Reclama1

joi, 18 decembrie 2014

Ponta, în genunchi în faţa maghiarilor:

Ponta, în genunchi în faţa maghiarilor: l-a schimbat pe prefectul de Covasna care i-a amendat pe unguri


Ponta, în genunchi în faţa maghiarilor: l-a schimbat pe prefectul de Covasna care i-a amendat pe unguri


Premierul Victor Ponta a cedat în faţa presiunilor UDMR şi l-a schimbat pe prefectul de Covasna, Marius Popică. Acesta este cel care a amendat mai mulţi reprezentanţi ai minorităţii maghiare care nu au respectat legea, informează Dan Tănasă pe blogul său.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Astfel, în data de 9 decembrie a.c. prefectul Marius Popică l-a amendat pe primarul UDMR din Târgu Secuiesc cu 5000 de lei pentru refuzul acestuia de a arbora drapelul național în Târgu Secuiesc de Ziua Națională. De asemenea, tot săptămâna trecută Popică a amendat cu 5000 de lei filiala PCM Covasna pentru refuzul de a intona imnul de stat al României în data de 4 iunie a.c. la o manifestare de comemorare a Tratatului de la Trianon la care s-a intonat imnul Ungariei.

Popica a solicitat de asemenea Tribunalului Covasna să-l amendeze pe președintele CJ Covasna, Tamas Sandor (UDMR), pentru refuzul de a executa o sentință definitivă care-l obliga să înlăture steagul secuiesc de pe sediul CJ Covasna.

Marius Popica este al treilea prefect schimbat de Victor Ponta la presiunea UDMR, după dr. Codrin Munteanu și Dumitru Marinescu.




Sursa:http://activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu