea religiei; eliminarea statelor; credinţa că “iluminarea” emană din “Fiinţa Supremă” (care este pentru ei Lucifer), care dorea o clasă de oameni care să ducă la bun sfârşit misiunea de organizare şi direcţionare a lumii; credinţa într-un plan prin care să se modeleze sistemul social mondial, mai întâi prin preluarea controlului asupra celorlalte ţări, una după cealaltă şi credinţa că, după ce atinge cel de-al patrulea grad, persoana respectivă poate comunica direct cu sfătuitorii necunoscuţi  (entităţile satanice) care, de-a lungul veacurilor, şi-au împărtăşit cunoştinţele celor iniţiaţi. Nu este greu să se recunoască, din nou, Frăţia francmasonică.
Auziţi cumva ecourile partidului nazist, ale partidului comunist, ale extremei de dreapta şi ale extremei de stânga? Ceea ce trebuie menţionat neapărat este faptul că, atât liderii de dreapta cât şi cei de stânga sunt persoane care au fost şi încă mai sunt iluminişti sau membri ai Frăţiei. Indiferent dacă se pretind a fi creştini sau evrei sunt şi au fost întotdeauna internaţionalişti şi luciferici. Nu sunt loiali nici unei naţiuni, deşi, atunci când a fost cazul, s-au folosit de idealul de naţionalism pentru a-şi atinge scopurile. Unica lor preocupare este să câştige din ce în ce mai multă putere economică şi politică. Obiectivul ultim al acestor lideri (ai ambelor grupuri) este identic. Sunt hotărâţi să câştige pentru sine controlul bogăţiilor, al resurselor naturale şi al omenirii – al întregii planete. Intenţionează să transforme lumea întreagă într-un unic stat – în concepţia lor, stat totalitarist, luciferic. În derularea acestui proces vor elimina toţi creştinii. Tocmai aţi aflat unul, dar numai unul, dintre marile mistere ale societăţilor secrete.
Membrii cultului Roshaniya îşi mai spun şi Ordinul. Iniţiaţii vor fi nevoiţi să depună un jurământ şi spun: “Mă oblig să păstrez tăcerea şi loialitatea de nezdruncinat şi supunerea faţă de Ordin…. Întreaga umanitate care nu va reuşi să se identifice cu semnul nostru secret va fi prada noastră”. Jurământul a rămas acelaşi până în zilele noastre. Semnul secret era trecerea mâinii prin dreptul frunţii, cu palma în afară; contrasemnul, apucarea urechii cu o mână şi sprijinirea cotului în cealaltă palmă. Vă este familiar? Cultul propovăduia că nu există Împărăţia Cerului, nu există Iad, nu există decât o altă stare, de existenţă ca spirit, complet diferită de viaţa pe care o cunoaştem cu toţii. Spiritul poate continua să-şi exercite puterea pe Pământ printr-un membru al Ordinului, dar numai dacă însuşi spiritul a fost, înainte de moarte, membru al Ordinului. Astfel, membrii Ordinului capătă putere de la spiritele membrilor morţi.
Roshaniya îşi iniţiază membrii pentru ca apoi să-i trimită să caute şi să descopere persoane care au calităţile necesare pentru a deveni viitori membri. Unii spun că Asasinii erau o ramură a cultului Roshaniya. Şi nu era singura. Ramuri ale cultului Roshaniya sau “Cei Iluminaţi” sau, simplu – Iluminaţi, există şi vor exista peste tot. Una dintre reguli era ca membrii să nu folosească acelaşi nume şi să nu menţioneze niciodată cuvântul “Iluminaţi”. Regula este valabilă şi astăzi. Probabil că încălcarea acestei reguli a stat la baza prăbuşirii lui Adam Weishaup (fondatorul grupării francmasonice “Iluminaţii din Bavaria”).
Adam Weishaupt, un profesor tânăr, specializat în legile canonice, ce profesa la Universitatea Ingolstadt din Germania, a fost preot iezuit şi iniţiat de “Iluminaţi”. Ramura Ordinului, înfiinţată de el în 1776, în Germania, cuprindea aceiaşi “iluminaţi” despre care am  amintit în episoadele anterioare.
Faptul că era preot iezuit este foarte important, după cum se va vedea, tot în acest capitol. Cercetătorii au căzut de acord asupra faptului că el era finanţat de Casa Rotschild.
Weishaupt cerea: “abolirea tuturor guvernelor naţionale, abolirea moştenirii, a proprietăţii particulare, a căminului individului, a noţiunii de familie şi a tuturor religiilor existente, pentru a putea impune omenirii ideologia Luciferică, totalitaristă”.
În acelaşi an (1776) în care a fondat “lluminaţii”, Weishaupt a publicat “Bogăţia naţiunilor”, cartea care a reprezentat baza ideologică a capitalismului şi a Revoluţiei Industriale.
Faptul că în acelaşi an a fost scrisă şi “Declaraţia de Independenţă”  a SUA, nu este o coincidenţă. Pe o parte a Marelui Sigiliu al Statelor Unite, cunoscătorii vor recunoaşte ochiul atotvăzător şi alte semne (masonice) ale “Frăţiei Şarpelui”.
Toate tezele lui Weishaupt au fost la fel.
Comparând datele şi ideologiile, nu este greu să-ţi dai seama că “lluminaţii” lui Weishaupt reprezintă acelaşi lucru cu “Afghanii- cei luminaţi”, sau cu celelalte culte existente, care se autointitulează “Iluminaţi”. “Alumbrados de Spania” reprezentau acelaşi lucru (cu “Iluminaţii”), de asemenea “Guerinets de Franţa” iar în Statele Unite erau cunoscuţi ca fiind “Cluburile Iacobine”. Secrete, secrete şi iar secrete – dar fundamentul este întotdeauna “frăţia” (organizaţia secretă francmasonică).
Mai târziu, Weishaupt a fost trădat şi persecutat deoarece a ignorat regula numărul unu a francmasoneriei, şi anume a expus publicului cuvântul “lluminaţi” şi existenţa noţiunii de “frăţie”. Expunerea şi persecuţia lui au fost imperios necesare pentru a păstra secretul în legătură cu “frăţia”.
Cu ocazia “sacrificării” lui Weishaupt a fost lichidată existenţa organizaţiei înfiinţată de el. Probabil că Weishaupt a fost o victimă, sau probabil că a executat un ordin (prin aparenta sa sacrificare).
Weishaupt a afirmat: “Marea putere a Ordinului nostru constă în faptul că nu permitem niciodată ca măcar să ne menţionăm propriul   nume; întotdeauna ne acoperim, folosind alte nume, alte denumiri, alte ocupaţii”.
S-a insinuat că organizaţiile francmasonice au fost infiltrate de “Iluminaţi” în timpul “domniei” lui Weishaupt – simple speculaţii. Ideologia  francmasonică  a avut întotdeauna la bază esenţa ideologiei iluminaţilor; acesta este motivul pentru care francmasonii au fost deschişi faţă de membrii grupului Weishaupt şi i-au primit, de bunăvoie, în rândurile lor.
Nu se poate să credem cu adevărat că francmasonii, dacă erau o simplă organizaţie fraternă, ar fi riscat totul, inclusiv propriile vieţi, ascunzându-i pe proscrişii “iluminaţi”, condamnaţi de toate monarhiile europene. Autorii francmasoni au fost cei care au perpetuat mitul conform căruia Adam Weishaupt a fost fondatorul organizaţiei “Iluminaţii” şi că, odată cu lichidarea lui, “lluminaţii” erau distruşi pentru totdeauna.
În 1826, un francmason american, Hiram Abif, a scris o carte, “Ilustrări francmasonice”, în care a dezvăluit mai multe secrete masonice. Unul dintre secretele pe care le-a dezvăluit este tocmai ultimul mister din vârful piramidei masonice – venerarea lui Lucifer.
Mai târziu, s-a aflat că  Hiram Abif a fost asasinat cu bestialitate.
Hiram Abif reprezenta inteligenţa, libertatea şi adevărul şi de aceea el a fost lovit mai întâi în gât, ceea ce reprezintă înăbuşirea dreptului la cuvânt, practicat de biserică; apoi a fost lovit în inimă cu un pumnal, ceea ce reprezintă îngrădirea libertăţii credinţei de către Stat; în cele din urmă, a fost lovit în cap cu o bâtă, aceasta reprezentând respingerea intelectului superior de către mase. Astfel, francmasoneria pune semnul egal între biserică, stat şi mase, le conferă caracteristici cum ar fi: tirania, intoleranţa şi ignoranţa.
William Morgan a dezvăluit că francmasonii au făgăduit în mod solemn că se vor  răzbuna pe Hiram Abif şi vor submina biserica, statul şi libertatea maselor.
Morgan şi-a atins scopul în momentul în care dezvăluirile lui au iscat un mare scandal împotriva masonilor, scandal care s-a transformat într-o adevarată lovitură anti-francmasonică, moment în care autorul, William Morgan, a dispărut. Se spune că a fost răpit şi înecat în lacul Ontario de către masoni, acţiune pe care ei continuă să o nege pâna în ziua de azi. Dar cine altcineva să o fi făcut ? În ziarele din vremea aceea se consemnau fară nici o rezervă afirmaţii certe, în care se spunea că a fost omorât de masoni.
În jurământul de iniţiere depus de francmasoni, se spune clar, că în cazul în care dezvăluie secretele, iniţiatul va fi omorât.  Consecinţa  declaraţiei lui Morgan a fost o reacţie naţională de furie, care a culminat cu înfiinţarea în anul 1829 a unui partid politic anti-masonic, ai cărui lideri au fost Henry Dana Ward, Thurlow Weed şi William H. Seward. De asemenea,  s-au scris câteva cărti anti-masonice. Consecinţele au fost dezastruoase pentru francmasoni, deoarece au suferit pierderi masive de membri.
Dar această stare a durat numai câţiva ani şi, în 1840, partidul anti-masonic a fost desfiinţat…
Francmasonii britanici sunt un grup distinct, care intervine în propria  lui favoare, când se pun în discuţie promovări, contracte, sau când e vorba de cariera unui membru. Organizaţia engleză francmasonică era folosită de KGB pentru a-şi infiltra membrii şi pentru a controla Serviciul britanic de Informaţii, care este similar cu Casa Chatam, cunoscută sub denumirea de Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale (părintele organizaţiei Consiliul pentru Relaţii Externe din Statele Unite). Scotland Yard-ul a dat ordin personalului său să nu se înscrie în rândurile masonilor, de teama infiltrării KGB în rândurile lor.
Bineînţeles,  totdeauna s-a spus că francmasonii sunt doar o organizaţie fraternă, benevolă, înfiinţată pentru a servi comunitatea. Nu e adevarat, cititorule !
Probabil că cea mai celebră lojă masonică este Propaganda Due (P2), din Italia. Grupul a fost implicat în toate acţiunile negative, de la mită şi şantaj, la asasinate. P2 are legatură directă cu Vaticanul, cu Cavalerii de la Malta şi cu Central Informations Agency (C.I.A.) S.U.A.. Este puternică şi periculoasă. Loja  P2 a reuşit să se infiltreze în Vatican, unde a dat o lovitură de o semnificaţie înfricoşătoare: Papa Clement al V-lea a ridicat interdicţia împotriva francmasoneriei. Mulţi dintre membrii Vaticanului sunt acum francmasoni.
Afirmăm cu cea mai mare convingere că francmasoneria este una dintre cele mai periculoase (chiar putem spune satanice) organizaţii de pe acest pământ. Masonii sunt participanţii principali (chiar dacă par, aparent, ca fiind împărţiţi în mai multe tabere) în jocul luptei pentru dominare a acestei planete.
Gradul 33 al francmasoneriei este împărţit în două. O parte conţine esenţa Luciferică – “lluminaţii” şi cealaltă este alcătuită din cei care par a nu şti nimic despre “lluminaţi”.
Ofiţerii de informaţii  care lucrează în Serviciul Secret de Informaţii al Marinei Militare Americane sunt masoni.
Şi CIA are informatori infiltraţi adânc în interiorul Vaticanului. Puteţi să citiţi mai multe despre aceasta în lucrările: “Sângele Sfânt, Pocalul Sfânt” şi “Moştenirea Mesianică”, ambele de Baigent, Leigh & Lincoln. În “Moştenirea Mesianică”, între paginile 343 şi 361, puteţi citi despre alianţa puterilor din care a rezultat guvernul mondial secret.
Majoritatea membrilor francmasoni nu ştiu că “lluminaţii” practică ceea ce este cunoscut de ei ca “Secretul secretului”, sau crearea unor organizaţii secrete în cadrul organizaţilor statale existente.
Ritualurile iniţierii masonice au de fapt ca scop selectarea viitorilor membrii, din cadrul numeroaselor organizaţii premasonice, care au diverse acoperiri oficiale. Să nu se înţeleagă că încercăm să-i scuzăm pe unii membri, deoarece nu putem  găsi nici o scuză persoanelor care se înscriu într-o organizaţie, fără să cunoască TOTUL despre ea. Numai cei din vârf, care au trecut toate testele, ştiu cu adevărat ce ascund masonii – astfel, este imposibil ca cineva din afara să afle totul despre respectivul grup.
Credem că toate societăţile secrete care practică ritualuri, au grade de iniţiere şi îşi consideră membrii “iluminişti”, sunt ramuri ale vechii organizaţii “lluminaţii”. Ţelul lor este de a stăpâni lumea. Doctrina acestor grupuri nu este democraţia sau comunismul, ci este o formă de fascism. Doctrina lor este socialismul totalitarist. Trebuie să începeţi să gândiţi corect. “lluminaţii” nu sunt comunişti, dar unii comunişti sunt “lluminaţi”.
Monarhismul (teza) a înfruntat democraţia (antiteza); a rezultat formarea comunismului şi a Ligii Naţiunilor (sinteza). Democraţia şi comunismul (teza) au înfruntat fascismul (antiteza); a rezultat o organizaţie şi mai puternică – Naţiunile Unite (sinteza). Capitalismul (teza) înfruntă acum comunismul (antiteza) şi rezultatul va fi Noua Ordine Mondială, socialismul totalitarist (sinteza).
În raportul din 1953 al Comitetului Californian de Investigaţii al Senatului se afirma că: “aşa-numitul comunism modern reprezintă aparent aceeaşi conspiraţie mondială ipocrită care are ca scop distrugerea civilizaţiei, fundamentat pe baza principiilor iluministe, care au apărut la lumina zilei în coloniile noastre, în momentul critic de dinaintea adoptării Constituţiei”. Senatul californian a înţeles: comunismul este opera iluminiştilor. Dar nu a înţeles faptul că şi Consiliul pentru Relaţii Externe şi Comisia Trilaterală sunt tot opera iluminiştilor. TREBUIE să începem să gândim corect. Duşmanul nu este comunismul, ci duşmanii sunt iluminiştii. COMUNIŞTII NU VOR AVEA O SOARTĂ MAI BUNĂ CA A NOASTRĂ, ÎN MOMENTUL ÎN CARE SE VA INSTAURA NOUA ORDINE MONDIALĂ.
Majoritatea societăţilor secrete moderne şi mai ales cele care practică gradele de iniţiere – aceasta este cheia – sunt de fapt o singură societate care are un unic scop. Putem să le spunem cum vrem – “Ordinul Cuceritorilor”, “Societatea JASON”, “Roshaniya”, “Qabbalah”, “Cavalerii Templului”, “Cavalerii de la Malta”, “Cavalerii lui Columb”, “Iezuiţii”, “Masonii”, “Ordinul Antic şi Mistic Rosae Crucis”, “lluminaţii”, “Partidul Nazist”, “Partidul Comunist”, “Membrii Executivi ai Consiliului pentru Relaţii Externe”, “Grupul”, “Frăţia Dragonului”, “Rosicrucienii”, “Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale”, “Comisia Trilaterală”, “Grupul Bilderberg”, “Vatican”, “Trustul Russel, Skull & Bones, Scroll & Key”, “Ordinul” – toate sunt la fel şi toate au acelaşi ţel, Noua Ordine Mondială.
Totuşi, multe dintre ele nu sunt de acord cu persoana care va conduce această Nouă Ordine Mondială şi aceasta este cauza pentru care adoptă metode diferite, în timp ce, fără nici o îndoială, se îndreaptă către acelaşi ţel.
Vaticanul, de exemplu, vrea să-l pună pe Papa în fruntea coaliţiei. Unii îl vor pe Lordul Maitreya. Lordul Maitreya a fost prezent la Malta, împreună cu Bush, Gorbaciov şi alţi zece şefi regionali ai Noii Ordini Mondiale. “La conferinţa iniţiată de Maitreya la Londra, pe 21-22 aprilie 1990, au participat aproximativ 200 de demnitari din întreaga lume. Reprezentanţi de guverne (inclusiv ai S.U.A.), membri ai familiilor regale, lideri ai bisericilor şi jurnalişti – toţi cei care l-au întâlnit pe Maitreya au participat la conferinţă” (“Whole Wheat”, nr.8, Minneapolis).
Totuşi, dacă este ales Maitreya, Papa va trebui să fie de acord cu el – astfel se va adeveri profeţia din Biblie, unde se afirmă că diavolul va fi împuternicit de Roma, iar a doua putere va fi reprezentată de Papa.
În 1952, s-a format o alianţă, care i-a unit pe toţi, pentru prima dată în istorie: “Familiile Negre”, “lluminaţii” (Ordinul), Vaticanul şi Francmasoneria lucrează acum împreună pentru a instaura Noua Ordine Mondială. Cu toţii vor protesta, se vor pretinde a fi nevinovaţi şi vor face tot ce le stă în putere pentru a-i distruge pe cei care se amestecă în treburile lor.
Adevărata putere aparţine celor care au fost şi sunt recrutaţi în continuare din rândurile societăţilor secrete ale Universităţilor Harvard şi Yale, cum ar fi “Skull & Bones” sau “Scrull & Key”. Ambele societăţi sunt ramuri secrete ale “Frăţiei Morţii”, iar organizaţiile-mamă  sunt în Anglia (Grupul Universităţii Oxford şi mai ales “Colegiul Tuturor Sufletelor”) şi în Germania, (Societatea “Thule”, denumită de asemenea “Frăţia Morţii”). Membrii acestor două societăţi erau aleşi în funcţie de meritele post-colegiu, iar selecţiile cuprindeau şi alte colegii, nu numai acestea două.
Numai membrii “Ordinului” sunt iniţiaţi în “Ordinul Cuceritorului”, Societatea “JASON” care furnizează membri executivi Consiliului pentru Relaţii Externe şi Comisiei Trilaterale. Aceştia sunt adevăratul electorat al acestei ţări. George Bush este un membru al “Ordinului”.Sunteţi surprinşi? N-ar trebui. Şi tatăl lui a fost membru al “Ordinului” şi unul dintre principalii finanţatori ai lui Hitler.
Este important să ştiţi că membrii “Ordinului” depun un jurământ care îi absolvă de legămintele făcute în faţa oricărei naţiuni, rege, guvern sau Constituţie. Ei jură supunere numai în faţa Ordinului şi ţelul lor este Noua Ordine Mondială.
Comisia Trilaterală este un grup de elită format din 300 de membri, numai persoane proeminente în domeniile de afaceri, politică, intelectuali cu putere de decizie în Europa de Vest, în America de Nord si Japonia. Scopul acestei agenţii particulare este realizarea unei cooperări între cele trei regiuni. Marele scop, pe care nu-l mai ascund, este Noua Ordine Mondială.
Comisia Trilaterală a luat naştere la ideea fondatorului ei, magnatul bancar american David Rockefeller. Motivul adevărat pentru care a fost înfiinţată este de a prelua puterea Consiliului pentru Relatii Externe, care a căzut în dizgraţie odată cu reacţia dezaprobatoare a publicului faţă de războiul din Vietnam.
Familia Rochefeller a fost, este şi va fi întotdeauna beneficiara ambelor organizaţii.
Motivul acestei manevre (masonice) a lui  Rochefeller este acelaşi ca şi în cazul în care înscrii doi cai în aceeaşi cursă. Astfel şansele de câştig se dublează. Adevărata putere a rămas întotdeauna în mâinile Consiliului pentru Relaţii Externe (C. R. E.).
C.R.E. este unul dintre cele mai importante grupuri semi-oficiale, care se ocupă de rolul Americii în chestiunile internaţionale. Este controlat de un grup electoral format din membri recrutaţi din rândurile societăţilor “Skull&Bones” şi “Scroll & Key”, care fac parte dintr-o ramură secretă a organizaţiei “Iluminaţii”.
C.R.E. este organizaţia soră a Institutului Regal Britanic al Afacerilor Internaţionale. Ţelul lor este Noua Ordine Mondială.
TOŢI DIRECTORII CIA AU FOST ŞI SUNT MEMBRII AI C.R.E., PRECUM  ŞI MAJORITATEA PREŞEDINŢILOR, DE LA ROOSEVELT ÎNCOACE.
Pericolul reprezentat de Comisia Trilaterală este reprezentat de ideile expuse în “Pacea Germinală”, lucrare scrisă pentru ei de un profesor al Universităţii Harvard, Samuel P. Huntington, la mijlocul anilor ’70.
În această lucrare, profesorul Huntington recomandă să se renunţe la democraţie şi la dezvoltarea economică, pe care le prezintă ca fiind idei demodate. De asemenea, el a semnat în calitate de coautor cartea “Crize în sistemul democratic”, unde afirma: “am ajuns să fim nevoiţi să recunoaştem că extinderea economică are limite. La fel este cazul extensiei politicii democratice. Un guvern care are foarte puţină autoritate nu va putea să impună oamenilor sacrificiile care s-ar putea să fie necesare în caz de crize cataclismice de scurtă durată.”
“Cavalerii de la Malta” reprezintă una dintre cele mai vechi ramuri ale “Ordinului Cuceritorilor” (societate francmasonică în care sunt admişi doar cei care au deja un anumit grad de iniţiere ocultă).  Ei au o Constituţie proprie şi au jurat să depună toate eforturile în scopul stabilirii Noii Ordini Mondiale, în care rolul de conducător “oficial” îl va avea probabil Papa (binenţeles că Papa este şi el o persoană cu un grad înalt în masonerie, care face însă jocul şefilor săi francmasoni care rămân “în umbră”). Şeful lor este ales pe viaţă, cu aprobarea Papei, iar toţi membrii “Cavalerilor de la Malta” jură supunere Papei.
De-a lungul timpului, “Cavalerii de la Malta” a devenit o organizaţie mondială, care şi-a întins tentaculele peste tot: CIA, Agenţia de Informaţii a Statelor Unite, Naţiunile Unite, alte organizaţii de informaţii, în afaceri, în sistemul bancar,  religie, educaţie, legislaţie, armată, producţia de armament modern, societăţi de binefacere, etc. Toţi Cavalerii de Malta deţin funcţii politice care le conferă imunitate diplomatică. Astfel ei au acoperire pentru foarte multe din activităţile ilegale în care sunt implicaţi şi se sustrag astfel cercetării autorităţilor statului acolo unde acţionează.
Un alt motiv pentru care “Cavalerii de la Malta” sunt o organizaţie puternică este faptul că majoritatea membrilor sunt  de origine nobilă, având poziţii sociale şi titluri importante. Aproape jumatate din cei 10.000 de membri aparţin celor mai vechi şi mai puternice familii europene.
Membrii organizaţiei sunt de asemenea membrii C.R.E. (Consiliul pentru Relaţii Externe al SUA) şi ai Comisiei Trilaterale (Trilaterala este o grupare planetară ce include America de Nord, Europa Occidentală şi Japonia, înfiinţată în 1973 la Tokyo).
Există numeroase episoade, mai mult sau mai puţin cunoscute opiniei publice, din care reiese orientarea malefică a “Cavalerilor de la Malta”. În anii ’30, generalul Smedley Butler a fost recrutat de către “Cavalerii de la Malta” din SUA, pentru a conduce operaţiunea de preluare a Casei Albe. I s-a spus că era nevoie de el pentru că era foarte popular în rândurile armatei. Generalul Butler a strâns imediat câţiva oameni şi apoi a trecut la organizarea complotului. În capul listei celor recrutaţi de Butler era John J. Raskob, membru fondator al ramurii SUA a Cavalerilor de la Malta şi preşedinte la General Motors. Pe atunci Raskob era trezorierul Cavalerilor de la Malta – ramura SUA. Complotul organizat de Butler a eşuat. Au urmat apoi audieri care aveau ca scop investigarea complotului, dar fară să se afle nimic, deoarece nici unul dintre cei numiţi (Butler şi Raskob) nu au fost chemaţi să depună mărturie. Toate acestea pot fi găsite doar în dosarele de la Congresul SUA, pentru că în nici o altă parte nu sunt consemnate (cu atât mai puţin în cărţile de istorie).
William  Casey este un alt membru al Cavalerilor de la Malta care a fost implicat în afaceri murdare. Casey a fost director CIA, membru C.R.E., şeful campaniei politice a lui Ronald Reagan, şeful Comisiei de Securitate a SUA. Cu ajutorul vice-preşedintelui Bush, a lui Anne Armstrong şi a lui Ronald Reagan, a reuşit să reducă la minimum influenţa Consiliului Consultativ pentru Informaţii Externe al preşedintelui SUA, pentru ca ei să-şi poată duce la capăt planurile murdare, fără să fie supravegheaţi şi controlaţi. De asemenea, Casey şi aliaţii săi au elaborat un plan de suspendare a Constituţiei Statelor Unite, pe care erau pe cale să-l aplice în momentul în care au fost prinşi. Aceste fapte au fost expuse în sesiunile de audieri ale Congresului SUA, dar afacerea a fost îngropată de preşedintele comitetului care a cercetat acest caz, senatorul de Hawaii, Daniel Inouye.
Primul ambasador SUA la Vatican a fost William Wilson, Cavaler de Malta. Numirea lui a fost lipsită de etică: Wilson nu avea cum să  reprezinte SUA, deoarece jurase deja credinţă şi loialitate Papei (fiind Cavaler de Malta).
Wilson a plecat în Libia şi s-a întâlnit în particular cu autorităţile libiene. Profitând de vizita diplomatului american, Gadhafi a emis un comunicat de presă în care afirma că “America a trimis un diplomat, pentru o reconciliere a relaţiilor cu Libia”. Departamentul de Stat american a negat că ar fi avut aceste intenţii. Ambasadorul Wilson a refuzat să facă orice fel de comentariu.
Cheia acestui episod dubios este faptul că, deşi SUA a impus embargo Libiei, iar americanii nu mai aveau voie să facă afaceri în Libia, cinci concerne petroliere americane înregistrau profituri foarte mari  făcând afaceri cu Gadhafi.  Scopul întâlnirii lui Wilson cu autorităţile libiene a fost acela de a susţine interesele concernelor petroliere americane în Libia, iar această întâlnire i-a fost impusă lui Wilson de superiorii săi din Francmasonerie. Această ipoteză se confirmă simplu deoarece verificând doar una dintre aceste companii, “W.R. Grace”,  descoperim că era condusă de J. Peter Grace care este şeful ramurii din Statele Unite a Cavalerilor de la Malta, iar opt dintre membrii companiei “W.R. Grace” sunt de asemenea şi membrii ai organizaţiei “Cavalerii de la Malta”.
Wilson ar fi trebuit concediat, lucru care nu  s-a petrecut, ba mai mult, atât el cât şi soţia lui, au participat ca invitaţi de onoare la slujba de Paşte de la Vatican, unde au stat lângă George Schultz (important om politic american, bineînţeles şi el este membru al C.R.E., al Clubului Bohemian şi al Corporaţiei Bechtel- toate acestea au legături strânse cu “Cavalerii de la Malta”) şi soţia acestuia. În limbaj diplomatic, această atitudine era interpretată ca aprobare a activităţii lui.
Vaticanul a fost de-a lungul timpului un alt punct-cheie pe care francmasonii au urmărit să-l folosească pentru a instaura Noua Ordine Mondială. Francmasoneria s-a infiltrat în Vatican, pentru a putea manipula opinia publică  mondială, folosindu-se de puterea religioasă şi influenţa politică pe care o are Papa.
La început, această acţiune a lor nu a avut succes deoarece în 1738 Papa Clement al XII-lea a emis un ordin papal care spunea că orice catolic care va deveni mason va fi excomunicat – o pedeapsă extrem de serioasă, dar care se impunea având în vedere pericolul pe care îl reprezintă masoneria.  De asemenea, în 1884, Papa Leon al XIII-lea a emis o proclamaţie în care se afirma că Masoneria este una dintre societăţile secrete care încearcă să “stabilească regatul lui Satan pe pământ”.
În cele din urmă Francmasonii au reuşit în acţiunea lor diabolică de a-şi propaga propriile scopuri prin intermediul Papei. Cea mai bună dovadă a infiltrării masoneriei la Vatican este faptul că pe 27 noiembrie 1983, Papa a retractat toate interdicţiile împotriva Francmasoneriei şi a permis catolicilor, după câteva sute de ani, să devină din nou membri ai societăţilor secrete masonice, fără să se teamă că vor fi excomunicaţi.  “Iluminaţii” şi-au atins astfel scopul, reuşind să-şi pună omul lor la cârma Bisericii Catolice.
În cartea sa “Crucea frântă”, Piers Compton urmăreşte procesul de infiltrare a “Iluminaţilor” în Biserica Catolică. El afirmă în cartea sa că Papa Ioan al XXIII-lea avea încrustat pe crucea personală ochiul “atotvăzător” introdus într-un triunghi, ceea ce arată apartenenţa sa la Francmasonerie. Ochiul “atotvăzător” din interiorul triunghiului este folosit de francmasoni pentru a-l reprezenta pe Lucifer (numit de către masoni “Marele Arhitect”) ca simbol al “înţelepciunii”. Acest simbol a fost folosit de Papalitate ca sigiliu la “Congresul Împărtăşaniei” de la Philadelphia din 1976 şi pe timbrul emis de  Vatican în 1978. În Marele Sigiliu al Statelor Unite se poate vedea acelaşi simbol al piramidei.
Odată cu infiltrarea la Vatican, francmasonii au urmărit să se folosească de influenţa papalităţii asupra occidentului pentru a induce maselor ideea Noii Ordini Mondiale. Pentru aceasta, Vaticanul, influenţat de francmasonerie, a înfiinţat “Centrul pentru rugăciune şi studiul păcii” în New Jersey, Springlake, într-o reşedinţă de vis,      cu privelişte spre ocean, situată pe bulevardul Ocean, la numărul 1711. Centrul a fost infiinţat ca parte a programului de “pace” al Papei, care va uni (mai bine zis va domina) lumea. Centrul avea două roluri:
(1) educarea catolicilor şi a copiilor acestora, în spiritul acceptării Noii Ordini Mondiale;
(2) preîntâmpinarea rezistenţei faţă de Noua Ordine Mondială şi efectuarea unor studii pentru descoperirea de soluţii paşnice de rezolvare a viitoarelor probleme care ar putea pune în pericol “pacea” mondială.
Reşedinţa “Centrului pentru rugăciune şi studiul păcii” a fost donată Arhidiocezei New York-ului de către Elmer Bobst, multimilionar şi preşedinte al companiei “Warner Lambert”. Richard Nixon era un musafir frecvent în acel loc. Directorii Centrului erau Kurt Waldheim, ex-Secretar General al Naţiunilor Unite şi fost criminal nazist de război, Cyrus Vance, ex-Secretar de Stat în timpul administraţiei Carter şi membru al C.R.E.(Consiliul pentru Relaţii Externe al SUA) şi al Comisiei Trilaterale, Clare Booth Luce, o femeie din ordinul  Cavalerilor de Malta, J.Peter Grace, de la compania W.R. Grace, şeful filierei din Statele Unite a “Cavalerilor de la Malta”.
În cazul în care mai aveţi încă îndoieli în ceea ce priveşte faptul că Vaticanul este subordonat francmasoneriei, vă prezentăm şi trecutul personajului principal de la Vatican – Papa. La începutul anilor ’40, compania I.G. Farben Chemical a angajat un agent comercial polonez care se ocupa cu furnizarea substanţelor toxice  pe care le utilizau naziştii în timpul războiului. După război, agentul de vânzări, temându-se pentru viaţa lui (deoarece a fost colaborator al naziştilor), a intrat în rândurile Bisericii Catolice pentru a se salva, iar mai apoi a fost chiar hirotonisit în 1946. Unul dintre cei mai buni prieteni ai acelui agent a fost dr. Wolf  Szmuness, cel care a condus campania de vaccinare împotriva hepatitei B din perioadele noiembrie ’78 – octombrie ’79 şi martie ’80 – octombrie ’81, iniţiată de Centrul de Control al Bolilor Infecţioase, în oraşele New York, San Francisco şi alte patru oraşe americane. Scopul acestei campanii a fost lansarea flagelului SIDA asupra poporului american.
În 1958, agentul de vânzări despre care am amintit era cel mai tânăr episcop polonez. La doar 30 de zile de la numire, Papa Ioan Paul I a fost asasinat şi fostul colaborator al naziştilor a devenit Papa Ioan Paul al II-lea. La 27 noiembrie 1983, Papa Ioan Paul al II-lea a anulat anatema emisă de Biserica Catolică împotriva Francmasoneriei, permitând astfel catolicilor să devină francmasoni, fără teama de a fi excomunicaţi.
Analizând evenimentele politice ale anului 1990 (destrămarea blocului ţărilor comuniste din estul Europei şi reîmpărţirea sferelor de influenţă politică în zonă, creşterea influenţei pe plan mondial a SUA, propagarea prin intermediul Vaticanului a ideilor Francmasoneriei) se poate deduce că aceasta a fost perioada cea mai bună pentru liderii mondiali: ex-şeful Poliţiei Secrete Sovietice, Mihail Gorbaciov, ex-şeful CIA, George Bush, ex-nazistul Papa Ioan Paul al II-lea, uniţi cu toţii într-o alianţă care nu are nimic sfânt, în scopul creării Noii Ordini Mondiale.
O altă conexiune între Vatican şi Francmasoneria mondială este “Grupul Bilderberg”, organizat în 1952 şi numit astfel după hotelul în care a avut loc prima lor întâlnire secretă, în 1954; omul care a organizat “Grupul Bilderberg”, prinţul Bernhard de Olanda, are drept de veto faţă de alegerile papale ale Vaticanului. Pretextul folosit de prinţul Bernhard pentru a avea această putere de veto este acela că familia lui (Habsburg) descinde din împăraţii romani. Prinţul Bernhard este şi liderul “Familiilor Negre” (o altă grupare francmasonică, formată din cele mai bogate 300 de familii ale lumii) şi se pretinde a fi descendent din Casa lui David, ceea ce înseamnă că poate afirma că este rudă cu Iisus. Prinţul Bernhard, cu ajutorul CIA, a adus organizaţia francmasonică “Iluminaţii” în faţa publicului, sub denumirea de “Grupul Bilderberg”.
”Grupul Bilderberg” este constituit din cei mai puternici industriaşi, oameni de stat, bancheri şi intelectuali, care se întâlnesc în cadrul unei conferinţe pentru a discuta despre “afacerile” mondiale. Aceste întâlniri cu caracter informativ,  reprezintă ocazia liderilor internaţionali de a se întâlni şi de a pune la cale afaceri importante, care au un caracter secret. Biroul principal se află în Elveţia, singura ţară europeană care nu a fost invadată şi bombardată niciodată în timpul primului şi celui de-al doilea război mondial. Elveţia este locul unde se află concentrată puterea mondială. Ţelul “Grupului Bilderberg” este o lume unică cu un guvern  totalitarist şi un sistem economic centralizat.
Nucleul organizaţiei “Grupul Bilderberg” este reprezentat de trei comitete, fiecare format din treisprezece membri. Astfel inima Grupului Bilderberg este constituită din 39 de membri. Cele trei comitete sunt alcătuite exclusiv din membrii selectaţi din toate organizaţiile francmasonice. Acest comitet îşi are sediile în Elveţia şi hotărăşte cine este invitat la conferinţa anuală şi ce fel de politici şi planuri vor fi discutate. Fiecare propunere sau plan care a fost discutat în cadrul conferinţelor anuale ale “Grupului Bilderberg” au fost puse în practică în perioade de maximum doi ani. “Grupul Bilderberg” direcţionează “războiul silenţios” (informaţional) care a fost declanşat pentru a instaura Noua Ordine Mondială.
Cel puţin o dată pe an, poate chiar de mai multe ori, două submarine nucleare se întâlnesc pe o bază construită sub calota polară de gheaţă. Acolo reprezentanţii Uniunii Sovietice se întâlnesc cu Comitetul politic al “Grupului Bilderberg”. Ruşii primesc scenariul pentru viitoarele mişcări. Problemele de pe agenda de zi includ eforturile combinate de a finaliza programul spaţial secret de guvernare, Alternativa 3 (există anumite fotografii ale NASA, în care se văd clar imaginile bazei lunare din craterul Copernicus). Această metodă de întâlnire este unicul mod de a păstra secretul, departe de interceptări şi microfoane.
Un program documentar al televiziunii BBC, numit “Raport Ştiinţific” a dezvăluit aceste fapte,  dar peste nici două zile, postul a dezminţit veridicitatea faptelor prezentate. Dezminţirea conţinea afirmaţia că reportajul a fost ficţiune. “Raport Ştiinţific” este un program documentar extrem de respectat în Marea Britanie. Niciodată, în întreaga existenţă a acestui post, nu a existat vreun alt caz de dezminţire. Înainte de a apare pe post, fiecare subiect este analizat în parte şi explorat în cele mai mici amănunte.
Informaţiile prezentate în acest material urmăresc să avertizeze oamenii de pericolul reprezentat de Francmasoneria mondială, prezentând conexiuni între fapte aparent disparate, punând într-o altă lumină (cea reală) situaţia critică prin care trece lumea acum.

Articole Preluate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu