Reclama1

vineri, 24 octombrie 2014

Romania - politica filo-sionista sau am pierdut de tot butoanele ?

Romania - politica filo-sionista sau am pierdut de tot butoanele ?


In ultimii ani se remarca un tipar al vizitelor "de lucru" sau "de curtoazie" in Israel ale oficialitatilor din Romania , mai ales inaintea luarii unor decizii importante. Atat presedinti cat si prim ministri sau alti oficiali de rang inalt ai Romaniiei duc o politica filo-sionista incepand de la asa zisa revolutie si pana in ziua de astazi.
De curand i-a venit randul si primului sinistru Victor Viorel Ponta sa faca o vizita in tara sfanta asta imediat dupa o declaratie a sa alarmanta pe care a facut-o pe o retea de socializare.


Tendinta filo-sionista a Romaniei a fost analizata si studiata de mai multi analisti politici , scriitori sau alte personalitati din viata publica romaneasca sau internationala si totusi  ni se pare ca in Romania avem ceva mai mult decat o simpla politica filo-sionista.

Oare n-am pierdut sau cedat cumva butoanele Romaniei odata cu declaratia unor inalti oficiali romani care afirma larg si raspicat ca Romania si-a cedat suveranitatea ? Mai suntem stapani pe toate butoanele sau unele butoane ale "telecomenzii" sunt controlate din alta parte ?

Shimon Peres afirma la un moment dat ca a cumparat Polonia , Ungaria si .... Romania !  Are el cumva dreptate ? A cumparat cumva butoanele si acuma noi romanii asistam neputinciosi cum suntem manipulati de la distanta de niste papusari invizibili ?


Gresea cumva Ceausescu pentru ca tinea atat de mult la suveranitatea si independenta statului roman ? Mai aveti incredere in politicienii romani ca apara interesele Romaniei si nu ale altor state ? Cati infiltrati au cumparat papusarii mondiali dintre inaltii oficiali ai Romaniei ? 

Sursa:http://glasul-moldovei.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu