Reclama1

joi, 9 octombrie 2014

Bravurile Comandantului de navă Traian Băsescu în anii 80

Bravurile Comandantului de navă Traian Băsescu în anii 80




Aventurile lui Băsescu pe mare povestite chiar de el



Voi incepe un serial care va cuprinde patru episoade in care voi prezenta, pe baza unor inregistrari efectuate in cadrul unei emisiuni TV “Starea de Veghe – In spatele usilor inchise”, realizata de catre ziaristul Sorin Rosca Stanescu,Bravurile Comandantului de nava Traian Basescu in anii 80. Emisiunea a fost difuzata in direct de catre postul de televiziune Prima TV la data de 23/24 iunie 1998 incepand cu ora 23.30. Traian Basescu a fost singurul invitat al acelei emisiuni. Subiectul de baza al dezbaterii a fost “Colaborarea lui Traian Basescu cu Organele fostei Securitati din Romania”. Am mai facut referire la aceste inregistrari acum circa 5 ani, articolul respectiv Traian Basescu recunoaste o falsificare de probe fiind vizionat de: number of view: 14281, pana in prezent.
Acest serial va cuprinde patru episoade si anume:

1. Sechestrare de Persoane

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), TRAIAN BASESCU A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII).

2. Colaborarea cu Securitatea

IN CALITATEA DE COMANDANT DE NAVA TRAIAN BASESCU A TREBUIT SA AIBE SI A AVUT O STRANSA LEGATURA CU ORGANELE DE SECURITATE, INTOCMIND RAPOARTE DETALIATE ALE MISIUNILOR SI TOTODATA ALE ACTIVITATII SOCIALE ALE MEMBRILOR ECHIPAJULUI SI FAMILIILOR ACESTORA.

3. Incendiere de Nave si Falsificare de Probe

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, TRAIAN BASESCU A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN DIN FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998.

4. Contrabanda in Zone de Razboi

IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, TRAIAN BASESCU A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT , RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.


Episodul 1:

Sechestrare de Persoane
IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), TRAIAN BASESCU A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII).
Inregistrare cu Traian Basescu recunoscand fapta de Sechestrare de persoane:





Traian Basescu este un individ care din orgoliu personal a sechestrat la bordul navei sale pe un pilot de port (pilotul de port este cel care preia pilotarea unei nave atunci cand andocheaza sau pleaca dintr-un port) si inca 4 ajutoare ale sale
.Acesta este presedintele Romaniei, cel care conduce destinele acestei tari de aproape 8 ani.
Fac un apel la toti cei care au posibilitatea sau dorinta sa mediatizeze acest fapte ale acestui individ, Traian Basescu care a injosit aceasta natiune, sa distribuie aceste articole si respectiv aceste inregistrari pe toate canalele de comunicare sociale si respectiv blogosfera.
Este momentul in care fiecare dintre noi avem aceasta datorie fata de patrie sa-i restabilim demnitatea de odinioara.
A sosit momentul ca acesti parveniti sa plece de la putere si sa plateasca fiecare individual pentru faptele lor.
Va continua ….Sursa:http://stareanatiunii.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu