Reclama1

luni, 30 iunie 2014

De dragul Uniunii Europene ne vindem țara și pe noi

De dragul Uniunii Europene ne vindem țara și pe noi



Partidele politice din Romania, (mai bine zis grupuri de interese) fac, zilnic, “plecaciuni” in fata “barosanilor” europeni, care, chipurile, ei sunt cei care gandesc si stiu cel mai bine ce e bine pentru cetatenii romani, asa-zisi europeni. Orice institutie, fabrica, corporatie unde unde statul are ceva actiuni si care mai licare din cand in cand intra imediat in vizorul “lupilor” europeni si in cateva luni, cu ajutorul fratesc al “haitelor de caini ciobanesti”, dispar la fier vechi. Asa au disparut miile de fabrici, uzine si intreprinderi pe care le-a avut Romania pana in anii ’90, aceasta intamplandu-se nu ca fabricile si uzinele nu ar fi fost eficiente sau necesare romanilor, ci de…

Nu conteaza ca romanii au saracit, ca nu mai pot da copiii la scoli (circa 1,5 milioane de copii nu merg la scoala), nu conteaza ca romanii nu mai au doctori, nu mai au spitale, nu mai au scoli. Este nesemnificativ faptul ca milioane de parinti iau calea occidentului in cautarea unui loc de munca (chiar cu “binecuvantarea” Presedintelui: plecati, plecati…), lasand copiii in seama strainilor, ca salariile romanilor sunt cele mai mici din Europa, ca preturile la energie, combustibil si toate celelalte cresc zilnic, ca sute de mii de romani nu mai pot achita ratele la banci, ca nu sunt crese si gradinite, ca se lucreaza la nimicirea fiintei nationale, a moralei si traditiei crestine, nimic numai conteaza, totul se face de…

Dragi cetateni europeni, nu aveti nevoie de biserici, nu aveti nevoie de manastiri, nu aveti nevoie de preoti, noi, Uniunea Europeana avem grija de voi, noi gandim, noi ne rugam impreuna cu Marele nostru Arhitect al Universului, noi suntem…

Asadar, toate Formatiunile Politice, toate Asociatiile si Fundatiile din Romania actioneaza la unison, nu pentru binele cetateanului roman, nu pentru bunastarea si prosperitatea Romaniei, nu pentru interesele nationale, ci de dragul Uniunii Europene.

Impunerea a unor standarde comune,se actioneaza doar in tarile din est,mai precis celeortodoxe.Parca mai mult in tara noastra.Asta pt ca romanii tin la traditie de doua mii de ani.Tocmai de aceea la noi s-a simtit si trebuia sa se simta impunerea asta prin constrangere economica,politica,invatamant si ce este mai grav,prin traditia noastra milenara legata direct de ortodoxie.
Pare ca noi am acceptat sa intram in UE,din “iubire si nesiliti de nimeni”,prin ochii guvernantilor nostri si tot ei au lasat impresia ca ei nu fac altceva decat interesele poporului, dar dupa directivele celor din vest.
Dupa 89 incoace romanilor le-au trebuit 23 de ani ca sa ajunga la concluzia ca guvernantii sunt cozile de topor ale celor care continua sa ne distruga din toate partile ,spre deliciul UE.
In occident traditiile si mentalitatile lor medievale ,sunt pastrate cu sfintenie,politic si mai ales religios.
Exact ca in toata istoria lor pagana.
De cand e lumea, vestul a avut o mentalitate expansionista,incepand chiar cu papa.
Intrarea noastra in UE ca popor ortodox pasnic si cu traditii stramosesti si cu o cultura unica in lume,deranjeaza pe cei care n-au avut NICIODATA treaba cu Dumnezeu.Prin contopire ,noi ca popor vom disparea .
Asta se urmareste.Iar daca nu vom disparea ,atunci Romania Ortodoxa. Pentru asta noi ca popor ortodox am fost bagati in ecumenism prin religie,pt a pierde legatura cu Dumnezeu,pt a ne indrepta ochii spre dumnezeul creat de ei ,cel european,pagan dracesc.Tocmai de aceea o ducem prost sisuferim.Cei care accepta ecumenismul ,nu sunt altceva decat
lingai,farizei si tradatori ,cameleoni, fara Dumnezeu Adevarat.
Din partea UE,noi nu avem voie sa ne pastram traditiile stramosesti.In schimb cei din vest,sunt sustinuti si MOTIVATI sa-si patreze traditiile si mentalitatile lor pagane,rasiale,medievale.Traditiile noastre au convertit la crestinism pe toti cei care ne-au trecut tara in lung si-n lat,prin comportament ,cultura,rugaciune.
(pt cine au avut ochi sa vada).Deci oricare ar fi sistemul sau regimul,NICIODATA estul si mai ales Romania,nu va avea acelasi statut ca oricare tara din vest.
Nu degeaba am avut comunismul.Ca doar eram ortodocsi.
Tot timpul se va cauta stergerea invataturiii Lui Hristos.
Romania este constransa politic,ca sa cedeze religios,sub pretextul alinierii,la nivel UE.Dar sa stiti ca asta este valabila mai ales pt noi romanii ortodocsi.
In schimb la Roma se pastreaza traditia tipica istoriei lor,mentalitatea expansionista,politico-religios,asupra acelor popoare (ca Romania)pt ca noi sa nu mai avem vreo legatura cu DumnezeuAdevarat.Aveti vreun motiv sa credeti altceva ?
Sunt sigur ca am cam deranjat pe multi ,dar cu noi eate Dumnezeu ,de cine ne vom teme? Să lămurim lucrurile :

UE NU ESTE EUROPA aşa cum ne înşeală propaganda televizionistica antiromânească.

EUROPA este o comunitate foarte veche de neamuri ce trăiesc de mii de ani în ţările lor, configurate ca state care acoperă teritorii ce se suprapun în mare pe suprafaţa ţărilor lor precum şi nişte teritorii ocupate de nomazi veniţi recent în ultimii 1,100 de ani ce şi-au făcut loc cu forţă între neamurile băştinaşe ocupând parte din teritoriile acestora.

UNIUNEA EUROPEANĂ (UE) este un stat fără teritoriu şi fără instrumente practice, care îşi obţine instrumentele prin contracte cu statele care au teritoriu şi instrumente concrete. Planul este ca gradual să îşi însuşească toate prerogativele statelor naţionale concomitent cu disoluţia în nerelevant a acestora. Pentru acest scop trebuie că statele naţionale să fie slăbite prin infiltrare dar mai ales prin fărâmiţare, deziderate contrar intereselor neamurilor pe care statele trebuie să le servească. HAIT, AM CĂLCAT PE BUBĂ !!!



UE este o ficţiune concepută de nişte oameni misterioşi care se ascund cu străşnicie, ceea ce face ca scopurile lor să fie cel puţin suspecte. Numai cei slăbuţi la minte pot considera că cei care apar în funcţii în public iau vreodată vreo decizie după cum nici unul niciodată nu a emis vreun enunţ inteligent şi original. Cum ar putea dar să conduca milioane de oameni ? Imposibil. Ăia nu pot conduce un chiosc pentru o săptămână d’apai un giga-stat. Pentru completa implementare a sistemului continental de exploatare este de esenţa ca acela două instrumente care menţin sistemul de distribuţie inechitabilă a resurselor şi a rezultatului muncii să fie în întregime în controlul decidenţilor UE, decidenţi care bineînţeles că nu sunt parlamentarii UE întrucât şi acolo, ca şi în fiecare democraţie, CEI ALEŞI NU DECID NIMIC ŞI CEI CE DECID NU SUNT ALEŞI, votanţii alegand doar actorii care execută rolurile pe scena deschisă, dar nu aleg nici scenaristul d’apai directorul teatrului la care sunt invitaţi chipurile pe gratis.

Cele două sub-sisteme, instrumente ale sistemului de exploatare sunt cel de justiţie pentru realizarea inechităţii şi cel financiar pentru realizarea explotării. Preluarea controlului în justiţie s-a făcut prin subordonarea justitiei locale faţă de CEDO şi CEJ ca urmare a pervertirii prin mijloace clandestine a sistemelor de justiţie în fiecare stat. Subordinarea sistemelor financiare s-a facut fata de Banca Centrală Europeană, intitutie privată îdin punct de vedere al controlului dar publică în formă, prin preluarea controlului asupra băncilor naţionale şi prin cumpărare sau distrugere a băncilor comerciale, proces încununat cu interzicerea monezilor locale şi substituirea lor cu EURO.

Faptul că poporul în mare nu realizează adevărul privind faptul că sistemul este unul nu de eliberare ci de crunta exploatare nu este vina poporului ci efectul tehnologiilor dezvoltate de ascundere a adevărului.

Dar poporul intuieşte bine şi se dumireşte gradual, unii mai rapid, alţii mai lent.

Conducătorii ai Uniunii Europene au permis în perioada 2006 – 2008 o serie de inginerii financiare bazate în primul rând pe “bule “ imobiliare, care au angajat în mod defectuos şi periculos resursele din ţările ale Uniunii Europene. Cine a avut de suferit?

În cei patru ani menţionaţi nu am văzut nici un bancher magnat al industriei sau om politic aparţinând PPE răspunzând pentru acest dezastru economic. “ Curba de sacrificiu” pentru redresarea economică a ţărilor din Uniunea Europeană au suportat-o clasele sociale cu venituri medii şi modeste, care s-au văzut peste noapte sărăcite rapid de politici financiare impuse, de idea salvării zonei euro. Milioane de locuri de muncă au fost pierdute peste noapte, drepturi sociale ( salarii, asigurări de sănătate, sociale, ajutoare sociale) “ dijmuite” pentru a salva o pătură de bogataşi care au jucat la “ruletă” soarta Europei. Pe 6 mai 2014 la orele 18.00 “am aniversat” patru ani de la anunţul bombă făcut de preşedintele Traian Băsescu în care românii erau anuntaţi fără să li se explice de ce, că “onoratul” guvern Boc, ne taie 25 % din salarii, pensii, elimină o serie de ajutoare sociale, toate în numele “solidarităţii” cu măsurile de salvare a zonei euro.

Înainte să ne taie salariile, poate Traina Băsescu şi preaumilul său prim ministru Emil Boc, ar fi trebuit să ne explice unde este cel mai mare împrumut contractat în istoria sa de către România – 20 miliarde euro, de ce l-am contractat şi ce am făcut cu banii. Este posibil ca România să “verse” primele două tranşe în conturile unui stat din Uniunea Europeană care controlează peste 65% din piaţa bancară a României, în momentul în care acel stat acordase ajutoare financiare de stat “băncilor mamă” aflate pe teritoriul său şi să-şi lase filialele din România fără finanţare? Oare cele două tranşe acordate de România în favoarea acestor bănci nu au fost tot ajutoare de stat?

Ups! Am spus ajutoare de stat? Păi Uniunea Europeană nu permite României ca ţară membră să corde ajutoare de stat Combinatului Chimic Oltchim Rm. Vâlcea, dar inchide ochii când sunt răscumparate de către ţări membre o serie de instituţii bancare aflate în situaţii grele sau când Germania acorda 700 de milioane de euro industriei de automobile.
Şi atunci suntem egali în Uniunea Europeană? Sau există două Uniuni Europene aşa cum spun popularii prin vocea cancelarului german Anghela Merkel, o Europă de nord a bogaţilor şi una sudică a săracilor?
Ne puteţi răspunde domnilor pdl-işti şi populari la această întrebare? UE se prezinta lumii ca o democratie parlamentara in care parlamentul UE joaca rolul decisiv.Totusi,deciziile executive si proiectarea intregii legislatii sunt facute de Comisia Europeana si echipa sa de peste 54.000 de birocrati.
Din birourile lor de la sediul Comisiei – cladirea Beylarmont – si alte locatii,aceasta armata de birocrati de cariera bine platiti fabrica legile Europei in numele intereselor corporatiste.

Românii au fost în Europa înaintea multor din cei ce ne dau astăzi lecții de civilizație, ca atare nu avem nevoie să ne facă unii sau alții europeni cu patalama la mînă.
Uniunea Europeană se dovedește a fi o organizație de factură opresivă, un adevărat Al Patrulea Reich, în care centrul de la Bruxelles conduce cu mînă de fier periferia, cu precădere statele din Sudul și Estul Europei.
În pur spirit neo-imperialist, statele dezvoltate care controlează centrul de decizie exploatează noile colonii de la periferie, pentru a le spolia de resurse.
Asta înseamnă Uniunea Europeană pentru noi și nu vom fi niciodată de acord cu înrobirea României, cu distrugerea caracterului ei național și cu ștergerea identității românești!
Să ne reamintim doar că România a fost obligată, pentru a fi acceptată în UE, să îşi vîndă virtual pe nimic principalele capacităţi de producţie. Statul român a trebuit să renunţe la industrie, la băncile sale, şi-a concesionat extrem de ieftin resursele naturale, agricultura a fost pusă pe butuci ca urmare a implementării normelor europene. Am cedat practic controlul economiei.
România a devenit doar o piaţă de desfacere pentru economiile dezvoltate din UE, o furnizoare de forţă de muncă ieftină şi slab pregătită, de căpşunari şi bone. Colonia perfectă, poligonul în care îşi confruntă forţele diversele interese financiare şi economice externe.
Este aceeaşi situaţie cu cea în care Băsescu ţipă la pensionari că li s-au dus banii de pensii din vina lor.
În ceea ce priveşte reacţiile oficialilor europeni de sprijinire a lui Traian Băsescu, este clar că ele nu au nici o legătură cu aşa-zisele lor îngrijorări legate de starea democraţiei în România. Este doar încercarea evidentă a unor grupuri de interse externe de a-şi impune şi pe mai departe, în mod totalitar şi autoritarist, lacheul, în detrimentul voinţei poporului român. România a fost obligată, pentru a fi acceptată în UE, să îşi vîndă virtual pe nimic principalele capacităţi de producţie. Statul român a trebuit să renunţe la industrie, la băncile sale, şi-a concesionat extrem de ieftin resursele naturale, ca urmare a implementării normelor europene. Am cedat practic controlul economiei.





Sursa: www.invectiva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu