Reclama1

marți, 14 octombrie 2014

Marea finanţă evreiască a impus-o pe Madame Rotschild la Electrica SA!

Marea finanţă evreiască a impus-o pe Madame Rotschild la Electrica SA!



Baroneasa Arielle Malard de Rothschild va fi susţinută de Departamentul pentru Energie pentru poziţia de membru independent în viitorul Consiliu de Administraţie al Electrica SA. 

Baroneasa, aşa cum îi arată şi numele, provine din una dintre cele mai bogate şi influente familii de origine evreiască. Ea este în prezent managing director şi vicepreşedinte pentru Europa de Est al Rothschild&Cie şi are un doctorat în economie de la Instituts d’Etudes Politiques din Paris. Dincolo de CV-ul doamnei, care o recomandă ca pe o femeie de afaceri de succes, surse din Serviciile Secrete spun că respectiva este doar avangarda grupurilor energetice americane, interesate în privatizarea uneia dintre cele mai profitabile societăţi comerciale româneşti, rămasă sub controlul statului. Conform surselor noastre, Arielle Malard de Rothschild este reprezentanta grupului american General Electric, interesat în privatizarea Electrica SA.

Sursele noastre spun că recomandarea respectivei doamne pentru a intra în Consiliul de Administraţie al Electrica SA a venit direct de la Washington şi acesta este şi răspunsul tăcerii totale şi a faptului că nimeni nu are nimic de comentat, nici gaşca lui Băsescu, dar nici cea a lui Ponta cu privire la această impunere.

 Mai mult, sursele noastre spun că prin acest paravan americanii interesaţi în privatizarea Electrica SA doresc să găsească modalităţile de preluare la un cost cît mai mic a Electrica SA. Reflectaţi asupra următorului raţionament: în CV, baroneasa Arielle Malard de Rothschild se laudă că este, în prezent, administrator al companiei franceze multinaţioanle Imerys, specializată în producerea şi procesare a mineralelor industriale, cu operaţiuni în 50 de state, aproape 16.000 de angajaţi şi care a înregistrat anul trecut venituri de 3,7 miliarde de euro. De asemenea, ea este şi administratorul Grupului Lucien Barriere, care controlează 39 de cazinouri în Franţa, Elveţia şi Egipt, 17 hoteluri de lux în Franţa şi Maroc şi peste 100 de restaurante, dar şi cîteva terenuri de sport şi centre spa. Aşadar, putem concluziona că venitul doamnei este unul cu cel puţin 1 milion de euro pe an. În acest context, ce ar căuta baroneasa într-un Consiliu de Administraţie al unei societăţi, unde remuneraţia este plafonată la 1.000 de euro pe şedinţă? Şi încă o informaţie, care vine în sprijinul argumentaţiei de mai sus: calificarea economică a baronesei este aceea de specialistă în fuziuni şi achiziţii de societăţi comerciale, iar Rothschild&Cie., firma principală la care activează, este o companie de consultanţă financiară, specializată în lichidări şi preluări de afaceri, controlată de familia cu acelaşi nume, care operează în 40 de state ale lumii şi are mai bine de 3.000 de angajaţi. Femeia are 51 de ani. Revenim.


Sursa:http://www.ziartricolorul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu