Reclama1

vineri, 1 august 2014

Despre "chemtrails" - Dârele Mortii !

Despre "chemtrails" - Dârele Mortii 




Până acum toată lumea a fost martora a dârelor "dungile albe de pe cer", care se întind de la orizont la orizont, si în cele din urmă  devenind cerul într-o ceață de nepătruns. Nu mai putem ignora faptul că pe cerul noastru suntem puternic poluati cu:  aluminiu, bariu, plumb, arsenic, crom, cadmiu, seleniu, și de argint. Toate acestea atribuie o serie de probleme de sănătate:  efecte neurologice, deteriorarea inimii, probleme de vedere, eșecuri de reproducere, deteriorarea sistemului imunitar, tulburari gastro-intestinale, renale deteriorate, ficat deteriorat, probleme hormonale, și mai mult. 

Adevărul este că guvernul pulverizeaza chemtrails, în speranța de reducere populația. Este cunoscut ca se folosesc agenți de testare biologică asupra populației; toate în timp ce se pretinde că nu sunt nimic mai mult decât simpli vapori. 




In videoclipul de mai jos, este prezentată Rosalind Peterson, președintele Coaliției de Apărare Agricultură. In aceasta, ea a abordat in fata Națiunilor Unite tema chemtrails, geoingineria, și modificarea vremii (HAARP). 

Pentru cei sceptici, ii asigur c
ă după ce vor viziona acest video, isi vor schimba opinia: 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu