Reclama1

luni, 9 iunie 2014

Modelul din Norvegia a ajuns si la Bucuresti: copiii si parada homosexula! Nu va convin “valorile” europene?!

Modelul din Norvegia a ajuns si la Bucuresti: copiii si parada homosexula! Nu va convin “valorile” europene?!


Bergen (Norvegia): doua lesbiene batrane au organizat parada homosexuala a copiiilor! Modelul a fost preluat si la Bucuresti…
Bucuresti,07.06.2014: homosexualii se saruta sub ochii unor copii de trei ani! 
La parada viitoare, sponsorizata anul acesta de Statele Unite si Israel, sa mergeti de mana cu cei mici: “Uite mami ce frumoase sunt “valorile” europene! Daca te mangaie suav “doamna” cu barba si iti ofera acadele tu sa nu te impotrivesti! Trebuie sa fii deschis la minte pentru ca imediat te acuza: “Nazist bolnav, homofob nenorocit, mistic ortodox, terorist criminal!”
Sa-l injuram in cor pe Vladimir Putin: “Esti un bolnav la cap daca nu adopti in Rusia, “valorile” europene! Priveste la noi cum ne bucuram de democratie si “libertate”!
54

      “Valorile” europene la Bucuresti!

546

3 comentarii:

  1. Toate bune si frumoase! Libertatea fiecaruia sa iubeasca pe cine doreste si sa traiasca fericit! DE ACORD! Dar de unde pânã unde Parada Gay e o manifestare OK?! Daca fiecare are dreptul de a trai conform principiilor sale fara se lezeze dreptul altuia la un acelasi stil de trai, de ce trebuie sa aiba loc paradele GAY? Nu cumva acestea sunt doar o provocare gratuita si un mesaj subliminal catre abolirea heterosexualitatii si astfel scaderea natalitatii si imbatrinirea demografica generalizata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Incredibil. Nici nu vreau sa ma gandesc unde vom ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  3. mi se pare atat de ciudad faptul ca homosexualii numesc pe cei care nu ii acepta homofobi, cand de fapt primii homofobi sunt ei insisi, pt ca ei sunt cei care nu se accepta . Se uita in oglinda si se vad diferit, deci nu se accepta asa cum sunt. Deci homofobii sunt ei insisi!!!

    RăspundețiȘtergere