Reclama1

vineri, 27 iunie 2014

De ce nu-i acuza nimeni pe MASONI ca EXECUTA SALUTUL “NAZIST” ?! Pentru ca NAZISMUL a fost CREATIA MASONERIEI!


De ce nu-i acuza nimeni pe MASONI ca EXECUTA SALUTUL “NAZIST” ?! Pentru ca NAZISMUL a fost CREATIA MASONERIEI!


Va rugam sa accesati link-ul postat mai jos si sa vedeti cum ne acuzau masonii satanisti in urma cu an de zile: “Tinerii astia radicali, “neonazisti”, nemernicii astia care incearca sa aduca la viata Miscarea Legionara din Romania. Fratele nostru mason George Marior, sluga buna a intereselor oculte, sa-i puna imediat sub monitoriozare”. Realizati ce suflete otravite au, cat de nemernici sunt, si cum manipuleaza miliarde de oameni pe intreaga planeta? Ce este mai infiorator acum urmeaza: ei sunt stapanii Romaniei!

Noi, in calitate de tineri nationalisti-ortodocsi romani, daca eram fotograti in asemenea ipostaze, intr-un cadru privat, ce credeti dvs ca se intampla?! Imediat se punea presa pe urlat: “Au inviat nazistii teroristi in Romania, vor sa produca atentate, sa fie luati pe sus de mascati si bagati la temnita de procurori”. Ani de zile si-au batut joc de noi in halul acesta, SRI-ul in complicitate cu masoneria, de au ajuns oamenii sa ne priveasca ca pe ciumati! Aveti dovada mai sus, extrem de clara, sa vedem cine indrazneste sa-i acuze pe masoni de “saluturi interzise si ca promoveaza nazismul”. 
Marco Maximilian Katz, interlop protejat de mafia masonica a PSD-ului si Adrian Nastase, mafie din care face parte si George Maior, directorul SRI-ului, urla saptamana trecuta: “Legionarii au executat SALUTUL “NAZIST” in mijlocul Bucurestiului, de ce nu sunt arestati imediat?!”. George Maior si Florian Coldea, dupa o saptamana de zile, ies in fata cu “teroristul nazist de la Arad”. Mafia masonica isi face din nou treaba in tara noastra si milioane de romani sunt batjocoriti in ultimul hal!

“Indignarea noastră este amplificata de un alt eveniment care a avut loc pe data de 01 Decembrie 2013. De Ziua Națională, legionari, reprezentați ai Mișcării Legionare reactualizată, îmbrăcați in uniforme legionare, au defilat și au abordat, în spatii publice centrale ale Capitalei României, în timpul zilei, însemne legionare și salutul nazist. Unele dintre aceste scene incredibile și odioase au avut loc în preajma unor monumente din București, monumente-simbol ale României. Din informațiile postate pe internet rezultă că această manifestare a Mișcării Legionare a fost autorizată de către Primăria Capitalei.”


Dle George Cristian Maior, dumneata cand mergi la loja satanista a masonilor executi salutul “nazist” si ai indrazneala sa ne acuzi pe noi de extremism si sa pui ofiterii sa ne montitorizeze?! Ofiteri SRI, oameni care si-au asumat acest lucru in mod public, ti-au transmis de pe blogul ” De Veghe Patriei” : Esti un mincinos notoriu, ipocrit pana in maduva oaselor, o biata sluga care taraste la picioarele bancherilor sionisti pentru functii cat mai inalte in statul roman”. Cu putin noroc, DOAMNE FERESTE!!, poate ai sa ajungi presedintele Romaniei, ca doar te sustine Elena Udrea!


Corneliu Zelea Codreanu, Capitanul Miscarii Legionare, cand a aflat ca Adolf Hitler este manipulat de masonerie si bancherii evrei, s-a dezis in mod public de el. Dupa trei ani de zile a fost ucis in cel mai brutal mod cu putinta de masoneria satanista! In 2013, cand Neamul Romanesc are nevoie de unitate, masonii care s-au cocotat in varful serviciilor secrete romanesti, slugoi umili care nu ies din cuvantul stapanilor lor, scuipa pe memoria acestor viteji romani si declara plini de mandrie draceasca: “S-a terminat cu dragostea de neam si tara, tarile trebuiesc distruse pentru a realiza maretul plan masonic: O NOUA ORDINE MONDIALA, O SINGURA MONEDA, UN SINGUR PRESEDINTE (ANTIHRIST). Cine indrazneste sa nu se supuna legii noastre masonice, sa devina un sclav umil, imediat o sa fie batjocorit, arestat, ucis ca si Codreanu in 1938″.
Dl prof.univ.dr. Cristian Troncota, general de brigada (r) SRI : “Corneliu Zelea Codreanu a fost ucis de masonerie”.

Sursa:http://deveghepatriei.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu