Reclama1

miercuri, 8 octombrie 2014

Profetii care coincid cu semne în ceruri "Luna in sange"

Profetii care coincid cu semne în ceruri "Luna in sange"



Profețiile indica semnele conforme cu revelația biblică. Următorii doi ani vor fi marcati de o serie de "semne în ceruri", deja cunoscute și așteptate de astronomi. Pentru noi, acestea în mod clar sunt ultimele sigilii descrise în Apocalipsa 6. 


Cînd a rupt Mielul pecetea a şasea, m'am uitat, şi iată că s'a făcut un mare cutremur de pămînt. Soarele s'a făcut negru ca un sac de păr, luna s'a făcut toată ca sîngele, şi stelele au căzut din cer pe pămînt, cum cad smochinele verzi din pom, cînd este scuturat de un vînt puternic.

Cerul s'a strîns ca o carte de piele, pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s'au mutat din locurile lor. Împăraţii pămîntului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s'au ascuns în peşteri şi în stîncile munţilor.

Şi ziceau munţilor şi stîncilor: ,,Cădeţi peste noi, şi ascundeţi-ne de Faţa Celui ce şade pe scaunul de stapanire şi de mînia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mîniei Lui, şi cine poate sta în picioare?``(Apocalipsa 6:12-17)

Scriptura spune că corpuri de iluminat de pe cer servesc ca : ", semne care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii " : Eylohim a zis: "Sa fie niste luminatori in intinderea cerului, ca sa desparta ziua de noapte; ei sa fie niste semne care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii; (Fac.1:14)

" In toate aceste versete putem vedea Cuvântul, care implică faptul că nu este doar un semn care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii , ci si un semn al venirii Mantuitorului Yahshuah. Cuvântul " Sarbatori " are sensul de " moment special ", ceea ce implică celebrarea Sarbatorilor stabilite de Atotputernicul(Eylohim) pentru poporul sau.

Texte ca Ioel 2:30-32 : Voi face să se vadă semne în ceruri şi pe pămînt: sînge, foc, şi stîlpi de fum; soarele se va preface în întunerec, şi luna în sînge, înainte de a veni ziua lui Yahweh, ziua aceea mare şi înfricoşată. Atunci oricine va chema Numele lui Yahweh va fi mîntuit. Căci mîntuirea va fi pe muntele Sionului şi la Ierusalim, cum a făgăduit Yahweh, şi între cei rămaşi, pe cari -i va chema Yahweh.

Texte repetate în Faptele Apostolilor 2:19-21 : Voi face să se arate semne sus în cer şi minuni jos pe pămînt, sînge, foc şi un vîrtej de fum; soarele se va preface în întunerec, şi luna în sînge, înainte ca să vină ziua lui Yahweh, ziua aceea mare şi strălucită. Atunci oricine va chema Numele lui Yahweh, va fi mîntuit.``

De asemenea, la Matei 24:26-35 : Deci, dacă vă vor zice: ,Iată -L în pustie`, să nu vă duceţi acolo! ,Iată -L în odăiţe ascunse`, să nu credeţi. Căci, cum iese fulgerul dela răsărit şi se vede pînă la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului. Oriunde va fi stîrvul (Sau: hoit, mortăciune.), acolo se vor aduna vulturii.

Îndată după acele zile de necaz, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.`Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pămîntului se vor boci, şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.

El va trimete pe îngerii Săi cu trîmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vînturi, dela o margine a cerurilor pînă la cealaltă. De la smochin(Israel) învăţaţi pilda lui: Cînd îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţia, ştiţi că vara este aproape.

Tot aşa, şi voi, cînd veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. Adevărat vă spun că, nu va trece neamul acesta pînă se vor întîmpla toate aceste lucruri. Cerul şi pămîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

De asemenea, in Luca 21:9-11 : Cînd veţi auzi de războaie şi de răscoale, să nu vă spăimîntaţi; pentrucă întîi trebuie să se întîmple aceste lucruri. Dar sfîrşitul nu va fi îndată.

,,Apoi``, le -a zis El, ,,un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii. Pe alocurea vor fi mari cutremure de pămînt, foamete şi ciumi; vor fi arătări înspăimîntătoare, şi semne mari în cer.

Eylohim vrea ca noi să privim la calendarul biblic, deoarece acesta va semnala venirea lui ... trebuie să fim conștienti de Sarbatorile biblice, așa cum sunt toate randuite de Yahweh pentru a fi respectate.

Profetic, putem face o analiză cu privire la fenomenul cunoscut sub numele de " Luna in sange ", care apare atunci când Soarele se află vizavi de Luna pe firmament, putem observa că acest tip de eclipsa de lună va avea loc tocmai în timpul sărbătorilor Scripturale din 2014 și 2015.

Multi consideră ceva obisnuit, atunci când vedem semnale de pe pământ, ca și foamete, ciumă și război, umanitatea este deja obișnuita să auda despre aceste evenimente, dar nu același lucru se produce atunci când semnele sunt în ceruri.

Argumentele principale sunt că în ultimii 500 de ani, trei luni de sange au avut loc în prima zi de Paște. Aceste aparitii sunt conectate la unele dintre cele mai importante zile ale istoriei evreiești :

1492 - ultimul an al Inchiziției spaniole, când evreii au fost expulzați din Spania

1948 - Proclamarea Statului Israel și Războiul de Independență

1967 - începutul Războiului de Șase Zile, când Israel a luptat cu națiunile arabe și a recucerit Ierusalimul, ca parte a teritoriului său.

" Fiecare corp ceresc este controlat de mâna invizibilă a lui Eylohim, care semnalează evenimente viitoare pentru omenire, nu există accidente în mișcarea solara sau lunara ", este extrem de important pentru urmasii in Yahshua HaMashiya să înțeleagă aceste semne profetice care indică a doua venire a lui Yahshua.

Tot ceea ce Eylohim a promis în Scripturi, este legat de Israel și poporul evreu. Vorbind despre rădăcinile evreiești ale profețiilor din timpul sfârșitului, vom vedea semnale care vor fi văzute în cer, înainte de aniversarea a 70 de ani de la restaurarea lui Israel.

De ce numărul 70 este asa de important.....de ex.70 de ani, Israel a fost în captivitatea babiloniană și a fost nevoie de 70 de ani de la nașterea lui Yahshua și distrugerea templului din Ierusalim. Prin urmare, este foarte important faptul că Israelul este pe cale de a implinii 70 de ani de la renașterea sa ca o națiune în 1948."

Evenimente semne in cer:

Pe data de 28 noiembrie 2013 - NASA a anunțat că sa vazut o coadă de cometă, Cometa Ison, strălucitoare ca Luna Plină.

In data de 15 aprilie 2014 - Luna in sange - va începe perioada de " tetrada ", în care, patru eclipse lunare consecutive sunt toate eclipse totale.

In data de 8 octombrie 2014 - Luna in sange - Sărbătoarea Corturilor ( Sukkot ), în calendarul Israelului.

In data de 20 martie 2015 - Eclipsa Solara totala

In data de 04 aprilie 2015 - Luna in sange - Sărbătoarea Pastelor, în calendarul Israelului.

In data de 13 septembrie 2015 - Eclipsa Solara parțială - Sărbătoarea Trâmbițelor pe calendarul lui Israel și a 7-a aniversare de la ultima cădere a pieței economice.

In data de 28 septembrie 2015 - Luna in sange (Superluna) - Sărbătoarea Corturilor ( Sukkot ), care este, de asemenea, o eclipsă de lună. Luna nu a fosa niciodată atât de aproape de Pământ.

In data de 23 septembrie 2017 - se vor implinii 50 de ani de recucerirea Ierusalimului (Jubileu). Luminozitate extraordinară in constelatia cereasca, vezi Apocalipsa 12.

14 Mai 2018 - 70 de ani de independență a Israelului, care marchează 70 de ani de la renașterea națiunii Israel. Shalom Israel !!!




Sursa: http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu