Reclama1

luni, 16 iunie 2014

UDMR vrea STRĂMUTAREA ROMÂNILOR din așa zisul Ținut Secuiesc


UDMR vrea STRĂMUTAREA ROMÂNILOR din așa zisul Ținut Secuiesc


tinutul-secuiesc-szekelyfold

Proiect de lege halucinant al UDMR

Românii din cele trei județe ale Ținutului Secuiesc pot să ceară strămutarea în județele limitrofe!

Reprezentanţii UDMR se ţin de cuvânt faţă de populaţia maghiară din România şi se pregătesc să depună în Parlament un proiect de lege prin care se cere înfiinţarea Ţinutului Secuiesc, regiune care să cuprindă judeţele Mureş, Harghita şi Covasna. Mai exact, maghiarii visează la o mică Ungarie în inima României, conform ExpresMagazin.ro
Legea propusă de UDMR presupune însemne proprii – drapel, stemă, ştampilă -, limba maghiară obligatorie pentru toţi cetăţenii începând cu clasa a II-a, control deplin asupra şcolilor, angajărilor, băncilor, pădurilor, resurselor, liniilor de transport, comunicaţiilor, concesionărilor, alimentării cu energie electrică! Statul român nu va avea dreptul să deţină nimic din ce aparţine zonei, scrie în legea UDMR, potrivit libertatea.
Mai mult, în proiect, la articolul 84, scrie că populaţia din zonă care nu doreşte să facă parte din Ţinutul Secuiesc poate solicita strămutarea într-un judeţ limtrof în şase luni de la adoptarea legii. Mai pe şleau, românii cărora nu le convine situaţia nu au decât să plece!
“Acest proiect e dovada că UDMR lucrează împotriva statului român şi că doreşte secesiunea etnică. Acest act reprezintă desfiinţarea Constituţiei şi ruperea a trei judeţe din teritoriul naţional, creând un stat-enclavă pe criterii etnice!”
- ,afirmă deputatul PSD Bogdan Diaconu, cel care a făcut public documentul.

Sursa: http://stareanatiunii.com

2 comentarii:

  1. Parlamentul Romaniei are obligatia morala sa scoata înafara legii ONG-ul extremist UDMR, care este aservit intereselor Ungariei si actioneaza impotriva suveranitatii si unitatii nationale, in sfidarea cu nerusinare absurda a poporului roman si incalca buna convietuire intre romanii bastinasi si etnia maghiara care in procent de 90% se trage din valahii existenti, cu mult timp inante de a navali triburile unguresti in anumite zone din teritoriul Romaniei. Liderii Occidentali nu au dreptul sa accepte sa se alature extremistilor maghiariin sfredelirea Romaniei, care a fost pavaza de aparare a Europei de navala otomanilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toleranta excesiva a romanilor bastinasi, crestini ortodocsi fata de etnicii maghiari crestini romano-catolici ( din care 90% sunt la origine din familii de valahi nevorbitori de limba maghiara, care au fost maghiarizati : la botez, la recensamant mistificat, in scolile maghiare infiintate când scolile romanesti au fost ingropate.)

    RăspundețiȘtergere