Reclama1

vineri, 24 octombrie 2014

”Spurcata Uniune risca sa dispara din cauza NATIONALISMULUI promovat de la Putin”.

Soros sionistul khazar, unul dintre stapanii coloniei Romania: ”Spurcata Uniune risca sa dispara din cauza NATIONALISMULUI promovat de la Putin”

Investitorul și filantropul american George Soros spune că naționalismul agresiv promovat de Rusia lui Vladimir Putin reprezintă o amenințare existențială pentru Uniunea Europeană.
George Soros a avertizat că expansionismul Rusiei este o amenințare pentru existența UE și a cerut o susținere materială mai puternică pentru Ucraina.
Americanul spune că amestecul de autoritarism și naționalism agresiv ale lui Putin reprezintă o alternativă pentru modelul democrațiilor liberale vestice, referindu-se la admirația pentru președintele Rusiei exprimată de liderul UKIP, Nigel Farage, președintele Frontului Național din Franța, Marine le Pen, și de premierul ungur Viktor Orban.
“Rusia amenință chiar existența Europei. Nici liderii europeni, nici cetățenii europeni nu sunt pe deplini conștienți de această provocare și nici nu știu cum să-i facă față”, arată Soros într-un articol pentru New York Review of Books.

“Rusia expune o alternativă care reprezintă o provocare fundamentală pentru valorile și principiile pe care s-a fondat UE. Aceasta se bazează pe uzul forței care se manifestă prin represiune în plan domestic și agresiune în exterior și care se opune statului de drept”.
Soros spune că UE a devenit o relație disfuncțională între creditori și debitori, iar rezultatul este un resentiment larg răspândit. “Putin a stabilit relații bune cu cei care agită Europa. Colapsul Ucrainei va fi o pierdere uriașă pentru NATO, UE și Statele Unite. O Rusie victorioasă  ar deveni mult mai influentă în UE și o amenințare pentru statele baltice cu populație vorbitoare de limba rusă”, crede Soros.
George Soros spune că Putin îi va propune un târg lui Poroșenko: un premier pe placul Rusiei în schimbul unui acord în privind livrările de gaze.
“Dacă refuză, Putin ar putea trece la micile victorii încă la dispoziția sa: ar putea forța un coridor terestru din Rusia către Crimeea și Transnistria înainte de începerea iernii”, spune Soros. dcnews.ro
Vladimir


Sursa:http://deveghepatriei.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu