Reclama1

sâmbătă, 18 octombrie 2014

VIDEO/Ponta huiduit/Jadarmii, umiliţi de şefi/Televiziunile tac mâlc

VIDEO/Ponta huiduit/Jadarmii, umiliţi de şefi/Televiziunile tac mâlc



Situaţie incredibilă la Arad, unde un grup masiv de protestatari, care strigau sloganuri anti-Ponta, a fost ţinut pe loc de un şef local al Jandarmeriei. Care repeta disperat că nu au autorizaţie. În cele din urmă, oamenii au putut protesta, însă umilinţa la care s-a putut coborâ acel jandarm este îngrijorătoare pentru o instituţie de forţă a statului. Iar acest incident vine în siajul altor momente din vara-toamna acestui an în care Jandarmeria Română a fost folosită pe post de Pulan împotriva oamenilor. Pe fondul tăcerii complice al televiziunilor. Scutul mediatic al acestui regim care seamănă din ce în ce mai mult cu regimul Ceauşescu.

„Este o activitate de protest şi veţi răspunde!“, "Pentru ce? Pentru că mă plimb pe trotuar?“, „Da, pentru că vă plimbaţi“. „Este o activitate de protest şi veţi răspunde!“, a fost avertismentul celui care s-a prezentat drept colonelul Axenti. "Pentru ce? Pentru că mă plimb pe trotuar?“, a întrebat unul dintre cetăţeni. „Da, pentru că vă plimbaţi“, a fost răspunsul şefului Jandarmeriei locale. Schimbul de replici a continuat în acelaşi mod halucinant minute în şir.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit şi la Iaşi, marţi, pe traseul dintre Catedrala Mitropolitană, unde a participat la slujba de Sf. Parascheva, şi zona Primăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu