Reclama1

marți, 14 octombrie 2014

Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ”

Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ” 




După Revoluţia – Lovitură de stat din 1989, bestia – criminalul de Ion Iliescu a preluat conducerea României. A fost primul pas spre mormântul României. Iliescu este cel care, din poziţia de preşedinte al României a permis ca în jurul lui, România să fie cucerită de interesele străine şi să fie distrusă pas cu pas, astfel încât în prezent, în anul 2013, este un DEZASTRU.

Manipularea maselor a funcţionat perfect la alegerile din 1990 şi românii nu prea inteligenţi în a dibui minciuna s-au lăsat prostiţi de Iliescu, votându-l cu fericire şi împlinire maximă, mulţi dintre români îndrăgostindu-se subit şi iremediabil de el până în zilele noastre. Detalii şi video în continuare:

Alţi români însă au avut în inima, sufletul şi mintea lor ceva aparte… şi au ştiut de pe atunci că ILIESCU şi FSN (Frontul Salvării Naţionale) = MOARTEA. Au ieşit chiar şi în stradă împotriva lui, dar, din păcate, nu au fost suficient de mulți… Aceștia, cei care au ieșit atunci în stradă, ŞTIAU ce se întâmplă! ȘTIAU CE VA URMA… Mulţi români nu ştiu nici astăzi ce se întâmplă în jurul lor…


Următorul filmuleţ este dedicat acelor români… care atunci ŞTIAU şi care au încercat, atât cât au putut, să ne scape pe noi, tinerii de azi, de acea soartă crâncenă care ni se prefigura şi care din păcate… ni s-a întâmplat. RESPECT LOR! Ar trebui să-i avem ca modele atunci când vine vorba de înţelegerea realităţii din spatele perdelei de fum ce ni se prezintă tot timpul în faţa ochilor pe la TV și prin presa vândută şi atunci când vine vorba de APĂRAREA BINELUI NAŢIONAL.

FILM – VIDEO: România 1990: After the Revolution (după Revoluţie):




Sursa: http://ceicunoi.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu