Reclama1

luni, 8 decembrie 2014

Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ


Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ



Factura de energie electrică este, pentru mulţi români, un mister. În 9 din 10 cazuri, utilizatorul final nu poate să explice ceea ce scrie pe acea factură, consecinţa fiind că nu ştie pe ce a dat banii.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Siteul energyreport s-a gândit să explice, pe înţelesul tuturor, cum sunt suntem furaţi cu factura de curent electric în faţă.

Autorii precizează că „termenul de “furt” din titlul articolului e folosit în sensul că preţurile care ni se percep nu au nicio legătură cu piaţa liberă ci sunt dictate de instituţiile statului, la presiunea unor jucători din sectorul energetic. Rezultatul e ca ni se iau bani din buzunar fara o justificare realistă”.

„La prima rubrică scrie rezervare. Rezervarea a fost introdusă în factură în ideea că undeva, un producător, ştiind că energia se consumă doar în momentul când se produce şi că nu se poate consuma de pe stoc, ţine în rezervă un utilaj cu care să producă energia de care avem nevoie exact când, spre exemplu, pornim boilerul electric din casă, aspiratorul sau orice aparatură electrocasnică. Cu alte cuvinte, vorbim despre o producţie de rezervă, care să stea în fiecare secundă “la pândă” când cineva apasă pe butonul aspiratorului. Asta în principiu.”

Pentru a afla pe ce se duc banii dvs, faceţi CLICK AICI.







Sursa:http://activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu