Reclama1

duminică, 5 octombrie 2014

Perkins a spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.

John Perkins: Monsanto şi Chevron folosesc asasini economici. ORICINE încearcă să convingă poporul român că sunt bune e un asasin economic


Autorul “Confesiunilor unui asasin economic”, John Perkins spune că modelul descris în cartea sa este folosit şi în România de companii precum Bechtel sau Chevron.
Perkins spune că oricine încearcă să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu criminală, acela este un “criminal economic”.
Fiecare mare corporaţie are echipamentul şi oamenii necesari pentru a face treaba unui asasin economic. Monsanto, Chevron, de exemplu, folosesc asasini economici.E mai greu de identificat, dar oricine face presiuni care să ducă la preluarea controlului de către o corporaţie, oricine încearcă, de exemplu, să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu una criminală, aşa cum este în realitate, oricine face aceste lucruri prestează o muncă tipică asasinilor economici”, a afirmat el într-un interviu din Cotidianul.
Acesta mai afirmă că România se află în mijlocul unei zone foarte importante, ocupând o poziţie cheie. Totodată, Perkins regretă că Texaco sau Bechtel sunt implicate în România.
În ceea ce priveşte România, cred că trebuie realizat că este o ţară de mijloc, se află chiar în miezul unei zone foarte importante. România ocupă o poziţie cheie în acest moment, e o ţară aflată la mijloc.Dar văd ceea ce se întâmplă în România, ce încearcă să facă Chevron, care este o organizaţie criminală şi a dovedit asta în Ecuador, unde a lăsat în urmă un dezastru ecologic. A refuzat să cureţe, să ecologizeze, şi au rezultat boli cumplite, cancer… Texaco este o organizaţie criminală şi îmi pare foarte rău să văd că se implică în România şi mi-e teamă că pe români îi aşteaptă o serie de probleme”.
Perkins a mai spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.


Sursa:http://activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu