Reclama1

luni, 13 octombrie 2014

JUMĂTATE DE MILION de oameni au protestat în stradă, la Paris, împotriva mamelor purtătoare care „produc” copii pentru cuplurile de homosexuali

JUMĂTATE DE MILION de oameni au protestat în stradă, la Paris, împotriva mamelor purtătoare care „produc” copii pentru cuplurile de homosexuali (GALERIE FOTO)

JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris - proteste masive si in restul Frantei impotriva mamelor purtatoare care produc copii pentru cuplurile de homosexuali
Organizația Manif pour Tous, care militează împotriva căsătoriilor între homosexuali și a adopțiilor de către aceștia, a reușit să mobilizeze duminică 500.000 de oameni pe străzile Parisului. 80.000 de protestatari s-au adunat la Bordeaux, dar mitinguri s-au înregistrat în mai multe orașe din Franța.
De data aceasta, protestul a fost organizat împotriva intenției regimului Hollande de a legaliza sarcinile pentru terți (de notat că mamele purtătoare au fost legalizate în România!). Mamele purtătoare sunt mijlocul prin care cuplurile homosexuale reușesc să „producă” un copil „al lor”, fără a recurge la înfieri.
„Copiii nu sunt marfă”, a fost principala lozincă strigată la Paris, iar manitestanții au venit cu cărucioare de hipermarket cu păpuși în ele.
Jandarmeria a anunțat, însă, că la Paris s-au adunat numai 70.000 de oameni. La alte manifestații asemănătoare, în trecut, s-a dovedit că Ministerul de Interne francez a difuzat cu bună intenție cifre falsificate, pentru a deprecia amploarea protestelor.
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 1
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 2
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 3
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 4
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 5
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 6
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 7
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 8
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 9
JUMATATE DE MILION de oameni in strada la Paris 10
Sursa articol: evz.ro
Sursa foto: Manif pour Tous Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu