Reclama1

vineri, 27 iunie 2014

Conferința Mondială a masonilor la Palatul Parlamentului

Conferința Mondială a masonilor la Palatul Parlamentului


palatul parlamentului masonerie
România va fi gazda celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, care va avea loc, 28- 29 iunie la Palatul Parlamentului, mai exact în foaierul Senatului,unde la această oră pregătirile sunt în toi. Este Cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală de Est şi de Sud-Est va avea loc în România.
Decizia ca țara noastră să fie gazda acestei importante întâlniri a fost luată la Cartagena de Indes (Columbia), unde a avut loc a XI-a Conferință  Mondială  a Marilor Loji Masonice Regulare. Marea Loja Națională din România a fost reprezentată de Marele Maestru Radu Bălănescu și de Marele Maestru din Trecut Eugen Ovidiu Chirovici.
România a fost preferată în fața Rusiei pentru a organiza reuniunea din 2014. Șeful masonilor români, a fost ales Președinte Executiv al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare.
La eveniment vor participa delegaţii din Europa, America de Nord şi de Sud, Asia şi Africa. România a primit dreptul de a organiza acest eveniment în anul 2011, în Columbia, atunci când a câştigat în faţa Rusiei. 

Acuma intelegeti de ce e ce mai chinuita din Europa, tara lui Dracula? Caci  nevoie de energia chinurilor, pe langa asta diversiunea aruncata de catre Vatican cu "gradina Maicii Domnului", se referea la gradina maicii domnului Lucifer (- Afirmatia ca Romania este Gradina Maicii Domnului, este facuta de Papa Ioan Paul al II-lea, in mai 1999, la Bucuresti,.. si cine este Biserica Catolica din Biblie .. Babilonul "curva cea mare"), caci din tara lui Vlad Tepes, care se credea insusi diavolul, va iesi anticristul part 1, care va face parte din casa regala. (anticristul part 2)



Ceausescu a fost impotriva masonilor si a simbolurilor lor si i-a tinut exilati si departe de tara. Vezi discursul lui Ceuasescu impotriva masonilor aici: Ceausescu era impotriva masonilor si a simbolurilor lor!

 - Vezi si secrete despre masaje oculte si Romania in Eyes wide shut .. loje masonice intalniri Masonice - Secrete Masonice in plan - Eyes Wide Shut

- Vezi si Masoneria de partid si de Stat 

 - Vezi si DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre modul în care FRANCMASONERIA caută să distrugă ROMÂNIA



| libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu