Reclama1

joi, 16 octombrie 2014

Vom avea un președinte pus cu mâna. "O mână nevăzută"

Vom avea un președinte pus cu mâna. "O mână nevăzută"


Nu vi se pare că în țara asta singurul lucru care merge bine este DNA ?
Cred că uzina de cătușe a doamnei Kovesi are o productivitate mai mare chiar decât Dacia Renault.
E clar că avem de a face la DNA cu un management modern, de peste ocean.
Pare că o mână nevăzută face în așa fel încât să bareze drumul lui Victor Ponta spre Cotroceni. O dată la câteva zile, cineva schimbă traiectoria lui Ponta.
Scandalurile Microsoft, EADS, SIE, retrocedări sunt tot atâtea macazuri care mută trenul lui Ponta pe linii moarte și îl orientează spre depou.
Miercuri, DNA i-a intrat premierului în casă și l-a pus sub acuzare pe tata socru. Psihologic, asta este o lovitură mai dură decât oricare alta.
Nimeni în România nu are capacitatea de a proiecta și pune în aplicare cu o precizie de metronom un asemenea scenariu. Nici Băsescu, nici Kovesi, nici Livia Stanciu nu au forța de a coordona lucrurile încât să otrăvească toate fântânile din calea lui Ponta.
Mâna nevăzută e lungă, atât de lungă încât trece peste Atlantic pentru a muta piesele pe tabla de șah a alegerilor din România.
Americanii nu pot să pună președinți în țara noastră. Probabil că această aserțiune este adevărată. Iau în calcul însă că pot încerca să elimine un candidat cu opțiuni strategice incerte într-un moment în care Putin face ce face.
Nici cu hoția nu se mai putea merge mai departe în felul în care s-a mers 25 de ani fără a ne ucrainiza. A spus-o Victoria Nuland cu subiect și predicat.
Mai avem o lună până la votul final.
Dacă se păstrează ori se accelerează ritmul evenimentelor din primele două săptămâni de campanie, încep să cred că vom avea un președinte pus cu mâna.
Cu mâna nevăzută.

Sursa: criterii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu