Reclama1

miercuri, 17 decembrie 2014

Autonomia Transilvania impusă de George Soros

Autonomia Transilvania impusă de George Soros


LOVITURA DE STAT IMPOTRIVA ROMANIEI A INTRAT IN FAZA FINALA

Acesta este conflictul interetnic pregatit mai de mult prin care Traian Basescu sa poata sa-si prelungeasca sederea la Cotroceni. Octombrie Negru de anul trecut trebuia sa aiba loc pe 16 octombrie anul acesta cu ocazia turului doi al alegerilor prezidentiale, prin lovitura de stat pregatita de Traian Basescu in cardasie cu stapanii lui din exterior. Obraznicul,tupeist primar al orasului Sfantu Gheorghe este doar unul din aceia care baga batul prin gard ca sa intarate cainii.

Sa ne oprim la porumbelul care i-a zburat din gura lui spurcata si anume: 


,,Daca seful prefectului adica primul ministru Victor Ponta nu-si domoleste prefectul, o sa aiba si in tinutul Secuiesc varsare de sange ca la Targu Mures in Martie 1990!!?” 

Hopaaa. Cretinul acesta recunoaste faptul ca ceea ce a fost la Targu Mures in martie 1990 nu a fost organizat de catre romani , ci de ei de unguri, conform planurilor stabilite la Conferinta de la Budapesta din 14-17 iunie 1989 unde s-a stabilit cum sa fie rasturnat de la putere Nicolae Ceausescu si apoi cum sa fie impartite Romania intre participanti.

La Conferinta de la Budapesta ale carei figuri centrale au fost agentul serviciilor de spionaj unguresti Laszlo Tokes si ex-regele Miha I al Romaniei . Ex-regele Mihai a fost varf de lance a romanilor din exil; in frunte cu sefii partidelor istorice PNL si PNT Radu Campeanu si Ion Ratiu. Un artizan al actiunilor antiromanesti a fost si este evreul kazar ungur George Soros.

Aceasta bestie George Soroș umana bantuit de o ura viscerala impotriva poporului roman a fost si este nu numai initiatorul,coordonatorul, dar este si principalul finantator al multor actiuni antiromanesti pe plan intern si extern. Una din aceste actiuni de mare anvergura este si aceea de,,CREAREA STATULUI MULTINATIONAL TRANSILVANIA”,in 7 puncte, La punctul sase al acestui plan se prevede: Declansarea unui conflict armat interetnic de mari proportii si obtinerea unui mare numar de morti de origine maghiara sau secuiasca.care in opinia publica internationala sunt luati drept unguri’ Iar la punctul sapte se prevede: Reactia energica si pretentiile Ungariei ,,vor obliga” Marile Puteri si organizatiile internationale (NATO ,ONU, UE etc.) sa intervina pentru calmarea situatiei si organizarea, sub control international, a unui referandum transilvan, in vedera construirii statului independent mutinational Transilvania.

Geoge Soros tine foarte mult la realizarea acestui plan fiind creatorul si initiatorul CIUMEI PORTOCALII in Romania,Ucraina si Azerbaijean. Este dusmanul de moarte al lui Vladimir Putin si tine mortis ca NATO sa declanseze un al treilea razboi mondial prin atacarea Rusiei sau escaladarea comflictului Rusia-Ucraina. Asfel Romania ca tara membra NATO de contact,poate deveni un teatru de razboi. Spre deosebire de Traian Basescu care este adeptul acordarii Ucrainei armament letal supraperformant,premierul Victor Ponta doreste sa dea Ucrainei ,curent electric, gaze, asistenta medicala celor raniti in conflictul cu Rusia.si multe altele. Intalnirea premierilor Romaniei, Ucrainei si Republicii Moldova este o dovada clara pentru dezamorsarea conflictelor armate in aceasta zona fapt care nu convine lui George Soros,SUA si NATO care vor escaladarea conflictului. Dupa cum stiti a avut in vazul tuturor intalnirea particulara la Bucuresti la palatul Cotroceni o intalnire privata intre Traian Basescu si premierul Ungariei Victor Orban.

Ce s-a discutat atunci ,cel putin serviciile secrete pro-bassiste trebuie sa stie. Probabil stie si premierul . Desigur ca sustinerea masiva a lui Klaus Iohannes financiar si logistic de catre SUA ,,popularii” din Consiliul Europei si mafiile nationale si transnationale in turul doi al alegerilor prezidentiale din Romania. Toate acestea sunt o dovada clara in aceasta privinta. Refacerea acum a ceea ce se numea dupa Rascoala de la Bobalna a UNIO TRIUM NATIONUM intre sasii fascistii in frunte cu Klaus Iohannis ungurii iredentist ai lui Laszlo Tokes si sasii din Partid Popular Maghiar din care face parte si acest exaltat de primar secui iredentist al orasului Sfantul Gheorghe. Acestei aliante antiromanesti careia i s-au alaturat si Traian Basescu si BASSISTII lui portocalii adunati in alianta PNL si PDL care au fuzionat. Acum ,l-i s-a alaturat pe fata si agentura ungureasca de spionaj UDMR care s-a hotarat sa iasa de la guvernare, dupa ce unul din ministrii sai, cel al culturii a depus juramantul pentru a face parte din guvernul Ponta. Cum au anuntat iesirea de la guvernare, liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat la aceeaisi intalnire de la Targu Mures ca vrea teritoriile lor ale ungurilor din Ardeal inapoi.!? Care teritorii?

Asa ca totul este pregatit pentru un conflict sangeros interetnic.in Ardeal .,Conflict atat de dorit de catre Traian Basescu care sa inceapa pana Klaus Iohannes sa depuna juramantul. Aceasta pentru ca pe 16 octombrie 2014 in acest OCTOMBRIE NEGRU al aliantei antiromanesti iredentist-fasciste premierul nu a fost dat jos de la putere.asa cum stabilisera si cum spunea printre alti si Klaus Iohannis intr-un interviu inaite de turul doi si de alti potrocalii bassisti printre care si abjectul tradator Petre Roman Neuelandrer care a declarat la Antena 3 ca Victor Ponta trebuia musai sa demisioneze imediat ce s-au anuntat rezultatul votului dupa tutrul doi, nu sa plece in Dubai.

Poate tocmai de aceea a plecat,din tara ca sa nu demisioneze asa cum i se ordonase de la Inalta Poarta si cum era conceput planul. Si convulsiile care au loc in PSD sunt provocate de catre cartitele bassiste din PSD la ordinul sefului de la Cotroceni. Greu, foarte greu pentru premier care este lovit din toate partile. Saptamana aceasta va fi cea mai grea pentru premierul Victor Ponta pentru ca va trebui sa dejoace planurile lui Traian Basescu si ale ungurilor de a declansa un conflict interetnic devastator pentru Romania. Si noi nu numai ca nu-l ajutam cu nimic pe premier, dar mai dam si cu pietre-n el.

Zau ca ne meritam soarta. Va rog sa analizati cele prezentate aici care este rezultatul unor dezbateri in cadrul Forumului Social Roman in urma informatiilor pe care le detinem Consideram ca este de datoria noastra sa tragem acest serios semnal de alarma asupra pericolelor evidente in ce ne pot lovi acum de sarbatorile de Craciun.

Totul depinde de abilitatea de bun diplomat si bun conducator a premierului Victor Ponta pentru a dezamorsa situatia, ca sa avem sarbatori linistite asa cum a facut si anul trecut cand PARSIVEL si BACHUS. Cotroceneanul, vroiau sa ne faca tandari sarbatorile de iarna. Acum iar trebuie sa-l imploram pe Dumnezeu sa ne ajute ca noi nu miscam un deget ca sa ne ajutam singuri. Presa pro romaneasca atat cat mai avem, ar putea sa faca mai mult pentru neam si tara.

Sursa : Marian.Antonescu

Agitatori de profesie sunt defapt ONG-iștii lui George Soros



Agitatori de profesie: Sabin Gherman.

Conform teoriilor ghermaniste, oltenii, moldovenii, dobrogenii şi bucureştenii (numiţi zeflemitor „mitici”) sunt nişte români inferiori celor din Ardeal şi Banat, fiindcă nu au avut cinstea să se „civilizeze” sub cizma austro-ungară şi nici onoarea să slugărească ungurilor care-i umileau şi persecutau pe românii transilvăneni. Dacă străbunii tăi nu ai fost umiliţi sau de-a dreptul omorâţi de jandarmii unguri cu pană de cocoş la pălărie, înseamnă că nu exişti sau nu eşti suficient de civilizat, adică îndobitocit, mai pe şleau! Aşa că nu ţi-ai câştigat dreptul să stai în genunchi lângă masa urmaşilor grofilor şi să le mănânci firimiturile din palmă, aşa cum face sabinul cel sfătos!

Ciudat este că acest Sabin Gherman a făcut facultatea taman la Craiova, în capitala Olteniei, ceea ce denotă că ori nu a fost în totalitatea facultăţilor mintale, conform teoriilor lui despre înapoiaţii de acolo sau nu a fost suficient de isteţ ca să-şi facă studiile superioare în Ardealul pe care-l ridică acum ostentativ în slăvi! Ei, care-i cauza, măi Sabine, fost-ai bolând sau doar ghibol? Asta aşa, ca să vorbesc pe limba lui, de la televizor şi de pe Facebook, fiindcă omuleţul se screme să vorbească „ardeleneşte”, adică un soi de limbă regional-arhaică, forţată şi resuscitată de Sabinuţ, pe care nu o mai vorbesc nici bătrânii din cele mai izolate cătune transilvănene! Este exact ca olteanul proaspăt sosit de la Craiova, care salută lumea pe străzile din Cluj cu „servus”, ca să pară localnic! O mică mostră din exprimarea g(h)ermanului:

 „De-aia c-or zâs ăştia că suntem musai stat unitar şi tre’ să rabdăm tăţ’”

Sabin Gherman şi alţi mercenari încearcă să convingă poporul că nu există România şi nici românii, ci doar ardeleni, bănăţeni, olteni, moldoveni, etc. Cu asta se ocupă individul acesta, cât este ziua de lungă: blamează Romania, aruncă cu noroi în istorie, ne batjocoreşte morţii căzuţi la datorie pentru unificarea tuturor românilor şi manipulează omul simplu din Transilvania, inducându-i ideea că ardeleanul este harnic, bun şi drept, iar ceilalţi români sunt leneşi, răi şi corupţi! Toţi ticăloşii fac politică la Bucureşti în detrimentul Transilvaniei, aşa zbiară g(h)ermanul din toţi bojocii! Până şi de aici se vede reaua-intenţie, deoarece în Parlament sunt şi o grămadă de ardeleni, care nu s-au dovedit cu nimic mai buni decât ceilalţi politicieni, unii dintre ei fiind condamnaţi definitiv la închisoare sau cercetaţi pentru acte de corupţie! Însă solidaritatea poporului român, în întregul său, nu este observată de coada de topor! Gherman, de exemplu, nu spune că în apărarea Roşiei Montane din Transilvania cele mai mari proteste au avut loc chiar la Bucureşti, în capitala hulită de el, „miticii” sărind în sprijinul fraţilor ardeleni! Iniţial, Sabin Gherman milita intens pentru autonomie, dar acum a dat-o la întors şi cică susţine o „independenţă financiară”… Aiurea, praf în ochii naivilor!


http://www.justitiarul.ro/sasi-corciti-si-romani-tradatori-militeaza-pentru-dezmembrarea-romaniei/” width=”480″ height=”340″ />

„Platformele comerciale populare din RFG -gen Ebay, etc.- oferă cumpărătorilor “steagurile”… Transilvaniei, unde culorile Tricolorului românesc sunt evident inversate, iar vulturul german domină centrul (semantic sinonim controlului), iar cele 7 oraşe transilvane, vizate de nemţimea revanşardă şi hapsână, sunt simbolizate de către 7 turnuri/cetăţi (aidoma stemei Bathory).”

Nu doar în materie de steaguri Germania este un bun comerciant antiromânesc, care insuflă idei separatiste, dar şi în domeniul vestimentar asistăm la aceeaşi agresivitate. „Tricouri germane cu «emblema» Transilvaniei, sunt oferite amatorilor din RFG. Motivul: 

Revendicările politice, indiferent de natura lor, nu necesită un sprijin popular, deoarece deciziile se iau în cadrul oligarhiei şi plutocraţiei, dar acestea necesită cel puţin o cunoştinţă de cauză, ceva atenţie sau o afinitate din partea populaţiei (terminologie comunicaţie: awareness). Asemenea obiective sunt atinse prin operaţii discrete, subtile, de propagandă, nu în ultimul rând prin articole de îmbrăcăminte, tricourile fiind un mediu uzual, ieftin şi efectiv.”

Germania vrea să dezmembreze Romania, la fel cum a procedat cu Iugoslavia şi Cehoslovacia! Nu-i o noutate, deoarece şi în trecut prusacii „ne-au purtat sâmbetele” şi prin Pactul odios Ribbentrop-Molotov din 23 august 1939 Germania a fost de acord ca prietenii lor de la vremea aceea, sovieticii, să-şi pună labele jegoase pe Basarabia! Ceea ce şi fac în iunie 1940! Prietenia germano-rusa din 1940 a reînviat în anii aceştia şi Germania ne obligă şi acuma să recunoaştem acelaşi pact ticălos, o dovadă că istoria este ciclică şi se repetă: adevarul.ro

Aceiaşi nemţi, care i-au urât pe romani dintotdeauna, considerându-i rasă inferioară, au dat ungurilor jumătate din Transilvania prin Dictatul de la Viena din 30 august 1940! În plus, Germania sprijină şi acuma Ungaria în pretenţiile ei revizioniste, fiindcă ungurii au fost aliații cei mai de nădejde ai nemţilor de-a lungul istoriei! În multiplele întâlniri dintre Helmuth Kohl şi Mihail Gorbaciov (11-15 iunie 1989 în RFG, 19 iulie 1990, la Jeleznovodsk şi septembrie 1990, la Geneva) când s-a pecetluit soarta blocului estic comunist, s-au trasat viitoarele zone de influenţă, exact cum o făcuseră pe vremuri Ribbentrop şi Molotov. În linii mari cam astea erau cele stabilite: Rusia să nu se opună divizării Cehoslovaciei, viitoarea republică Cehă va trece sub „aripa ocrotitoare” a Germaniei în scop de asimilare ulterioară; Ungaria, susţinută de Germania, va recâştiga teritoriile pierdute prin Tratatul de la Trianon (1920); Germania va spori ajutorul economic acordat Ungariei pentru a asigura acolo un standard al vieții mai ridicat decât cel din Slovacia, făcând astfel mai atractivă ideea unificării Slovaciei cu Ungaria; după dezmembrarea Iugoslaviei, Croaţia si Slovenia vor intra în sfera de interese economice a Germaniei; unirea Ucrainei Transcarpatice cu Ungaria, daca naţionaliştii ucraineni ar desfăşura „activităţi distructive”; în afară de compensaţia economică pentru pierderile suferite, Germania se angajează să nu intervină în chestiuni privind Ucraina şi statele baltice. Cancelarul german a insistat ca Transilvania să revină Ungariei. Acesta a fost şi scopul luptelor stradale din martie 1990 de la Târgu Mureş: Transilvania trebuia sa fie primul „Kosovo” din Europa, dar nu a ţinut şmecheria, din fericire pentru România! Germanii, în ura lor istorică faţă de sârbi, au dezmembrat Iugoslavia şi tot ei au împărțit în două Cehoslovacia! După căderea Cortinei de Fier, doar Germania s-a unificat în Europa, în timp ce alte ţări s-au dezmembrat şi se vor mai fragmenta! De ce nu s-a unit şi Romania cu Moldova? De aceea, pentru că nu au vrut germanii şi ruşii!






De profesie agitator: Mircea Dăian din Medias.

Pe Facebook se manifestă un mare secesionist, unul Mircea Dăian , tâmplar din Mediaş, prezentat aiurea prin presa locală ca om de afaceri fiindcă şi-a tras o firmă minusculă, „Profi Haus” SRL, care construieşte case de lemn, adică vrea să construiască fiindcă nu le comandă nimeni. Maghiaro-sasul Schuster a stat doar trei ani la instructaj în Germania ( gandul.info ) Alţii mai bătuţi în cap şi necunoscători ai limbii germane au trebuit să stea peste un deceniu, aşa ca tâmplarul Mircea Dăian. Acesta a stat vreo 15 ani in Germania, de unde s-a întors, gata instruit pentru propagandă secesionistă şi revanşardă, cu un steag al „Transilvaniei independente”. În Germania se comercializează de multă vreme astfel de însemne secesioniste: steaguri, tricouri şi brelocuri.


Individul s-a orientat pentru propaganda sa secesionistă spre galeriile sportive, fiind nelipsit cu steagul său antiromânesc de la toate meciurile de baschet sau fotbal ale echipelor medieşene. Dăian Mircea depune eforturi deosebite de promovare a „independenţei” Transilvaniei, agitând pe la meciuri aşa-zisul steag transilvănean, în fond acea cârpă-făcătură adusă din Germania, cum singur recunoaşte (vezi foto), făurită în laboratoarele de propagandă ale BND-ului. E vorba de acelaşi steag pe care-l agită şi sasul pe jumătate ungur Schuster, revenit în România cu misiune clară, la fel ca şi Dăian!

In fotografii: 1) Mircea Dăian cu steagul Transilvaniei „independente” pe care l-a cumpărat din Germania, aşa cum, singur recunoaşte. 2) Mircea Dăian pervertind “tinerii frumosi si liberi” din galeria Mediasului. 3) Mircea Dăian la instructajul periodic de la Berlin.


Agitatori de profesie: Willy Schuster

Sloganul lui Schuster, „Ne luăm ţara înapoi!”, se referă la Transilvania, nu la România încăpută pe mâna ticăloşilor care ne guvernează de 24 de ani, cum au înţeles greşit românii din alte zone ale ţării! Mesajul chiar aşa apare pe paginile revizioniştilor, trilingv: 

„Ne luăm țara înapoi !!! Visszavesszük az országot !!! Wir holen uns unser Land zurück !!!” 

Acest slogan al lui Willy Schuster apare şi pe pagina de Facebook a lui Sabin Gherman, dar şi pe alte pagini revizioniste, cum ar fi „Regiunea Autonomă Transilvania” (https://www.facebook.com/…/Regiunea-Autonom…/459020214196262 ), „Liga Transilvania Democrată” sau „Autonomy for Transylvania” (AFT).


In fotografii: Sloganul lui Schuster pe pagina de Facebook a lui Sabin Gherman in noiembrie 2013 (slogan preluat ulterior de Klaus Iohannis in ziua alegerilor, turul doi) si Willy Schuster “Ardeleanul anului” alaturi de Tokes si Gherman, alti “ardeleni” anuali.

 

Schuster are prenumele, Vilhelm, scris la fel de ciudat ca şi numele celui mai cunoscut „neamţ”, Iohannis. Deci Vilhelm în loc de Wilhelm şi Iohannis în loc de Johannes! Numele complet şi real este luat de pe pagina de Facebook a domnului în cauză, când făcea chetă pentru candidatura prietenului său Erwin Albu pentru Parlamentul Europei: 

Vilhelm Schuster, IBAN: RO10 RZBR0000060014324203; Raiffeisen Bank Mediaş, str. I.C. Brătianu nr. 3 – Agenţia Mediaş” SWIFT: RZBRROBU Cei care joacă în exces cartea germanismului s-ar părea că nu sunt atât de „nemţi” pe cât vor să pară! Măcar Vilhelm, alias Willy Schuster, recunoaşte că este doar pe jumătate sas, maică-sa fiind unguroaică.
Aşa-zisele „fapte vitejeşti” ale lui Schuster împotriva jandarmilor, la Pungeşti şi Bucureşti, nu au fost altceva decât TRAMBULINA necesara pentru NOTORIETATE, la fel ca şi la Erwin Albu, care intenţiona să candideze ca „independent” pentru europarlamentare, cot la cot cu Sabin Gherman, doi „independenţi” care militează pentru „independenţa” Transilvaniei.
Schuster o căuta cu lumânarea şi era agresiv cu jandarmii ca să fie lovit şi transformat ulterior în martir! Câtă falsitate, câtă punere în scenă penibilă! Cei doi „saşi” mai mult sau mai puţin „pârâţi”, Schuster şi Albu, nu sunt de acord cu exploatare aurului de la Roşia Montană, dar nu din cauză ca o să fie jefuiţi românii, ci susţin exact ideile ungurilor, de aici şi din Ungaria, care se opun exploatării de către Gold Corporation, în ideea că Transilvania este a lor, a ungurilor şi saşilor, deci „normal” că şi bogăţiile subsolului le vor aparţine tot lor în viitor, după „independenţă”!


In fotografii: Schuster cu Sabin Gherman si acelasi Schuster cu stegul Transilvaniei independente.

 


Agitator de profesie: Erwin Vlad Albu (în cartea de identitate),  
din Codlea Brasov (Tatăl său fost director la serele Codlea distruse sub "regimul" său) dorea să candideze şi el ca „independent” la europarlamentare, la fel ca Sabin Gherman, fiind susţinut de prietenul lor comun, Vilhelm (Willy) Schuster. Cei doi ar fi fost la fel de „independenţi” ca şi mentorul lor, Tőkés László! Cei doi foşti candidaţi pentru parlamentul Europei, Sabin Gherman şi Erwin Albu, aveau ca program independenţa Transilvaniei – sanchi, doar financiară! – fiind convinşi că visul lor de secesiune , sub penibilul camuflaj al „independenţei financiare”, le va aduce voturi şi sinecura de aproximativ 100.000 de euro pe an ca să lupte împotriva ţării pe care teoretic o reprezintă. Păi, la ce mai era nevoie de ei, dacă deja îl aveau deja ca europarlamentar pe colegul lor de ideologie, răspopitul Tőkés László? Nu-i el colegul de podium alături de Sabin Gherman şi de Willy Schuster (propagandistul lui Erwin Albu) în clasamentul întocmit de iredentiştii de la „Autonomy for Transylvania”? Ba da!



Alte detalii aici :
Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României
DESPRE MANIPULAREA VOTULUI ŞI A ROMÂNILOR DIN DIASPORA…

Era un fapt știut că la unele ambasade sau consulate nu vor putea vota toți românii. Așa s-a întâmplat la alegerile prezidențiale din 2004, 2009 și NIMENI DIN DIASPORA nu a protestat.
Iată faptele. Protestul celor din diaspora a fost declanșat în primul tur din 2014. Se știa că alegerile prezidențiale aduc mai mulţi votanți la urne decât alegerile parlamentare. Astfel, PDL și-a activat agitatorii. Încă de la primul protest din fața secțiilor de votare, „protestatarii” aveau deja pregătite pancartele. Apoi au urmat proteste organizate de PDL în țară, sub pretextul că se impune organizarea de „alegeri libere”. Erau dorite imaginii cu protestatari din țară pentru alegeri în diaspora „săltați sau bătuți de jandarmi și aruncați în dubă”. La Brașov s-a reușit după ce un anume Erwin A. i-a provocat pe jandarmi. Tot acest protest trebuia să pară ca fiind al „societății civile”.

În acest timp activiștii PDL, PMP, Macoviştii ş.a., au pornit declanşarea emoţiilor pe FB. Lor, dintr-un impuls natural, mai în glumă, mai în serios, li s-au alăturat (pe lângă cei structural anti-PSD) mii de alți utilizatori inițial dezinteresați care au preluat mesajele ironice, unele chiar savuroase, la adresa lui Victor Ponta și PSD. Pe FB, unii utilizatori, semnalează, comentează sau preiau ironii politice din amuzament… sau sunt pur şi simplu observatori şi comentatori ocazionali ai fenomenului politic, fără a fi în vreun partid. În fapt, lumea internetului, paginile de socializare, sunt oglinda lumii reale, în care fiecare vrea să transmită în special emoții… Putem spune că într-un fel comunicarea virtuală pervertește caracterul, schimbă valorile morale, logica, raționamentul, limbajul etc… în care numărul receptorilor îl depășește cu mult pe cel al emițătorilor. Astfel, o imagine emoţională, o satiră politcă se poate rostogoli pe FB la sute de mii de utilizatori fără niciun efort din partea emițătorului.

Când propaganda a vehiculat (postat) sintagmele fantasmagorice „jos comunismul” și „ciuma roșie” acestea au fost preluate cu nonșalanță de utilizatori. Repetarea mesajelor negative la adresa lui Ponta, dar mai ales prezentarea informațiilor potrivit cărora „românii de acasă” protestează pe străzi pentru ca cei din „diaspora” să voteze, a generat emoția colectivă a celor din diaspora. (Într-un fel se repeta protestul pro Arafat care a fost confiscat politic). În acest timp, guvernul Ponta anunța că legea nu permite majorarea numărului secțiilor de votare. Pentru a încurca lucrurile perfect, un număr de autocare cu români au făcut „excursii” în străinătate (vezi spre exemplu unde s-au aflat în ziua de 16 noiembrie, Monica Macovei, Elena Udrea, M. R. Ungureanu) și au blocat secțiile de votare de la ambasada României din Paris, Londra, Palermo, München etc… Astfel, cei care erau cu adevărat din diaspora s-au trezit la prima oră în fața unor secții de votare gata aglomerate. Odată „dopul” creat, decongestionarea era imposibilă, indiferent de ritmul de vot, numărul de cabine de vot, ștamplie etc… Este un fapt știut că cei din diaspora comunică foarte ușor cu cei de acasă fiind online pe FB aproape non-stop…

Între votanții autentici din diaspora au fost plasați strategic și agitatori veniți cu autocarul din România, care chiar dacă au votat se așezau din nou la coadă… Furioși că trebuiau să stea la o imensă coadă pentru a vota, au trimis mesaje și fotografii către cei de acasă (România) spunându-le că „nenorociții de comuniști” nu îi lasă să voteze. Mesajele s-au rostogolit spre sute de mii de utilizatori. Cei „de acasă” s-au înfuriat… determinându-i și pe aceștia să iasă la vot „anti-Ponta” și astfel s-a rostogolit informația ca un bulgăre de zăpadă. Au fost și secții de votare pe care agitatorii PDL (ACL) nu au putut să le blocheze așa cum ar fi cele de la Viena (ar fi trebuit blocată de brașoveni) și Atena. Scopul era să se blocheze doar secțiile de votare de la sediul ambasadelor, acestea fiind amplasate în zone centrale, vizibile și pentru presa internațională. Și au reușit. La câteva ore de la deschiderea urnelor de vot au fost scoase (spontan!!!) și pancartele frumos scrise și s-au strigat lozinci anti-Ponta. Efectul celor două săptămâni de proteste din România (organizate pe PDL) sub emblema falsă a „societății civile” – grupurilor protestatare li s-au alăturat inerțial și alți oameni, fenomenul de contagiune al maselor fiind cunoscut și îndelung analizat de psihosociologi (atenție, nu sociologi!!!) Odată înfuriat un grup de protestatari nu mai poate fi controlat. Astfel au izbucnit conflicte cu forțele de ordine din Paris, Londra ș.a…. Scenariul a fost simplu și banal, a fost conoscut și de liderii PSD (USL 2.0) însă nu au putut anticipa dezastrul votului prin mobilizarea rudelor din țară de către cei din diaspora.

Cercetările sociologice anterioare turului II, arătau că Iohannis are șanse doar în cazul unei prezențe la vot de peste 60%. A fost 62% + ( în realitate 80% +). 57-58% prezență la vot, ar fi făcut pe Victor Ponta președinte, indiferent de rezultatele din diaspora. Iată de ce trebuia activat electoratul „anti-sistem” (sensibil cel din diaspora) prin orice mijloace, chiar și prin acele slogane stupide „jos comuniștii” sau „să dăm jos ciuma roșie”. Tot celor din diaspora trebuia să li se arate că PSD (respectiv Victor Ponta) le boicotează dreptul la vot. Mai exact trebuiau înfuriați ca la rândul lor să-și înfurie rudele și prietenii din România și să-i mobilizeze la vot împotriva PSD (că sunt comuniști).

Rețeaua FB a fost echivalentul unei campanii anti-Ponta „din ușă în ușă” cărei i s-a adăugat un foarte mare număr de voluntari (transformați involuntar în activiști Iohannis, implicit PDL) din cele mai diverse medii socio-culturale. Cele mai simple și aparent banale metode de manipulare sunt cele mai eficiente. Dacă echipa de campanie a lui Victor Ponta ar fi luat în serios protestele PDL din România ar fi putut contracara manipularea emoției celor din diaspora care la rândul lor, au manipulat conștient emoțiile rudelor (și a cunoscuțiilor, prietenilor) din țară.
Între protestatarii din diaspora foarte mulți erau cei care în ultimii zece ani au plecat din România din cauza lui Băsescu. Revolta acestora nu ar fi fost posibilă fără agitatorii din țară și desigur, fără „rezidenții” serviciilor… Blocarea secțiilor de votare s-a făcut pentru prima dată în anul 2004, când a fost ales T. Băsescu și s-a cerut, tot atunci, prelungirea programului de vot în… gări.

Cel manipulat niciodată nu va conștientiza că a fost manipulat, ba mai mult, va încerca să convingă pe oricine că a acționat din propria conștiință și voință. Un individ manipulat pe FB la rândul său devine manipulator. În fond, o campanie electorală este câștigată de cine manipulează mai eficient, metodele contează prea puțin. Chiar și loviturile sub centură. Este greu de spus dacă și cât au fost implicate serviciile speciale interne sau externe în campania prezidențială din noiembrie 2014.

PS 2. Un exemplu: pentru cei care au votat la ambasada din Londra mai exista opțiunea de a vota la Liverpool, o distanță relativ mică: doar trei ore cu trenul! Secția de votare din Liverpool a fost aproape goală pe toată durata votului. Credeți că utilizatorii FB nu au știut?! Evident, interesul activiștilor politic (și poate nu numai) era ca ambasada din Londra să fie supraaglomerată și sute de votanți (poate mii) să nu voteze…. ci să intră in conflict cu poliția londoneză.

Sursa : http://vasileselaru.blogspot.ro/2014/11/despre-manipularea-votului-si-romanilor.html#sthash.M3yPOn4Y.dpuf

PS. Să nu spuneți că nu ați fost avertizați

Sursa:https://searchnewsglobal.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu