Reclama1

luni, 23 iunie 2014

Ce se intelege pe pagina de Facebook a SRI-ului: “evreii va controleza din umbra!”. Se trezesc oamenii la realitate…

Ce se intelege pe pagina de Facebook a SRI-ului: “evreii va controleza din umbra!”. Se trezesc oamenii la realitate…
12
Cand v-am spus ca masonul vopsit la par de George Maior, aflat in slujba CIA, se face de ras peste tot cu teroristii lui inventati, radeau oamenii in hohote cand il auzeau, nimeni nu vroia sa ne creada! Romanii fara niciun fel de stres acuza SRI-ul ca sunt vanduti Mossadului si sionistilor din Israel! Sefii SRI-ului, masoni vanduti in proportie de 300%, ani de zile s-au chinuit sa transforme institutia respectiva intr-un fel de anexa a serviciilor secrete americane si israeliene!
Maior traia cu impresia ca romanii sunt un popor de cretini si se lasa prostiti de aberatiile lui cu “teroristii fundamentalisti” care vor sa atace colonia Statelor Unite! Pana si generalii i-au spus: “Mai termina dracului odata cu teroristii aia si gaseste alta cale sa justifici bugetul de 200 de milioane de euro! Nu vezi ca ne facem de ras?!”. A inteles ceva?! Bineinteles ca nu: “Eu am ordin de la Washington…”.
Finul lui Coldea, inainte sa vina Sorin Sava, indeplinea functia de purtator de cuvant al SRI-ului si nasul Coldea isi batea joc de romani prin ziare: “Atacuri cibernetice nemaivazute in Romania!”. SRI-ul culege ce a semanat ani de zile: oamenii rad in hohote de legile lor si le spun in fata ca sunt vanduti puterilor straine! 
SRI-ul pana nu scapa de sefii masoni si vanduti pe care ii are, se face o curatenie de sus pana jos, nu sa reuseasca sa faca mare lucru in Romania! Cand il vad romanii pe Maior vopsit la par, mai ales ca este si masonul care l-a cununat pe Ponta, au reactii adverse: “Asta ne apara pe noi de teroristi?!”. Cum sa aiba oamenii incredere in tine cand sefi ai SRI-ului se implica in toate mizeriile si sunt anchetati pentru trafic cu faina?! 
Peptan SRI Timisoara
Catalin Peptan, colonel SRI, se pozeaza langa un terminat ca Viorel Caragea, printre  fripturi si sticle de whisky, si nu se gandeste o secunda: “Ba, sunt ofiter SRI, am un statut in societate, cum dracului sa ma cobor atat de jos si sa stau la masa cu Caragea?! Nu ma gandesc ca prin mine se reflecta imaginea SRI-ului?!”. Nu, nu se gandeste: “Da-l dracului de SRI, sunt aici sa fac bani si afaceri!”.
SRI-ul, din bun simt, decenta fata de poporul asta amarat care de abia mai traieste si respira, munesc oamenii pana le sar ochii din cap sa asigure bugete de sute de milioane de euro pe an serviciilor secrete, putea sa trimita un comunicat catre presa: “Serviciul Roman de Informatii isi cere scuze pentru ipostaza in care a fost fotografiat dl colonel Catalin Peptan, comandat al Diviziei Judetene a Serviciului Roman de Informatii Timis, si va asiguram ca atitudinea dumnealui nu reflecta starea de fapt din cadrul Serviciului Roman de Informatii! Va multumim pentru intelegere!”. Atat era necesar sa arati ca iti pasa: cateva randuri trimise catre presa!! 
Tu il ai in tara pe dl colonel Filip Teodorescu, aproape o legenda la nivelul spionajului international, si trimiti 500 de ofiteri sa fie pregatiti de FBI la Budapesta si pe urma isi da Maior ochii peste cap in presa: “Vedeti cum ne apreciaza stapanii de la Washington?!”. Tai banii ofiterilor pentru surse, mizerabila suma de 50 RON!!, si pe urma te intrebi de ce nu lucreaza la capacitate maxima?! Aia de la SIE, cu pacatele pe care le au si ei, nu isi bat joc niciodata de ofiterii lor si tin cu dintii de ei! 

Lipseste mentalitatea!

Generalii, deocamadata, nu au curaj sa intre peste ei in birouri: “Mars acasa ca de astazi incolo facem noi servicii secrete asa cum trebuie!”. Au ajuns bozgorii sa iti bata ofiterii la Miercurea Ciuc si sefii masoni, Maior si Coldea, gasesc solutia ideala: “Il dam afara pe ofiter, finul lui Maior are nevoiue de sustinerea bozgorilor!”.
Maica Ta Doamne, daca noi conduceam SRI-ul si indraznea bozgorul sa faca asa ceva cu un ofiter, sa declare in presa razand “eu am batut securistul”, dupa doua zile titrau toate ziarele din Romania: “X a fost transportat de urgenta la spital cu mainile distruse”. Ii puneam legitimatia de la SRI in fata si il bateam peste maini cu ciocanul de snitele: “Mai ridici mana la un ofiter de-al nostru?! Nici doctorii nu o sa te mai repare la loc!”. Le bagam groaza in suflete la modul cel mai extrem cu putinta: “Mai bine fug din tara decat sa ma caute SRI-ul!”. 
Indraznea bozgorul de Tokes sa faca asa ceva in fata noastra!? Ca in imaginea de mai sus tinea conferinte despre autonomia secuilor! 20 de ofiteri, alesi pe spranceana, trimisi la Budapesta: “Imi trimteti prin colet mana lui Vona Gabor! Pentru amuzamentul general, le punem in formol la SRI ca trofeu, o ureche si nasul! Ah, stati asa: sa-i arunacti si acid in cap!”.
In Statele Unite, Rusia sau Israel, indrazneste cineva sa faca figuri in fata serviciilor secrete?! Te duci tu sa le bati ofiterii?! Nici macar nu realizezi cand iti taie beregata!

Mizeriile de politicieni

Catre 100 de insi, cele mai mari capetenii ale mafiei politice din Romania, trimis comunicat: “Serviciul Roman de Informatii are deosebita onoare sa va invite intr-o locatie ultrasecreta pentru a discuta o problema urgenta: avem informatii ca tara o sa fie atacata! Va rugam sa va prezentati singuri, fara neveste si amante”.
Luati 150 de baieti de la “Antitero” si dispusi in doua cercuri in afara locatiei respective: “Cand dam semnalul din casa voi blocati usile pe din afara. Toata lumea imbracata in negru. Executarea”.
Stransi frumos undeva la munte, rupti de civilizatie, si tratati cum trebuie pentru doua ore: mancare, sampanie fina, bautura, lautari, cateva fete pentru atmosfera! Dupa doua ore intrat cu miltraliera in mana: “ATENTIE! Cine misca o sa fie executat pe loc! Toata lumea se strange in mijloc pentru ca avem socoteli de facut”.
Luati la rand: “X, vino aici: probe solide ca esti agent al unei puteri straine! Esti condamnat la moarte pentru tradare de tara! Afara cu el si indeplinita sentinta!”. Din 100 iti mai ramaneau 30: “Va intoarceti la Bucuresti si puneti osul la treaba sa nu aveti soarta celor de afara!”.
Dupa o faza de genul acesta aveam cea mai buna clasa politica din lume!

Spionii straini
Avem spioni straini in tara?! Bun, nicio problema! Adusi la pachet 30 de tineri arabi, instalati confortabil in Romania, mancare si masa gratuita, inscrisi la facultati! Dupa un an de zile luati cinci dintr ei: “In seara asta facem o plimbare pana la o vila! Veniti imbracati in portul vostru traditional!”.
Dupa trei ore Romania este cuprinsa de un val de groaza: “Primul atentat terorist din Romania! Caasa unui afacerist israelian a fost aruncata in aer! Asteptam reactia SRI-ului”. Declaratie: “Doamne, suntem ingroziti, terorismul a lovit Romania, nu stim ce s-a intamplat, cercetam, Bin Laden, aoleu…”.
Dusi baietii la aeroport si trimisi din tara cu un avion particular: “Intotdeauna am avut o relatie excelenta cu tarile arabe si va multumim pentru colaborarea deosebita! Aveti din partea noastra 150.000 de euro si pe viitor vom mai apela la voi! Doamne Ajuta!”.
Cum procedeza SRI-ul in ziua de astazi: “Stapane de la Mossad, sarutam mana , ne dai voie sa spionam in tara noastra?! Noi suntem aici sa te servim pe Luminatia Ta! Tu ai dreptul sa ucizi orice spion roman care ajunge in Israel! Daca se leaga cineva de tine il bagam la monitorizare cu antisemitismul si holocaustul! Noi vrem sa se stie ca suntem Serviciul Romano American Masonic de Informatii Anexa Mossad!”.
Sa le spui ce serviciu secret european s-a folosit de Hezbollah?! Nu, nu le spui pentru ca sunt slugoi vanduti si toarna la americani si sionisti! Ei ii aresteaza in Romania si ii trimit la Washington: “Uite stapane cum pazim noi colonia! Asta se cheama colaborare!”. 

Sursa:http://deveghepatriei.wordpress.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu