Reclama1

miercuri, 29 octombrie 2014

PSD imparte icoane cu Arsenie Boca si indemnul de a-l vota pe Victor Ponta

PSD ar fi împărţit alegătorilor icoane cu părintele Arsenie Boca, semnate pe verso de Victor Ponta


FOTO: Cotidianul.ro


FOTO: Mediafax

PSD ar fi împărţit alegătorilor icoane cu părintele Arsenie Boca, semnate pe verso de Victor Ponta. Cel puţin aşa susţine Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL, citat de Mediafax.

”Am în mână portretul sfântului părinte Arsenie Boca, o figură dragă românilor, o figură către care se îndeamnă zilnic rugăciunile şi evlavia tuturor credincioşilor români. Motivul pentru care v-o arăt într-o conferinţă de presă în campanie electorală este acesta, pe spatele fotografiei este postat numele lui Victor Ponta şi al PSD. Acest gest de a folosi imaginea unui sfânt în campanie electorală pentru Victor Ponta înseamnă depăşirea oricărei limite de decenţă şi de bun simţ, de respect faţă de români, de către candidatul Victor Ponta”, a spus Predoiu, într-o conferinţă de presă.

Livrare gratuita in 24 de ore!
El a prezentat iconiţa cu părintele Arsenie Boca, având pe spate aplicată o hârtie tipărită cu textul:


”Icoana Părintele Arsenie Boca, Binecuvântarea casei. Această icoană cu sfântul părinte Arsenie Boca este făcută, spre folosul şi binecuvântarea tuturor celor care au nevoie de ajutor şi tămăduire pentru sănătate şi mântuire. Sfinţit, PSD Victor Ponta Preşedinte”.

”Îi cer primului ministru Victor Ponta să dea ordin armatelor sale de politruci să înceteze folosirea bisericii în campanie electorală. Cer, de asemenea, Bisericii Ortodoxe Române să se delimiteze de gesturile lui Victor Ponta, care nu are niciun scrupul în a folosi sentimente, credinţe, simboluri ale românilor, pentru scopurile sale politice”, încheie Predoiu.


PSD imparte icoane cu Arsenie Boca si indemnul de a-l vota pe Victor Ponta, opozitia cere interventia Bisericii ortodoxe iar pe verso cu sigla PSD si indemnul "Victor Ponta - Presedinte", alaturi de specificatia "Sfintit", atrangad criticile opozitiei, care cere o interventie a Bisericii Ortodoxe Romane.



"Victor Ponta si PSD ne demonstreaza ca pot mereu sa mai coboare inca o treapta in gradul de mizerie in care inteleg sa duca aceasta campanie", a reactionat purtatorul de cuvant al liberalilor, Alina Gorghiu, care considera ca este "sub orice limita a bunului simt sa folosesti in campania electorala imaginea si numele Parintelui Arsenie Boca, fata de care romanii manifesta deosebit respect si evlavie".

"Cu tot respectul, fac un apel si la Biserica Ortodoxa Romana sa ia atitudine fata de astfel de practici si sa respinga ferm orice incercare de a folosita credinta in scopuri politice", afirma Alia Gorghiu, pe blogul ei.

Si prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a solicitat, miercuri, BOR sa se delimiteze de practica PSD de a distribui iconite cu imaginea parintelui Arasenie Boca inscriptionate pe verso cu numele lui Victor Ponta si sigla PSD, solicitandu-i si premierului sa inceteze aceasta practica de campanie.


Am in mana portretul sfantului parinte Arsenie Boca, o figura draga romanilor, o figura catre care se indeamna zilnic rugaciunile si evlavia tuturor credinciosilor romani. Motivul pentru care v-o arat intr-o conferinta de presa in campanie electorala este acesta, pe spatele fotografiei este postat numele lui Victor Ponta si al PSD. Acest gest de a folosi imaginea unui sfant in campanie electorala pentru Victor Ponta, un personaj politic care incalca toate cele sfinte in fiecare zi, inseamna depasirea oricarei limite de decenta si de bun simt, de respect fata de romani, de catre candidatul Victor Ponta¬, a spus Predoiu, citat de agentia Mediafax.

Acesta a precizat ca iconitele cu Arsenie Boca au fost distribuite in Bucuresti de militanti ai PSD.


Sursa:http://activenews.ro/
         http://www.hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu