Reclama1

marți, 5 august 2014

Principalele structuri de informatii ale Israelului: Mossad, Va’adat, Shin Beth, Tzahal (contrainformatii militare)

Principalele structuri de informatii ale Israelului: Mossad, Va’adat, Shin Beth, Tzahal (contrainformatii militare)


8

Codurile secrete folosite de agentii Mossad
CIA: coduri secrete, operatiuni militare

MOSSAD

Mossad


Legat de Romania, va putem spune urmatoarele lucruri:        
1. O parte dintre trupele lor speciale se atreneaza cot la cot cu baietii de la “Antitero” SRI. Odata pe an, undeva in luna iunie, trupele “Antitero” ale SRI-ului merg pentru atrenamente in Israel.
2. Stiti destul de bine, nu este un mister pentru nimeni, ca 70% din serviciile secrete ale Romaniei sunt controlate de CIA si Mossad. Puteti observa cazul masonului George Cristian Maior, nasul lui Victor Ponta si directorul SRI-ului: una dintre cele mai teribile slugi controlate de Mossad.
3. Mossadul, prin interpusi, controleza in tara noastra afaceri de sute de milioane de euro: presa, centre comerciale, casionuri, hoteluri, etc. Cu ajutorul serviciilor secrete romanesti, si-n special partilor tradatoare ale SRI-ului, au reusit sa puna mana pe mai mult de jumatate din centrul Bucurestiului: au cumparat sute de apartamente si cladiri.  Pentru acest lucru au fost trimise catre serviciile secrete romanesti spagi de ordinul milioanelor de euro…
4. Sunt impartiti in opt departamente:
- Departamentul Planificare si Coordonare
- Departamentul Colectare Informatii
Departamentul Actiuni Politice (aici intra si Romania)
- Departamentul Finantare, Recrutare, Logistica si Securitate Interna
- Departamentul Atrenamente ( Serviciul Roman de Informatii prin “Antitero”)
- Departamentul Cercetare si Domenii Neconventionale
- Departamentul Operatii Tactice (de la atentate pana la asasinate)
- Departamentul Tehnologie, Dezvoltare Interna (de la bombe biologice pana la un anumit gen de arme). Schema departamentului o aveti in fotografie…

19

Activitati


1. In extern au 4.300 de ofiteri care coordoneza vaste retele: trafic de droguri, prostitutie, santaj, camatarie, banci, dezvoltare de tehnologie proprie, atentate, recrutare, etc.
2. Din anul 2010, Mossadul si-au pus la punct o tehnica de recrutare gen “cartite”: recruteza prin trei surse. Discutam despre spionajul international si nu colonia Romania, la noi in tara sionistii isi cumpara generalii de informatii pe cateva sute de mii de euro: in mod sigur sunt cei mai ieftini de pe planeta.Romania are asemenea structuri de informatii, dar ele nu se numesc SRI si SIE!
Ce inseamna prin trei surse:
a. Prima data se recruteza omul cel mai putin important din schema, dar care are legatura cu sursa principala.
b. Se recruteza si cel de-al doilea om care este in legtura cu primul, dar fara sa stie unul de celalalt. La un moment dat, cand ofiterul Mossad considera ca se apropie de finalul misiunii, leaga cele doua surse intre ele printr-un “false flag”: unul stie ca lucreza pentru CIA, celalalt pentru FSB. Se merge pe metoda excluderii reciproce si totul se bazeaza pe manipularea si dezinformare cu care a fost servita fiecare sursa in parte. 
c. Cele doua surse, pana la momentul zero, colecteza informatii despre tinta principala si incearca sa-l atraga pe pista oferita de agentul Mossad: catre CIA sau FSB. Lucrul cel mai important: nimeni sa nu banuie ca este o operatiune Mossad. Cand sursa zero a fost prinsa in una dintre cele doua capcane, mossadistul iese la lumina si se prezinta ca ofiter de legatura CIA sau FSB.
d. Chestii elementare si de retinut: esti de partea americanilor – toata lumea trebuie sa te vada ca cel mai infocat sustinator al Rusiei, esti de partea Rusiei – toata lumea trebuie sa te considere cel mai americanizat om in viata, esti de partea Mossadului – toata lumea trebuie sa te vada ca cel mai al dracului nazist de pe pamant. Regulile de aur nu se schimba niciodata: nimeni nu trebuie sa stie unde ajung informatiile si ce retea sta cu adevarat in spatele agentului.

Obiective 


1. Cea mai mare tinta a Mossadului a fost din totdeauna o singura tara: Statele Unite! Cei mai multi ofiteri Mossad ii gasesti in Statele Unite: in ultimii ani au furat tone de informatii de la americani. Lasati la o parte ce vedeti in fiecare zi la televizor, in spatele usilor inchise, pentru ca altele sunt regulile jocului: “Chiar daca imi este aliat eu trebuie sa imi fac meseria si sa vad ce ascunde”. CIA-ul, in 2009, si-au trimis o parte din arhiva in Europa de teama Mossadului. In 2012, un virus de tip “fake data-base”, distruge cam 30% din operatiuniile CIA desfasurate pe intreaga planeta. Le gasesti planurile de lupta, intuiesti ce au de gand sa faca, si le prezinti sub o anumita forma publicului larg:operatiunea a fost distrusa.
Americanii, ca sa nu piarda vremea aiurea, au inceput sa finanteze mariile miscari fundamentaliste islamice si sa le tina cat mai aproape de Israel: “Furati informatii de la noi, va punem musulmanii in cap”. Ne strangem in brate, ne pupam frumos pe obraz, zambim la presa, dar cand s-a terminat show-ul fiecare gandeste: “Sa vezi ce te rup in doua…”.
2. Controlul asupra statelor arabe si-n principal a Yemenului. Niciodata nu ati auzit de la cineva sa va spuna cat de important este Yemenul pentru Israel: este un drum stravechi care leaga cele mai importante tari arabe din zona. Cine controleza zona respectiva, are acces pe anumite directii, isi poate trimite spionii tot timpul la cules de informatii. 
Agentii informativi trebuiesc protejati cat mai bine, pregatirea lor dureza si 15 ani, si nu le poti risca viata in misiuni fara sansa de reusita in proportie de 70%.
3. Recrutarea oamenilor din zona politica, militara, culturala. Prin cultural intelegem niste mizerii ca Adrian Cioroianu, fostul ministru de Externe al Romaniei, care pentru cateva mii de euro deschide gura fix cum vor operativii mossadisti. Aici luam in calcul si industria Holocaustului care in fiecare an se cifreza undeva la 12 miliarde de dolari. Este perfect daca iti gasesti cat mai multe cantitati neglijabile ca Cioroiuanu si altii ca el: ei tipa ce trebuie, tu iti desfasori operatiunea.
4. Monitorizarea propagandei anti-sioniste si metodele clasice de intimidare: antisemitismul si holocaustul. Noua ne-au transmis ca ne impusca in Romania sau ne aresteaza cu ajutorul SRI-ului.
5. Sprijinirea grupurilor moderate din zona araba si manipularea lor in privinta cauzei palestiniene.
6. Controlul asupra continentului african: diamante (minele sunt detinute in proportie de 80% de sionisti), mirodenii, petrol, aur, etc.

34

Orasul belgian Antwerp, Anvers cum ii spun vorbitorii de limba franceza din Belgia, a fost locul unei actiuni de succes a serviciilor secrete ale Romaniei: ai nostri au reusit sa fure o mare parte din tehnologia folosita pentru prelucrarea diamantelorIn orasul respectiv industria diamantelor este detinuta in proportie de 100% de sionisti. 
Operatiune de succes a Mossadului: diamantele fusesera asigurate pentru suma de 370 de milioane de dolari la o societate paravan din Statele Unite (in acte apare altceva).
7. Asigurarea banilor, celebra zeciuiala, sionistilor aflati in afara Israelului. Mossadul isi alege omul, ii pune la dispozitie un anumit capital, dupa care ii asigura succesul in afaceri. Este necesar sa mai vorbim de Romania?
8. False flag-uri in zonele europene: mentinerea populatiei civile sub teroarea antisemitismului si holocaustului. In Statele Unite, procedeza la un alt mod:“America nu este cu adevarat libera si antisemitismul este in floare”. 
Svastica pe sinagoga (New York)
9. Infiltrarea in randurile miscarilor radicale arabe si preluarea controlului din interior si acum trebuie sa ne aducem aminte de “celebrul” colonel Shamintz: timp de sase ani de zile s-a prezentat ca un batran dervis plin de “bube”, a tinut sub observatie unele dintre cele mai redutabile unitati militare apartinand serviciilor secrete ale unui anumit stat arab, iar la momentul zero, invazia Israelului, le-a pus la dispozitie tot ce stia. Colonelul Shamintz a brevetat celebra “buba rosie”, dar nu va spunem despre ce este vorba pentru ca cersetoria este in floare in Romania si de curand a devenit legala!!
10. Mana Mossadului se vede si spun asa: “Te uita pana si Dumnezeu, dar Mossadul te tine minte”. Sunt autorii celor mai oribile atentate teroriste de pe planeta.
11. Nu vrem sa ne intindem foarte mult si va spunem ca pe parte economica sunt peste tot: cam tot ce reprezinta industrie. Ofiterii sunt de la cercetatori stintifici pana la ingineri si profesori. Cam 90% dintre ei nu precizeaza niciodata apartenenta la statul Israel, stiu sa se controleze foarte bine atunci cand sunt plantati undeva. 

3


Va’adat


Ati auzit de Mossad, Tzahal (Armata), dar foarte putin sau niciodata de Va’adat. Sa lamurim cateva lucruri:
1. Fiecare serviciu secret se imparte in mai multe structuri. Dumneavoastra traiti cu impresia ca exista un sigur SRI, dar in realitate sunt peste 10 (nu va putem spune numarul din motive evidente). Fiecare mica celula, in cazuri bine stabilite de niste regulamente militare, functioneza independent pana la punct, dar tot de SRI apartine. In felul acesta se organizeaza si se structureaza protectia informativa atat de necesara in ziua noastra. Nici macar directorul SRI-ului nu primeste informatii despre anumite zone. 
2. Va’adat reprezinta instanta suprema a serviciilor secrete israeliene: un fel de consiliu al batranilor care coordoneaza tot ce se intampla la nivel de structuri informative. Va’adat se compune din:
a. Directorul Mossadului
b. Directorul Informatiilor Militare (cum este DGIA-ul in Romania)
c. Directorul Shin Beth
d,. Directorul Serviciilor Interne ale Politiei (cum este DIPI la noi)
e. Directorul de pe zona informativa din cadrul Ministerului de Externe (spionii acceptati)
f. Ofiteri sub acoperire, militari de pe o anumita zona, cand este cazul un numar redus de politicieni care odata in viata au avut legatura cu serviciile de informatii.
g. Patru generali, cunoscuti doar de doi oameni din  Va’adat, care traseaza in proportie de 90% obiectivele serviciilor de informatii israeliene. 

346

Shin Beth


Schema de organizarea a Shin Beth o aveti in fotografie. Shin Beth reprezinta contrainformatiile/protectie interna si ne vom opri asupra structurii interioare:
1. La conducere se afla un general, secondat de trei ofiteri superiori.
2. Li se permit arestari pe termen nelimitat si interogatorii dupa metode proprii (nu va spunem despre ce este vorba pentru binele dumneavoastra).
3. Evalueaza informatiile venite de pe zona araba si americana si la sfarsit, forma informatie verificata, le transmit mai departe catre serviciile care sunt in masura sa actioneze pe zona respectiva.
4. Se implica atunci cand sunt ample manifestatii de protest in zona Fasiei Gaza.
5. Au cam 1.700 de ofiteri si cei mai multi dintre ei sunt crescuti in interior de la varsta de 14 ani.
6. Protectia demnitarilor sionisti.
7. Divizia Speciala de Investigatii are ca rol evaluarea principalilor spioni aflati pe teritoriul statului sionist.
8. Au sapte departamente de baza dupa cum urmeza: Zona Araba, Zona Non-Araba (aici intra si recrutarea romanilor), Protectie Interna, Suport logistic si uman pentru operatiuni speciale pe zona araba, Tehnologie IT, Consiliul Legal si Corpul de Control (verificarea periodica a ofiterilor din interior).

20


Tzahal (contrainformatii militare)


1. Patru departamente principale:


- Departamentul Productie
- Departamentul Inteligenta Umana (Surse non-militare)
- Departamentul Relatii Externe
- Departamentul Protectie Interna, Control, Cenuzra Militara, Verificare Surse Interne


Departamentul Productie



- Pregatire militara pentru anumiti ofiteri Mossad
- Buletine informative zilnice pentru anumiti lideri politic (unii dintre ei fiind    ofiteri sub acoperire)
- Pregatire militara pentru o parte din ofiterii care asigura perimetrul interior    din cadrul ambasadelor sioniste
- 150 de ofiteri analisti pe zona interna, Orientul Apropiat si Mijlociu.              Departamentul numar in total 3.100 de ofiteri.


Sunt impartiti in urmatoarele subdiviziuni:


- Regional: evalueaza informatiile venite de pe zona araba. Regionalul este    impartit si el in trei celule: Est, Vest, Sud.
- Divizia Tehnica: mententa pentru aparatura ultraperormanta
- Divizia Documente: impartirea dosarelor clasificate ca fiind ultrasecrete


Departamentul Inteligenta Umana



- Recrutarea de pe zona araba si palestiniana (cadre militare).
- Operatiuni psihologice desfasurate in timpul conflictelor din zona araba.
- Pregatirea ofiterilor pe anumite zone foarte sensibile: spionaj telepatic si kyno-cercetare (zone ca cea din Muntii Bucegi).
- Laboratoare bio&cyber-intelligence.
- Retele hack.


11

Ministerul de Interne


Nu au atributii foarte speciale, dar sunt deosebit de brutali cu non-khazarii si sunt aproximativ 9.500 de cadre (zona informativa). Ii mai ajuta pe cei de la Shin Beth in anchete si cateodata, atunci cand este ordin de sus, aresteaza la comanda si fabrica probe pentru dosarul respectiv.

1


Locatii folosite in Statele Unite de Mossad


The World Trade Center, Manhattan, NY
The Doric, 100 Manhattan Ave., Union City, NJ (Sec B5)
Urban Moving System Warehouse, 3 18th St., Weehawken, NJ (Sec B4)
CI Van Stop, Route 3 just East of NJ Turnpike, East Rutherford, NJ (Sec A)
Urban Moving System Bayonnne Warehouse, 73-75 Gould St., Bayonne, NJ (Sec B4)
Liberty Park Marine Terminal, Jersey City, NJ (Sec B4)
Dominic Suter Residence 1, 312 Pavonia Ave, Jersey City, NJ Residence (Sec B8)
Moishes Moving Office/Warehouse, 227 Coles St., Jersey City, NJ (Sec B7)
Moishes Moving Brooklyn, 32 Grand Ave, Brooklyn, NY (Sec B7 & B8)
White Glove Moving 1, 930 Newark Ave., Jersey City, NJ (Sec B7)
White Glove Moving 2, 235 West 1st St., Jersey City, NJ (Sec B7) – Not on map, just south Map 1
Classic International Movers, No Address Provided, Ridgefield, NJ (Sec B7)
Newark Airport, Newark, NJ (Sec B8) – Not on map, slightly west of Map 1
Port Jersey, Bayonne, NJ (Sec B4)
Red Hook Port, Brooklyn, NJ (Sec B8 & B10)


2

Port Elizabeth, Elizabeth, NJ (Sec B8) – Not on map, slightly west of Map 1
4G Truck Rental, 395 Kent Ave., Brooklyn, NY (Sec B8)
CI Sivan Kurzberg & possibly 3 other CI’s,100 Lawrence St, Brooklyn, NY (Police Reports)
CI Omer Marmari residence, 509 West 212th St., Manhattan, NY (Police Reports)
IAS Meirav Balhams residence, 354 Paterson Plank Rd., Jersey City, NJ (Sec B8)
IAS Michael Gal, 22 Palisades Terrace, Edgewater, NJ (Sec B8)
Amdocs Office, Harborside Financial Center Plaza #5, Jersey City, NJ (Sec B8)
HJ Hani Hanjour & Nawaf Hazmi Mailbox Etc., 96 Linwood Plaza, Fort Lee, NJ (Sec B8)
Dominik Suter Residence 2, 28 Harlow Crescent Rd., Fair Lawn, NJ (Sec B8)
Paterson Cell, 486 Union Ave., Paterson, NJ (Sec B8)
Nice Systems, 301 Rt-17, Rutherford, NJ (Sec B8)
Wayne Inn, 553 Route 23, Wayne, NJ (Sec B8)
CI Shop Rite Food Card, 220 W. Passaic St., Rochelle Park, NJ (Sec B8)
Jade East Motel, 410 US Highway 46, South Hackensack, NJ (Sec B8)
Royal Park Hotel, 46 Stone Ave., Elmwood Park, NJ (Sec B8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu