Reclama1

duminică, 21 decembrie 2014

Protest la Cluj, astazi in Piata Unirii.

Protest la Cluj, astazi in Piata Unirii. Ioana Codrean: „De ce clujenii au intotdeauna curajul sa faca primul pas?”

Clujenii se pregătesc să protesteze după ce senatorii au adoptat în unanimitate Legea securității cibernetice. Senatul a adoptat vineri legea securităţii cibernetice a României, care prevede printre altele ca toţi deţinătorii de infrastructuri cibernetice (reţele de comunicaţii electronice şi telefonice) să permită accesul la datele stocate, despre utilizatorii acestor reţele, serviciilor secrete şi autorităţilor cu atribuţii în siguranţa naţională. Aceste autorităţi nu au nevoie de un mandat emis de o instanţă, aşa cum se procedează de obicei în astfel de cazuri, ci doar de o „solicitare motivată”, despre care legea nu dă detalii.


 Mirela Tolan mai trebuie sa ne puna camere si in pat….

 Ioana Codrean De ce clujenii au intotdeauna curajul sa faca primul pas?

 Calin Lucian Potrivit proiectului de lege privind securitatea cibernetică, percheziţia informatică se poate efectua chiar dacă persoana vizată nu a comis nicio faptă penală sau infracţiune şi fără să mai fie nevoie de autorizaţia unui judecător … Am o intrebare pentru tine,ai windows pe calculator ? Sunt sigur ca il ai cu licenta,am dreptate ? Inca o intrebare,ai Microsoft Office pe calculator ? Ai face bine sa il si pe ala tot cu licenta daca vrei sa il folosesti.A,inca ceva,sa nu uitam de toata muzica si filmele pe care sunt sigur ca le-ai cumparat de pe net.Fiecare piesa si fiecare film.Daca vrea sa se faca dreptate,se va face fara a se recurge la astfel de abuzuri !

 Antal Bob Mircea la ce te poti astepta de la COMUNISTI

 Sorin Irimies Numai asa poate deveni unul ca si tov. Ponta cu titulatura de doctor si fara acuzatii. In ceva dispozitive se vor gasi lucrari nepublicate inca ce pot fi copiate, folosite……… Eu propun o greva fiscala. De ce sa mai platim din banii nostri niste servicii speciale care sa-si spioneze proprii cetateni?

Protestul va avea loc in Piata Unirii de la ora 12:00.


Sursa:http://clujcapitala.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu